- Köszönetek: 0
Díjak
- Sesy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Ringil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
- Eldafinde
- Nem elérhető
- angelina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
Mindegy lényeg, jó lenne már ilyen kis belinkelt videofilmeket látni olyan felirattal hogy: PJ a Legjobb filmért járó díj átvételekor /Oscar 2004/
Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
- Sesy
- Nem elérhető
Ulmo írta: A TheOneRing.net oldalára felkerült egy video, amin Gollam átveszi a Legjobb Digitális Szereplőnek járó díjat
Video nagy méretben
Video közepes méretben
Video kis méretben
Ez rohadt aranyos!!! LOL!!
~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
- Sil
- Nem elérhető
- Nilraen
- Nem elérhető
- Lili
- Nem elérhető
- Lara
- Nem elérhető
I make my own luck.
- Ulmo
- Nem elérhető
Video nagy méretben
Video közepes méretben
Video kis méretben
- Eldafinde
- Nem elérhető
- Lili
- Nem elérhető
- Eldafinde
- Nem elérhető
Lili írta:
Vki véletlenül nem tudja,hogy az MTV Europe-n mikor vetítik?Nagyon fontos lenne!
Nem tudom sajnos...de sztem is 100%, hogy lesz!! Szokott.
Csak ezt találtam az MTV-honlapján: (mtve.com-on)
ezen a hétvégén movie-weekend lesz, (remélem, ezzel készítik elő a show levetítését ) lesz a tavalyi movie awards (2002) is -a legjobb pillanatok
Holnap, pénteken: (most csak a mozis műsorokat írom be)
14.00-14.30: MTV Movie Stars Weekend Music Mix
14.30-15.00: All Eyes on the MTV Movie Awards
szombat:
11.00-11.30: megint Music Mix
12.00-12.30: MTV Movie Awards - 10 years at the mic
12.30-13.00: Music Mix
.
.
14.00-16.00: MTV Movie Awards 2002
18.30-19.00: MTV Movie Special
vasárnap:
nagyjából ugyanezek a műsorok, ami még érdekes lehet:
13.00-14.00: MTV Movie Awards Uncensored
"Ó, tünde-nép Völgyzugolya,
mint villám vágtatunk oda"
- hódica
- Nem elérhető
Lili: szerintem 100%, hogy az MTV Europe is vetíti, csak az időpont kérdéses...reméljük mihamarabb
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Undómiel
- Nem elérhető
www.danubius.hu/FilmCikk.aspx?Ar ... cbf89a3c5f
- Ery
- Nem elérhető
- Lili
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- Legjobb film
- Legjobb akciójelenet (Helm-szurdok)
- Legjobb csapat (Elijah Wood, Sean Astin és Gollam)
- Legjobb virtuális szereplő (Gollam)
Sugárzási időpontok a német MTV-n (persze nekünk semmilyen MTV-nk nincs... ):
Movie Awards Pre-Show
Jún. 13., péntek
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
Köszi boccs hogy már volt róla szó azt hittem csak felröppenő hír és nem tény. De szerintem az csak jó ha egy filmet szinte közvetlen az oscar nevezés határa előtt mutatnak be...bár az akadámiát ez nem fogja befolyásolni.
- hódica
- Nem elérhető
Lili írta: Itt egy cikk róla: www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=8419
Bár ezt már azt hiszem berakta vki korábban...
én tettem be, nem is olyan rég
- Lili
- Nem elérhető
Ez nem csak kósza hír volt,az Oscar-díjátadás ezentúl február végén lesz megtartva...A nevezettek listáját pedig január végén hozzák nyilvánosságra.Így épp,hogy csak látjuk a RotK-ot mire kiderül mit szól hozzá az Akadémia(ha csak egyszer végre az életben nem hozzák előre a premiert... )Ghargoqurk írta: Na de hogy ne csak offoljak össze vissza, megkérdezem nem tud-e valaki valamit arról hogy tényleg előre lesz-e a hozva az oscar februárra vagy az csak kósza hír volt.
Itt egy cikk róla: www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=8419
Bár ezt már azt hiszem berakta vki korábban...
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
Na de hogy ne csak offoljak össze vissza, megkérdezem nem tud-e valaki valamit arról hogy tényleg előre lesz-e a hozva az oscar februárra vagy az csak kósza hír volt.
- Sergethrion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
De ezzel együtt szerintem is szép munka volt, és nagyon jó film volt.
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
Valahogy úgy érzem az Akadémia is csak ilyen "vihar előtti csendet" produkált a Gyu.-val kapcsolatban, és jövőre robban a bomba és tarol a Rotk és mindenki boldog lesz stb... De sajnos nagyon félek attól a lehetőségtől is hogy csak egy teljesen egyszerű filmnek tekintik és csak úgy jutalmazzak mint az első kettőt: lenézően, semmibe véve, gúnyolódva.
- Penngaladiel
- Nem elérhető
- Sergethrion
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
De erről a Matrix-készítői szövegtől kilel a hideg. Ez a nagyképűség valamit bődületes. Én 200%-ig biztos vagyok benne, hogy PJ a legnagyobb dobást az utolsó részre tartogatja. Itt nem lehetnek olyan dolgok, aminek a megítélése kockázatos lesz. Itt csak olyasmi lehet, ami a legjobb, tehát amit Tolkien is megírt.
Effektek, vágás... Ezen a téren is most jön a java. A különbség a FILM és a Matrix készítői között az, hogy az egyik banda dicsekszik a tevékenységével, minden hiper-szupernek elmondja a művét, miközben a kritikusok túlnyomó része még az akciójeleneteket is egysíkúnak tartja, nemhogy a sztorit és magát a filmet; a FILM készítői pedig dolgoznak csendben.
Novemberben megjön a Revolution, mindenki el lesz ájulva, hogy ilyen, megy olyan trükkük, stb.... aztán pedig robban a bomba és lemossa a pályáról a Matrixot PJ alkotása. Egy ilyen meséhez mesébe illő befejezés kell, és ezt ők is nagyon jól tudják.
Így lesz :cooljump:
- hódica
- Nem elérhető
Ghargoqurk írta: Az X2 szvsz tök esélytelen mert olyan kategóriákban amiben nyerhetne abban a Mátrix is "részt fog veni", és látván a filmeket szerintem mindenben messze felűlmúlja a Mátrix a X2-t.
A Mátrixot még nem láttam, de állítólag nagyon komolyan meg van csinálva, ami a trükköket illeti. A történet már más tészta...
Az X2-nek szerintem semmi esélye sincsen még jelölésre sem. Nekem nagyon tetszett a film, a történet is, és jól is van megcsinálva De esélye sincs a Mátrixszal, illetve a RoTk-el a trükköket tekintve. Merem mindezt úgy állítanu, hogy az utóbbi két filmet nem láttam De nem kell nagy jóstehetségnek lenni, s mindenki tudja, hogy a Reloaded/Revolutions illetve a RotK között lesz csata az Oscaron.
- Ghargoqurk
- Nem elérhető
Biztos hogy a technikai díjakat elviszi a Mátrix. Véleményem szerint e filmalapötlet megérdemelne egy legjobb film és mellé egy legjobb rendezői díjat is. De persze a Gyu. mindenben elsőbbséget élvez
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.