- Köszönetek: 0
Arwen (Liv Tyler)
- Diamond/Samu
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
"Ha nyitott szívvel fordulunk egymás felé, semmi sem állhat közénk."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Coralie
- Nem elérhető
És újfent megfogalmazódott bennem a vélemény: Mindenkinek meglehet a vélemény Liv játékáról, de azt az egyet nem lehet tagadni, hogy öt egyszerüen tündének teremtették!
www.terra.com.br/cinema/imagens/armageddon.jpg
www.perfectpeople.net/picpage.php3/cpid=53839 Ezt a képet én még nem láttam. És tecci!
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- M
- Nem elérhető
Szép és légies az a ruha, de szerintem kissé túl kihívó volt Arwenhez.Suhifarok írta: Jaaaa...
Sil: Köszi szépen...nekem teccik!
- Suhifarok
- Nem elérhető
Sil: Köszi szépen...nekem teccik!
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Erről, szvsz:Suhifarok írta: Ööö...pontosan melyik ruháról van szó?! Valahogy sehogy sem tom hova tenni...
katt ide
Kicsit áttetsző, de egyáltalán nem vészes...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Suhifarok
- Nem elérhető
Egyébként nekem semmi bajom Arwennel, csak néha érzem úgy, hogy kicsit eltúlozták, de nem olyan vészes, én szeretem. De akkor is Glorfindelt szeretnééék... :bawling:
Amúgy szvsz (ne harapjátok le a fejem!! plíz!) Arwen helyett Éowyn szerepét kellett volna kiélezni, vagy mi, de ez már igazán nem tartozik ide.
- Coralie
- Nem elérhető
Na, ezzel azért nem tudok egyetérteni. Akármennyire is Arwen-párti vagyok, számomra a Könyv szent és sérthetetlen. Ahogy Tolkien megírta, az úgy tökéletes. Más kérdés, hogy ha csak a Filmet tekintjük önmagában, Arwen egész karaktere szerintem nagyon jó lett, és PJ ötletei és megoldásai is igazán jók voltak.ruffian írta: ...Például az a változtatás, hogy ő viszi Frodót Völgyzugolyba a Gázlón át, szerintem sokkal jobb fordulat, mint az eredeti, miszerint Frodó maga lovagol odáig egyedül...
Ez azért kicsit sok. Nekem ez eddig fel sem tünt.Lilliana írta: Ezzel egyetértek. Persze lehet hogy csak azért furi mert ez egy hálóing, de az egyik haverom állítólag befogta a kis öccse szemét ennél a jelenetnél mert ugy nézett ki a ruha mintha nem is viselt volna semmit. (Én meg irultam pirultam mert hát én adtam kölcsön a filmet).
Nekem nem volt gondom ezzel a ruhával sem, nagyon szép ez is, habár tényleg kicsit más stílusú, mint a többi.
Nimrodel
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
És szerintem nem kell erőltetni ezt az Arwen vs. Éowyn- Cate Blanchett vs. Liv dolgot. Ez a három nő van a filmben, örüljünk nekik és szeressük mindet!
www.warofthering.net/gallery/aur ... ge29.shtml
- Lilliana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Cameron Duncan Lives!
- ruffian
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
No és amit már írtam: az a közeli sírás, mikor Elrond elmeséli neki a jövőjét Aragornnal...Húú, sztem azt nagyon nagyon szépen csinálta!
Amúgy maga PJ mondta, hogy Arwen a "harcos" hercegnőből érzékeny hercegnővé válik (ld mennyire elgyengül a végére) Éowyn meg épp az érzékenyből lesz kemény csaj. Én azért hiányoltam a Faramirral való összeboronálódás részleteit!
És nem utsó sorban, a 4 lemezes DVD-n ahogy hallgattam Livet, az jött le, hogy ez egy rettentően aranyos nő....
"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:
- Coralie
- Nem elérhető
[size=9:1je1crdx]Off: örömmel látom, hogy más is néz bugyuta, emancipált, amerikai sorozatokat... [/size]Enna írta: Jujj, de jóóóó! Végre meg tudom nézni akkor. A múltkor lekéstem. (És most még Szívek szállodája se lesz, úgyhogy nem üti egymást a kettő. )
Én fel akartam venni az Armageddont, csakhogy éppen akkor lesz a Múmia is (kedvenc vámpíros filmemröl nem is beszélve), így most nem tudok dönteni. Láttam már, így valószínüleg most is csak megnézem, de videóra nem ezt veszem.
Fanartok:
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... l?id=37863 Ez tecci, a többi már kicsit érdekes...
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... pl?id=6362
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... pl?id=3737
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... l?id=18067
Nimrodel
- Enna Silme
- Nem elérhető
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Frodo Baggins
- Nem elérhető
"Így tűntek el a világok, kikötők, révpartok és korall-lagúnák[...]"
- Coralie
- Nem elérhető
Én még nem láttam öket. És nagyon céépek!büzsü2003 írta:
Szivesen.... Szóval akkor még nem voltak?Ancalima Anarórë írta: Cupp cupp, BÜZSÜ!!!
Nimrodel
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Szivesen.... Szóval akkor még nem voltak?Ancalima Anarórë írta: Cupp cupp, BÜZSÜ!!!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- Diamond/Samu
- Nem elérhető
- Enna Silme
- Nem elérhető
Nem Livet utálom csak azt, ahogy ezt a szerepet játssza. Egyébként tök szép meg minden..... Arwen szerepére azonban (a külsejét leszámítva) nem passzol szerintem. Ez csak egy vélemény.....Ancalima Anarórë írta: Hogy jött hirtelen ez a nagy Liv-utálat? Eddig nem ilyen voltál, vagy?... 8O 8O
Diamond: Milyen az a film???
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Diamond/Samu
- Nem elérhető
Az ispotályos rész biztos rajta lesz a bővített DVD-n.
Nekem Arwen átlátszó lila ruhája nem jön be a TTT-ben, egyáltalán nem tündés!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Enna Silme
- Nem elérhető
Meleth_lin írta: Enna, meg akik ugyanzt gondolják, mint te: teljesen egyetértek Lillianaval, Arwen karakterével semmi baj sincs a filmben, és ha lenne is, akkor is PJ-t kéne szidni, hisz ő találta ki a jeleneteket, nem Liv...És szerintem Liv tökéletes volt Arwennek, és akárki akármit mond, hogy "nyávogós", meg mittóménmiket szoktak mondani rá, ő igenis jó színésznő!
büzsü írta: Na igen , szegény kicsi Liv , nem tehet róla, hogy ilyennek terveztét Arwen t, szerintem azzal van a baj aki ilyenekat gondol, hogy miatta lett egy kissé "torzítottabb" (értsd jól) , mint a könyvben...
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Na tessék, ezt megkaptam. Liv kinézetre télleg jó Arwen, de a szerep akkor is el lett cs......... rontva! És lehet, hogy ez PJ hibája, de a végeredmény ugyanaz, nem?! Túl lett játszva a szerep, miközben Éowyntól még azt az egy nyamvadt kis ispotályos részt is megtagadták!!!!!! :eek4:
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
- Meleth_lin
- Nem elérhető
Viggo magassarkúban? Hmm... most elképzelem .........
[size=9:1yyfxxo4]Lilliana: egyébként te hol laksz, hog messze vagy?[/size]
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Enna Silme
- Nem elérhető
Igennnnnnnn! Ez a gondolat nagyon tecc!!!!!!!Ancalima Anarórë írta: Akkor inkább Viggo van aládúcolva... ( egy magassarkúval... )
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
büzsü2003 írta:
szerintem ez a valószínütlenebb...Ancalima Anarórë írta: Akkor inkább Viggo van aládúcolva... ( egy magassarkúval... )
De hát... csak 3 cm van elvileg köztük!!! 8O
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
szerintem ez a valószínütlenebb...Ancalima Anarórë írta: Akkor inkább Viggo van aládúcolva... ( egy magassarkúval... )
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.