- Köszönetek: 0
Arwen (Liv Tyler)
- elf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Nem tom, szerintem elég csinos benne, amikor az autóban ül, ott tök yool néz ki. Ez a kép, amit mondasz télleg elég gáz, a fej is, amit vág, olyan pletykás kis csitrire emlékeztet... nem estem hasra tőle...Nimrodel Melian írta:
Nem áll valami jól neki ez az idétlen szemüveg.elf írta: www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky...2003991547246529.jpg
Elen síla lúmenn' omentielvo!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Coralie
- Nem elérhető
Nem áll valami jól neki ez az idétlen szemüveg.elf írta: www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky...2003991547246529.jpg
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Lilliana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Haat nehanyszor elkellett olvasnom ezt a par sort hogy megertsem De hogy lehet tunde (sindarin) forditasa egy angol betuszonak??? Vagy akkor magyarul Figwit talan Focemk lenne("Frodo Olyan Cu-...Ez Meg Ki?") : : :
De en is Elrond egyik fianak gondoltam ezt az alakot mert;
1.(ha jol emlekszem)O volt az egyik az a ket tunde kozul aki Elrond ket oldalan ult a tanacson.
2.Sotet(barna/fekete) haja van amikor a legtobb tunde szoke.(Sz'al foleg csak Arwent es Elrondot latod ilyen hajjal igy lehet hogy rokonok)
Es ha nem erositi hivatalos info mi szol ez ellen?
Cameron Duncan Lives!
- elf
- Nem elérhető
www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clank ... 242287.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 248309.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... 248309.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clank ... 246529.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clank ... 246332.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clank ... 246332.jpg
- elf
- Nem elérhető
www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clank ... 337664.jpg
www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clank ... 725302.jpg
- Nilraen
- Nem elérhető
Hú,hát ez ciki..kicsit hülye vagyok bocsánat...Sil írta: Figwit nem igazán része Tolkien világának...
Köszi a felvilágosítást... Tök jó ez a Figwit dolog..
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
De kezdetben voltak olyan vélemények is, hogy ő tulajdonképpen Elrond egyik fia lenne (bár erre nem utal semmi, és ha így lenne, akkor azért minimum egy kártyát kiadtak volna róla szvsz), lehet, hogy ezért szerepel Arwennel...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Aldarion
- Nem elérhető
Más lett a világ
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Én se tudom ki az a Fingwit... (már érzem a rosszaló pillantásokat:D )Aldarion írta:
Méghozzá, nem is annyira szép(legalábbis ezen a képen), hogy feltétlenül be kellett volna rakni.Nilraen írta:
Valószínűleg aki összevágta a képet,nem volt annyira tájékozott Tolkien világában.És ezért nem foglalkozott vele kivel is szerepel egy képen Arwen...Sil írta: De azt tényleg nem értem, hogy mit keres szegény Figwit (mi is a másik neve? Melpomaen?) Arwennel egy háttéren...
(Bevallom én sem tudom ki az a Figwit... )
Egyébként én sem tudom ki az a Figwit, nem hogy a másik nevét tudnám 8O
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Aldarion
- Nem elérhető
Méghozzá, nem is annyira szép(legalábbis ezen a képen), hogy feltétlenül be kellett volna rakni.Nilraen írta:
Valószínűleg aki összevágta a képet,nem volt annyira tájékozott Tolkien világában.És ezért nem foglalkozott vele kivel is szerepel egy képen Arwen...Sil írta: De azt tényleg nem értem, hogy mit keres szegény Figwit (mi is a másik neve? Melpomaen?) Arwennel egy háttéren...
Egyébként én sem tudom ki az a Figwit, nem hogy a másik nevét tudnám 8O
Más lett a világ
- Nilraen
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
De azt tényleg nem értem, hogy mit keres szegény Figwit (mi is a másik neve? Melpomaen?) Arwennel egy háttéren...
Tears unnumbered
- Coralie
- Nem elérhető
Mintha ott lett volna Elrond tanácsán. Tulajdonképpen nem lényeges, szerintem.Aldarion írta:
Szerintemis, csak nem tudom ki az a bal sarokban.Nimrodel Melian írta: Az első a legjobb...
Nimrodel
- Aldarion
- Nem elérhető
Szerintemis, csak nem tudom ki az a bal sarokban.Nimrodel Melian írta: Az első a legjobb...
Más lett a világ
- Nilraen
- Nem elérhető
Jó kérdés...Nimrodel Melian írta: Az első a legjobb, csak tudnám, miért nem tünde betűk vannak rajta?
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
- Nilraen
- Nem elérhető
www.warofthering.net/downloads/wallpaper...epages/image12.shtml
www.warofthering.net/downloads/wallpaper...epages/image13.shtml
És egy plussz,amin Aragorn is rajtavan:
www.warofthering.net/downloads/wallpaper...gepages/image2.shtml
- Arwen16
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Coralie
- Nem elérhető
Részemről ok.Nilraen írta: Sziasztok!
Nem akarok kötözködni,de ha egyszer már van Arwen topic szerintem nem csak azok írhatnak ide akik szeretik Liv Tylert.Elvégre is nem azért vannak a topicok,hogy mindenki kifejtse a véleményét?Tény ,hogy néhány hozzászólást meg lehetett volna fogalmazni kicsit enyhébben is,de ez ellen majd teszünk.Próbáljuk meg kicsit kedvesebben leírni,ha valamit nem szeretünk,és akkor senkinek nem lesz problémája.Ok?
Nimrodel
- Nilraen
- Nem elérhető
Nem akarok kötözködni,de ha egyszer már van Arwen topic szerintem nem csak azok írhatnak ide akik szeretik Liv Tylert.Elvégre is nem azért vannak a topicok,hogy mindenki kifejtse a véleményét?Tény ,hogy néhány hozzászólást meg lehetett volna fogalmazni kicsit enyhébben is,de ez ellen majd teszünk.Próbáljuk meg kicsit kedvesebben leírni,ha valamit nem szeretünk,és akkor senkinek nem lesz problémája.Ok?
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Szal szerintem, egyezzünk meg annyiban, hogy azé próbáljunk úgy kritizálni, hogy ne gázoljunk az Arwent szeretők lelkébe.
ok? s ezzel reméljük mki elégedett lesz
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Eleira
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
És én most ezzel nem fikázni akarom Livet. Bár tényleg hiányzik a kisugárzásából a bölcsesség, ami szerintem alap egy tündénél. Amugy a szépsége méltó Arwenhez, csakhát ez a kisugárzás... Főleg a második részben!
Maybe I can find a place
I can call my home
Maybe I can find a home
I can call my own
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Teljesen egyetértek azokkal, akik szerint ez kicsit sok volt Liv felé (én sem kifejezetten szeretem, csak magát Arwent -) de pls legyetek már tekintettel azokra, akik szeretik őt
Kell egy filmbe vmennyi romantika, higgyétek el!
S lehet, hogy nem egy nagy színésznő, de azért egész jól játszik modell létére másrészt, valóban szép, ezt még én sem tagadhatom
ti se örülnétek, ha a kedvenceteket szidnák, hogy milyen ronda, tehetségtelen stb...
Kis kritika belefér...de ez sok(k) votl azért...bocs..
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Arwen16
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
hedge_hog írta: Már kicsit unalmas lesz, hogy mindenben egyetértünk, Lalaith, pedig össze sem beszéltünk!
Sophie-ra csak annyit tudok mondani, hogy 1) szerintem min. 5 évet simán letagadhatna 2) az egyáltalán nem baj, ha egy nőn látszik, hogy már néhány komolyabb tapasztalattal rendelkezik. Ha pedig egy tündét játszik, főleg nem. Tyler kisasszonykával az a baj, hogy egyrészt nem hiszem el neki a hatalmas tudását, inkább folyton olyan, mint aki tudatosan buja vágyakat akar ébreszteni a férfi nézőkben. Másrészt látszik, hogy túl fiatal a szerephez, meg hát színésznőnek sem igazán nevezhető. Az már a másik, hogy ha egy pici kis intelligenciával rendelkezik és elkötelezett a karaktere felé (amiről ugye tudjuk, hogy nem sűrűn érdekelte az egész, inkább a ruhák voltak fontosak a számára 8O), nem csinál belőle egy Elrond apuka hisztis kislányát. Ezzel aztán rögtön ellentmondásba keveredik a méltóságteljes, nyugodt tünde-léttel, és még csak picit sem lesz hiteles, akárhogyan is néz ki.
Erre most mit mondjak.... ....már megint a számból vetted ki a szót
- hedge_hog
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Sophie-ra csak annyit tudok mondani, hogy 1) szerintem min. 5 évet simán letagadhatna 2) az egyáltalán nem baj, ha egy nőn látszik, hogy már néhány komolyabb tapasztalattal rendelkezik. Ha pedig egy tündét játszik, főleg nem. Tyler kisasszonykával az a baj, hogy egyrészt nem hiszem el neki a hatalmas tudását, inkább folyton olyan, mint aki tudatosan buja vágyakat akar ébreszteni a férfi nézőkben. Másrészt látszik, hogy túl fiatal a szerephez, meg hát színésznőnek sem igazán nevezhető. Az már a másik, hogy ha egy pici kis intelligenciával rendelkezik és elkötelezett a karaktere felé (amiről ugye tudjuk, hogy nem sűrűn érdekelte az egész, inkább a ruhák voltak fontosak a számára 8O), nem csinál belőle egy Elrond apuka hisztis kislányát. Ezzel aztán rögtön ellentmondásba keveredik a méltóságteljes, nyugodt tünde-léttel, és még csak picit sem lesz hiteles, akárhogyan is néz ki.
~ Une lumi
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Szerintem még mindig nagyon szép, jól tartja magát. És ő legalább nem egy hisztis tinédzsernek ábrázolná Arwent aki mindenen elbőgi magát és semmi tartása, méltósága nincs, hanem egy bölcs, gyönyörű tapasztalt tünde-úrnőnek. A rettenthetetlen után nekem már semmi kétségem afelől, hogy Sophie milyen jó Arwen lenne.Sil írta: Gyerekek, Sophie 37 éves, ne vicceljetek már...
- Sil
- Nem elérhető
Tears unnumbered
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.