Kedves Jelentkező!

Üdvözlünk a 2023-as Tolkien Tábor regisztrációs űrlapján.

Kérjük, hogy minden instrukciót, szöveget, kérdést alaposan olvass el!

 

 

Már van Tolkien.hu felhasználói azonosítód? Kérjük, jelentkezz be!

Felhasználónév*
Jelszó*

Még nincs Tolkien.hu felhasználói azonosítód? Kérjük, regisztrálj!

Felhasználónév*
Jelszó*
Jelszó újra*

Személyes adatok

A törvényes képviselő nélkül érkező kiskorú táborozó köteles a törvényes képviselője írásos jóváhagyását a szervezőknek előzetesen eljuttatni, és azt személyesen is átadni, enélkül nem vehet részt a rendezvényen! (A jóváhagyó nyilatkozat ezen a linken érhető el.)

Részvétellel kapcsolatos adatok

Idén ismét lesz lehetőség a táborba rövidebb időszakra jönni, azonban a korábbinál rugalmasabb formában: érkezni az 1-4., hazamenni pedig a 8-10. napokon lehet majd. Fontos! A rendi beosztást ponteciálisan befolyásolhatja a rövidebb időtartam.

Idén három féle házas szállás mellett saját sátorban is meg lehet szállni.

A prémium szobák esetében a vizesblokk a házban található, minden más esetben a közös vizesblokkot lehet használni.

A szobabeosztás kialakításánál a jelentkezési sorrend számít!

Idén a táborhely nem SZÉP kártya elfogadó hely. Dolgozunk azon, hogy lehessen közvetlenül a Magyar Tolkien Társaságnak fizetni OTP SZÉP kártyával, de még nem tudjuk teljesen biztosra mondani ennek lehetőségét.

Most a jelentkezési lapon szeretnénk felmérni, hogy mekkora igény van erre a fizetései lehetőségre. Amikor véglegessé válik a fizetés ilyen módja, mindenkivel felvesszük a kapcsolatot.

A tervek szerint a tábordíj nagy része fizethető lenne ilyen módon, kivéve: szállásdíj és IFA.

Programokon való részvétel

Most a rendi preferenciáidat szeretnénk felmérni. Mielőtt megadod a válaszaidat, mindenképp olvasd el az egyes rendek bemutatkozóit, melyeket ezen a linken érsz el.
Az általad adott preferenciák és a jelentkezések rendek közti megoszlása alapján fogjuk elkészíteni a végleges beosztást. Egyes rendeknél kiegészítő díjat kell fizetni – ezeket a leírásnál jeleztük.
Egy rendet csak egy prioritási szinten jelölj – ha mindenhová ugyanazt írod, a jelentkezésed törlésre kerül.

A rendi beosztást ponteciálisan befolyásolhatja a rövidebb időtartam.

MELLON-PROGRAM
A Mellon-programban tapasztaltabb táborozók önkéntesen mentorálják a programra jelentkezőket, például elsőtáborozókat. Az a célunk, hogy senki ne legyen egyedül a táborban (aki nem akar :) ) és hogy segítsünk a közösségbe illeszkedésben.

Egyéb információk

Számlázási cím

A rendezvényen fénykép- és videófelvételek készülnek. Minden látogató a rendezvény területére való belépéssel hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fényképeket, videófelvételeket – amelyeken ő is szerepelhet –, a Magyar Tolkien Társaság a vonatkozó jogszabályok betartásával promóciós célra felhasználhassa.

Amennyiben a fizetésnél a banki átutalás lehetőségét választod, akkor az átutalásnak a jelentkezés után 3 napon belül meg kell érkeznie hozzánk, különben a regisztrációt töröljük.

Az itt feltüntetett "fizetendő teljes díj" nem tartalmazza a közös leutazás és a rended általi esetleges többletköltségeket. A közös utazásra később lehet majd jelentkezni.

A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően csak addig tárolja a személyes adataidat, amíg a rendezvény előkészítése, lebonyolítása és utókövetése érdekében indokolt, illetve ameddig az adatok kezeléséhez való hozzájárulásodat vissza nem vonod. A rendezvény utókövetésének része, hogy a regisztráció során megadott adatokhoz való hozzáférést a Tolkien.hu személyes profilján keresztül utólag is biztosítjuk számodra. A Magyar Tolkien Társaság a személyes adataidat semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi. A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatkezelési Tájékoztatója ide kattintva érhető el.

Fizetési információk

Alapdíj
Ft
Fizetés ütemezése
Fizetési mód *
Adja meg az összeadás eredményét!*

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére