Arwen (Liv Tyler)

Több
20 éve 11 hónapja #155418 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Enna írta: nem igaz már! Én mér nem lehetek ilyen céép?! :crying: :evil:

A SZÁMBÓL VETTED KI A SZÓT!! :evil: :evil:

Olvasta vki a cikket az ELLE-ben? Miről van benne szó?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #155151 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #155044 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Arwenes CD-borító:
www.theonering.net/scrapbook/gro ... view/10119

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 11 hónapja #154799 Írta: Enna Silme

Supersonica írta: Ó a kis szende

Enna, UTOLSÓ LINKED nézd meg így, mintha idéznél tőlem ;)

Nézzétek...
Már alakul! ;)

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
20 éve 11 hónapja #154750 Írta: Supersonica
Supersonica válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Ó a kis szende

Enna, UTOLSÓ LINKED nézd meg így, mintha idéznél tőlem ;)

Több
20 éve 11 hónapja #154747 Írta: Enna Silme

Supersonica írta: OFF: Enna, Undómiel és mindenki: praktikus lenne átszerkeszteni a linkeket, mert nagyon kinyúlt a topic:

Ha ÍGY írod be a linket, hogy
ide egy találó címet adsz, ami lehet akár egy KLIKK IDE is..., akkor szép lesz.

ON:

Meglepetés című hetilapban, ami a MAI nappal jelent meg, Livről van egy rövid kis cikk, képpel (virágos kis ruhában)...

Bocsi, rengeteget szenvedtem vele, de egyszerűen nem sikerül :x

Több
20 éve 11 hónapja #154743 Írta: Supersonica
OFF: Enna, Undómiel és mindenki: praktikus lenne átszerkeszteni a linkeket, mert nagyon kinyúlt a topic:

Ha ÍGY írod be a linket, hogy
ide egy találó címet adsz, ami lehet akár egy KLIKK IDE is..., akkor szép lesz.

ON:

Meglepetés című hetilapban, ami a MAI nappal jelent meg, Livről van egy rövid kis cikk, képpel (virágos kis ruhában)...

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #154618 Írta: Enna Silme

Több
20 éve 11 hónapja #153991 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Anclaima,
1.kép:nekem ezek annyira nem tetszenek,túl sok smink,stb... de a ruha az bejön!
2.kép:Tök aranyosak! :)
3.kép:Nem vetted még észre hogy Liv mindenkivel jóban van a stábból? Orli-n már csak azért sem csodálkozom mert a Fotr bövitettben is beszéltek erröl sokat,ill. a sima TTT-DVD extráin Orli mondja:"Liv is totally a sweatheart",vagy mit.Na ez kicsit nyálas ... De gondolj bele a többi szinész közül ö álhatott hozzá legközelebb; korban meg abban milyen lényt játszik...
4.kép:Igen az ö és egész teccik
5.kép:Én inkább sajnálom Steven Tyler-t , a rövid haj pedig a Cuki hagyatékában egész vagány...
6.kép:Hát igen,tényleg férjhez ment.Hoppá,nem is láttam eddig képet amin így hárman vannak! 8O

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 10 hónapja #153977 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
ezde széép! :arrow: 8O :wink:
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... uell,_1980
www.lovelylivtyler.com/showpic.html?url=...Of_The_Ring_Premiere :arrow: nem is tudtam, hogy jóban voltak... :oops:
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... Bebe_Buell Az ott ő? 8O
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... n_Premiere Fúúúúúúúj... :twisted: Az jutott eszembe: ennek a csávesznak RONGYOS A SZÁJA!!!! 8O (de szörnyen áll egyeseknek a rövid haj... :roll: )
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... _25th_2003 Uhhh...
Tényleg férjhez ment áprilisban? :oops:

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 11 hónapja #153803 Írta: Enna Silme
Dejók a képek!
Tetszenek.... és némelyiken egészen úgy néz ki, mint egy ember és nem mint Liv Tyler, a világhírű színésznő.... Ugye értitek, mire gondolok? 8)

Több
20 éve 11 hónapja #153751 Írta: Supersonica
Liv van az Elle címlapján (decemberi szám), és egy többoldalas, fényképes interjú is van vele, egész korrekt.

Több
20 éve 11 hónapja #153729 Írta: Artemisz

Undómiel írta: www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... _19th_2003 - ez tegnap készült

Jé, itt majdnem úgy mosolyog, mint Morgana szokott! 8O :D

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
Több
20 éve 11 hónapja #153614 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Undómiel írta: www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... eous&text= - szemüveges?

Szerintem nem, csak úgy felvette. Bár lehet, hogy én nem vagyok túl jól informálva. :oops:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #153613 Írta: Lilliana
Enna! Per pillanat nem t'ok linket de ha megvan a 4 lemezes Fotr az extrákban (videokban ill. néhány kép ) biztos találni fogsz.Pl.: amikor nyomatot vesznek az arcáról és amikor a Weta-ban van és a fül készités közben szvsz nincs smink rajta de ez nem 100%.
Jó látni hogy 1 véleményen vagyunk Hollywood ügyben! :D Már csak öket kéne meggyözni!! :lol:
Anclaima! A Liv&Mia fotónál én a jobb kéz felölire tippelek,ha nem az akkor a másik! :o [/quote]

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 11 hónapja #153607 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Enna írta: Van valakinek képe Livről smink nélkül? :look:

www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... geddon_set - elég civilnek tűnik, kár, hogy az arca nem látszik
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... ew_Zealand -húúú 8O
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... tober_2001 - cikis...
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... eous&text= -kis alapozó
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... eous&text= -cikk
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... eous&text= - az a felső...
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... eous&text=
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... eous&text= - szemüveges?
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... _17th_2002

Több
20 éve 11 hónapja #153600 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Enna írta:

Ancalima Anarórë írta: Még csak újságban láttam, Enna! :roll: De azért keresek...

Negyed óra múlva: kERESEM SZORGOSAN... :wink:

Köszönöm. :D Csak így tovább!

Diamond: Nem fogom az m2-t. Milyen film az? Meséljetek! :roll:

Nekem meg kicsit sajnos késői lesz, nem engednek már olyankor TV-t nézni. :evil: :bawling:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 11 hónapja #153476 Írta: Enna Silme

Ancalima Anarórë írta: Még csak újságban láttam, Enna! :roll: De azért keresek...

Köszönöm. :D Csak így tovább!

Diamond: Nem fogom az m2-t. Milyen film az? Meséljetek! :roll:

Több
20 éve 11 hónapja #153471 Írta: Ancalima Anarórë
Még csak újságban láttam, Enna! :roll: De azért keresek...

Több
20 éve 11 hónapja #153469 Írta: Diamond/Samu
Diamond/Samu válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Ma este (csüt. 22:00 m2) lesz a Csend fogságában Livvel!!!!

"Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk."

Több
20 éve 11 hónapja #152965 Írta: Enna Silme
Hát, úgy látom, nagyjából mind egy véleményen vagyunk ez ügyben. :) Foggggalmam sincs, mit esznek az emberek ennyire a külsőn. Manapság tök nem számít senkinek a belső. Nagyon nem igazság!!!

Van valakinek képe Livről smink nélkül? :look:

Több
20 éve 11 hónapja #152932 Írta: Lyana
Lyana válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Azért ez elég szemét dolog. A filmekben miért csak az anorexiás cicababákat akarják szerpeltetni? :hein: Attól, hogy valaki nem az, hanem kicsit teltebb százszor jobb színésznő lehet, mint egy csontsovány nő.
Liv szerintem így sem lehet annyira ronda, hogy egy szerepet nem tudna jól eljátszani. És különben is, a szépség nem feltétlenül tükrözi valakinek a tehetségét. Lehet, hogy valaki nem a legszebbek közé tartozik, de tehetségesebb bármelyiküknél, csak ezt épp senki sem tudja, hisz nem akarnak neki szerepet adni, mert nem látszanak a csontjai. Ez Hollywoodnak miért jó? Nem értem miért mindig csak a külsőségekkel foglalkoznak.

"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."

Több
20 éve 11 hónapja #152908 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Szerintemse lesz ronda valaki attól, hogy elhízik, de Hollywood sajnos (bár nem sajnos, mert vhogy nem tud érdekelni a véleményük) nem így vélekedik a dologról. Én fel nem tudom fogni, mi az egetrengetően szép a hollywoodi tucatnőkben (Hilary Duff, Tara Reid, Britney Spears, stb.), akik tényleg csinosak, de smink nélkül meg se lehetne különböztetni őket.
Én azokat találom szépnek (Vivien Leigh, Nicole Kidman, Catherine Zeta-Jones, Audrey Hepburn, stb..), akikben van vmi különleges, pl. gyönyörű szemek, stb., valami, amivel kilógnak a sorból. A legfontosabb persze a kisugárzás, egy fapofa nő szerintem nagyon visszataszító tud lenni, akármilyen tökéletes szépség is....
Hollywood a mellméret és darázsderék helyett szerintem összpontosíthatna inkább a tehetségre és a filmek minőségére... :roll:

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
20 éve 11 hónapja #152803 Írta: Ancalima Anarórë
Liliana: és melyik Liv??? 8O Mia tudom, h.dagi, de ezeken a képeken ez pont nem jön le,.. :wink: Ha Liv a "szabadidejében dagi", de egy film kedvéért úgy le tud fogyni, mint a GyU- ban, akkor szerintem még a legválogatósabb Hollywood-i rendezőnek sem lehet baja vele. :) :wink: És a kövérkésség nem tesz automatikusan randává!!! :evil: És ezt én mondom, a 167 cm- emmel, és 43 kilommal... :twisted:

Több
20 éve 11 hónapja #152628 Írta: Lilliana

Artemisz (Celebthil) írta: És minthogy már rég elmúlt a barokk kor, amelyben 80 kilónál kezdődött a szép nő, ígyhát bele kell törődnünk ebbe... :roll: :twisted: :?

8O
Azt nem hiszem hogy elmúlt volna.Nézz csak Mia Tyler -re! :P

Liv pedig sztem igenis csodaszép, mert alapból szép az arca, és akkor is csinos lenne, ha zsákba bújna! Ducin viszont alig tudom elképzelni...

Nem tudod? Hadd segítsek ! A pici Liv&Mia

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 11 hónapja #152626 Írta: Sil

Lilliana írta:

Ez az iparág ugyanis a szépségről szól, ugyanúgy, mint a modellszakma.

Ezzel nem értek egyet,mert:
1.Hollywood itt tart ez igaz de nem kéne itt lennie,
2.A modellkedés is eléggé a csontsovány 170 körüliekre koncentrálodott de ennek sem volna muszály igy lennie és ez nem egyenlö a szépséggel!
3.Ki is az aki szép? Ez szvsz elég nehéz kérdés mivel mindenhol mindenkinek más és más az ízlése.A magamé is változik az idövel de egy biztos , nekem ezt nem Hollywood mondja meg! :twisted:

Igen, hozzá akartam tenni valami olyasmit, hogy "és a szépség fogalmáról megvan a saját definíciója Hollywoodnak", de épp megint számolt vissza a gépem, hogy 1 percen belül leáll (ahogy ez a gép átlag 5-10 percenként szokta), és már nem volt rá időm. :cry:

Tears unnumbered

Több
20 éve 11 hónapja #152622 Írta: Lilliana

Sil írta: Úgy értem, hogy Livet, mint a modellből lett színésznőket általában, nem a tehetsége, hanem elsősorban a szépsége miatt választják ki egy-egy szerepre. Gondoljatok csak a Lopott szépségre, vagy akár a Gy.U.-ra.

Hmm... Liv filmes karierje kezdetén biztos így volt. De miután minnél több filmben szerepelt már lehetett itélkezni a tehetségéröl is és az alapján hivni dolgozni egy-egy produkcioban.

Igen kevés Hollywoodban az olyan színésznő, akit akkor is alkalmaznak, ha nem törődik a testével, az alakjával. És ha alaposabban megnézitek az "Álomgyárban" készült filmeket, kövér színésznőket szinte csak komikus vagy karakterszerepekben látni.

Persze tudom, azért vak sem vagyok,és ez az amire azt mondtam hogy gusztustalan és szomorú.

Ez az iparág ugyanis a szépségről szól, ugyanúgy, mint a modellszakma.

Ezzel nem értek egyet,mert:
1.Hollywood itt tart ez igaz de nem kéne itt lennie,
2.A modellkedés is eléggé a csontsovány 170 körüliekre koncentrálodott de ennek sem volna muszály igy lennie és ez nem egyenlö a szépséggel!
3.Ki is az aki szép? Ez szvsz elég nehéz kérdés mivel mindenhol mindenkinek más és más az ízlése.A magamé is változik az idövel de egy biztos , nekem ezt nem Hollywood mondja meg! :twisted:

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 11 hónapja #152583 Írta: Artemisz

Sil írta: És ha alaposabban megnézitek az "Álomgyárban" készült filmeket, kövér színésznőket szinte csak komikus vagy karakterszerepekben látni. Ez az iparág ugyanis a szépségről szól, ugyanúgy, mint a modellszakma.

Igen. És minthogy már rég elmúlt a barokk kor, amelyben 80 kilónál kezdődött a szép nő, ígyhát bele kell törődnünk ebbe... :roll: :twisted: :?
Én pl. a 170 cm-em mellé vagyok kb. 75 kg., s mégis azt mondják, nem látszom annyinak! Nem a kiló számít, hanem az alak.
Liv pedig sztem igenis csodaszép, mert alapból szép az arca, és akkor is csinos lenne, ha zsákba bújna! Ducin viszont alig tudom elképzelni...
De gondoljatok bele, Cathy Z. Jones is milyen szép volt még mindenórásan is! Épp mert ő is alapból szép..
Ámbár igaz, más az, ha vki kismama, és azért duci, mint ha egyszerűen csak falánkságból hízik meg... :? Mint pl. szerény jómagam... :oops:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #152579 Írta: Sil
Úgy értem, hogy Livet, mint a modellből lett színésznőket általában, nem a tehetsége, hanem elsősorban a szépsége miatt választják ki egy-egy szerepre. Gondoljatok csak a Lopott szépségre, vagy akár a Gy.U.-ra. Igen kevés Hollywoodban az olyan színésznő, akit akkor is alkalmaznak, ha nem törődik a testével, az alakjával. És ha alaposabban megnézitek az "Álomgyárban" készült filmeket, kövér színésznőket szinte csak komikus vagy karakterszerepekben látni. Ez az iparág ugyanis a szépségről szól, ugyanúgy, mint a modellszakma.

Tears unnumbered

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.712 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére