fbpx
 
 
Pályázati alkotások

Pályázati alkotások

Az MTT által meghirdetett pályázatokra érkezett művek gyűjteménye
Magyar Tolkien Társaság 2014. január 5-én, vasárnap J. R. R. Tolkien, a XX. század egyik legnagyobb írója, az utolérhetetlen mítoszteremtő és nyelvész életműve előtt tisztelegve, 122. születésnapja alkalmából nagyszabású rendezvényt szervez. Ez alkalomból a Magyar Tolkien Társaság iparművészeti, irodalmi, képzőművészeti, meseíró és mozgóképes pályázatot hirdet.
A Művészeti Pályázat díjátadójának időpontja: 2010. június 12, helyszíne a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár.
Mikor egy nyelvészeti ág virágot hajtAz meglett ember, akinek Tanulmányát újság megírja témája legyen bármilyen. még jobb, ha máris könyvbe fogja s még életében közreadja: olyan lesz, mit ő szeretne. felülírni így nem hagyja a változás időinek.
Vasútnál lakom. Erre sok út indul és sok véget is ér, sietnek tarka utasok, minden kocsit egy álmom kísér. A végtelenbe kicsit kitér egy-egy sín, és rajta azok, akinek ez egy jegynyit megér; nekem is, de nem utazok.
1. Hallottam sírni a vasat, Az orkok léptei alatt zengett a föld. Testükben lángra gyúlt a harag; előttük mindent eltakart a köd, s, mint selymes vízben a rög, Úgy szólalt meg a harang Az a harang, melyet Minas Tirith költ, s mely félelmet arat.
Földtől eloldja az eget A Valák hatalma és ereje. Elkészítették a földet, de Melkor elrondított mindent, a földet magának akarta. Kezdetben társai tűrték később került sor nagy harcokra végül az űrbe száműzték.
A Magyar Tolkien Társaság a múltbéli sikerre és a született igényes művekre való tekintettel újfent képzőművészeti pályázatot hirdetett, melynek határideje 2010. május 15. volt.A díjátadót 2010. június 12-én 14 órakor tartjuk a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban.
1. oldal / 6

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére