fbpx
 
 
Kreatív Őszi Művészeti Találkozók

Kreatív Őszi Művészeti Találkozók

A KÖMT kifejezetten a művészeti és más kreatív tevékenységeket középpontba állító többnapos őszi találkozója a Társaságnak. A találkozó célja, hogy az MTT közösségéből és a szerte a világban Társaság/J.R.R. Tolkien iránt érdeklődők közül minél többen, minél intenzívebben átélhessék a tolkieni „másodteremtés" élményét. Az itt folyó alkotó tevékenység legnagyobbrészt közös munka eredménye és a közösség előtti bemutatók teszik teljessé az élményt.

2019. október 31-november 3. között tartjuk az MTT őszi találkozóját, aminek helyszíne ezúttal is Seregélyes lesz. Közösségi és kreatív programokkal várunk mindenkit, aki kiszakadna egy hétvégére a hétköznapokból, elmerülne a kreativitásban, új tevékenységek kipróbálásában.
Idén október 19-23 között tartjuk az MTT őszi találkozóját. Összegyűlünk, hogy közösen merüljünk el a kreativitásban és az alkotó munkában, megismerjük egymás izgalmas hobbijait, együtt sportoljunk, táncoljunk, tanuljunk, bulizzunk, és ami a legfontosabb: közösséget alkossunk.
Idén is megrendezzük a Kreatív Őszi Művészeti Találkozót. Új helyszínen, Seregélyesen várunk mindenkit október 20-23 között, aki szeretne újra elmerülni a kreativitás és alkotás világában.
Színes levelek, hideg, napsütés, Dunakanyar, írás, zene, tánc, rajz és tolkieni mesék: Téged is vár az idei KÖMT, vagyis a Kreatív Őszi Művészeti Találkozó! Gyere el egy hosszú hétvégére a festői Zebegénybe, próbálj ki ismeretlen kreatív tevékenységeket, tanulj meg sminkelni, könyvet kötni, ismerkedj meg új táncstílusokkal vagy vegyél részt a kedvenc íróműhelyedben – mindezt Tolkien csodás-varázslatos világában, régi és új barátaid között.

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére