fbpx
 
 
Közösség

Közösség

Az MTT közösségével kapcsolatos információk

Szeretnél valamilyen formában részt venni Társaságunk életében? Támogathatsz minket kívülről, részt vehetsz programjainkon, bekapcsolódhatsz közösségi életünkbe, vagy akár tagként is közreműködhetsz. Bármilyen segítséget örömmel elveszünk, már mondjuk is a részleteket.
Elnöki pozícióból nézve valószínűleg minden egészen más: mások a prioritások, nagyobb a felelősség, mások az elvárások. Milyen az MTT "felülről" nézve? A Magyar Tolkien Társaság három társelnökével: Idhrennel (Kutassy Zsófia), Ankalimonnal (Füzessy Tamás) és Sebcsabával (Sebestyén Csaba) beszélgettünk az Elnökség jelenlegi ciklusának tapasztalatairól, az MTT életéről, a közösségről és a társaságra váró kihívásokról.  
November 16-án sok szeretettel látunk mindenkit a a Magyar Tolkien Társaság havi rendszerességű találkozóján, a Tolkien Klubon! Kerekasztal beszélgetés, társasjátékok, szerepjáték Középföldén, kézműves foglalkozás, büfé, használt könyvek asztala... mindemellett ebben hónapban megemlékezünk a bátor hobbitokról, akik visszafoglalták Saruman uralmától a Megyét!
Egy bábelőadásként feldolgozott színdarab a Magyar Tolkien Társaság egy fiktív nyári táboráról, és annak Gondolinos keretjátékáról - Avagy a táboros valódi események hogyan kezdtek összemosódni a keretjátékul felhasznált "Gondolin bukása" történettel.
1. oldal / 2

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére