Frodó (Elijah Wood)

Több
19 éve 4 hónapja #261038 Írta: PERIAN15000
PERIAN15000 válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
akkor is igazságtalan volt!!ő sokkal jobban verekedett mint az a nagy rusnya dög és amugy is azt a nagydarab csávo már rég hulla volna (átmentek rajta autoval sokszor,megverték lelötték).és amugy ebbe a filmbe mindenki gonosz kivéve a bruce willys-t.(bár öö se normáris benne teljesen :D )

Estella Moss

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 4 hónapja #260917 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Coralie (Nim) írta:

PERIAN15000 írta: ...igazságtalanul

8O Igazságtalanul???
Én azt hittem, valami pszichopata gyilkost alakít...

Azt is alakít :D
Most először volt gonosz *ördögsmiley*
Embereket evett, meg ilyesmi. Először a szemüvegben meg sem ismertem :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
19 éve 4 hónapja #260874 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

PERIAN15000 írta: ...igazságtalanul

8O Igazságtalanul???
Én azt hittem, valami pszichopata gyilkost alakít...

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
19 éve 4 hónapja #260868 Írta: PERIAN15000
jah én is néztem az rtl-est és fel is vettem:Dnagyon csini volt benne LIJ!pénteken meg megnéztem a sin city-t!baromi jo volt benne csak elég csunyán kinyirták és tul hamar és igazságtalanul

Estella Moss

Több
19 éve 4 hónapja #260715 Írta: Iowa
Iowa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Coralie (Nim) írta:

Iowa írta: "Ma", Rtl Klub, 0:45 - Így készült a Sin City
Ma láttam a VH1-n is egy ilyet, Lij nem nyilatkozott, de volt egy kis rész, épp valami jelenetet csinált a drága, olyan ari volt. =)
Jah, és Robert is!

Nézte valaki? Milyen volt?

Én felvettem, és ma megnéztem... azt hittem, hogy ebben se fog Lij nyilatkozni, de nyilatkozott. =) Olyan cukor volt. És benne volt az a jelenet is, amit a VH1-en láttam. =)

Lij, you are my life!

Több
19 éve 4 hónapja #260711 Írta: cortez71
cortez71 válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Megnéztem a Sin Cityt... hát, érdekes volt! :D Mondjuk kár, h elijahnak ilyen nyomi szerepe volt :D
habár jól elpoénkodtunk, amikor willis megy a házhoz, akkor éppen könyvet olvas :D
biztos Bilbó piros könyvét olvasta :)

Több
19 éve 4 hónapja #260693 Írta: Coralie

Iowa írta: "Ma", Rtl Klub, 0:45 - Így készült a Sin City
Ma láttam a VH1-n is egy ilyet, Lij nem nyilatkozott, de volt egy kis rész, épp valami jelenetet csinált a drága, olyan ari volt. =)
Jah, és Robert is!

Nézte valaki? Milyen volt?

Nimrodel

Több
19 éve 4 hónapja #260615 Írta: Iowa
"Ma", Rtl Klub, 0:45 - Így készült a Sin City
Jah, és Robert is!

Lij, you are my life!

Több
19 éve 4 hónapja #260555 Írta: PERIAN15000
nah köszi igy tényleg sikerült :D de most már tényleg megyek namarie

Estella Moss

Több
19 éve 4 hónapja #260536 Írta: Lin
Lin válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

PERIAN15000 írta: ez nem igazságosságosság!nekem nem jeleniti meg a képeket ez a sz.r kép!oh cigizös lij?az nem jó!azt igérte tavaly hogy leszokik!de izé! :nono:

Jobb klikk, cél mentése. :wink: És üdv közöttünk! :P

És, hogy legyen valami On is, nagyon jók a képek!! :D :D

"az igazi meséknek sosincs végük, de a szereplőik jönnek-mennek, ahogy a szerepük véget ért"

Több
19 éve 4 hónapja #260532 Írta: PERIAN15000
nah megint csak elmegyek mindenkinek további jó netezést!namarie

Estella Moss

Több
19 éve 4 hónapja #260521 Írta: PERIAN15000
ez nem igazságosságosság!nekem nem jeleniti meg a képeket ez a sz.r kép!oh cigizös lij?az nem jó!azt igérte tavaly hogy leszokik!de izé! :nono:

Estella Moss

Több
19 éve 4 hónapja #260520 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

olorin.papa írta: Jó kis képek... :itscool:
Milyen aranyosak, hogy csak úgy, mindenféle sztár allürök nélkül elmennek egy foci meccsre. :cooljump:

Legalábbis a meccs vetítésére. :biggrin2:
A Sin City-ről én még nyilatkoznék.... ahogy Ilú írta, bizony voltunk és néztük és szerintem Lij még elválalhatna pár ilyen überbrutááál szerepet, mert szerintem nagyon király volt benne!!!! :twisted:

Több
19 éve 4 hónapja #260509 Írta: Olorin.papa
Olorin.papa válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Ilúvatar Gyermeke írta: Na akkor pár képecske :lol: :

Jó kis képek... :itscool:
Milyen aranyosak, hogy csak úgy, mindenféle sztár allürök nélkül elmennek egy foci meccsre. :cooljump:

De Lij szemüvege, szvsz rémes,meg a cigi... :smokin: :down:

"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."

Több
19 éve 4 hónapja #260506 Írta: PERIAN15000
mae govannen!képzeljétek ma nézem a sin city-t a plázába sajnos de máshol már nem jáccák de ez mind1 csak én nem szeretem a plázát!17:15ös vetitésre megyek!de jó lesz! :D :D :D :frodo4:

Estella Moss

Több
19 éve 4 hónapja #260493 Írta: Ilúvatar Gyermeke
Ilúvatar Gyermeke válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Na akkor pár képecske :lol: :

kép 1
kép 2
kép 3
kép 4
kép 5
kép 6
kép 7
kép 8

Lij és Dom egy kocsma előtt - az Arsenal-Manchester focidöntő után (5-4-es végeredmény a büntetőrúgások után). Dom lógatja az orrát, mert ő a Manchesternek szurkolt... :wink:

There is no reality. Only perception.

Több
19 éve 5 hónapja #260412 Írta: Iowa

Lin írta:

Ille / Lórien írta:

Iowa írta: Fuh, látom kihaltunk errefele. =) Van pár új kép a Bag-en. Mármint azon belül Lij új lapján.

Le tudnád írni annak az új lapnak a pontos nevét/címét? Köszi.

Azt hiszem erre az oldalra gondolhatott Iowa! :wink: :D

Aham, igen, erre. =)

Lij, you are my life!

Több
19 éve 5 hónapja #260410 Írta: Iowa

Ilweran írta: Helló népek!
Megnéztem a Sin city-t tegnap (mán megint premier előtti vetítés, én szegény....)
Hát.... a film nagyon tetszett, DE! nagyon súlyos, sötét, erőszakos, groteszk, igazi dark-képregény adaptáció. Csak erős gyomrúak és a kicsit alter filmre vevők nézzék meg! Viszont nekik kötelező!
Elijah nem sokat szerepel, de az jó! Ebben a filmben minden karakter sejtelmes, csak felskiccelt karaktervázlatok, szóval nagy színészi kibontakozásra nincs lehetőség.... Viszont hozzá kapcsolódik a film legdurvább halála, ami nem akármi.....

Előre látom akkor, hogy anyu mennyire fog örülni, hogy megint Őt cibáltam el egy ilyen filmre. =))) Nah, de Elijah-ért mindent. =) Szóval alig várom, hogy lássam.

Lij, you are my life!

Több
19 éve 5 hónapja #260403 Írta: Coralie

Ilúvatar Gyermeke írta: [size=9:1x7cekt8]OFF: Büzsü: a Lij fórumnak megint van valami baja... 8O Megnéznéd? :idea: [/size]

[size=9:1x7cekt8]Ezek szerint nem csak nálam.[/size]

Nimrodel

Több
19 éve 5 hónapja #260397 Írta: PERIAN15000
nah mennem kell kösz a beszélgetést!majd még jövök holnap is :wink: NAMARIE MELLON!Kísérjen utadon a tündék emberek és minden szabad nép álldása!

Estella Moss

Több
19 éve 5 hónapja #260393 Írta: PERIAN15000
hihi!nagyon helyes :twisted: had gyilkolja ki magát:DDés mivel öl?pisztollyal,karddal:DDvagy v.mi mással?

Estella Moss

Több
19 éve 5 hónapja #260392 Írta: Ilúvatar Gyermeke

PERIAN15000 írta: de ugye nem a film elején hal meg?

Nem. De a film különböző epizódokból áll, s neki nincs túl sok szerepe, kezdetben csak utalások - aztán megjelenik, de nem szólal meg... csak gyilkol... 8O :twisted:

[size=9:11ye43an]Be kell ezt a csevelyt fejezzük, mert a modik mindjárt beszólnak, hogy ne cseteljünk... :twisted: [/size]

Több
19 éve 5 hónapja #260390 Írta: PERIAN15000
oh!tehát hiperszuperbrutálisan kinyirják.szegény!nah nembaj!de ugye nem a film elején hal meg?

Estella Moss

Több
19 éve 5 hónapja #260389 Írta: Ilúvatar Gyermeke

PERIAN15000 írta: de azt hallottam meghal benne:(

De még hogy! :twisted: :cross: :tongue: :mrgreen:

Több
19 éve 5 hónapja #260387 Írta: PERIAN15000
ahan!akkor Frodo tényleg sötét gonosz karakter lesz!!:DDDtök jó!nemtudom elképzelni öt sötétnek és gonosznak:)de azt hallottam meghal benne:(

Estella Moss

Több
19 éve 5 hónapja #260386 Írta: Ilúvatar Gyermeke

PERIAN15000 írta: [MAe govannen!pénteken nézem a sin city-t :D Kíváncsi vagyok már de nagyon hallotttam róla jot is de rosszat is!nah majd kiderül:DÉLjen FRODO és a HOBBITOK!meg persze a GYŰRŰK URA!NAMARIE[/b]

Isten hozott köztünk, Perian15000! :hello: :up:
Én hétfőn láttam a Sin City-t (Maximmal és Illével :P ), s szerintem nagyon klassz kis alkotás - tök jól áthozza ezt a sötét képregénystílust! 8) Persze Lij nekem jobban tetszik "jófiú" szerepben, mint így, de azért nem volt rossz! :wink: :D

[size=9:2u1n44hy]OFF: Büzsü: a Lij fórumnak megint van valami baja... 8O Megnéznéd? :idea: [/size]

Több
19 éve 5 hónapja #260383 Írta: PERIAN15000
[MAe govannen!pénteken nézem a sin city-t :D Kíváncsi vagyok már de nagyon hallotttam róla jot is de rosszat is!nah majd kiderül:DÉLjen FRODO és a HOBBITOK!meg persze a GYŰRŰK URA!NAMARIE[/b]

Estella Moss

Több
19 éve 5 hónapja #259782 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)
Sin City az olyan élvezetes nézni, mint a Max Paynel játszani: fantasztikus.
Értékelésem 93% :)

Thereon, a vándorló varázsló

Több
19 éve 5 hónapja #259749 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Frodó (Elijah Wood)

Maxim írta: És mennyit lehet látni a halálából? Csak a végén a fejét??? Vagy a folyamatot is??? :twisted:

Ó nem!!!!!! Magát a halált is látjuk, élő egyenesben, és nagyon ott van..... :up: :up: :up: Überdurva!

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
19 éve 5 hónapja #259638 Írta: Coralie

Ilweran írta: Helló népek!
Megnéztem a Sin city-t tegnap (mán megint premier előtti vetítés, én szegény....)
Hát.... a film nagyon tetszett, DE! nagyon súlyos, sötét, erőszakos, groteszk, igazi dark-képregény adaptáció. Csak erős gyomrúak és a kicsit alter filmre vevők nézzék meg! Viszont nekik kötelező!
Elijah nem sokat szerepel, de az jó! Ebben a filmben minden karakter sejtelmes, csak felskiccelt karaktervázlatok, szóval nagy színészi kibontakozásra nincs lehetőség.... Viszont hozzá kapcsolódik a film legdurvább halála, ami nem akármi.....

Ééééén is látni akarom!!! *toporzékol*
Csak a környezetemben senki sem vevő az ilyen filmekre. :evil: :(

Egyébként hogy csinálod ezeket a premier előtti vetítéseket?

www.hellomagazine.com/vote/mosta ... index.html
Tessék szavazni 15 percenként! :wink:

Nimrodel

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 2.237 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére