Arwen (Liv Tyler)
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Enna Silme
- Nem elérhető
Lilliana írta:
Jaj,ne szí'd már mellre!Enna írta: Jól van, na! 8O Bocs, hogy élek.
(
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lilliana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
OFF:Sil írta:
Mivel Lilliana elég messze él Magyarországtól, nem biztos, hogy a helyesírást annyira számon kéne rajta kérni, hiszen ha az ember a hétköznapokban nem használ egy nyelvet, akkor egy idő után elfelejt dolgokat, még ha tanulta is, szvsz...Felagund írta:
Lilliana írta: jó eséjjel, eséjt, kiegyensújozatlan, ijen, kiegyensújozottá
Anyám borogass! 8O
Hol voltál te mikor az 'ly'-t tanultátok az iskolában?
[size=9:15ucbhqr]
Kösz,Sil,habár ez akkor se mentség.
Felagund, ezt szépen összegyüjtötted. Elöször csak néztem hogy hol írtam ennyi hülyeséget . Egy részröl bocsánat hogy ilyen figyelmetlen vagyok viszont szerintem mások is vétenek hasonló hibákat errefelé többször is talán mint én, de ez nem azért van mert nem tudnak vagy akarnak helyesen írni, hanem egyszerüen az idö hiányában nem tudnak annyira odafigyelni se magukat kijavítani. [/size]
ON: Adrael: "Viggo magasabbnak tűnt a filmben. De biztos csak azt álmodtam, hogy magasabb. "
Ezt nem értem,hiszen a képen is az, nem? (Igaz, premiereken Liv szokott úgy mindenki fölé magasodni -Jhon Rhys Davies-t beleértve (!)- de hát igen, akkor ellehet képzelni mekkora sarkút hord. )
Cameron Duncan Lives!
- ruffian
- Nem elérhető
No meg a haldokló Frodóval való sebes vágta a folyóhoz...Húúúú. (Bár nem Liv lovagolta a mént)
"Gondor has no king - Gondor needs no king!""Remember today, little brother ...":boromir1:
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
180cm...Artemisz (Celebthil) írta:
Úgy emléxem, kb. 185 cm körül lehet..Adrael írta: Azt gondoltam..., úgy értem, úgy tűnt, mármint úgy véltem....Viggo magasabbnak tűnt a filmben. De biztos csak azt álmodtam, hogy magasabb.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Artemisz
- Nem elérhető
Úgy emléxem, kb. 185 cm körül lehet..Adrael írta: Azt gondoltam..., úgy értem, úgy tűnt, mármint úgy véltem....Viggo magasabbnak tűnt a filmben. De biztos csak azt álmodtam, hogy magasabb.
Livikét meg bizti aládúcolták etgy magassarkúval (amúgy ő is 177 cm! Hitted volna?! 8O )
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Adrael
- Nem elérhető
Azt gondoltam..., úgy értem, úgy tűnt, mármint úgy véltem....Viggo magasabbnak tűnt a filmben. De biztos csak azt álmodtam, hogy magasabb.
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Sil írta:
Mivel Lilliana elég messze él Magyarországtól, nem biztos, hogy a helyesírást annyira számon kéne rajta kérni, hiszen ha az ember a hétköznapokban nem használ egy nyelvet, akkor egy idő után elfelejt dolgokat, még ha tanulta is, szvsz...Felagund írta:
Anyám borogass! 8O
Jah, boccs...
Our knees do not bend easily
- Sil
- Nem elérhető
Anyám borogass! 8O
Tears unnumbered
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Anyám borogass! 8O
Our knees do not bend easily
- Lilliana
- Nem elérhető
Jaj,ne szí'd már mellre!Enna írta: Jól van, na! 8O Bocs, hogy élek.
(
Cameron Duncan Lives!
- Enna Silme
- Nem elérhető
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Lilliana
- Nem elérhető
Ha te mondod...Ancalima Anarórë írta: Liliana: Az elé egyértelműen ugyanaz a ruha.
Én is erröl beszélek...[size=9:1g8idcvn]-félek hogy a falnak[/size]Engem nem zavar, hogy sír... Most képzeljétek el, hogy dönteni kell a szerelem és Valinor között... Ez lelkileg elég gyötrő dolog... :eek4:
Nimrodel , én is te véleményeden vagyok!
O.K.,most már asszem teljesen értelek és teljesen nem értek egyet.Enna írta: De ez már olyan szintű hiszti.... Pl. mi az, hogy haldoklik??? Szerintem ez akkor is gagyi. És nem az a bajom, hogy néha sír, hanem hogy állandóan. És ha ilyen apróságokon ilyen könnyen kiborul, akkor hogy lenne lelkiereje a harchoz??? Ez így is-úgy is valahol sántít. A könyvben sokkal kiegyensúlyozottabb, mert ott (bár kevesebbet szerepel) csak egyfajta szereoet tölt be. Bár én eléggé Éowyn párti vagyok, lehet, hogy csak ezért kötexem. De akkor se szimpi, amit csinál.
1. nem hiszti, nekem nem és azért Liv is hiába "szenvedett" hogy eljátsza a szerepet ha így le-hisztizik.
2. A haldoklás sem gagyi habár a filmbe rakni talán azért nem volt a legjobb húzás mert egyszerüen nincs elmagyarázva rendesen.
3. Ki sír állandóan? És milyen "apróságokon"? 8O Vegyük sorra:
FotR EE: A Szövetség utra indulásakor -> Az a csekélység miatt hogy jó eséjjel ez az utolsó alkalom hogy utoljára látja Aragornt.( A TTT-ben mégrészletesebben ott van hogy miért volt olyan síralmas az a helyzet.)
TTT.:Elrond szembesíti azzal amit valószínüleg már
Cameron Duncan Lives!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Engem nem zavar, hogy sír... Most képzeljétek el, hogy dönteni kell a szerelem és Valinor között... Ez lelkileg elég gyötrő dolog... :eek4:
A TTT bővítettben ott van, ahogy gyakorol a Helm.jelenetre...
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Nimrodel Melian írta: A környezetemben sajnos elég sokan vannak, akik nagyon nem szeretik Arwent, pont azért, mert a "kelleténél többet szerepel", és mert "állandóan hisztizik". Tény, hogy többet látjuk, mint a Könyvben, és emiatt kicsit a jelleme is megváltozott, de engem ez pl. annyira nem akaszt ki. És túlzásnak is érzem, hogy állandóan csak bögne. Azért nem erröl van szó. Én is látom, hogy nem adja vissza a Könyvbeli szerepét, de számomra ez a "könnyes" oldala nem emelkedik annyira ki, hogy zavarna. Söt, nem érzek akkora kontrasztot se az elsö rész harcias Arwen-je és "síró-rívó tünde" között sem. Bár ha a Helm-szurdokba is berakták volna, na az már sok(k) lenne.
Na jó, mondjuk elég kevesen vannak az én véleményemen.
Nekem szvsz sokkal szebb szerelem mint az Eowyn*Faramir, de azért őket is részletezhették volna (tudom, a bővitetten rajta lesz ), nekem nem is tetszett volna hogyha csak olyan kevésszerep jutott volna a drága Liv-re... Ez így megfelelő...
- Coralie
- Nem elérhető
Na jó, mondjuk elég kevesen vannak az én véleményemen.
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Enna Silme
- Nem elérhető
- Lilliana
- Nem elérhető
Hááát, nem mindenhol értelek, de én pont erröl a hozzáállásról beszélek : Ha valaki sír akkor nem lehet kardja? 8O És mi az hogy szenvelgEnna írta: Lilliana: Ihazad van, nem zárhatjuk ki a kardos dolgot.... De azért elég furcsára sikeredett ez az Arwen! Olyan ellentmondásos. Pl. csak a képek is milyen furák. Nézzétek ezt a szenvelgő képet: klikk és akkor utána meg ezt a "harakiriset".... klikk . Azért egy kicsit gáz, nem? Olyan hisztis tud lenni.... Nem igazán lett eltalálva szerintem.
Cameron Duncan Lives!
- Enna Silme
- Nem elérhető
- Lilliana
- Nem elérhető
Sil írta:
Lilliana írta: Adrael, szerintem pont az els
Cameron Duncan Lives!
- Lilliana
- Nem elérhető
A Helmszurdokos képeket nézve én is ezt mondom, de azért nem gondolom hogy "semmi köze Arwen karakteréhez a kardnak". Nem tom de ez olyan nem igazságos,szvsz. (O.K. tom Tolkien nem festette le egy harcos csajnak de ki se zárta a lehetoségét, ezért SZVSZ mi se zárhatjuk ki.)Enna írta: Szerintem is iszonyú jól néz ki! Egyetlen problémám van vele: semmi köze Arwen karakteréhez. De ezt leszámítva tök jól néz ki!
A második (a harakiris) képen viszont pont nem harcol (gondolja nagy naivan Lilliana) az "The Art of Rotk"ben szerepelt ahol "dying gown" - nak nevezik, az egyik koment szerint ez ugyanaz a ruhadarab amit a Narsil darabjai feletti "szavaláskor" viselt. (*Lilliana nem tudja mert nincs elég magas felbontású képe az utobbir jelenetrol hogy hasonlitgasson.*)
Cameron Duncan Lives!
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Enna írta: Szerintem is iszonyú jól néz ki! Egyetlen problémám van vele: semmi köze Arwen karakteréhez. De ezt leszámítva tök jól néz ki!
A karakterhez nem igazán talál tényleg a kard, a szinésznőhöz viszont igen... - nagyon is...
- Enna Silme
- Nem elérhető
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Nimrodel Melian írta: www.warofthering.net/photoforum/showphot...rt=1&cat=500&page=10
Harakiri elött? (Tudom, ez elég hülye poén, de nem tudom hova tenni a képet.)
Szerintem szuper kép... (ne félj, poénnak sem rossz )
- Elros
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nimrodel Melian írta: www.warofthering.net/photoforum/showphot...ort=1&cat=500&page=3
Ez valami bövített rész? Mi történik itt?
Ez valszeg az amikor Arwen Helm Szurodkba ment harcolni , de szerncsére kivették a filmből
- Coralie
- Nem elérhető
Ez valami bövített rész? Mi történik itt?
www.warofthering.net/photoforum/ ... 00&page=10
Harakiri elött? (Tudom, ez elég hülye poén, de nem tudom hova tenni a képet.)
Nimrodel
- Sil
- Nem elérhető
Lilliana írta: Adrael, szerintem pont az els
Tears unnumbered
- Ilweran
- Nem elérhető
Nimrodel Melian írta: elfwood.lysator.liu.se/fanq/j/o/johnstone75/arwen.jpg.html
Hát ez irtó aranyos!
EZ ESZELŐS!!!!!!!!! :arwen2: 8O
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Aldaron (büzsü)
- Nem elérhető
Nimrodel Melian írta: elfwood.lysator.liu.se/fanq/j/o/johnstone75/arwen.jpg.html
Hát ez irtó aranyos!
Hát az :arwen2: :gandalf2: :elrond1:
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.