Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 1 hónapja #140478 Írta: elf
elf válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Nimrodel Melian írta:

elf írta: www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky...2003991547246529.jpg

Nem áll valami jól neki ez az idétlen szemüveg. :?

Nem tom, szerintem elég csinos benne, amikor az autóban ül, ott tök yool néz ki. Ez a kép, amit mondasz télleg elég gáz, a fej is, amit vág, olyan pletykás kis csitrire emlékeztet... nem estem hasra tőle... :?

Elen síla lúmenn' omentielvo!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #140473 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

elf írta: www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky...2003991547246529.jpg

Nem áll valami jól neki ez az idétlen szemüveg. :?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hónapja #140471 Írta: Lilliana
Lilliana válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Sil irta:Figwit egy betűszó: "Frodo is grea... Who is THAT?" (Ami a rajongói reakcióra utal, amikor is Frodó azt mondja, hogy "Én elviszem.", mire a rajongó épp elkezdene nyáladzani Frodón, de a kamera hirtelen átvált Figwitre a háttérben..

Haat nehanyszor elkellett olvasnom ezt a par sort hogy megertsem :oops: De hogy lehet tunde (sindarin) forditasa egy angol betuszonak??? Vagy akkor magyarul Figwit talan Focemk lenne("Frodo Olyan Cu-...Ez Meg Ki?") :?: :?: :?:
De en is Elrond egyik fianak gondoltam ezt az alakot mert;
1.(ha jol emlekszem)O volt az egyik az a ket tunde kozul aki Elrond ket oldalan ult a tanacson.
2.Sotet(barna/fekete) haja van amikor a legtobb tunde szoke.(Sz'al foleg csak Arwent es Elrondot latod ilyen hajjal igy lehet hogy rokonok)
Es ha nem erositi hivatalos info mi szol ez ellen?

Cameron Duncan Lives!

Több
21 éve 1 hónapja #140226 Írta: elf

Több
21 éve 1 hónapja #140219 Írta: elf

Több
21 éve 1 hónapja #140196 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Sil írta: Figwit nem igazán része Tolkien világának... :wink:

Hú,hát ez ciki..kicsit hülye vagyok bocsánat... :oops: :oops: :oops:
Köszi a felvilágosítást... :) Tök jó ez a Figwit dolog.. :)

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 1 hónapja #140192 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Figwit nem igazán része Tolkien világának... :wink: De a Tanácsból ő a legnépszerűbb "nonametünci", meglepően nagy rajongótáborral... Figwit-nek is a rajongók nevezték el, mert az igazi nevét nem tudjuk (van pár olyan tünde is a Tanácsban, akiknek van neve, pl. Erestor :oops: , Golradír vagy Saelbeth). Figwit egy betűszó: "Frodo is grea... Who is THAT?" 8O (Ami a rajongói reakcióra utal, amikor is Frodó azt mondja, hogy "Én elviszem.", mire a rajongó épp elkezdene nyáladzani Frodón, de a kamera hirtelen átvált Figwitre a háttérben... :wink: ) Melpomaen pedig a Figwit név hevenyészett sinda fordítása, ez sem hivatalos név. :wink:
De kezdetben voltak olyan vélemények is, hogy ő tulajdonképpen Elrond egyik fia lenne (bár erre nem utal semmi, és ha így lenne, akkor azért minimum egy kártyát kiadtak volna róla szvsz), lehet, hogy ezért szerepel Arwennel... :roll:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 1 hónapja #140189 Írta: Aldarion
Aldarion válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Ezt a Figwit topicba megbeszélhetnénk...Már persze ha lenne ilyen :lol: 8) :twisted:

Más lett a világ

Több
21 éve 1 hónapja #140187 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Aldarion írta:

Nilraen írta:

Sil írta: De azt tényleg nem értem, hogy mit keres szegény Figwit (mi is a másik neve? Melpomaen?) Arwennel egy háttéren... :roll: :lol:

Valószínűleg aki összevágta a képet,nem volt annyira tájékozott Tolkien világában.És ezért nem foglalkozott vele kivel is szerepel egy képen Arwen...
(Bevallom én sem tudom ki az a Figwit... :oops: )

Méghozzá, nem is annyira szép(legalábbis ezen a képen), hogy feltétlenül be kellett volna rakni.
Egyébként én sem tudom ki az a Figwit, nem hogy a másik nevét tudnám :roll: :oops: 8O

Én se tudom ki az a Fingwit... :oops: :oops: (már érzem a rosszaló pillantásokat:D )

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 1 hónapja #140185 Írta: Aldarion

Nilraen írta:

Sil írta: De azt tényleg nem értem, hogy mit keres szegény Figwit (mi is a másik neve? Melpomaen?) Arwennel egy háttéren... :roll: :lol:

Valószínűleg aki összevágta a képet,nem volt annyira tájékozott Tolkien világában.És ezért nem foglalkozott vele kivel is szerepel egy képen Arwen...

Méghozzá, nem is annyira szép(legalábbis ezen a képen), hogy feltétlenül be kellett volna rakni.
Egyébként én sem tudom ki az a Figwit, nem hogy a másik nevét tudnám :roll: :oops: 8O

Más lett a világ

Több
21 éve 1 hónapja #140183 Írta: Nilraen

Több
21 éve 1 hónapja #140180 Írta: Sil
Azok is tünde betűk... :wink: A törpök átvették a certh-eket, de minden írás tünde eredetű: a Sarati (Rúmil, ugyebár), a Tengwar (Fëanor) és a Certhas (Daeron) is.

De azt tényleg nem értem, hogy mit keres szegény Figwit (mi is a másik neve? Melpomaen?) Arwennel egy háttéren... :roll: :lol:

Tears unnumbered

Több
21 éve 1 hónapja #140176 Írta: Coralie

Aldarion írta:

Nimrodel Melian írta: Az első a legjobb...

Szerintemis, csak nem tudom ki az a bal sarokban.

Mintha ott lett volna Elrond tanácsán. Tulajdonképpen nem lényeges, szerintem.

Nimrodel

Több
21 éve 1 hónapja #140174 Írta: Aldarion

Nimrodel Melian írta: Az első a legjobb...

Szerintemis, csak nem tudom ki az a bal sarokban.

Más lett a világ

Több
21 éve 1 hónapja #140089 Írta: Nilraen

Nimrodel Melian írta: Az első a legjobb, csak tudnám, miért nem tünde betűk vannak rajta?

Jó kérdés... :?

Több
21 éve 1 hónapja #140088 Írta: Coralie
Az első a legjobb, csak tudnám, miért nem tünde betűk vannak rajta?

Nimrodel

Több
21 éve 1 hónapja #140044 Írta: Nilraen

Több
21 éve 1 hónapja #139994 Írta: Arwen16
Arwen16 válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
részemről is

Több
21 éve 1 hónapja #139986 Írta: Coralie

Nilraen írta: Sziasztok!
Nem akarok kötözködni,de ha egyszer már van Arwen topic szerintem nem csak azok írhatnak ide akik szeretik Liv Tylert.Elvégre is nem azért vannak a topicok,hogy mindenki kifejtse a véleményét?Tény ,hogy néhány hozzászólást meg lehetett volna fogalmazni kicsit enyhébben is,de ez ellen majd teszünk.Próbáljuk meg kicsit kedvesebben leírni,ha valamit nem szeretünk,és akkor senkinek nem lesz problémája.Ok? :wink:

Részemről ok.

Nimrodel

Több
21 éve 1 hónapja #139913 Írta: Nilraen
Sziasztok!
Nem akarok kötözködni,de ha egyszer már van Arwen topic szerintem nem csak azok írhatnak ide akik szeretik Liv Tylert.Elvégre is nem azért vannak a topicok,hogy mindenki kifejtse a véleményét?Tény ,hogy néhány hozzászólást meg lehetett volna fogalmazni kicsit enyhébben is,de ez ellen majd teszünk.Próbáljuk meg kicsit kedvesebben leírni,ha valamit nem szeretünk,és akkor senkinek nem lesz problémája.Ok? :wink:

Több
21 éve 1 hónapja #139817 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Egyetértek! Készül már az az új topic? - Most egy Arwent szeretőt hallottatok....

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
21 éve 1 hónapja #139803 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Eleira: jaja, kisugárzás valóban nincs sok, sőt :P
Szal szerintem, egyezzünk meg annyiban, hogy azé próbáljunk úgy kritizálni, hogy ne gázoljunk az Arwent szeretők lelkébe.
ok? s ezzel reméljük mki elégedett lesz ;)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 1 hónapja #139802 Írta: Eleira
Eleira válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Persze, de azért aztat is vegyétek figyelembe, hogy ha nem lennének erős kritikák, akkor talán túl lapos lenne a topic, nem?
És én most ezzel nem fikázni akarom Livet. Bár tényleg hiányzik a kisugárzásából a bölcsesség, ami szerintem alap egy tündénél. Amugy a szépsége méltó Arwenhez, csakhát ez a kisugárzás... Főleg a második részben!

Maybe I can find a place
I can call my home
Maybe I can find a home
I can call my own

Több
21 éve 1 hónapja #139794 Írta: Coralie
Thaur: Ez így igazán nagyon rendben van, egyetértek. Talán van ilyesmi topic, hogy Vélemények, kritikák, ami megfelelne a nemtetszés kifejezésére.

Nimrodel

Több
21 éve 1 hónapja #139792 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Szijasztok!
Teljesen egyetértek azokkal, akik szerint ez kicsit sok volt Liv felé (én sem kifejezetten szeretem, csak magát Arwent -) de pls legyetek már tekintettel azokra, akik szeretik őt ;)

Kell egy filmbe vmennyi romantika, higgyétek el!

S lehet, hogy nem egy nagy színésznő, de azért egész jól játszik modell létére másrészt, valóban szép, ezt még én sem tagadhatom

ti se örülnétek, ha a kedvenceteket szidnák, hogy milyen ronda, tehetségtelen stb...
Kis kritika belefér...de ez sok(k) votl azért...bocs.. :P

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
21 éve 1 hónapja #139791 Írta: Arwen16
Arwen16 válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
KÖNYÖRÖGVE KÉREK MINDEN LIV-FIKÁZÓT, HOGY HAGGYÁK EZT ABBA VAGY KERESSENEK MÁSIK TOPICOT, VAGY HA NINCS MÁSIK AKKOR HOZZANAK LÉTRE 1 ÚJ LIV-FIKÁZÓ-NEVŰ TOPICOT!!!!!!!!!!!!!!!

Több
21 éve 1 hónapja #139775 Írta: Lalaith Scarlett

hedge_hog írta: Már kicsit unalmas lesz, hogy mindenben egyetértünk, Lalaith, pedig össze sem beszéltünk! :-)
Sophie-ra csak annyit tudok mondani, hogy 1) szerintem min. 5 évet simán letagadhatna 2) az egyáltalán nem baj, ha egy nőn látszik, hogy már néhány komolyabb tapasztalattal rendelkezik. Ha pedig egy tündét játszik, főleg nem. Tyler kisasszonykával az a baj, hogy egyrészt nem hiszem el neki a hatalmas tudását, inkább folyton olyan, mint aki tudatosan buja vágyakat akar ébreszteni a férfi nézőkben. Másrészt látszik, hogy túl fiatal a szerephez, meg hát színésznőnek sem igazán nevezhető. Az már a másik, hogy ha egy pici kis intelligenciával rendelkezik és elkötelezett a karaktere felé (amiről ugye tudjuk, hogy nem sűrűn érdekelte az egész, inkább a ruhák voltak fontosak a számára 8O), nem csinál belőle egy Elrond apuka hisztis kislányát. Ezzel aztán rögtön ellentmondásba keveredik a méltóságteljes, nyugodt tünde-léttel, és még csak picit sem lesz hiteles, akárhogyan is néz ki.

Erre most mit mondjak.... :roll: :D ....már megint a számból vetted ki a szót :D :)

Több
21 éve 1 hónapja #139769 Írta: hedge_hog
hedge_hog válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Már kicsit unalmas lesz, hogy mindenben egyetértünk, Lalaith, pedig össze sem beszéltünk! :-)

Sophie-ra csak annyit tudok mondani, hogy 1) szerintem min. 5 évet simán letagadhatna 2) az egyáltalán nem baj, ha egy nőn látszik, hogy már néhány komolyabb tapasztalattal rendelkezik. Ha pedig egy tündét játszik, főleg nem. Tyler kisasszonykával az a baj, hogy egyrészt nem hiszem el neki a hatalmas tudását, inkább folyton olyan, mint aki tudatosan buja vágyakat akar ébreszteni a férfi nézőkben. Másrészt látszik, hogy túl fiatal a szerephez, meg hát színésznőnek sem igazán nevezhető. Az már a másik, hogy ha egy pici kis intelligenciával rendelkezik és elkötelezett a karaktere felé (amiről ugye tudjuk, hogy nem sűrűn érdekelte az egész, inkább a ruhák voltak fontosak a számára 8O), nem csinál belőle egy Elrond apuka hisztis kislányát. Ezzel aztán rögtön ellentmondásba keveredik a méltóságteljes, nyugodt tünde-léttel, és még csak picit sem lesz hiteles, akárhogyan is néz ki.

~ Une lumi

Több
21 éve 1 hónapja #139767 Írta: Lalaith Scarlett

Sil írta: Gyerekek, Sophie 37 éves, ne vicceljetek már... :roll:

Szerintem még mindig nagyon szép, jól tartja magát. És ő legalább nem egy hisztis tinédzsernek ábrázolná Arwent aki mindenen elbőgi magát és semmi tartása, méltósága nincs, hanem egy bölcs, gyönyörű tapasztalt tünde-úrnőnek. A rettenthetetlen után nekem már semmi kétségem afelől, hogy Sophie milyen jó Arwen lenne.

Több
21 éve 1 hónapja #139764 Írta: Sil
Gyerekek, Sophie 37 éves, ne vicceljetek már... :roll:

Tears unnumbered

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.801 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére