fbpx
 
 
Tolkien HU

Tolkien HU

A Tolkien.hu oldallal kapcsolatos információk

Miért tűnt el majd' másfél hónapra a weboldal? Mi lett más? Miért volt erre szükség? Milyen változásokra számíthatunk? Ezekre a kérdésekre ad választ az alább olvasható cikk, mely a Tolkien.HU-n dolgozó csapattal készített interjúk alapján készült.
Nagyon örülünk neki! A Tolkien.hu-ra új cikkeket feltölteni csak a szerkesztőség tagjai tudnak, illetve a cikkíráshoz kapcsolódó tartalmi, formai kérdéseiddel is hozzájuk fordulhatsz. Küldhetsz nekik rögtön kész irományt is, de ha valamilyen téma felkeltette az érdeklődésedet, tanácsot is kérhetsz, hogy milyen jellegű kifejtés illik legjobban az oldalra. A Tolkien.hu szerkesztőségének e-mail címe: szerkesztoseg /kukac/ tolkien /pont/ hu
6 év után mind megjelenésében, mind technológiai alapjaiban, mind szolgáltatásaiban teljesen átalakul a Magyar Tolkien Társaság kulturális és közösségi portálja. A rendszer jelenleg próba üzemmódban működik, a felhasználói hibákért, technikai problémákért elnézést kérünk. A hibabejelentések mellett a külalakra, elrendezésre vonatkozó javaslatokat is várjuk. Egyben felhívjuk az érdeklődőket, hogy jelezzék, ha van kedvük részt venni a Tolkien.hu szerkesztőségének munkájában.
Mi kell ahhoz, hogy az MTT kiadványaiból (Lassi, Tolkien.HU, Hírlevél stb.) átvehessek anyagot? Milyen formában vehetőek át anyagok az MTT kiadványaiból? - Hivatalos irányelvek az utánközlésekhez.
A szolgáltatóváltással együtt megváltozott a Tolkien.hu postafiókok elérése is. Az eddig létező, egyéni postafiókok újra létrehozásra kerültek, az eddigi jelszavak változatlanok maradtak. A régi levelezést le kell menteni!
Új tartalomszolgáltatóhoz költözik a Tolkien.hu. Önmagában a költözés nem érinti a portálunk tartalmát illetve külalakját. Azonban szintén a közeljövőben a Fórum is átalakul: egy megbízhatóbb, sokoldalúbb, látványosabb fórum motor biztosítja ezután a legkedveltebb közösségi szolgáltatásunk működését.

Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére