Tolkien Tábor 2024 műhelyvezetői jelentkezés

Sziasztok!

2024-ben is lesz Tábor :)
Idén a műhelyek koncepciója egy picit változik, a tábor jellege viszont hasonló lesz a tavalyihoz.

Az erős élményekre és a nagy számú változatos programokra tekintettel a délelőtti sávban idén szeretnénk megadni a lehetőséget azoknak is, akik egy picit lazábban töltenék a reggelüket. Emellett az elmélyülős, “klasszikus” rendi programoknak is szeretnénk teret adni.  Így idén egy alkalmas, több alkalmas független, több alkalmas blokk-szerű és összefüggő (6 alkalmas) műhelyeket is tervezünk és ezek vezetésére keresünk lelkes jelentkezőket. Tulajdonkèppen egy KÖMT jellegű műhelyprogramot kell elkèpzelni.

Ha van egy hirtelen vagy règ dèdelgetett ötleted, legyen az piknik, társasjáték, valamilyen edzés vagy bàrmilyen kreatìv foglalkozàs, jelentkezz!

A műhelyek - mint érdeklődés alapú közösségek - függetlenek a narratívától, így nem kell sem a tevékenység jellegében, sem témájában kapcsolódjanak az “IN”es eseményekhez, ès nem lesz kötelező kitölteniük a délelőtti 3 órás sávot.

Kiegészítés:
A műhelyek vezetőire idén nem vonatkozik a szervezői leutazás, a kötelező meetingek és a helyszíni össz-szervezői eligazítások, így valójában egyszerre lehettek táborozók és szervezők is. A megtartott műhelyalkalmak és az ezekre való felkészülési idő fényében szervezői vagy helyszíni segítői kedvezményt kaphattok majd.

A lentiek egyelőre az alap kérdések, mindenkivel egyeztetni fogunk. A rendi program összeállítását is igyekszünk majd úgy megoldani, hogy figyelembe vegyük azt is, hogy ti milyen műhelyeken szeretnétek majd részt venni.

 

Ha több különböző témájú egy vagy néhány alkalmas műhelyet tartanál, légyszi több űrlapot adj le. 

((Terveink között szerepel, hogy bizonyos keretek között a helyszínen is lehessen váltani az egyes műhelyek között, illetve az is, hogy igény esetén akár a helyszínen is indulhassanak új műhelyek - mindezek természetesen a tényleges műhelykínálat fényében valósulhatnak majd meg.))

Ha bármi kérdésed van ezekkel kapcsolatban, keresd Narbot (narb@tolkien.hu).

Gyertek, jó lesz!

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

A jelenlegi elképzelés szerint lehetőséget adnánk a táborozóknak a műhelyek közötti váltásra akár a helyszínen is, hogy minden délelőtt olyan foglalkozáson vehessenek részt, amilyen jellegű pihenésre, kikapcsolódásra van szügségük.

Ez minden esetben csak meghatározott idővel korábban lesz lehetésges és csak akkor, ha az adott műhely vezetője ebbe beleegyezik.

Mivel ez egy új koncepció, az alábbi két kérdéssel alapvetően csak a leendő műhelyvezetők elképzelését mérjük fel, a végleges döntés a műhelyvezetők válaszaitól függ majd.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére