Arwen (Liv Tyler)

Több
20 éve 4 hónapja #201658 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Ancalima Anarórë írta: Nem tudjátok (magyarra fordítva: Sil, ráérsz megmondani? :twisted: ) mi a Plunkett & Macleane c. film magyarul? mert a képek alapján jó lehet... :D

Plunkett & Macleane galéria:

www.lovelylivtyler.com/gallery/s ... hp?cat=145

Jó ég, mit játszik ebben Liv???
Nem mondom, nagyon csini, jól áll neki a kosztümös film, de...kicsit olyan...ledér hölgyes... :oops: .
Vagy azt játszik?

Ojjé, de édes:
www.elvenkingdom.net/gallery//di ... m=9&pos=92

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #201501 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Ancalima Anarórë írta: Nem tudjátok (magyarra fordítva: Sil, ráérsz megmondani? :twisted: ) mi a Plunkett & Macleane c. film magyarul? mert a képek alapján jó lehet... :D

Doktor zsiványok :wink: Az HBO-n adták régebben, nem tudom, adják-e még...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #201497 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Nem tudjátok (magyarra fordítva: Sil, ráérsz megmondani? :twisted: ) mi a Plunkett & Macleane c. film magyarul? mert a képek alapján jó lehet... :D

Plunkett & Macleane galéria:

www.lovelylivtyler.com/gallery/s ... hp?cat=145

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
20 éve 4 hónapja #201386 Írta: Ancalima Anarórë
Ez gyönyörű!!! 8O :D

Több
20 éve 4 hónapja #201378 Írta: Arelenwen

Több
20 éve 4 hónapja - 20 éve 4 hónapja #201365 Írta: Ancalima Anarórë
Nekem is Eldarion meg Nimrodel a legszimpibbek... :D Talán Nimrodelre senki nem is hasonlít... :roll:
Béna kép:
otakuworld.com/kiss/dolls/images/arwen.gif
www.historicaldolls.com/Arwen.gif Ááááá!! Ez ma a negyedik szőke!!! :x
www.uo-koe.de/slf/graphic/arwen.gif Uhff... 8O
hometown.aol.de/Schlorry/Arwen.gif Mozog!!! :)
Kinder:
www.mr-marker.de/Portal_Galerie/ ... /arwen.gif TTT
IDŐS ARWEN!!! 8O
juegos.tolkien.org.ar/arwen.gif
Yess!!!!!!!! 8O :D :D :D :D :D
www.arwen-undomiel.com/icons/Ear_anim.gif
www.arwen-undomiel.com/wallpaper ... per_10.jpg
www.arwen-undomiel.com/wallpaper ... lpaper.jpg
www.arwen-undomiel.com/wallpaper ... aper_8.jpg
www.arwen-undomiel.com/wallpaper ... aper_7.jpg
www.arwen-undomiel.com/wallpaper ... aper_5.jpg

Több
20 éve 4 hónapja #201343 Írta: Adrael
Én Nimrodelt szeretem a leginkább, de a másik kettőt sokkalinkább tisztelem, és nagyra tartom... :wink:

[size=9:3k6g1o7d]Van elképzelésem Éowyn és Faramir gyermekeiről is, majd egyszer felteszem az Éowyn-fórumra. [/size]

Több
20 éve 4 hónapja #201299 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Adrael írta: Eldarion fekete hajú és szürke szemű, magas és vékony, de izmos. Olyan okos pillantású, akiből az ősei bölcsessége sugárzik... Nagylelkű és igaz barát, hűséges és őszinte. Született vezető, akiből sugárzik a tekintély.

Nnna, hát nekem ő a legszimpibb. ;) :)
Egyébként hozzám is Lorien áll közelebb... Ilyesmi vagyok. :o

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
20 éve 4 hónapja #201148 Írta: Adrael

Nimrodel Melian írta: Adrael: Nekem hármuk közül egyértelmüen Lorien a legszimpatikusabb. Valahogy az egész jelleme közel áll hozzám. De valahogy én nem szeretném, ha Éomer fia megváltoztatná.

De hát én nem mondtam, hogy megváltozik! Azt mondtam, szó szerinti idézet: "Lorien pedig hozzámegy Éomer fiához, aki értékeli őt eléggé, boldoggá teszi, és gyakori kacagásra bírja. "
Vagyis beteljesíti a sorsát. Hogy üdvözülhessék.
Én is szeretem Lorient.

Több
20 éve 4 hónapja #200969 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Adrael: Nekem hármuk közül egyértelmüen Lorien a legszimpatikusabb. Valahogy az egész jelleme közel áll hozzám. De valahogy én nem szeretném, ha Éomer fia megváltoztatná.

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 4 hónapja #200930 Írta: Adrael

Ancalima Anarórë írta: Hű, Adrael, most feladtad a leckét! 8O
De én nem hiszem, hogy Arwenék nem boldogságra és örökös nevetésre neveltéka gyermekeiket... :oops:

Nem azt mondom, hogy eltiltották a nevetéstől őket!!! :roll:
Hanem, hogy bölcsen vannak nevelve, úgy, hogy kisgyermekkoruktól tisztában legyenek feladataikkal és küldetésükkel, hogy szebbé akarják tenni a világot! Ehhez pedig némi fegyelmezettségre is szükség van, bizonyos keretekre. Sztem. Ezt a keretet töri ki Nimrodel, de mivel ő a legkissebb, mindenki így szereti. Ez épp jó így, Eldarion vezetésre, a hierarchia csúcsára született, Lorien segítségnyújtásra és szeretetre(Olyannak képzelem el, mint egy angyalt, aki ott van, amikor szükség van rá, egyébként pedig csendben, kissé szomorkásan várakozik, és nézi, micsoda balfékek az emberek, akik tönkreteszik az ajándékba kapott világot...), Nimrodel pedig nevetésre és vidámságra.

Több
20 éve 4 hónapja #200914 Írta: Ancalima Anarórë
Hű, Adrael, most feladtad a leckét! 8O
De én nem hiszem, hogy Arwenék nem boldogságra és örökös nevetésre neveltéka gyermekeiket... :oops:

Több
20 éve 4 hónapja #200874 Írta: Adrael
Na jó, szóval Arwen és Aragorn gyerekei az én meglátásom szerint hárman vannak.

Eldarion fekete hajú és szürke szemű, magas és vékony, de izmos. Olyan okos pillantású, akiből az ősei bölcsessége sugárzik... Nagylelkű és igaz barát, hűséges és őszinte. Született vezető, akiből sugárzik a tekintély. Felnővén megnősül, Faramir és Éowyn idősebbik lányát veszi el, akiből méltó királynő válik, kicsit hűvös, és nagyon nőies és intelligens.

És két lány:
Lorien, aranyszőke és szürke szemű, Galadrielre hasonlít. Magas és karcsú, igazi tünde-lány, talán még a fülei is. Van benne pajkosságra való hajlam, de arra van nevelve, hogy csendes legyen, jól kontrolált. Segítőkész, de nem csinál reklámot karitatív hajlamainak. Többnyire reménytelenül szerelmes, mert van benne az anyjából annyi, hogy képes a hűséges várakozásra. Néha előbukkan belőle a nevetés, mint ezüstvizű patak, és akkor végigömlik a Fehér Városon.

A húga, Nimrodel sokkal gyakrabban kacag, gyönyörűen énekel, remek pajtás, de nagyon megértő is tud lenni. Rá nem hatott a nevelés, olyan zabolátlanul jókedvű, mint a gát nélküli vízesés, aki körötte van, mind szereti. Küllemében Lúthienre hasonlít és Arwenre. Akacsony és vékony, simulékony és nehéz meglátni, mi van benne. Olyasvalakire vár, aki erre hajlandó, és amikor felbukkan a Városban egy Vezetésre Született Herceg, teljesen elbűvöli őt Nimrodel bája, jóllehet, az nem törekszik senkit elbűvölni, csak egyszerűen ilyen,és bár Lorien is epekedik a távolból érte. Sok év múltán a Herceg visszatér, nőül veszi Nimrodelt, Lorien pedig hozzámegy Éomer fiához, aki értékeli őt eléggé, boldoggá teszi, és gyakori kacagásra bírja.

[size=9:2wx9psfa]Ez az én meglátásom, csak fantázia, semmi valóságalapja nincs, és tudom, hogy a Lórien fiúnév, azért fosztottam meg az ékezettől, mert aranyfényű erdőket idéz, a Galadriel-féle Lothlorient...[/size]

Több
20 éve 4 hónapja #200466 Írta: Coralie

Ancalima Anarórë írta: Adrael!!! Mi ez a kivételezés Nimrodellel??? :twisted:

:tongue:

Arwennek hívják!!! 8O
www.mountairyalpacas.com/arwen.jpg
:D

Hát, ha nekem ilyen rusnya dögöm lenne, nem Arwennek hívnám. :? Mert mondjuk egy szép lovat, vagy esetleg egy különleges, gyönyörü madarat még csak igen, nade egy ilyen szörös aztsetudommit...!

Nimrodel

Több
20 éve 4 hónapja #200410 Írta: Ancalima Anarórë
Jó, én is csak nyáron vagyok szőke, amúgy seszínű. :x És ezt nem azért mondom, mert szőke akarok lenni, ugyanis mindig barna haj után vágyakoztam. :roll: Egyébként hagyjátok a szőkéket, mert, ha nem vettétek volna észre, huszadannyi szőke színésznő van, mint barna vagy vörös. 8)
Én többé kevésbé elégedett vagyok magammal. Persze én mindig is gebe voltam... :lol:
Adrael!!! Mi ez a kivételezés Nimrodellel??? :twisted:
kerestem én is képeket:
ew2.lysator.liu.se/fanq/j/l/jlong2/arwen.jpg
Arwennek hívják!!! 8O
www.mountairyalpacas.com/arwen.jpg
:D

Több
20 éve 4 hónapja #200317 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Adrael írta: Jól látom, hogy az első négyből három eredeti hajszínű és barna??? :P
Azt szeretem a legjobban Livikében, hogy nem festett a haja, hanem meghagyta barnára, jóllehet az Érzéki csalódás vörösesszőkéje istenien áll neki. Meg azt is szeretem, hogy minden további nélkül felszed 10 kilót, aztán leadja.
[size=9:kk25zujx](hát persze, hogy barna vagyok+kövér! :lol: )[/size]

Én nem akarok elkeseríteni senkit, de Liv barna haja is fel van turbózva!!! Csak nem festék, hanem színező. Attól meg a gőztől csillog olyan szépen!!!
És lányok!!! Önértékelést turbózni a nyári szünetben!!! Nem vagytok valami nagy véleménnyel saját magatokról!!! Én azt szeretem Livben, hogy pozitívan áll önmagához, és kikéri magának, ha a súlya miatt cikizik! Tegyetek ti is így!!!

Több
20 éve 4 hónapja #200216 Írta: Enna Silme

Artemisz (Celebthil) írta: Éljenek a barna lányok!! :D

(Kiskoromban egyszer hangosan zokogtam Anyának, veszélyben érezvén karrieremet, u.i. akkor még totál azt hittem, hogy csak szőke nő lehet színésznő! :roll: Komolyan!

Ennyit a média manipuációs hatalmáról!)

És végül elindulhattál színészi pájafutásodon? Szvsz a barna haj titokzatosabb, mint a szőke. :)
(Én speciel egyik kategóriába sem tartozom, mert hogy vörös vagyok. :lol: )

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
20 éve 4 hónapja #200025 Írta: Niphredil/Szméagol
Niphredil/Szméagol válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Azért még joguk van a (természetes) szőkéknek is élni? :roll: :lol:
Fanartok Arwenünkről:
Szép, csak nekem nem elég tündés
Tarotkártya á la Arwen & Aragorn :D

I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye

Több
20 éve 4 hónapja #199905 Írta: Adrael
Gondolj arra, hogy seszínűnek az nevezi a haját, aki barna, de szőkére vágyik. Mondd magadra, hogy barna vagy, és kész, merje csak bárki kétségbevonni a barna haj szépségét, mindjárt az orra alá dugom Livikét!!! :twisted:

Egyébként fantasztikus vagy, Nimrodel. Senki más nem talál ilyen frankó, gyönyörű képeket.
(Tudtad, hogy kigondoltam, hogy fogják hívni Arwen és Aragorn lányait, és az egyiket Nimrodelnek neveztem el? [size=9:2lmix9l7]Ez nem hízelgés meg vicc, csak fantázia..[/size].)

Több
20 éve 5 hónapja #199701 Írta: Coralie
Ha már itt mindenki a hajszín-problémákat vitatja, közölném, nekem olyan szörnyü seszinü hajam van, úgyhogy nekem a legrosszabb! (Tessék sajnálni! :wink: )

Kezdek kifogyni...
img19.photobucket.com/albums/v56 ... tar_wp.jpg Arwen
img19.photobucket.com/albums/v56 ... purple.jpg Arwen
img19.photobucket.com/albums/v56 ... ate_wp.jpg Szomorú :(
www.meduseld.btinternet.co.uk/rivendelllogo.jpg Völgyzugoly
www.meduseld.btinternet.co.uk/ar ... rtwork.jpg Arwen és Aragorn

Nimrodel

Több
20 éve 5 hónapja #199513 Írta: Rochgil
Rochgil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Adrael írta:

Undómiel írta: news.scotsman.com/latest.cfm?id=2999867 - A világ száz legszebb nőjének egyik listája.
www.teenpeople.com/teenpeople/te ... index.html - Szavazás a kedvencekre! Liv is a listán!

Jól látom, hogy az első négyből három eredeti hajszínű és barna??? :P

Azt szeretem a legjobban Livikében, hogy nem festett a haja, hanem meghagyta barnára, jóllehet az Érzéki csalódás vörösesszőkéje istenien áll neki.
Meg azt is szeretem, hogy minden további nélkül felszed 10 kilót, aztán leadja.

[size=9:oew1umex](hát persze, hogy barna vagyok+kövér! :lol: )[/size]

ezt én is annyira bírom Livben 8)
amúgy én is barna vagyok ;)

önreklám: :P

Több
20 éve 5 hónapja #199507 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Éljenek a barna lányok!! :D

(Kiskoromban egyszer hangosan zokogtam Anyának, veszélyben érezvén karrieremet, u.i. akkor még totál azt hittem, hogy csak szőke nő lehet színésznő! :roll: Komolyan!

Ennyit a média manipuációs hatalmáról!)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 5 hónapja #199475 Írta: Ancalima Anarórë
Nimrodel: Látjuk, hogy ráérsz, és örülünk... :D :wink:

Igen, még jó hogy a családtajaim mind barnák, csak én lettem szőke... :evil:
Adrael: Nem 10 kiló az, hanem harminc... :x

Több
20 éve 5 hónapja #199322 Írta: Adrael

Undómiel írta: news.scotsman.com/latest.cfm?id=2999867 - A világ száz legszebb nőjének egyik listája.
www.teenpeople.com/teenpeople/te ... index.html - Szavazás a kedvencekre! Liv is a listán!

Jól látom, hogy az első négyből három eredeti hajszínű és barna??? :P

Azt szeretem a legjobban Livikében, hogy nem festett a haja, hanem meghagyta barnára, jóllehet az Érzéki csalódás vörösesszőkéje istenien áll neki.
Meg azt is szeretem, hogy minden további nélkül felszed 10 kilót, aztán leadja.

[size=9:384ankom](hát persze, hogy barna vagyok+kövér! :lol: )[/size]

Több
20 éve 5 hónapja #199172 Írta: Coralie
Ninarelin: Köszi!
Ancalima: Neked is! [size=9:7nomgmar](Ja, egyébként láttam, meglelted az avatarom :wink: )[/size]

Mostanában eléggé ráérek képeket keresgetni... (ami egyébként egyik kedvenc ELFoglaltságom)
panicalexgal.webpark.pl/lotr01.jpg
http://anna_panicalex.webpark.pl/lotr2_05.jpg céép!
http://anna_panicalex.webpark.pl/lotr2_28.jpg nagyon céép!
Arwen és Aragorn háttérkép
Arwen háttér
Arwen & Aragorn

Nimrodel

Több
20 éve 5 hónapja #198811 Írta: Ninarelin
Ninarelin válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Nimrodel Melian írta: artwiola.webpark.pl/lotr56.jpg háttérkép
artwiola.webpark.pl/lotr59.jpg ez is

Ezek NAGYON szépek! :itscool: :wink: Köszönjük Nimrodel!!! :up:

Eowyn & Faramir

Több
20 éve 5 hónapja #198803 Írta: Ancalima Anarórë
Jaj, mondom egy festmény... :lol: De tényleg, csak néhány pillanatra mutatják, egy bébi van a kezében, és hasonlít rá (szvsz)... :D De ne vegyétek 100%-nak, amit mondok, lehet, h. mások szerint nem is hasonlít rá, de engem nagyon rá emlékeztetett... :lol: :oops:
Nimrodel: rulez az aláírásod!!! :D :D :D

Több
20 éve 5 hónapja #198776 Írta: Coralie

Ancalima Anarórë írta: ... (Amúgy a HP3- ban van egy festmény, ami szvsz kiköpött Liv!!! 8O )

8O
Igen, képet szeretnénk! (Illetve nem szeretnék... mármint, nem szeretném őt pont a hb-ben viszontlátni... még akkor se, ha csak hasonmás... bár azért az más...)

www.dreamvision-entertainment.co ... otk94b.jpg céép háttérkép
www.loathedlove.artflake.com/ima ... MySoul.jpg érdekes kép (Liv)
www.loathedlove.artflake.com/ima ... lpaper.jpg Aragorn és Arwen
wiolaipanicalex.webpark.pl/lotr21.jpg Arwen, Éowyn, Aragorn
artwiola.webpark.pl/lotr24.jpg szintén
artwiola.webpark.pl/lotr34.jpg Arwen
artwiola.webpark.pl/lotr41.jpg ez is
artwiola.webpark.pl/lotr56.jpg háttérkép
artwiola.webpark.pl/lotr59.jpg ez is
loreena24.webpark.pl/lotr70.jpg Arwen, Aragorn

Adrael írta: Éowyn mennyivel magasabb élöben?

Liv 3 centivel magasabb (178). :wink:

Nimrodel

Több
20 éve 5 hónapja #198727 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
LIV a HP3 ban? nem hiszem el! :P

képet beszúrni

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 5 hónapja #198724 Írta: Enna Silme

Ancalima Anarórë írta: Mégis mit vártatok? :D (Amúgy a HP3- ban van egy festmény, ami szvsz kiköpött Liv!!! 8O )

Húúúú! Ez felcsigázott! Nincs meg neked a kép? Nem tudnád betenni?

Liv, dönöjű vagy!!!!!!!!!!!!!
(*/me extázisban*)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.758 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére