Frodó (Elijah Wood)

Több
19 éve 9 hónapja #246039 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Diamond/Samu írta: editorial.gettyimages.com/source ... |0|0|0&p=3

Még dobolni is tud? :o Te jó ég! Tök jó! :) Én eddig csak a gitárról tudtam. :oops:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 9 hónapja #246038 Írta: Diamond/Samu
Diamond/Samu válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

"Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 9 hónapja #245814 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Gilgolwen Nimrandir írta:

idézet írta: Ahogy a Gandalf topicban is, úgy itt is szeretnék mutatni egy épet, amit szintén, ismerhettek már a Galériából:

www.tolkien.hu/images/fanfiction ... ott/17.jpg
by Barabás Orsolya :itscool:

Megtaláltam az eredeti képet, ami itt elérhető annyira kifejező...

Hát tényleg nem semmi... :D Én el is bújhatok mellette... :oops: :?

Több
19 éve 9 hónapja #245776 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Ilúvatar Gyermeke válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Gilgolwen Nimrandir írta:

idézet írta: Ahogy a Gandalf topicban is, úgy itt is szeretnék mutatni egy épet, amit szintén, ismerhettek már a Galériából:

Hát igen. Tud a fiú. 8)

There is no reality. Only perception.

Több
19 éve 9 hónapja #245743 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Több
19 éve 9 hónapja #245703 Írta: (Morgil)
(Morgil) válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
jaja,de azért jó.. 8) ..+néztem és nemrossz :D ..

"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"

Több
19 éve 9 hónapja #245677 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Aldaron (büzsü) írta:

_Morgil_ írta: ja,bocsi..én is örülök.. :D

Isten hozott _Morgil_!
Ha nagyon szereted Elijah-t, és szeretnél jópofa, vagány Elijah-fanok között fórumozni, akkor ajánlom neked a MEWORAF-t, vagyis Magyar Elijah Wood Rajongók Fórumát is ( elijah-forum.uw.hu ) :D

[size=9:2yk5jzde]Elijah fanok: Jó ez a rövidítés?[/size] :D

Ez itt a reklám helye :wink:
Egyébként ennek a rövidítésnek van egy kis RPG-s feelingje... én valami hős-kalandort neveznék el így 8)

Üdv, Morgil!

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 9 hónapja #245636 Írta: (Morgil)
ohh..köszi :lol: ..majd +nézema dolgokat.. :D

Több
19 éve 9 hónapja #245631 Írta: Ilúvatar Gyermeke

Aldaron (büzsü) írta:

Isten hozott _Morgil_!
Ha nagyon szereted Elijah-t, és szeretnél jópofa, vagány Elijah-fanok között fórumozni, akkor ajánlom neked a MEWORAF-t, vagyis Magyar Elijah Wood Rajongók Fórumát is :D

[size=9:vdwnq3si]Elijah fanok: Jó ez a rövidítés?[/size] :D

Remek! :lol: Kb. úgy hangzik, mint a Beowulf... 8O
[size=9:vdwnq3si]De azért csak bátran csatlakozz hozzánk, Morgil: ott is abajgathatsz a számítógépes játékokkal... :twisted: :lol: [/size]

Több
19 éve 9 hónapja - 19 éve 9 hónapja #245627 Írta: Aldaron (büzsü)

Isten hozott _Morgil_!
Ha nagyon szereted Elijah-t, és szeretnél jópofa, vagány Elijah-fanok között fórumozni, akkor ajánlom neked a MEWORAF-t, vagyis Magyar Elijah Wood Rajongók Fórumát is ( elijah-forum.uw.hu ) :D

[size=9:3o689541]Elijah fanok: Jó ez a rövidítés?[/size] :D

Több
19 éve 9 hónapja #245447 Írta: (Morgil)
ja,bocsi..én is örülök.. :D

Több
19 éve 9 hónapja #245438 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

_Morgil_ írta: Aiya!
SZtem tényleg jó,mert nem mindenki tudja eljátszani,jól,h folyamatosan szenved :wink: ....meg kiskora óta a vásznon van,ugyh azért tud6 vmit..
Peter Jackson nemhiszem,h beválasztotta volna a filmbe,ha olyan rossz lenne :)

Biztosan félreérthetően fogalmaztam, én is arra szerettem volna utalni, hogy nagyon jó színész, nem "elég jó". Persze ez csak szőrszálhasogatás volt részemről. :mrgreen: Ezek szerint egyetértünk, örülök!! :D

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
19 éve 9 hónapja #245392 Írta: (Morgil)
Aiya!
SZtem tényleg jó,mert nem mindenki tudja eljátszani,jól,h folyamatosan szenved :wink: ....meg kiskora óta a vásznon van,ugyh azért tud6 vmit..
Peter Jackson nemhiszem,h beválasztotta volna a filmbe,ha olyan rossz lenne :)

Több
19 éve 9 hónapja #245230 Írta: Lin

_Morgil_ írta: Aiya!
Sztem is Elijah elég jó színész,és jól bele is illik a szerepébe (és naon szép szemei vannak :wink: )..meg az a jó benne,hogy naon fiatal,és jól áll neki a kamera..

Üdv itt közöttünk!!
Elég jó színész??? Ezzel tudnék vitatkozni. :twisted: :D :mrgreen:

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
19 éve 9 hónapja #245119 Írta: (Morgil)
Aiya!
Sztem is Elijah elég jó színész,és jól bele is illik a szerepébe (és naon szép szemei vannak :wink: )..meg az a jó benne,hogy naon fiatal,és jól áll neki a kamera..

Több
19 éve 9 hónapja #244730 Írta: Ille Lórien
Ille Lórien válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Gilgolwen Nimrandir írta: Ahogy a Gandalf topicban is, úgy itt is szeretnék mutatni egy épet, amit szintén, ismerhettek már a Galériából:

Gyönyörű! Annyira kifejező! Órákig bírnám nézni!

"Elen síla lúmenn' omentielvo."

Több
19 éve 9 hónapja #244717 Írta: Gil-Celeb
Gil-Celeb válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Jó sokáig tanulmányozhatta... :wink:
Tényleg nagyon jó,és az a tekintet.....
Összefoglalva:Elijah amilyen fiatal,olyan jó színész,nem?

"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"

Több
19 éve 9 hónapja #244680 Írta: *Berenice*
*Berenice* válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
IGEN, és a rajz készítője vissza is adta a rajzában azokat az érzelmeket amik a filmben is tükröződtek Elijah arcán! :D :D :D :D

"Névtelen lények rágják a földet..."

Több
19 éve 9 hónapja #244638 Írta: Ilúvatar Gyermeke

Lin írta:

Ilúvatar Gyermeke írta:

Gilgolwen Nimrandir írta: Ahogy a Gandalf topicban is, úgy itt is szeretnék mutatni egy épet, amit szintén, ismerhettek már a Galériából:

Wow! Nagyon klassz!! :hello: :itscool:

Csak csatlakozni tudok és gratulálni!!! :hello: :hello:
Ez nem az a jelenet, amikor kiérnek Móriából, miután Gandalf lezuhant? Az az egyik kedvenc részem, ott elképesztő mi minden benne van Elijah tekintetében!!!

Bizony, ez az a jelenet! :wink: Ha emlékeztek, a bővített dvd-n beszél is arról Lij, hogy PJ azt kérte tőle, hogy úgy nézzen hátra, hogy a nézők kicsit meg is ijedjenek... :lol: Nos, hát ebben a tekintetben tényleg minden benne van... 8)

Több
19 éve 9 hónapja #244637 Írta: Lin

Ilúvatar Gyermeke írta:

Csak csatlakozni tudok és gratulálni!!! :hello: :hello:
Ez nem az a jelenet, amikor kiérnek Móriából, miután Gandalf lezuhant? Az az egyik kedvenc részem, ott elképesztő mi minden benne van Elijah tekintetében!!!

Több
19 éve 9 hónapja #244636 Írta: Ilúvatar Gyermeke

Több
19 éve 9 hónapja #244633 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Ahogy a Gandalf topicban is, úgy itt is szeretnék mutatni egy épet, amit szintén, ismerhettek már a Galériából:

Több
19 éve 10 hónapja #242453 Írta: Ilúvatar Gyermeke

Lin írta:

Aldaron (büzsü) írta: OOOOOOOOOOhhh, megint nem megy a fórumunk :( :cry: (ez az uw ... :evil: )

Kezd idegesítő lenni a dolog! :evil: :evil:
Ilú: most meg te tűntél el?! :roll:

Nem tűntem én sehova - a fórumunk Beszélgetősébe (amíg még működött... :roll: ) megírtam, mi a pálya...
Bocs az OFFért... :oops:

Több
19 éve 10 hónapja #242386 Írta: Lin

Aldaron (büzsü) írta: OOOOOOOOOOhhh, megint nem megy a fórumunk :( :cry: (ez az uw ... :evil: )

Kezd idegesítő lenni a dolog! :evil: :evil:
Ilú: most meg te tűntél el?! :roll:

[size=9:sdleo5t9]Hogy ne offoljuk teljesen szét a topicot :oops: : pár kép: [/size] Sundence (jobb klikk) nem semmi a szemüveg :D
Mardi Gras1 (jobb klikk)
Mardi Gras2

Több
19 éve 10 hónapja #242375 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Ez egyre rosszabb! :(

Több
19 éve 10 hónapja #242360 Írta: Aldaron (büzsü)
OOOOOOOOOOhhh, megint nem megy a fórumunk :( :cry: (ez az uw ... :evil: )

Több
19 éve 10 hónapja #241868 Írta: Aldaron (büzsü)
Na végre megy az Elijah-fórum :D :D ... juppiii 8) de még milyen gyorsan :D

Maxim: Nem semmi, komolyan :)

Több
19 éve 10 hónapja #241809 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Nos, már 3. napja nem működik a fórumunk... Király! :evil:

Viszont jók a képek, Lin! 8) Azt a beszámolót nemsokára lefordítom - főleg, ha lesz hova belinkelni... :roll: :evil:

Maxim: klassz a képed! :wink: [/url]

Több
19 éve 10 hónapja #241720 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Lin írta:

Nimrodel (Melklerien) írta:

Aldaron (büzsü) írta: Nem megy az Eliijah-fórum (megint uw hiba) :cry: :(

Jó hír, hogy nem nálam adódott probléma.
Viszont az elég zavaró, hogy elég sokszor van ilyen. És még nem is nagyon szólhatunk, mert hát ingyenes tárhelynek híg a leve... :?

Na de ennyire! :( Tényleg kellemetlen, hogy elég sűrűn van ilyen, de nincs mit tenni. Reméljük, hogy minél hamarabb megcsinálják! :roll:

De ilyen hosszú ideig még nem volt!!!
Személy szerint, én elég rosszul viselem és bosszant... :evil:
Na és ha már ott nem tudom berakni, azér ide berakom.
img.photobucket.com/albums/v186/MaximGilraen/Galery1/bilij.jpg

Több
19 éve 10 hónapja #241705 Írta: Lin

Nimrodel (Melklerien) írta:

Aldaron (büzsü) írta: Nem megy az Eliijah-fórum (megint uw hiba) :cry: :(

Jó hír, hogy nem nálam adódott probléma.
Viszont az elég zavaró, hogy elég sokszor van ilyen. És még nem is nagyon szólhatunk, mert hát ingyenes tárhelynek híg a leve... :?

Na de ennyire! :( Tényleg kellemetlen, hogy elég sűrűn van ilyen, de nincs mit tenni. Reméljük, hogy minél hamarabb megcsinálják! :roll:

Hogy legyen minek örülni is: képek (jobb klikkesek)

Nr.1
Nr.2
Nr.3
Nr.4
Nr.5
Nr.6
További képek az alwayson ! :D

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.287 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére