Tolkien Klub

Tolkien Klub

A Tolkien Klub a Magyar Tolkien Társaság havi rendszerességgel megrendezett ismeretterjesztő és közösségi rendezvénye. Minden alkalommal szeretnénk egy-egy érdekes, lehetőleg kevéssé ismert tolkieni témakört minél alaposabban végigjárni. A rendezvénysorozatra leginkább az elszánt Tolkien-rajongókat várjuk, de igyekszünk a programokat úgy felépíteni, hogy a témákban kevésbé jártas érdeklődők is bekapcsolódhassanak.
Június 27-én azért gyűlünk össze, hogy közösen megünnepeljük a Magyar Tolkien Társaság születésnapját. Szeretettel várunk minden kedves tagot, támogatót, szimpatizánst és mindenkit, aki szeretne kötetlen körülmények között nosztalgiázni, szép emlékeket feleleveníteni. Várjuk továbbá a Tolkien Klub látogatóit is, hiszen amellett, hogy megismerkedhetnek a társaság színe-javával, azt is kipróbálhatják, milyen szabadtéren társasjátékozni.
Májusban a megszokottól eltérően nem szombaton, hanem vasárnap várunk benneteket a Világcsücsökben. Május 31-én 14-20 óra között a társasozás mellett gitárral kísért közös dalolászáson vehettek részt, kézműves foglalkozásként pedig teafilterből hajtogathattok szépséges figurákat. A belépés ingyenes!
A Tolkien Klub a Magyar Tolkien Társaság havi rendszerességgel megrendezett ismeretterjesztő és közösségi rendezvénye. Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt novemberi alkalmunkra is!

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére