fbpx
 
 

Regisztráció

Kérjük add meg a következő adatokat a Tolkien Gyerektábor 2019 rendezvény részvételi regisztrációjának elindításához.

Az adataidat csak az ezzel dolgozó szervezők számára tesszük hozzáférhetővé, szigorúan arra az időre, amíg ez szükséges.

Már van Tolkien.hu felhasználói azonosítód? Kérjük, jelentkezz be!

Még nincs Tolkien.hu felhasználói azonosítód? Kérjük, regisztrálj!

Személyes adatok

Mivel még nem múltál el 18 éves, a táborban való részvételedhez az egyik szülőd írásos engedélye kell. A nyilatkozatot ezen a linken érheted el. A kitöltött nyilatkozatot és az irataid másolatát (TAJ kártya és személyi-/diákigazolvány) fényképezzétek vagy szkenneljétek be, és küldjétek el a gyerektabor@tolkien.hu email címre ÉS hozd magaddal a táborba a nyilatkozat eredeti példányát!

Szülő adatai

Részvétellel kapcsolatos adatok

Ugyan a Tolkien Gyerektábor alapvetően nem lovastábor, de mivel az aktuális téma adja, tervezünk lovasfoglalkoztatást tartani a résztvevőknek. Végig szigorú felügyelet alatt kicsit megismertetnénk a gyerekeket a lovakkal és szokásaikkal, majd lépésben, ügetésben körbevezetnénk Őket a birtokon.
A rendezvényen fénykép-és videófelvételek készülnek. Minden látogató a rendezvény területére való belépéssel hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fényképeket, videófelvételeket, - amelyeken ő is szerepelhet -, a Magyar Tolkien Társaság a vonatkozó jogszabályok betartásával promóciós célra felhasználhassa.
A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja a személyes adataidat, amíg a rendezvény előkészítése, lebonyolítása és utókövetése érdekében indokolt, illetve ameddig az adatok kezeléséhez való hozzájárulásodat vissza nem vonod. A rendezvény utókövetésének része, hogy a regisztráció során megadott adatokhoz való hozzáférést a Tolkien.hu személyes profilján keresztül utólag is biztosítjuk számodra. A Magyar Tolkien Társaság a személyes adataidat semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi. A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

Fizetési információk

Ft

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére