Arwen (Liv Tyler)

Több
20 éve 8 hónapja #174264 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Lehet, bár a ROTK képei közt szerepel... persze tudom, hogy ezt nem kell készpénznek venni.... :?
Kár, én szerettem volna együtt látni a két tündéhölgyeményt!

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #174262 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

kovacstimi írta: Tudja valaki, hogy ez a kép micsoda????? Egy éve arra várok, hogy láthassam és kimaradt a ROTK-ból!

Én úgy emléxem, ez a FotR-ból egy kimaradt kép!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #174261 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Tudja valaki, hogy ez a kép micsoda????? Egy éve arra várok, hogy láthassam és kimaradt a ROTK-ból! Remélem a bővítettben benne lesz, csak nem tudom, hol? Arwen elmenne Lórienbe??? 8O 8O 8O

www.warofthering.net/photos/rotk ... ages/3.jpg

[size=9:1boo89tb]..hurrá-hurrá, megtanultam belinkelni cuccokat. [/size]:D

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
20 éve 8 hónapja #174238 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Lilliana írta: Enna , nem vagy kicsit elfogult? Szerintem pont ez nem vad.... :roll:
Mellesleg az ilyen képek nem számitanak slash-nek?

De..... :roll: Azt hiszem, elfogult vagyok..... Mert Éowyn pártján állok. Igazad van! De nem tehtek róla.... az én szememben Arwen a sikeres szép okos tökéletes tündérke, Éowyn meg az, akit egy sikeres szép okos tökéletes tündérke miatt nem vesznek észre. És ebben magamra ismerek. Oké, beismerem, elfogult voltam! Megkövetlek titeket....... :oops:

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
20 éve 8 hónapja #174174 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Lilliana írta: Mellesleg az ilyen képek nem számitanak slash-nek?

Nem, a slash mindig két azonos nemű szereplő... Ez max. het lenne, de végülis fel vannak öltözve, és még csak egy csók sincs, szóval... :roll: Csak egy egyszerű fotomanip, semmi más...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 8 hónapja #174166 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hát én sem hiszem hogy lenne megfelelö összhang a 2 közt.
Viszont a képen egész jól mutatnak szvsz...
Mindkettö olyan hidegen mered maga elé,mint valami ösi szobrok úgy ülnek....
Enna , nem vagy kicsit elfogult? Szerintem pont ez nem vad.... :roll:
Mellesleg az ilyen képek nem számitanak slash-nek?

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 8 hónapja #174111 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
Tinúviel!Tinúviel! válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Szerintem Aragorn és Arwen egy tökéletes párt alkotnak együtt! Boromir és Arwen között már nem ilyen nagy az összhang, szerintem

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 8 hónapja #174049 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Elros írta:

Tinúviel!Tinúviel! írta: www.warofthering.net/photoforum/ ... oromir.jpg Szép a ruhája, csak azt nem tudom, hogy Boromir mit keres ott??? :? 8O

Ez egy szépen összevágott kép... :?

Jó párja a szintén összevágott Aragorn+Éowyn képnek. :lol:

Több
20 éve 8 hónapja #174040 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Tinúviel!Tinúviel! írta: www.warofthering.net/photoforum/ ... oromir.jpg Szép a ruhája, csak azt nem tudom, hogy Boromir mit keres ott??? :? 8O

Hű, ez tényleg egy ütős kép!
De sztem nagyon szép!! :twisted: :P

Na, ha Arwennek lettem volna, bizti megfordul a fejemben kissé, vajon ez a szép szál, tagbaszakadt, jóképű, harcos gondori legény mit tud másképp, mint Aragorn... :oops: :oops:

Bár valszeg nagyot koppantam volna, hisz a Függelékből tudjuk, Boromirt sokkal jobban érdekelte a harc, mint a nők.. :roll: :biggrin2:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja - 20 éve 8 hónapja #174035 Írta: Enna Silme

Júj.... Ez.... nagyon fura. Brrrrr...... valahogy nem tartom olyan jó viccnek, mint az Eowyn-Aragorn összevágást.... :? Nemtom mér..... kissé vad.

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
20 éve 8 hónapja #173460 Írta: Lilliana

Elros írta:

Vagy egy szerényebb bosszú akció az a bizonyos Gorni& Éowyn a koronázáson kép után.
Bocsánat hogy megemlítettem az url-t nem tudtam hogy ilyen macerásan müxic,csak azt vettem észre hogy nem jött be az oldal.

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 8 hónapja #173323 Írta: Elros
Elros válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Több
20 éve 8 hónapja #173242 Írta: Tinúviel!Tinúviel!

"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."

Több
20 éve 8 hónapja #173235 Írta: Tinúviel!Tinúviel!
www.warofthering.net/photoforum/ ... enstar.jpg
www.warofthering.net/photoforum/ ... oromir.jpg Szép a ruhája, csak azt nem tudom, hogy Boromir mit keres ott??? :? 8O

Több
20 éve 8 hónapja #173232 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Egyébként nagyon szép ezekkel a loknikkal... :wink:

www.arwen-undomiel.com/fan/Liv_drawing.jpg Liv

Izé.
Szépek a fanartok!!! :D

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 8 hónapja #173071 Írta: Sil

Lilliana írta: Undomiel!A skynews-os cikkhez rossz helyre gépelhetted az url-t ...

Nem gépelte rosszul, csak mivel van vessző az url-jában, kell használni az url gombot, hogy működjön:
www.sky.com/skynews/article/0,,30200-12987110,00.html

Tears unnumbered

Több
20 éve 8 hónapja #173063 Írta: Lilliana

Nimrodel Melian írta:

Undómiel írta: www.contactmusic.com/new/xmlfeed.nsf/0/1...0498524!opendocument - Ezzel tudnék vitatkozni...

...Nem tudok angolul... Miről szól?

Liv kicsit idétlenül néz ki a férjével. Mármint azért, mert magasabb. :look:

Szerintem aranyosak,mért szabály a férjnek magasabbnak lenni?
A cikk arról szól hogy a Britt Chapsticks Livet választotta a legcsokosabb szájú színésznönek... :? Ennyi az egész & szvsz elég gusztustalan...(már mint hogy ilyenekre szavazgatnak az emberek meg minden,de hát a hülyeségnek nincsenek határai...)

Undomiel!A skynews-os cikkhez rossz helyre gépelhetted az url-t ... Hát érdekes[size=9:rq6ymbom](Liv ezen a képen ugy néz ki hogy inkább nem írom le)[/size],de miért kell az embereknek fodrászhoz menni ha ki akarják engedni a hajúkat ?
Nimro,jók a képek. :D Bár az Iresistible reklám grafika kicsit rémisztö. 8O

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 8 hónapja #173047 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Undómiel írta: www.contactmusic.com/new/xmlfeed.nsf/0/1...0498524!opendocument - Ezzel tudnék vitatkozni...

...Nem tudok angolul... Miről szól?

Liv kicsit idétlenül néz ki a férjével. Mármint azért, mert magasabb. :look:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 8 hónapja - 20 éve 8 hónapja #173007 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
editorial.gettyimages.com/source ... +tyler&p=7 - Liv a The Dreamers című film premierjén.
www.theweeklynews.org/Archive_TW ... sci_fi.htm - Egy megkésett ROTK interjú (részlet).
www.sky.com/skynews/article/0,,30200-12987110,00.html - Ez érdekes...
anthraxtheband.com/html/ANTHRAX_alphaMail.htm - Liv tseója, Mia hozzáment (másodszor) a Papa Roach dobosához.
www.contactmusic.com/new/xmlfeed ... endocument - Ezzel tudnék vitatkozni...

Több
20 éve 8 hónapja #172648 Írta: Enna Silme

Arwen in LOTR írta: Helo!
bocs, Manne Andunne!!!

:P

Hogy mennek itt a dolgok???
Jöttök holnap arra az összejövetelre???

Lehet, hogy ez már kissé idejétmúlt kérdés? :roll: :lol:
Van valakinek szép fanartja vagy valami?

Több
20 éve 8 hónapja #172078 Írta: Arwen in LOTR
Arwen in LOTR válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Helo!
bocs, Manne Andunne!!!

:P

Hogy mennek itt a dolgok???
Jöttök holnap arra az összejövetelre???

Több
20 éve 9 hónapja #170950 Írta: Lilliana

Enna írta: off: Hú.... köszike! És ezt hogy lehet használni?

[size=9:1ceu2ejr] Feltéve hogy ezt most nekem írtad:Olvass vissza a Tolkien.hu forum "Ohaj,sóhaj,kérdés,panasz"-asszem így híjják- topicban :twisted: Na jó :jobb klikk , tulajdonságok ,másold ki az url címet aztán itt az Img gomb segítségével illeszd be,úgy mint ha egy oldalt linkelnél be annélkül hogy új nevet adnál neki!-remélem érthetö,egyébként én is pár napja tanultam...[/size]

on: Lilliana: De igen, nagyon sajnálom!!!!! Annyi van csak, hogy a végén még Elrond benyög valamit a tengerrel kapcsolatban.......... Amikor indulnak, tudjátok.

Azt mondja hogy I Aer can ven na mar( A tenger haza hív minket),ö még Gilraen linnodjának az elsö felét is elmondja de nem többet.
Ha viszont benne lesz a bövítettben Arwen halála akkor van remény hogy legalább az a Conan O'Brian Showból ismert sor benne lesz. :roll:
Alagi!-na de most komolyan hogy nevezzelek ha minden nap nevet változtatsz ?- Szal Glorfindelt is sajnáljuk meg minden de az már régen volt amikor hiányzott.Annyi szereplö a könyvböl nem került bele a filmbe , nem állhatunk meg mindegyiknél sírni , egyszerüen nincs rá idö ! És hogy roszul lett megoldva? Hmmm vigyázz én PJ rajongó vagyok :twisted: , ezzel nem tok egyetérteni!
1.te tényleg Glorfindelt raktad volna be?,nincs semmi bajom vele,de neki késöbb nincs szerepe sem túl sok lehetösége szerepelni...
2.Nincs túl sok nöi szereplö s ezt valahogy egyensúlyozni kellett , ez van.
3.Nekem a menekülés a gázlóhoz mindig is kedvencem volt , nagyon szépen megcsinált jelenet,a zenéje a képek , a táj változása , a "Bruineni varázsige"-ahogy egyesek nevezik,s sorolhatnám.De ez már mind személyes ...
4. És Glorfindel nem menti meg csak lovat ad alá; az Frodó lélek jelenléte volt a könyvben ami megmentette...
S íme egy ujjab Decipher kártya "...full of ghosts." Klikk! Remények a bövítetthez ismét...

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 9 hónapja #170793 Írta: Enna Silme

Lilliana írta: Sil gyüjteményéböl , remélem nem haragszik hogy berakom , innen .
S,hogy ne legyek totál off: Ti nem sajnáljátok hogy a 3. részben milyen kevés volt a tünde beszéd és hogy Arwennek sem jutott semmi sinda szöveg azt leszámitve hogy Elrondot Ada-nak hívja? :( Jó mondjuk a látomásban és a koronázáson nem volt nagyon mit beszélni,de kicsit akkor is hiányzott... :roll:

off: Hú.... köszike! És ezt hogy lehet használni?
on: Lilliana: De igen, nagyon sajnálom!!!!! Annyi van csak, hogy a végén még Elrond benyög valamit a tengerrel kapcsolatban.......... Amikor indulnak, tudjátok.
Vanilia: Igen, Glorfindelt én is hiányoltam, de Liv jól játszotta azt a jelenetet.

Több
20 éve 9 hónapja #170539 Írta: Slytherin James Halliwell
Slytherin James Halliwell válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Én most olvasom az első könyvet, és megnéztem az első filmet->Nagyon rossz-ul oldották meg, hogy nem Glorfindel menti meg Frodot. :x

Százszor is megállnál mégis visszamész,
Elválni könnyű, de feledni nehéz.

hogwarts.uw.hu

Több
20 éve 9 hónapja #170537 Írta: Lilliana

Enna írta:

Lilliana írta:

Éowyn képe melyik jelenetböl van vagy ezt inkább az ö topicjában?

Víííííí! :D Ezt a hajmeresztgetős emotikont honnan szerváltad? :lol:

Sil gyüjteményéböl , [size=9:2n8tlpj0]remélem nem haragszik hogy berakom[/size], innen .
S,hogy ne legyek totál off: Ti nem sajnáljátok hogy a 3. részben milyen kevés volt a tünde beszéd és hogy Arwennek sem jutott semmi sinda szöveg azt leszámitve hogy Elrondot Ada-nak hívja? :( Jó mondjuk a látomásban és a koronázáson nem volt nagyon mit beszélni,de kicsit akkor is hiányzott... :roll:

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 9 hónapja #170502 Írta: Enna Silme

Lilliana írta:

Víííííí! :D Ezt a hajmeresztgetős emotikont honnan szerváltad? :lol:

Több
20 éve 9 hónapja #170353 Írta: Sil

Lilliana írta:

Szvsz amikor énekel Théodred temetésén... :wink:

Tears unnumbered

Több
20 éve 9 hónapja #170352 Írta: Lilliana

Enna írta: Klikk!!!! Ezt nézzétek meg! Nem igaz! Nagyon penge..... Valaki betette az Éowyn topicba és amikor megláttam.... hát! Nevezzük visításnak a reakcióm.... :roll: De szertintem ez nagyon buli! :up:

Milendoria, akkor félreértettem :oops: , egyébként nincs mit! :wink:

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 9 hónapja #170334 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Enna írta: Klikk!!!! Ezt nézzétek meg! Nem igaz! Nagyon penge..... Valaki betette az Éowyn topicba és amikor megláttam.... hát! Nevezzük visításnak a reakcióm.... :roll: De szertintem ez nagyon buli! :up:

Hát igen, nekem is ez volt az első reakcióm, mikor megláttam a képet, [size=9:20475ate]egyébként én tettem be, csak pont ide felejtettem el pont berakni.[/size]

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.728 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére