Kedves Leendő Versenyző!

Kérjük, add meg az alábbi adataidat a versenyre való nevezéshez!

Már van Tolkien.hu felhasználói azonosítód? Kérjük, jelentkezz be!

Felhasználónév*
Jelszó*

Még nincs Tolkien.hu felhasználói azonosítód? Kérjük, regisztrálj!

Felhasználónév*
Jelszó*
Jelszó újra*

A nevezési díjon felül szívesen támogatnád a verseny megvalósítását? Kérjük add meg a támogatás összegét! Köszönjük szépen!

Számlázási cím

A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően csak addig tárolja a személyes adataidat, amíg a rendezvény előkészítése, lebonyolítása és utókövetése érdekében indokolt, illetve ameddig az adatok kezeléséhez való hozzájárulásodat vissza nem vonod. A rendezvény utókövetésének része, hogy a regisztráció során megadott adatokhoz való hozzáférést a Tolkien.hu személyes profilján keresztül utólag is biztosítjuk számodra. A Magyar Tolkien Társaság a személyes adataidat semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi. A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatkezelési Tájékoztatója ide kattintva érhető el.

A rendezvényen kép- és videófelvételek készülnek. Minden látogató a rendezvényen való részvétellel hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült képeket, videófelvételeket - amelyeken ő is szerepelhet -, a Magyar Tolkien Társaság a vonatkozó jogszabályok betartásával promóciós célra felhasználhassa.

Fizetési információk

Alapdíj
Ft
Fizetési mód *
Adja meg az összeadás eredményét!*

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére