A Tolkien Nap részletes programja >>

A Magyar Tolkien Társaság nagyszabású rendezvénysorozatot szervez J. R. R. Tolkien 121. születésnapja és a hamarosan a mozikba kerülő „A hobbit” film első része előtt tisztelegve, a Fórum Hungary Kft-vel és a Corvin Budapest Filmpalotával együttműködve. A következő eseményekre hívunk és várunk minden rajongót és érdeklődőt:

„A hobbit: Egy váratlan utazás” – filmpremier a Cinema City Arénában
2012. december 12. 22:30-tól
Ünnepeljük együtt az új Tolkien-filmet, és nézzük közösen a legelső vetítést! Tündék, törpök, hobbitok és maga Gandalf is életre kel, tánccal, dallal, színjátékkal szórakoztatunk, vagy épp A hobbit világáról tudhatsz meg többet rövid kis előadásaink során.


„A hobbit: Egy váratlan utazás” – exkluzív fimvetítések a Corvin Budapest Filmpalotában
Életre kelt szereplők, Tolkien könyvek és relikviák vására, szórakoztató programok
2012. december 15-16.,
2012. december 22-23.
2012. december 29-30.
A bemutatót követő három hétvégén a Corvin Moziba költözik a Magyarországon elérhető Tolkiennel kapcsolatos termékek legjava – könyvek, ékszerek, filmes relikviák, ajándéktárgyak és így tovább. December 16-án, 22-én és 29-én pedig itt is életre kelnek a szereplők, és Középfölde világát bemutató dalok, táncok, színi jelenetek és ismeretterjesztő előadások teszik még különlegesebbé a filmélményt a vetítések előtt és után.

Tolkien Nap
2013. január 5.
J. R. R. Tolkien 121. születésnapja alkalmából egész napos közös ünneplés, filmvetítésekkel, ismeretterjesztő előadásokkal, vásárral, színpadi produkciókkal, társasjátékokkal családi és gyermekprogramokkal.

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére