Arwen (Liv Tyler)
- Enna Silme
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Semmi kivetnivaló nincs a véleményedben. Én sem bírom ezeket a játékokat! Általában sírógörcsöt kapok, ha csak meglátok egyet. Bár ezek még tényleg egész normálisak az átlaghoz képest! Csak épp olyan.... öööö.... Walt Disney-sek. Értitek, mire gondolok?Nimrodel Melian írta: Igazából általában eléggé elítélem az ilyen játékszereket, de ezek most úgyahogy tetszenek. Tulajdonképpen egész szépek, de valahogy mégsem Arwen és Aragorn. Szóval jó kis játékok, meg a gyerekek biztosan nagyon örülnek majd nekik, de én úgy érzem, ezek már végképp nem a rajongóknak készültek. Ennél fogva - akármennyire is imádom A Gyűrűk Urát - ezekre nem vágyom.
elfwood.lysator.liu.se/fanq/n/h/ ... r.jpg.html
Fanart
Az a kép, amit betettél egyébként tökre tetszik.
Sil: Meg tudnád mondani, honnan lehet olyan betűtípusokat letölten, mint az American Uncial?
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Coralie
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Én még nem láttam. Igazából általában eléggé elítélem az ilyen játékszereket, de ezek most úgyahogy tetszenek. Tulajdonképpen egész szépek, de valahogy mégsem Arwen és Aragorn. Szóval jó kis játékok, meg a gyerekek biztosan nagyon örülnek majd nekik, de én úgy érzem, ezek már végképp nem a rajongóknak készültek. Ennél fogva - akármennyire is imádom A Gyűrűk Urát - ezekre nem vágyom.Sil írta: Aragorn és Arwen esküvői Barbie, újra (ha valaki nem látta még):
www.theonering.net/scrapbook/group/1081
Arwen a világoszöld ruhában (amit az esküvőn fog viselni az eddigi infók szerint), a fejdísze meg szvsz tisztára olyan, mint azon a régi fotón.
elfwood.lysator.liu.se/fanq/n/h/ ... r.jpg.html
Fanart
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
www.theonering.net/scrapbook/group/1081
Arwen a világoszöld ruhában (amit az esküvőn fog viselni az eddigi infók szerint), a fejdísze meg szvsz tisztára olyan, mint azon a régi fotón.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Vilya
- Nem elérhető
Sil írta: Vilya: Tetszik, ügyi vagy. :itscool: A betűtípus így első ránézésre American Uncial, simán letölthető a netről, ha esetleg akarsz még rajta javítani...
Nagyon szépen köszönöm! Örülök, hogy tetszet! :bounce: [size=9:31v21nsw]//Azt hiszem csinálok még párat! //[/size]Lyana írta: Nagyon klassz lett. Gratulálok! :up:
Lyana írta: Aztán mostanában, hogy Vilya ilyen nagy Arwen-Liv rajongó lett, próbált engem is megtéríteni.
Sikeres volt "hadjáratom" !Lyana írta: Azt nem mondom, hogy ő lett a kedvencem, de már nem utálom, most épp közömbös számomra.
- Lyana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Vilya írta: Csináltam egy javított változatott is: kep.tar.hu/skie/images/pic3710282.jpg
Nagyon klassz lett. Gratulálok! :up:
Az utóbbi időben sokat gondolkoztam azon, miért nem szeretem Livt, meg Arwent és végül arra jutottam, hogy valamit nagyon elrontottam, amikor az Armageddont néztem. A lány, akit Liv alakított nagyon ellenszenves volt számomra. Nem tudom miért, de az volt. Ebből kiindulva álltam Arwenhez is rosszul. Mivel én a filmet láttam előbb és csak aztán olvastam a könyvet, nekem Arwen=Livvel. Ezért nem igazán tetszett az a kevés Arwen sem, ami a könyvben volt. A filmben meg már túl soknak is tartottam.
Aztán mostanában, hogy Vilya ilyen nagy Arwen-Liv rajongó lett, próbált engem is megtéríteni. Állandóan arról beszélt, ha szóba jött, hogy milyen szép és mi bajom van vele. Nem tudtam rá mit mondani. Végül komolyabban elgondolkoztam rajt mi bajom van vele, rájöttem, hogy tulajdonképpen csak az Armageddonos szerepe nem tetszett és végülis egész szép. Vannak róla előnytelen képek, de vannak csodálatosak is. És Arwennek is egész jó.
Azt nem mondom, hogy ő lett a kedvencem, de már nem utálom, most épp közömbös számomra.
Mellesleg a képek, nagyon klasszak! Főleg Sil és Arwen hercegnő képei. Meg az összes többi.
"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Vilya
- Nem elérhető
- Vilya
- Nem elérhető
kep.tar.hu/skie/images/pic3710011.jpg
- Vilya
- Nem elérhető
Sil írta: Ez ugyan nem Arwen, de szvsz lehetne akár ő is... Valahogy olyan Arwenes...:
elfwood.lysator.liu.se/loth/l/u/ ... e.jpg.html
Sil: Ez csodálatos! Nagyon szép! 8O
Arwen hercegnő írta: Ezek szvsz csodásak: elfwood.lysator.liu.se/loth/a/d/ ... n.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/loth/h/o/ ... l.jpg.html
Az elsőről nekem nempont Arwenjutott az eszembe, hanem egy Latin Amerikai táncos.[size=9:2rq9vg9g] //Aztán lehet, hogy az egyik osztály társam hatásra most mindent Latin -amerikaiasan láttok..//[/size]
De ezek a képek is nagyon szépek!
- Enna Silme
- Nem elérhető
Ez nagyon tetszik! Tök szép. Bár nem igazán Arwenes... De olyan... ööö.... szép.Arwen hercegnő írta: elfwood.lysator.liu.se/loth/a/d/adavesseth/lotrarwen.jpg.html
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Arwen hercegnő
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
elfwood.lysator.liu.se/loth/h/o/ ... l.jpg.html
Na megyek aludni, holnap még egy fél nap suli, aztán ŐSZI SZÜNET!!!
Namarie: Arwen :arwen1:
Im Arwen. Telin le thaed. Lasto beth nin, tolo dan nan galad.
- Arwen hercegnő
- Nem elérhető
Arwen adatai: www.theonering.net/movie/char/arwen.html
Liv adatai: www.theonering.net/movie/cast/tyler.html
Sokat találgattam eddig, milyen színű a szeme igazából...
A Stealing Beauty: www.bbmovies.com/027StealingBeauty.html
- Arwen hercegnő
- Nem elérhető
Mindenki ezt mondja, de ugye ez nem Liv baja?! Hisz' ez minden emberből hiányzik!
- Sil
- Nem elérhető
Nincs köze Tolkienhez, ez valami fantasy izé, nem tudom... Csak egyszer találtam, és valahogy árad belőle az a kortalanság, meg a tudás, ahogy a tündéket elképzeltem... Szóval az a rész, ami Livből sajna hiányzik...Aldarion írta: Akkor kicsoda? Nekem Melian jutott róla az eszembe
Tears unnumbered
- Aldarion
- Nem elérhető
Akkor kicsoda? Nekem Melian jutott róla az eszembeSil írta: Ez ugyan nem Arwen, de szvsz lehetne akár ő is... Valahogy olyan Arwenes...:
Más lett a világ
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Arwen hercegnő
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
Viszont az én kedvenc Aragorn-Arwen képem még mindig ez:
elfwood.lysator.liu.se/loth/j/a/ ... n.jpg.html
Tears unnumbered
- Arwen hercegnő
- Nem elérhető
elfwood.lysator.liu.se/fanq/g/u/ ... e.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/fanq/r/a/ ... l.jpg.html tudom, hogy fura, de nekem akkor is állatira tetszik...
Ez nem a kedvencem, hanem hihihi: elfwood.lysator.liu.se/fanq/l/u/ ... 2.jpg.html
Itt a téma fogott meg: (lehet találgatni, mi ez... ) elfwood.lysator.liu.se/fanq/l/e/ ... l.jpg.html
Ez elég szép: elfwood.lysator.liu.se/fanq/s/i/ ... e.jpg.html
HaaaaHaaaHa! elfwood.lysator.liu.se/fanq/m/a/ ... s.jpg.html
Kicsit elcsúszott a feje, de azért szép: elfwood.lysator.liu.se/fanq/k/a/ ... n.jpg.html
Ez is: elfwood.lysator.liu.se/fanq/d/e/ ... 2.jpg.html
elfwood.lysator.liu.se/fanq/d/e/ ... d.jpg.html
Ez szvsz csodás! elfwood.lysator.liu.se/fanq/s/a/ ... 2.jpg.html
És a ti véleményetek? :hein:
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Enna írta:
Nekem spéci amúgy sincs bajom vele.... szvsz nem olyan rossz a nagy száj! Nekem tetszik.Szép Gilraen írta: Aiya! :eowyn1:
Tudom, h. most baromira nem vág témába, de Liv- es... Nekem eleve nem lehet bajom Liv szájának méreteivel, ugyanis nekem is kb. akkora van! 8O
Szerváltam pár képet. Remélem, még nem voltak.... ha igen, bocsika!
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... ings&text= aludj szépen, kis Arwen!
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... ing_makeup a hegyes fül ára.
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... ings&text= tetszik nagyon a fejdísze.
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... ings&text= ez naon cép....
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... ings&text=
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... _Mortensen jujj... 8O
A "jujj" benne van a TTT visszatérés középföldére-ben... + a hegyes fül ára is.
- Coralie
- Nem elérhető
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... l?id=18067
www.tkoradio.net/arwen.jpg
És ők Arwenek. Nem rossz, bár én egyik stílust sem szeretem.
Nimrodel
- Enna Silme
- Nem elérhető
Nekem spéci amúgy sincs bajom vele.... szvsz nem olyan rossz a nagy száj! Nekem tetszik.Szép Gilraen írta: Aiya! :eowyn1:
Tudom, h. most baromira nem vág témába, de Liv- es... Nekem eleve nem lehet bajom Liv szájának méreteivel, ugyanis nekem is kb. akkora van! 8O
Szerváltam pár képet. Remélem, még nem voltak.... ha igen, bocsika!
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... ings&text= aludj szépen, kis Arwen!
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... ing_makeup a hegyes fül ára.
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... ings&text= tetszik nagyon a fejdísze.
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... ings&text= ez naon cép....
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... ings&text=
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... _Mortensen jujj... 8O
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Mikor van a szülinapja? (év, hó, nap...)
- Vilya
- Nem elérhető
Arwen/ Liv rajongók figyelem! Egy magazinban Livről 2 oldalas cikk van. /A másik oldalon egy nagy kép van róla!/
Csak az a baj, hogy még a nazgúlnak se jutt az eszembe, hogy melyik újságban. Lehet, hogy a Bonton, de nem vagyok benne tuti biztos!!
- Lilliana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Sz'entem se tündés ,ez valszeg a füzö miatt van amit visel.www.epilogue.net/cgi/database/art/view.pl?id=43809&genre=2
Arwen fanart. Szerintem mondjuk nem elég tündés a ruhája. De azért szép kép.
A masodik jobban bejon,mert az természetesebb ,de be kell hogy valljam engem elöször Angelina Jolie-ra emlékeztetett.
Cameron Duncan Lives!
- Enna Silme
- Nem elérhető
Jaja, nekem is tetszik, csak ezzel a ruhával inkább úgy néz ki, mintha egy esküvői magazinból szalasztották volna.Nimrodel Melian írta: www.epilogue.net/cgi/database/art/view.pl?id=43809&genre=2
- Coralie
- Nem elérhető
És még egy:
www.epilogue.net/cgi/database/ar ... l?id=35107
Nimrodel
- Arwen hercegnő
- Nem elérhető
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.