Arwen (Liv Tyler)

Több
20 éve 4 hónapja #205191 Írta: Fennasiel
Fennasiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Happy Birthday Liv Tyler!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #205186 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Valin 27. Nostare, Liv!!! :dance: :up: :bounce: :hello: :itscool: :cheers: :D

"... And that was the beginning of fairies..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 4 hónapja #204192 Írta: Rochgil
Rochgil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Adrael írta:

Rochgil írta: 1-2 Liv-es kép. nekem talán az utolsó teccik a legjobban ;) de mind jó.
www.livtylerwebsite.com/pictures/160.jpg

Nos, az fix, hogy ezt a pózt nagy pocakkal már nehéz lesz felvennie... :wink:

Nekem csak az eredmény jött be a szavazásnál, Rochgil. Pedig körbe is szaglásztam. Hol lehet szavazni? Vagy nem lehet, és én értettem vmt félre? :oops:

ha csak az eredmény jött be akkor elvileg fönt van egy olyna szöveg h szavazás kitöltés... és arra katt.

amúgy + a cnn weblapján is fent van h gyereket vár /igaz ott van a végén h forrás a People magazín ;) /

önreklám: :P

Több
20 éve 4 hónapja #203676 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Nahát, ez a gyerek hír tiszta újdonságként hatott rám! :P Tök jóóóóóóó!
Azért hoztam pár képet....
www.warofthering.net/photoforum/ ... =514&page=
www.warofthering.net/photoforum/ ... =1&cat=514

... és lent még találtok sokat. ;)

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
20 éve 4 hónapja #203401 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Nimrodel Melian írta: abrynne.homestead.com/files/mydrawings/livpaper2.jpg Liv (jó rózsaszín lett)

Szerintem nagyon édes ezen a képen... valahogy talál hozzá a rózsaszin...

Több
20 éve 4 hónapja #203318 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Lilliana írta: (Ha nem igaz -...)

...Akkor meg minden szépet és jót a People magazinnak! :wink: 8)

Háttérkép:
abrynne.homestead.com/files/mydr ... paper2.jpg Liv (jó rózsaszín lett)
abrynne.homestead.com/files/mydr ... npaper.jpg Arwen & Aragorn
abrynne.homestead.com/files/mydr ... erblue.jpg Liv
abrynne.homestead.com/files/mydr ... perred.jpg Ugyanaz piros háttérszínnel

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 4 hónapja #203313 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Adrael írta: És összejönnek a végén, vagy tragikus végkifejlet várható, mondjuk a karhatalom kinyírja a rablókat, Rebecca meg ottmarad terhesen, mint a hercegnő a Rettenthetetlenben?

Ha érdekel ,de ez spoiler :D , nem lesz terhes seholsem mert hát nem volt rá alkalma.... de happy endje van, nem olyan nyálas csak egyszerüen sikerül megmenekülni az öket üld

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 4 hónapja #203223 Írta: Coralie

Nimrodel

Több
20 éve 4 hónapja #203221 Írta: Ancalima Anarórë
hát, a forrás akkor is egy darab újság, és ugye az nem sok... 8) De ha igaz, akkor SOK BOLDOGSÁGOT!!! :D :D :D

Több
20 éve 4 hónapja #202870 Írta: Coralie

Arelenwen írta: A People magazin szerint Liv Tyler gyereket vár.
itt a forrás (nagyon "sok érdekes" infó van benne :roll: :wink: )

www.danubius.hu/FilmCikk.aspx?Ar ... 3a1a269905
Itt is erröl számolnak be.
Sok boldogságot nekik! :D

Nimrodel

Több
20 éve 4 hónapja #202844 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
A szavazás nem zárult le, viszont be kell hozzá jelentkezni, szóval csak regisztrált Livejournal felhasználók szavazhatnak. :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 4 hónapja #202740 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Én is azt figyeltem, hogy hol lehet szavazni, de gondolom, akkor már lejárt a szavazási idő... :roll: ÓÓÓÓÓÓ, be kár... :x :? :( :cry:

Több
20 éve 4 hónapja #202733 Írta: Adrael
Adrael válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Rochgil írta: 1-2 Liv-es kép. nekem talán az utolsó teccik a legjobban ;) de mind jó.
www.livtylerwebsite.com/pictures/160.jpg

Nos, az fix, hogy ezt a pózt nagy pocakkal már nehéz lesz felvennie... :wink:

Nekem csak az eredmény jött be a szavazásnál, Rochgil. Pedig körbe is szaglásztam. Hol lehet szavazni? Vagy nem lehet, és én értettem vmt félre? :oops:

Több
20 éve 4 hónapja #202572 Írta: Rochgil

Több
20 éve 4 hónapja #202570 Írta: Rochgil
én csak sok szerncsét és boldogságot tudok kivánni Livnek :)

töltsétek ki, itt egy ilyen felmérés-szerűség h szerinted fiú, vagy lány lesz-e és h szted mi legyen a neve.

www.livejournal.com/poll/?id=311590&mode=enter

én már kitöltttem ;)
Emma Langdon. nem szép név ? :)
[/url]

Több
20 éve 4 hónapja #202497 Írta: Adrael
Ez disznóság! Secperc alatt le tudná adni. :crazy:
Victoria "Spice" Beckham meg Jennifer Aniston azért nem tud teherbe esni, mert olyan egészségtelenül soványak. Tessék, nesze nektek, kilók, Livnek sikerült. :itscool:
Legyen lány, és nevezzék Arwennek. Arwen Langdon.
Nem is tudom... :?

Több
20 éve 4 hónapja #202382 Írta: Fennasiel
Fennasiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Igen, én is olvastam:
Folytatódik a hollywoodi gyermekáldás-sorozat: A Gyűrűk Ura csodaszép Arwen hercegnője, Liv Tyler gyermeket vár - tudta meg a People magazin.

Steven Tyler lánya 2003 márciusában kétévi együttélés után ment hozzá Royston Langdon rockénekeshez, születendő gyermeke apjához. Az esküvő titokban zajlott, még Liv szülei sem voltak jelen, ezért egy hónapra rá másodszor is kimondták a boldogító igent, ahol már a családtagok és a barátok is részt vettek.

A People magazin információi szerint a színésznő télre várja első gyermekét.

A 26 éves Tyler A Gyűrűk Ura sikerének dacára mostanában kevés felkérést kapott, ennek oka pedig súlya volt: a kritikusok szerint a gyönyörű arcú színésznő rendkívül tehetséges, de kilói megakadályozzák a producereket, hogy újabb szerepekre kérjék fel.

Több
20 éve 4 hónapja #202363 Írta: Arelenwen
Arelenwen válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
A People magazin szerint Liv Tyler gyereket vár.
itt a forrás (nagyon "sok érdekes" infó van benne :roll: :wink: )

Több
20 éve 4 hónapja #202351 Írta: Adrael

Nimrodel Melian írta: digitalart.org/artwork.php?ID=35470
Húha! 8O Láttatok már öszhajú Arwent? (És a sminkje se rossz...)

Szörnyűséges, már bocs. Nincs az a tünde, amelyik ilyen "különc" színű rúzst kent volna magára. Gondoljunk arra, hogy a tündék a természetes színű sminket kedvelik. [size=9:1gvpd1qg]Mondjuk az őszi fák aranyos bordóját? :D [/size]

Lányok,
tegnap láttam kb. százkettedjére a RotK-et, amikor Arwen visszalovagol atyjához, kék ruha van rajta. Nagyon szép az a cucc. Aztán elsprintel a kardmaradványokért, és a kézfogdosásnál már pirosban van. Az meg még szebb. Vajon mikor öltözhetett át? :D

Több
20 éve 4 hónapja #202338 Írta: Coralie
digitalart.org/artwork.php?ID=35470
Húha! 8O Láttatok már öszhajú Arwent? (És a sminkje se rossz...)
digitalart.org/artwork.php?ID=31168
Ez céép, és talán nem is Filmes.
digitalart.org/artwork.php?ID=25613
Nekem ez is tetszik.
digitalart.org/artwork.php?ID=25102
digitalart.org/artwork.php?ID=18170
Hát, a tündékhez jobban illik a világosabb börszín.
digitalart.org/artwork.php?ID=16933
digitalart.org/artwork.php?ID=16636

Nimrodel

Több
20 éve 4 hónapja #202137 Írta: Enna Silme
Hú, izginek látszik! Tényleg, mi lesz a vége?... (Off: Szerintem a hercegnő a Rettenthetetlenben nem csak úgy "ott maradt terhesen"... csípte a helyzetet.... ;) )

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
20 éve 4 hónapja #202033 Írta: Adrael
És összejönnek a végén, vagy tragikus végkifejlet várható, mondjuk a karhatalom kinyírja a rablókat, Rebecca meg ottmarad terhesen, mint a hercegnő a Rettenthetetlenben?

Több
20 éve 4 hónapja #201933 Írta: Ancalima Anarórë
Jó, hogy van köztünk ilyen tájékozott is... :D Köszi, Liliana... :)

Több
20 éve 4 hónapja #201909 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

nahar. írta:

Enna írta: Ez valami western?

Nagyon úgy nézem....legalább is a ruhák alapján! 8) Bár ezeket álltalában Sil szokta tudni, ahogy nézem! :D :D
Most már engem is kezd nagyon érdekelni a dolog!
:wink:

Én nem hivnám westernnek ( a pisztolyos képek fele sincs benne a filmben),igaz nem vagyok biztos mi tartozik ebbe a témakörbe ,meg régen láttam a filmet.
Amire emléxem: Plunkett & Macleane(magyarul is ez a címe csak megtoldották a "doktor zsiványokkal") felcsapnak rablónak és Meclean hírnevét használva próbálnak informáciot szerezni hol tartják a gazdagabb egyének értékeiket.
Liv Rebeccát egy gróf unokahugát alakítja aki szerelmes lessz az állruhás rablóba aki lovagiasan viselkedett amikor megtámadták a hintójukat.(-Visszaadta a nyakláncát ugyhogy rablótársa ne vegye észre.) de nem jön rá rögtön hogy

Cameron Duncan Lives!

Több
20 éve 4 hónapja #201861 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Ancalima Anarórë írta: Hülye kérdés, tudom, de Livnek tul.képp mi az eredeti szemszine? Mert annyiféle kontaklencsével láttam már... :lol:

Szerintem kék, de a www.lovelylivtyler.com -on biztosan megmondják 100%-ra!!!

Több
20 éve 4 hónapja #201840 Írta: Ninarethil.
Ninarethil. válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Ha jól tudom, barna! :wink:

Shadowfax! He is the lord of all horses

Több
20 éve 4 hónapja #201829 Írta: Ancalima Anarórë
Hülye kérdés, tudom, de Livnek tul.képp mi az eredeti szemszine? Mert annyiféle kontaklencsével láttam már... :lol:

Több
20 éve 4 hónapja #201764 Írta: nahar.
nahar. válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Enna írta: Ez valami western?

Nagyon úgy nézem....legalább is a ruhák alapján! 8) Bár ezeket álltalában Sil szokta tudni, ahogy nézem! :D :D
Most már engem is kezd nagyon érdekelni a dolog!
:wink:

Több
20 éve 4 hónapja #201751 Írta: Enna Silme
Hát... elég vegyes. Olyan izés... Végül is nem kizárt, hogy azt játszik, elvégre attól még járkálhat úri cuccokban.... :roll: Most már engem is érdekel a sztori! Ez valami western?

Több
20 éve 4 hónapja #201694 Írta: Ancalima Anarórë
Szerintem ponthogy nagyon is arisztokratikus! 8O Jó, mondjuk az utolsó képeken már kicsit fesett, de hát... :lol:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.708 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére