Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 2 hónapja #136011 Írta: elf
elf válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Lalaith Scarlett írta: Oks, Ara is nyomult, de nekem a filmben akkoris egy idegesítő kis pióca volt Arwen... :? :roll:
Lovagolhatott volna szoknyában ha dámanyeregben megy, de akkor meg Frodót nem tudta volna vinni magával, szal nemtom... :roll:

Hát meg akkor kicsit sokkal lassabban haladt volna, azért gondolj bele...

Elen síla lúmenn' omentielvo!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #135935 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Oks, Ara is nyomult, de nekem a filmben akkoris egy idegesítő kis pióca volt Arwen... :? :roll:
Lovagolhatott volna szoknyában ha dámanyeregben megy, de akkor meg Frodót nem tudta volna vinni magával, szal nemtom... :roll:

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #135925 Írta: elf
Engem nem zavar, ha Éowyn nadrágban van, ha jól meg van szabva, akkor még előnyére is válhat :wink: ...
Amúgy szoknyában elég gáz lett volna lovagolni... :roll:
Yah és Scarlett: ne feledd, hogy Aragorn is ugyanúgy tapadt Arwenre a filmben... :roll: :wink:

Több
21 éve 2 hónapja #135918 Írta: Lalaith Scarlett
Lúthien nekemse jön össsze nadrágban.... :roll: :D
Arwent én teljesen másnak képzeltem. Lehet, hogy a filmben harcos hercegnő, meg lovagol, stb., de a könyvben lelkileg sokkal erősebb...a filmben egy nyávogó liba, aki tapad Arára... :?

Több
21 éve 2 hónapja #135888 Írta: Eleira
Eleira válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
A könyvbéli Arwenről valahogy sosem gondoltam volna, hogy olyanokra képes, mint a filmbéli. Mondjuk ennek ellenére a tünde-úrnőket én sem nebántsvirágoknak képzeltem, csak egyszerűen még mindig nem tudnám pl. Lúthient nadrágban elképzelni. Annak ellenére amilyen "kalandokon" átmentek Berennel. Egyszerűen a tündéket elsősorban az ember gyönyörűnek képzeli el, nem pedig harcosléleknek.

Maybe I can find a place
I can call my home
Maybe I can find a home
I can call my own

Több
21 éve 2 hónapja #135884 Írta: Lalaith Scarlett
Eleira: oké, Éowynon tényleg könnyebben...de én nem vettem észre, hogy nadrágban lett volna a filmben... :roll: :oops: De azért a tünde-úrnők se nebántsvirágok :wink:

Több
21 éve 2 hónapja #135879 Írta: Eleira
Lalaith Scarlett: Éowyn úrnő, de attól még ember. Méghozzá egy olyan ember, akiben harcoslélek lakik. Ettől persze nem lesz kevésbé "úrnő", csak épp nem lesz egy elesett teremtés, hanem egyben harcos, aki harcra és dicsőségre vágyik. Egy ilyen nőn inkább el tud képzelni az ember nadrágot.

Maybe I can find a place
I can call my home
Maybe I can find a home
I can call my own

Több
21 éve 2 hónapja #135840 Írta: Arwen16
Arwen16 válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
:hello: ismét itt vagyok hogy rontsam a levegőt. A képek nagyon yook és nem is tudom leírni mennyire hálás vagyok, h abba hagytátok a liv-fikázást! :lol: 8) A mi j loról van mélységesen egyetértek az egy hülye kurva és nem is lesz soha más! :x :evil:

Több
21 éve 2 hónapja #135837 Írta: Lalaith Scarlett

Eleira írta: Hát én nem is tudom mit szólna Tolkien mester, ha látná, hogy egy tündehercegnő nadrágban kajtat. Mondjuk lovagolni tényleg nem könnyű más ruciban, sőt, Arwen lovaglóruhája szerintem az egyik legjobban megtervezett jelmez a filmben. Éowyn más eset. Ő a könyvben is inkább férfiasabb (persze csak jellemét tekintve). So nála inkább természetesebb, hogy nadrágban van.

Hát szerintem Éowynnál se természetes, azért ő se kevesebb, mint Rohan úrnője :!: :roll:

Több
21 éve 2 hónapja #135804 Írta: Eleira
Hát én nem is tudom mit szólna Tolkien mester, ha látná, hogy egy tündehercegnő nadrágban kajtat. Mondjuk lovagolni tényleg nem könnyű más ruciban, sőt, Arwen lovaglóruhája szerintem az egyik legjobban megtervezett jelmez a filmben. Éowyn más eset. Ő a könyvben is inkább férfiasabb (persze csak jellemét tekintve). So nála inkább természetesebb, hogy nadrágban van.

Maybe I can find a place
I can call my home
Maybe I can find a home
I can call my own

Több
21 éve 2 hónapja #135795 Írta: Lalaith Scarlett

Augustíne írta:

Undómiel írta:

Nilraen írta:

Undómiel írta: És nekem az sem tetszik, hogy a harcos lányok (Éowyn+Arwen) nadrágban vannak.

Tényleg?,Nekem nem tünt fel hogy Éowynon nadrág van.... :oops: :oops: Vagy ezt most a 3.,részre értetted?

Ja, igen, bocsi, ha nem volt egyértelmű. Liv a Helm-szurdokban is nadrágban volt/lett volna, és állati ízetlenül nézett ki. És nekem az a lovaglóruha is gyanús...

Bocs, de milyen gatya???? :oops: :roll: 8O

Énse vettem észre... :roll: Arwen lovaglócucca szerintem király volt, énis elfogadnám :wink:

Több
21 éve 2 hónapja #135791 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Undómiel írta:

Nilraen írta:

Undómiel írta: És nekem az sem tetszik, hogy a harcos lányok (Éowyn+Arwen) nadrágban vannak.

Tényleg?,Nekem nem tünt fel hogy Éowynon nadrág van.... :oops: :oops: Vagy ezt most a 3.,részre értetted?

Ja, igen, bocsi, ha nem volt egyértelmű. Liv a Helm-szurdokban is nadrágban volt/lett volna, és állati ízetlenül nézett ki. És nekem az a lovaglóruha is gyanús...

Bocs, de milyen gatya???? :oops: :roll: 8O

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 2 hónapja #135744 Írta: Lalaith Scarlett

elf írta:

Lalaith Scarlett írta:

Nilraen írta: Akkor miért drukkolsz ennyire ?

Mert Ben és J.Lo újra akarja forgatni egyik nagy kedvencemet, a Casablancát, már meg is szerezték hozzá a jogokat. Ha a Jersey Girl bukás lenne, akkor talán nem forgatnának újra együtt, így remake se lenne...Szóval ez az egy esély van, hogy ne készüljön el a világ lexarabb szereposztású filmje.... :roll: :?

Már a Giglivel is totál megbuktak, úgyhogy nem hinném, hogy nagy esély lenne rá.

Háát, nagyon remélem hogy feladják a közös filmezést.... :roll: Meg eleve, ki az hülye, aki megnézne egy casablanca-remaket? ennyire sötétek csak nem lehetnek... :roll:

Érzéki csalódás:
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... t_McCool's

Több
21 éve 2 hónapja #135732 Írta: elf

Lalaith Scarlett írta:

Mert Ben és J.Lo újra akarja forgatni egyik nagy kedvencemet, a Casablancát, már meg is szerezték hozzá a jogokat. Ha a Jersey Girl bukás lenne, akkor talán nem forgatnának újra együtt, így remake se lenne...Szóval ez az egy esély van, hogy ne készüljön el a világ lexarabb szereposztású filmje.... :roll: :?

Már a Giglivel is totál megbuktak, úgyhogy nem hinném, hogy nagy esély lenne rá.

Több
21 éve 2 hónapja #135708 Írta: Lalaith Scarlett

Mert Ben és J.Lo újra akarja forgatni egyik nagy kedvencemet, a Casablancát, már meg is szerezték hozzá a jogokat. Ha a Jersey Girl bukás lenne, akkor talán nem forgatnának újra együtt, így remake se lenne...Szóval ez az egy esély van, hogy ne készüljön el a világ legrosszabb szereposztású filmje.... :roll: :?

Több
21 éve 2 hónapja #135705 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Akkor miért drukkolsz ennyire ?

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 2 hónapja #135699 Írta: Lalaith Scarlett
Én Richard Gere miatt néztem végig azt a sz*rt... :roll:
Huh, drukkolok, hogy hatalmas bukás legyen a J.G., kivételesen most nem a liv-utálat miatt... :roll:

Több
21 éve 2 hónapja #135694 Írta: Nilraen
Ja!akkor ok!Én is elkezdtem megnézni a filmet ,de olyan unalmas volt hogy én ott is hagytam.Egyébként sem szeretem annyira Livet hogy miatta végigszenvedjem! :roll:

Több
21 éve 2 hónapja #135693 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Nilraen írta: Ez egy filmszerep,vagy csak puszit akar neki adni? :?

Filmszerep, a Dr. T és a nők c. filmben Dr. T lányának a szeretőjét játssza. :wink: (Múlt héten megnéztem a szóbanforgó alkotást... többé-kevésbé... :roll: többször majdnem otthagytam, elég pocsék film. :? )

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hónapja #135691 Írta: Nilraen

Lalaith Scarlett írta: Hehe, ezt láttátok :?: :P
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... ate_Hudson

Ez egy filmszerep,vagy csak puszit akar neki adni? :?

Több
21 éve 2 hónapja #135689 Írta: Lalaith Scarlett
Hehe, ezt láttátok :?: :P
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... ate_Hudson

Több
21 éve 2 hónapja #135657 Írta: elf

Lalaith Scarlett írta: elf: én ennyit találtam róla:
us.imdb.com/Title?0300051

köcce, leköteleztél :lol: :)

Több
21 éve 2 hónapja #135644 Írta: Lalaith Scarlett
elf: én ennyit találtam róla:
us.imdb.com/Title?0300051

Több
21 éve 2 hónapja #135588 Írta: elf
Valaki tud valamit a J. Girlről azonkívül, hogy egy romantikus komédia, és J.Lo-zel és Bennel játszik benne egy Maya nevű csajt? :?:

Több
21 éve 2 hónapja #135474 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
www.lovelylivtyler.com/articles/int56.html :arrow: Interjú a Givenchy-kampány kapcsán. Ha befejeztem Adastra Viggo-fordítását, ígérem, nekilátok. De szerintem igazán érdekes.

Több
21 éve 3 hónapja #135406 Írta: Lyana
Lyana válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hát Undómiel egyetértek. Én sem venném feleségül az első 3 alapján.
Bár az utsó, nem rossz...
De akkor sem! Tekintettel, hogy lány vagyok. De, mint férfi sem tetszene. [size=9:3ixebr5h](mármintha én lennék férfi!)[/size]

"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."

Több
21 éve 3 hónapja #135384 Írta: Nilraen

Undómiel írta: Ja, igen, bocsi, ha nem volt egyértelmű. Liv a Helm-szurdokban is nadrágban volt/lett volna, és állati ízetlenül nézett ki. És nekem az a lovaglóruha is gyanús...

Ja!Akkor jó!Már keztem azt hinni hogy nagyon hülye vagyok és semmire nem emlékszem a filmből.. :?

Több
21 éve 3 hónapja #135372 Írta: Undómiel

Nilraen írta:

Több
21 éve 3 hónapja #135368 Írta: Nilraen

Több
21 éve 3 hónapja #135362 Írta: Undómiel

Augustíne írta: :D Mér? Legsie-nek is van olyan képe, amin tuti nincs rajta a füle! :)

Harcok heve... :lol: Na de Arwen??? Az első 3 képen annyira gáz... És nekem az sem tetszik, hogy a harcos lányok (Éowyn+Arwen) nadrágban vannak. Illetve ilyen török bugyogóban. Könyörgöm, nem lehetett volna normálisan megoldani!!!

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.696 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére