fbpx
 
 

Join waitinglist

Már van Tolkien.hu felhasználói azonosítód? Kérjük, jelentkezz be!

Még nincs Tolkien.hu felhasználói azonosítód? Kérjük, regisztrálj!

A törvényes képviselő nélkül érkező kiskorú táborozó köteles a törvényes képviselője írásos jóváhagyását a szervezőknek előzetesen eljuttatni, és azt személyesen is átadni, enélkül nem vehet részt a rendezvényen! (A jóváhagyó nyilatkozat ezen a linken érhető el.)
A koronavírus miatt kialakult helyzetre való tekintettel minden eshetőségre felkészülünk, így, amennyiben a tábor nem kerülhet megtartásra, az addig befizetett díjat visszautaljuk. Kérjük, adj meg ehhez egy bankszámlaszámot és a számlatulajdonos nevét.

Részvétellel kapcsolatos adatok

A speciális étrend választása plusz díjjal jár! Ha valamilyen speciális kategóriát jelöltél, hamarosan megkeres a menüért felelős szakácsunk, akivel egyeztetheted a pontos menüt.
Ha családként, gyerekekkel érkeztek, vagy erre nyomos okod van, és ezért kértél prémium szobát, akkor jelezd az "Egyéb megjegyzés, észrevétel" rubrikában!
A SZÉP kártyás fizetéshez ott kell lennie a táborban a SZÉP kártyának is, nem elég a száma! A jelentkezési lap mentésekor az első részletet, tehát 5000 Ft-ot bankkártyával vagy átutalással mindenképpen be kell fizetni, ezt nem lehet SZÉP kártyával.

Közösségekben való részvétel

"Senior": legalább 26 éves, legalább 5 korábbi táborban résztvevőként vagy szervezőként megforduló "régi motorosok" vagy "speciális" élethelyzetben érkezők (pl. kisgyerekesek).
A csapat jellemzői: nem véletlenszerű a csapatbeosztás, kifinomultabb közösségépítő játékok, a többi csapattal azonos szintű keretjáték-identitás de némiképp érettebb feladatok. Ez nem nosztalgia- vagy relax csoport, csak a tapasztaltabb táborozók speciális igényeire szabott közösségi forma.
A csapat létszámának normál keretek között tartása érdekében kérjük, hogy az alábbi skálán jelöld, hogy mennyire fontos neked, hogy a senior csapatba kerülj! Indokold is meg pár szóval!
Mielőtt bejelölöd a preferenciáidat, mindenképp olvasd el az egyes műhelyek bemutatkozóit, melyeket ezen a linken érsz el. Az általad adott preferenciák, a jelentkezési sorrend és a jelentkezések műhelyek közti megoszlása alapján fogjuk elkészíteni a végleges beosztást. Egyes műhelyeknél kiegészítő díjat kell fizetni - ezeket a leírásnál jeleztük. A tábor első felére és második felére külön-külön kell műhelypreferenciákat bejelölni, és több műhely is jelölhető ugyanazzal az értékkel. Az esetleges felárakat a cikkben találhatjátok, itt pedig vigyétek a kurzort a műhely neve felé.

Választható műhelyek a tábor első felében

Választható műhelyek a tábor második felében

A rendezvényen fénykép-és videófelvételek készülnek. Minden látogató a rendezvény területére való belépéssel hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fényképeket, videófelvételeket - amelyeken ő is szerepelhet -, a Magyar Tolkien Társaság a vonatkozó jogszabályok betartásával promóciós célra felhasználhassa.
A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően csak addig tárolja a személyes adataidat, amíg a rendezvény előkészítése, lebonyolítása és utókövetése érdekében indokolt, illetve ameddig az adatok kezeléséhez való hozzájárulásodat vissza nem vonod. A rendezvény utókövetésének része, hogy a regisztráció során megadott adatokhoz való hozzáférést a Tolkien.hu személyes profilján keresztül utólag is biztosítjuk számodra. A Magyar Tolkien Társaság a személyes adataidat semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi. A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

Egyéb információk

A bankkártyás fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat itt olvashatod el. Amennyiben a fizetésnél a banki átutalás lehetőségét választod, akkor az átutalásnak 3 napon belül meg kell érkeznie hozzánk, különben a regisztrációt töröljük. Kérünk, hogy 2020. június 15-ig csak az első részletet, tehát az 5000 Ft-ot fizesd be.
Az itt feltüntetett "fizetendő teljes díj" nem tartalmazza a szállástípus és a műhelyek általi esetleges többletköltségeket.

Fizetési információk

Ft
Ft
Ft

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére