- Köszönetek: 0
Arwen (Liv Tyler)
- Arden Borough
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
oda van írva a kép alá hogy Arwen's Circlet, szal ez Arwen koronája...sherry írta: U.I.: Nem tudom biztosan, hogy ez Arwen-é,de ha igen ezt neked ajánlom Supersonica!! :up:
www.warofthering.net/photoforum/ ... 998&page=2
Örökké nem eshet...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- sherry
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Vezess, és én követlek. Ne álljon közénk viszály.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- sherry
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Supersonica írta: Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tudnátok-e jó minőségű Arwen fejékhez linket adni nekem, főként a Minas Tirith-ben viselt fejék érdekelne (a lovelylivtyler-ről már leszedtem mindent), a lényeg az lenne, hogy minnnnél jobb felbontásban és részletességgel legyen...
Köszike
Ezeket találtam EGYENLŐRE!!! Remélem elég jó, bár lehet, hogy kicsit távoli, majd mégkutakodom!!!!
www.warofthering.net/photoforum/ ... =502&page=
www.warofthering.net/photoforum/ ... =1&cat=502
www.warofthering.net/photoforum/ ... =502&page=
www.warofthering.net/photoforum/ ... 998&page=3
www.warofthering.net/photoforum/ ... 998&page=4
www.warofthering.net/photoforum/ ... 998&page=5
Megpróbáltam minden oldalról képet keríteni, remélem valamelyik majd megfelel!!!
Mindegyik Minas Tirith-es!!!
Jaaa, és itt van még egy: :arwen2:
Vezess, és én követlek. Ne álljon közénk viszály.
- Undómiel
- Nem elérhető
Ezek teljesen újak! Szép az a zöld!
Supersonica! Én sajnos nem tudok semmi ilyesmivel szolgálni. Silt kérdezted már?
- Supersonica
- Nem elérhető
Érdeklődnék, hogy tudnátok-e jó minőségű Arwen fejékhez linket adni nekem, főként a Minas Tirith-ben viselt fejék érdekelne (a lovelylivtyler-ről már leszedtem mindent), a lényeg az lenne, hogy minnnnél jobb felbontásban és részletességgel legyen...
Köszike
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Teron írta: Hát Elrond a mondatot úgy fejezte be, hoyg Arwen ereje a gyűrű sorsához kötődött. Nem halandósága, szóval ezt nem egészen lehet átvitt értelemben érteni, hogy ha A gyűrű elpusztul akkor Aragorn is vagy igen?
Mondjuk az még nekem sem tiszta, hogy Arwen ereje miért kötődik a gyűrűhöz? Hát reméljük valaki ezt is megmagyarázza.
Night: Nem tudom, hogy melegebb-e a tündék vére...
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Teron
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Teron
"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."
- Nightmare
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Tarathradiel írta: Szerintem, és szóljatok rám, ha hülyeséget mondok/tegnap erről beszélgettem Iowával/, Elrond a haldoklást nem szó szerint értette, hanem úgy hogy Arwen már halandóvá vált...Csak abban semmi tragikum nem lett volna, ha így mondja meg Aragornak...
Arwennek is azt mondja még az elején, hogy "az eldák ereje elhagy téged"...Na most ezt gondolom nem úgy értette, hogy megfog halni, csak hogy már nem halhatatlan...Hát nem tudom ti ezt hogy gondoljátok, lehet, hogy nem így van.
Szerintem is igy van Orsi! Nem ugy szó szerint haldoklik, hanem tündeségében... Szoval ehagyja a halhatatlanság.. Mondjuk azt nem teljsen értettem, hogy miért mondja Elrond, hogy hideg a keze? Talán a tündéknek melegebb a vérük, vagy miért? Meg ugye a könyvet is elejti.. Az, hogy Elrond az azt mondja, hogy haldoklik, szerintem is csak a tragikum kedvéért volt.. Értitek, hogy hatásosabb legyen a jelenet!
- Tarathradiel
- Nem elérhető
Arwennek is azt mondja még az elején, hogy "az eldák ereje elhagy téged"...Na most ezt gondolom nem úgy értette, hogy megfog halni, csak hogy már nem halhatatlan...Hát nem tudom ti ezt hogy gondoljátok, lehet, hogy nem így van.
"A művészet a kimondhatatlan tolmácsa..."
- Saint
- Nem elérhető
Fear from the best and hope for the worst
- Ellana
- Nem elérhető
Teron írta: Amúgy én is meg vagyok elégedve Arwennel, mert nagyon jó volt. A zászló jó, hát kicsit hülyén állt a kezében.
De a csókos jelenet. Amúgy nem tudom miért emlegetjük ennyire azt, hoyg emberi...
Arwen effektíve tünde. Aragorn meg azért ő sem nevezhető olyan igazi embernek, mert hát Elrond tesójának ugye a leszármazottja ha nem tévedek...
Szóval azért ennél ők fenségesebbek. Főleg Arwen aki kimondhatalan szépséget képvisel és már jópárezer éves valszeg. Mint egy buta kislány Aragorn karjaiba esik.
Szóval totál az volt benne, hogy igye most nem fogja megcsókolni.. na de ennyire??
Az a látomás nagyon jó volt!!!
Liv Tyler szerintem is jól játszotta a szerepét, de az a csók tényleg nem kellett volna. Nem oda illett.
Csak egy kérdés: Amikor Arwen ereje egyre fogy, ahogy Szauroné nő, csak filmes gondolat, vagy a könyvben is volt róla szó? Mert én nem emlékszem, hogy ilyen lett volna a könyvben...Úgy rémlik, hogy Arwen "szimplán" halandó lett, amikor úgy döntött, hogy nem megy Valinorba. De ilyesmire nem emlékszem.Vagy rossz a memóriám?
"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
- Agnessza
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Teron
- Nem elérhető
De a csókos jelenet. Amúgy nem tudom miért emlegetjük ennyire azt, hoyg emberi...
Arwen effektíve tünde. Aragorn meg azért ő sem nevezhető olyan igazi embernek, mert hát Elrond tesójának ugye a leszármazottja ha nem tévedek...
Szóval azért ennél ők fenségesebbek. Főleg Arwen aki kimondhatalan szépséget képvisel és már jópárezer éves valszeg. Mint egy buta kislány Aragorn karjaiba esik.
Szóval totál az volt benne, hogy igye most nem fogja megcsókolni.. na de ennyire??
Az a látomás nagyon jó volt!!!
Teron
- Undómiel
- Nem elérhető
Jujjj. Nem biztos, hogy így kellett volna. Olvastam más topicban, Te mit gondolsz róla, kb egy véleményen vagyunk. Nekem kicsit agyonvágta az egészet. Ahhoz képest, hogy úgy váltak el, hogy ,,van esélyed egy másik életre6jövőre" vagy mi... Én kétszer is meggondoltam volna, most akar engem a pasi vagy sem. (jó,jó persze, hogy akar, de akkor is)Teron írta: Akkor itt is megkérdezem: mi a vélemény a csókjelenthez?
De a többi jelenete szerintem naggggyon szép volt!!! Az a látomás, jó az főleg Viggo miatt.
És változatlanul nem vagyok kibékülve a zászlóval.
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Nightmare
- Nem elérhető
Nimrodel Melian írta:
Bár amikor aztán Aragorn nyakába ugrot az olyan furcsa volt. Kicsit nem tündés, de végül is az se volt olyan rossz. Nagyon szépek voltak!Teron írta: Akkor itt is megkérdezem: mi a vélemény a csókjelenthez?
:arwen2: :aragorn3:
Szerintem épp az volt a lényege annak a jelenetnek, hogy a szerelem fölülmúlta azt, hogy most ők milyen fenséges lények, és olyan emberi volt.. Gyönyörű volt! Záporoztak a könnyeim!
Liv többi szerepével ugyanez a helyzet! A látomásos rész nagyon tetszett, nagyon jól kitalálta PJ!!
Meg ahogy hártafordult, és egyszerűen elovagolt..És az Elrondal folytatott párbeszéde!
Szóval én nagyon meg voltam Livvel elégedve, bár eddig is nagyon szerettem , és aki szidni meri, annak leharapom a fejét!
- Coralie
- Nem elérhető
Majdnem olyan gyönyörű volt, mint az első részben. Bár amikor aztán Aragorn nyakába ugrot az olyan furcsa volt. Kicsit nem tündés, de végül is az se volt olyan rossz. Nagyon szépek voltak!Teron írta: Akkor itt is megkérdezem: mi a vélemény a csókjelenthez?
:arwen2: :aragorn3:
Na igen, az a zászló kicsit útban volt. Csak azért elhozni, hogy aztán odanyomhassák valami idegen emberke kezébe...
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Teron
- Nem elérhető
Teron
- Undómiel
- Nem elérhető
- Enna Silme
- Nem elérhető
Ehhez is csak gratuzni tudok. Tök szép képeket válogattál össze. Tegyél még föl, ha készül újabb!Ancalima Anarórë írta: Ne is mondd! De tudod, milyen nehéz volt?
Ez viszont már egy jobban sikerült, de mivel ez az első ilyen próbálkozásom, még nem tökéletes...
kep.tar.hu/anarore/images/pic4171604.jpg
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Aeglos
- Nem elérhető
Teron írta: Sziasztok!
De rég jártam itt!!
Láttátok a hivatalos oldalon Arwen képét?
www.lordoftherings.net/media/des ... n_1280.jpg
Szerintem nagyon szép rajta!
hm... nekem Szűzmária jut róla eszembe ezen a képen...
de szép, az tagadhatatlan
Az általam elképzelt Arwenhez az a kép hasonlít a legjobban, ami a RotK plakáton van róla
Szvsz az nagyon eredeti lett. Ott igazi tünde...
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Undómiel
- Nem elérhető
- Teron
- Nem elérhető
Teron
- Agnessza
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Teron
- Nem elérhető
De rég jártam itt!!
Láttátok a hivatalos oldalon Arwen képét?
www.lordoftherings.net/media/des ... n_1280.jpg
Szerintem nagyon szép rajta!
Teron
- Tinúviel!Tinúviel!
- Nem elérhető
Ancalima Anarórë írta: Ne is mondd! De tudod, milyen nehéz volt?
Ez viszont már egy jobban sikerült, de mivel ez az első ilyen próbálkozásom, még nem tökéletes...
Szerintem nagyon szép lett, főleg ahhoz képes, hogy az első ilyened! Én még nem próbálkoztam ilyennel! Ahhoz túl 2 bal kezes vagyok[size=9:2dnlmqyq](Egyébként Tylernek írják és te Taylornak írtad! Nem olyan nagy hiba, mert gondolom csak elgépelted, de azért gondoltam szólok! )[/size]
"Ebben a mesében részeg a herceg és ronda a királylány, de a néha a szemétdomb felett is felragyok a szivárvány..."
- Nightmare
- Nem elérhető
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Enna Silme
- Nem elérhető
Wow! Nem rossz az ötlet egyébként. Kreatív.Ancalima Anarórë írta: Ezt egy nagyon aberrált pillanatomban készítettem... ( 8O )
kep.tar.hu/anarore/images/pic4166985.jpg
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
kep.tar.hu/anarore/images/pic4166985.jpg
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.