Díjak

Több
21 éve 5 hónapja #124205 Írta: Celebrían
Celebrían válaszolt a következő témában: Díjak
Sziasztok!
Valaki meg tudná mondani,mikor lesz az MTV-n a popcorndíj-átadás???
Hannonle!!!
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #124184 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Díjak

Ghargoqurk írta: Az X2 szvsz tök esélytelen mert olyan kategóriákban amiben nyerhetne abban a Mátrix is "részt fog veni", és látván a filmeket szerintem mindenben messze felűlmúlja a Mátrix a X2-t.

Egyébként a Mátrix 2 v. 3 (még mindig nem tudom hogy lesznek majd jelőlve ) a hanghatásokat is elfogja vinni az oscaron. A Hanghatás-vágásra talán kisebb az esélyük

Bevallom,az X2 nekem egyaltalan nem teccett es nem is voltak benne szvsz olyan technikai ujitasok,melyek okot adnanak egy ilyen dijra.

Amugy sztem a Revolutions(hacsak nem csuszik at a premier januarra..) aztan igazan tarolni fog; olvastam egy interjut a keszitokkel;amelyben a producer,Joel Silver nyilatkozott;"A Revolutions vegen van egy olyan 17 perces jelenet,ami tultesz mindenen,amit eddig az akciofilmekben valaha is lathattunk.Ezt a jelenetet sose fogjak lekoppintani.Egyszeruen nem lesz ra sem eleg penzuk,sem eleg idejuk.Olyan technologiat hasznaltunk hozza,ami egy fel evvel ezelott meg egyaltalan nem is letezett.Vannak olyan snittek,amelyeken ket evig dolgoztunk.Gondoljak el,ket evig egyetlen snitten!A long shot,but one shot!"
A lekoppintast a bullet time-ra ertette(tudjatok;amikor Neo idoben lelassitva hajol el a golyok elol :wink: !)
Szoval az ilyen dijak,mint Vizualis effektek,hang,hangvagas,vagas...
Asszem PJ felkotheti a rovidnacijat :lol: !

'a prayer for the wild heart,kept in cage'
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #124128 Írta: Ghargoqurk
Ghargoqurk válaszolt a következő témában: Díjak
Az X2 szvsz tök esélytelen mert olyan kategóriákban amiben nyerhetne abban a Mátrix is "részt fog veni", és látván a filmeket szerintem mindenben messze felűlmúlja a Mátrix a X2-t.

Egyébként a Mátrix 2 v. 3 (még mindig nem tudom hogy lesznek majd jelőlve ) a hanghatásokat is elfogja vinni az oscaron. A Hanghatás-vágásra talán kisebb az esélyük

Vita Verus Nunquam Com Morte Sum
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #124091 Írta: Misteq
Misteq válaszolt a következő témában: Díjak
Hát én még nem láttam se a Mátrix2-őt se az X2-őt!/Télleg!Az X2 mennyire eséjes?/De valszeg ez a 2 film ami majd versenyre kel a Gy.U.val!/én is szétszavaztam az agyam :D /
Aranymag:teljesen egyetértek veled :D !!!!!

"Soha nem hittek semmiben!Most semmivé lettek!"
"a hervadás fölé hajolva mosolygok tehetetlen"
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #124070 Írta: Ghargoqurk
Hát megelőztetek...

Most értem haza a Mátrixról. Azt hiszem senki nem értékelné ha kifejteném a filmmel kapcsolatos véleményemet. Nem mondom hogy rossz film, de amiért én az első részt úgy tiszteltem és imádtam az a másodikban foltokban sincs benne. Töménytelen felesleges verekedés ekvi hibák és nyúlfarknyi történet. Kicsit elfogult vagyok mert nagyon közel állnak hozzám a Mátrix gondolatai, bölcsességei ami a sorsot illeti.

Na de a lényeg szvsz a ez a rész esélytelen bármi nagyobb díjra, az effekteket tuti megkapja. Bár érdekes kérdés hogy vesznek részt majd az oscar gálán? Vajon a két filmet külön-külön jelölgetik majd ? Nagyon boldog lennék ha a 2004-es díjkiosztón a Mátrix lenne a nagy vesztes a GYu-val szemben :wink:

Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #124051 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: Díjak
Igazából én meg lenék elégedve a legjobb film díjával, a technikait viheti a Mátrix! 8)

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #124022 Írta: angelina
angelina válaszolt a következő témában: Díjak
Sziasztok :D !
Noshat ize..hemm...szoval;szerda ejjel volt szerencsem latni a Matrix-Reloaded-et;es ugy erzem sajnos a technikai dijakat mar elore beboritekolhatjuk neki/hozzateszem;abszolut megerdemelten!!/!
Bar azert meg tortenhetnek csodak(es PJ mar gyakorlott csodatevo :wink: !)!

udvi

'a prayer for the wild heart,kept in cage'
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #121414 Írta: Legolin
Legolin válaszolt a következő témában: Díjak
Lili: köszi a felvilágosítást! :D

... - very mátalo...

- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #121407 Írta: Lili
Lili válaszolt a következő témában: Díjak

Legolin írta: Mae govannen!
Lenne néhány kérdésem:
Az idei Oscar-on melyik két díjat nyerte meg a TTT?
Ebben az évben lesznek még díjazások?

Egyébként szerintem a Rotk meg fogja (vagy legalábbis meg kellene)
nyerje az O.-n a film agy a rendezői díjat.

A legjobb hanghatás-vágás és a legjobb képi hatás díját kapta meg a TTT-t. :)

Ebben az évben lesz még az MTV Movie Awards,ami annyira nem nagy díj.Másról nem tudok,de lehet,hogy lesz még más is... :roll:
Téma zárolva.
Több
21 éve 5 hónapja #121405 Írta: Legolin
Legolin válaszolt a következő témában: Díjak
Mae govannen!
Lenne néhány kérdésem:
Az idei Oscar-on melyik két díjat nyerte meg a TTT?
Ebben az évben lesznek még díjazások?

Egyébként szerintem a Rotk meg fogja (vagy legalábbis meg kellene)
nyerje az O.-n a film agy a rendezői díjat.

... - very mátalo...

- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119428 Írta: Ghargoqurk
Vagy valami mocsok miatt eltolják a Rotk bemutatóját és hamarabb tudjuk meg a jelölteket mint ahogy látnánk a filmet :D Najó ez csak vicc volt

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #119397 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Díjak
2004-ben február 29-én lesz az Oscar gála. :wink:
A jelöltek nevét január 27-én hozzák nyilvánosságra.
:arrow:
www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=8419

Így talán hamarabb örülhetünk a RotK diadalának. :D :D (vagy hamarabb szomorkodhatunk :( :( )

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #118818 Írta: Ghargoqurk
Már széjjelszavaztam minden oldalt ahol lehetett szavazni, de megéri. A sok rajongó felhúzza a filmet.
Egyébként az IMDB-n a Fantasy kategóriában 1. a Fotr és a Sw után 3. a TTT :bounce:

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #118792 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Díjak
Hegyirabló: én már régóta szavazok a filmekre (már elég sokszor megtettem :) ). Jók a helyezések, de a FotR régebben volt már 3. is. Gyerünk, rajongók!

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #118756 Írta: Ilmen
Ilmen válaszolt a következő témában: Díjak

Megvannak a Cinematrix-díj nyertesei!
A Gyu sok kategóriában győztes lett!!!

Ez aztán igazán jó hír! :bounce: :bounce: :up:
És ez kapcsolódik a Rotk díjazásához (ill. mind a 3részhez) is. Hiszen mit ér az Oscar, ha a közönség nem szereti és nem nézi meg a filmet. (lsd. Chicago esetét). :down: A Cinematrix-díj pedig egy igazi közönségdíj.
Ennek ellenére én nagyon reménykedem, hogy jövőre a Rotk megkapja a film és a rendező díját is. :D Főleg, mivel úgy tűnik az idén a trükkfilmek fognak dominálni és ezekkel könnyebben felveszi a Rotk a versenyt. :wink:

Ú i vethed nâ i onnad.
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #118513 Írta: Géza
Géza válaszolt a következő témában: Díjak

Hegyirabló írta: FIGYELEM FÓRUMOSOK!

Nem tudom ismeritek-e az IMDB-t (Internet Movie Database), de ha nem kérlek látogassatok el az oldalra ( www.imdb.com ), regisztráljatok (nem nehéz), és keressetek rá a két elkészült GYU filmre. Minden filmnél található egy VOTE (szavazás) gomb, amivel lehet osztályozni a filmeket 1-10-ig. A FOTR jelenleg a Top 250-es listán az 5. 91000 szavazat után, a TTT a 17. 41000 szavazattal! VIGYÜK FELJEBB ŐKET!!!! FIGYELEM:
Mindenképpen regisztrálni kell az oldalon, mert csak regisek szavazhatnak. Ja és senki ne lepődjön meg, ha nem azonnal adódik hozzá a szavazata, ehhez kel 1-2 nap, de hozzáadják!

Hajrá!

Hegyirabló

Nem tudom, hogy a felhívásom miatt-e, de most néztem az IMDB-t, és örömmel állapítottam meg, hogy a FOTR az minden idők top listáján az 5. helyről a 4-re ugrott, míg a TTT a 17-ről a 16-ra! Mit szóltok?

H.

"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #118315 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Díjak
Habár én csak egyszer szavaztam, de örülök a jó eredménynek.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #118241 Írta: Lili
Bevallom én csak kétszer szavaztam,szégyellem is magam miatta... :oops: :lol:
Bár úgy tűnik nem ezen múlt! :D
És azért ebből a szavazásból látszik mit is szeret igazán a közönség... :roll:
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #118208 Írta: Ghargoqurk
Nagyon jó ez nagyon feldobott, hogy ennyit nyert.
Hodica:
Szerintem mindkettő igaz amit írtál. Legalábbis a második biztos :wink:

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #118204 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Díjak

Sorel írta: OFF: A Fridát láttátok? Szerintem az is messze lekőrözi a Chicagót, és az Órákat is.

Én láttam :D Salma Hayek lekörözte még Nicole Kidmant is, pedig ő is nagyon ott volt Az órákban. A film pedig nagyon tetszett. :wink:

Lili:éljen!!!!!! :D
egy kivételével minden kategóriában nyertünk, ahol elindultunk :arrow: most vagy mindenki nagyon szereti a Gyu-t, vagy minden fórumos min. 10x szavazott :wink: :D

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #118189 Írta: Lili
Sziasztok!

Megvannak a Cinematrix-díj nyertesei!
A Gyu sok kategóriában győztes lett!!!:D :itscool:

részletek:
:arrow: www.cinematrix.hu/hirveg.php?hir_id=8336
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #118061 Írta: Sorel
Sorel válaszolt a következő témában: Díjak
OFF: A Fridát láttátok? Szerintem az is messze lekőrözi a Chicagót, és az Órákat is.
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #117880 Írta: Penngaladiel
Penngaladiel válaszolt a következő témában: Díjak
Szerintem nem ezen múlt... Egyszerűen az akadémia kiválasztotta kedvencének a Chicagot és az tarolt... Ne mondja nekem senki, hogy pl. Catherine Zeta Jones annyira művészi alakítást nyújtott volna... :roll:
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #117875 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Díjak
Szerintem lehettet volna színész is Oscar díjas, sőt maga a film is, ha: PJ tudja tartani Gollam színvonalát jellemábrázolásban, ha több a versbetét/Theoden szerintem nagyon jó volt annál a résznél, és a az őt övező fény is gyönyörű volt/ ha erősebbek a karakterek, és a látvány nem megy a színészi teljesítmény rovására, valamint ha nem tekerik ki a regényt. Magyarán: ha művészibb a film. Szerintem a színészek jók, sőt nagyon jók lennének, ha hagynák őket érvényesülni.

Ha offoltam, sorry.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #117866 Írta: Ghargoqurk
Igazság szerint el sem tudom képzelni hogy a Rotk taroljon. Azt hiszem mégegy olyan hibát nem követ el az akadémia amit a Titanicnál elkövetett. Színészi díjra meg szerintem Elijahnek vagy Seannak nincs esélye - túl fiatalok. Mckellent meg nem hinném hogy mégegyszer jelölik. Viszont amit Sesy írt az elgondolkodtató...Denethor még sokat hozhat a Rotk-nak, akár díjat is.
Egyébként meg az is elég furcsa lenne ha tulajdonképpen a Rotk nem tarolna de elvinné a rendezőit. Ez olyan lenne mintha vígszdíjat kapott volna PJ.

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #117851 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Díjak

Elanor írta: Szereplők sztem ennek a filmnek az a nagy hibája, ami a nagy előnye is ;)
Nincs egy olyan igazán kiemelkedő karakter, akit igazán jelölhetnének főszereplőnek. Van kb. három főbb karakter, de sztem közülük sem lehet választani, hogy ki a fő-fő-szereplő. Talán a Gyűrű, de nem hinném, hogy "ő" kapna jelölést ;)
Szóval sztem max. mellékszereplő jelöléseket kaphat, de szvsz. azt sem fog, mert nem hiszem, hiogy az eddigi szereplők alakítása annyit fog változni, hogy az Akadémia megváltoztassa a véleményét. Jó, persze, még ott van Denethor, de ő meg aztán végképp zsákbamacska.

[size=9:89bczovn]tessék, megkerestem... :) [/size]
A Gyűrűt - a film alapján - nem igazán nevezném főszereplőnek. Főleg a TTT után, mert a FotR-ban még tényleg kiemelték, hogy ő egy külön karakter, viszont a TTT-ben háttérbe szorult e tulajdonsága...
Viszont Ian McKellen, Elijah, Viggo és Sean mégis főszereplőbb, mint a többiek. Annak legalábbis - szvsz - aki megérti a történetet... :roll:
De, ha az Akadémia 3 külön filmnek nézi a filmet, és nem egynek, akkor - ha valameikük naot alakít - akkor azt külön nézik, és nem együtt a három filmbéli alakítást, ami még jól is jöhet.
A végén még lehet, hogy Denethort fogják jelölni :D
Hátha jelölik! Hiszen a FotR-ért jelölték McKellent! :!:

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #117848 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Díjak

Sesy Olórea írta: Sztem meg legyünk optimisták... :D

Ezt pont Te mondod? ;)
Tényleg jó lenne, ha megkapnánk ezeket a díjakat, és ha az Akadémia úgy tekint a három filmre, mint egyazon alkotásra, akkor szvsz is van esélyünk, de ha csak a RotK-t fogja nézni, akkor az egy viszonylag "csonka" film, ezért...
De persze ez megjósolhatatlan.

A színész díjakról már leírtam a véleményemet, hogy nincs egy, vagy két kiemelkedő szereplő, hanem szinte mindenki mellékszereplőnek számít. Ezért főszereplő díjra sztem nincs remény, mellék...? Erről is leírtam már a véleményemet, hogy szvsz egyik színész alakítása sem fog már akkorát változni az Akadémia szemében, hogy most hirtelen díjaznák őket, mivel eddig sem tették.

Hegyirabló: természetesen én is csalódott leszek, ha az utolsó esélyünk sem válik be, mert mint mindenki én is azt szeretném, hogy a RotK taroljon!!!! :lol: Csak nem látok rá túl sok esélyt, ezért inkább nem is élem bele magam [size=9:3lagz8ax](annyira... 8) )[/size]

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #117839 Írta: Géza

Lili írta: Bár talán PJ-t már annyira nem is érdekli ez az egész.Hiszen neki ott van a film sok rajongója,akik elismerik,amit alkotott... :oops: :roll:

Lili kedves, erre mondják azt, hogy sovány vígasz! :?

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #117838 Írta: Géza

Elanor írta:

Lili írta: Szerintem azért nem soxor fordult elő idáig,hogy nem ugyanaz a film kapta a legjobb rendezői vmint a legjobb film díját... :roll:
Bár én most azzal is meg lennék elégedve,ha az egyiket megkapná... :roll: :(

Sztem mindnyájan meg lennék elégedve!
:?

Én nem lennék megelégedve, ha csak az egyiket kapná. :(

Téma zárolva.
Több
21 éve 6 hónapja #117831 Írta: Sesy
Sesy válaszolt a következő témában: Díjak

Elanor írta: De sztem egyiket sem fogja megkapni... bár ki tudja, ki tudja... :?

Sztem meg legyünk optimisták... :D
A RotK-ban teljesedik ki az egész, annak van befejezése, ott lesznek a legdrámaibb részek... Az egyiket biztos meg fogja kapni! (de színész-jelölést azt nem is remélek :( )

~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.617 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére