Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 3 hónapja #133033 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Augustíne írta: Hát nekem sem, bár a szereplők alakítása az biztos jó lehet! (kivéve persze Livé!) P.J.-t áldom a szereposztásért: csupacsupa qrvahelyes, és tehetséges pasi van a GyU-ban! Liv az 1etlen kivétel! - Az ő szereplőválogatásán biztos elaludt P.J.... Hihi! *Degonosz Aug* :twisted: :mrgreen:
Richardot nem szeretem. :wink: :?

Szerintem is, a Gyűrűk urát minden idők második legjobb szereposztású filmjének tartom :wink: (és második legjobb filmjének is :wink: ) , liv a stáb kis feketebáránya :twisted: :P Fogalmam sincs, hogy kerülhetett bele a filmbe, és hogy halászta el a nála mérföldekkel tehetségesebb Sophie Marceau elől a szerepet... :roll: :evil: :x

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #133022 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Lalaith Scarlett írta: Én is kb. így állok a mozimániával, bár nálam egy GYU-szereplő nem biztosíték a jó filmre, főleg nem tylerecske :twisted: Ezt a filmet Richard Gere miatt néztem végig... :roll: :wink:

Hát nekem sem, bár a szereplők alakítása az biztos jó lehet! (kivéve persze Livé!) P.J.-t áldom a szereposztásért: csupacsupa qrvahelyes, és tehetséges pasi van a GyU-ban! Liv az 1etlen kivétel! - Az ő szereplőválogatásán biztos elaludt P.J.... Hihi! *Degonosz Aug* :twisted: :mrgreen:
Richardot nem szeretem. :wink: :?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #132988 Írta: Lalaith Scarlett

Augustíne írta: Úhh, köszi!!! Mondjuk én film-, és mozimániás vagyok, úgyhogy minden filmet meg szoktam nézni, akkor is, ha szar. Főleg ha 1 GyU-s szereplő is játszik benne.

Én is kb. így állok a mozimániával, bár nálam egy GYU-szereplő nem biztosíték a jó filmre, főleg nem tylerecske :twisted: Ezt a filmet Richard Gere miatt néztem végig... :roll: :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #132986 Írta: Augustíne
Úhh, köszi!!! Mondjuk én film-, és mozimániás vagyok, úgyhogy minden filmet meg szoktam nézni, akkor is, ha szar. Főleg ha 1 GyU-s szereplő is játszik benne.

Több
21 éve 3 hónapja #132984 Írta: Lalaith Scarlett

Augustíne írta: A kis képen tényleg aranyos - bevallom elfogadnám a gyerekemnek, de CSAK ILYEN KICSIN!!!! :twisted:
A Dr. T-ről lemaradtam - tábori fáradtság és egyebek (meg azt sem tudtam fejből, h mikor lesz!)

Megnéztem én is, hát tényleg cuki gyerek volt, de igazad van hogy csak kicsin :twisted: Nem maradtál le semmiről, a film egy nagy nulla, egyébként szerdán 9-től ismétlik...

Több
21 éve 3 hónapja #132969 Írta: Augustíne
Lal: igazad van! :D
elf: ne tegyél be képet! - max. linkelj!!! lassítja a fórumot, ami senkinek sem hiányzik!

A kis képe tényleg aranyos - bevallom elfogadnám a gyerekemnek, de CSAK ILYEN KICSIN!!!! :twisted:
A Dr. T-ről lemaradtam - tábori fáradtság és egyebek (meg azt sem tudtam fejből, h mikor lesz!)

Több
21 éve 3 hónapja #132870 Írta: elf
elf válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Lalaith Scarlett írta:

elf írta:

Lalaith Scarlett írta: Talán az Armageddon de ottse ájultam el tőle... :roll: Lehet hogy régimódi vagyok :roll: , de nem tudok kibékülni ezekkel a tiniszínészekkel...egy-két kivétellel sík tehetségtelen mind... :roll:

Hát Livre azért sokmindent lehet mondani, de azt hogy tiniszínész... :wink: Nah de ebbe asszem jobb lesz, hanem is merülünk bele :roll: ...

Én besoroltam az agyatlan tinibombázók közé, nálam már az is marad, hacsak sürgősen nem alakít nagyot... :roll:

OK... mondom, hogy hagyjuk... Nincs kedvem veszekedni, főleg nem itt és főleg nem Veled 8)

Elen síla lúmenn' omentielvo!

Több
21 éve 3 hónapja #132869 Írta: Lalaith Scarlett

elf írta:

Lalaith Scarlett írta: Talán az Armageddon de ottse ájultam el tőle... :roll: Lehet hogy régimódi vagyok :roll: , de nem tudok kibékülni ezekkel a tiniszínészekkel...egy-két kivétellel sík tehetségtelen mind... :roll:

Hát Livre azért sokmindent lehet mondani, de azt hogy tiniszínész... :wink:
Nah de ebbe asszem jobb lesz, hanem is merülünk bele :roll: ...

Én besoroltam az agyatlan tinibombázók közé, nálam már az is marad, hacsak sürgősen nem alakít nagyot... :roll:

Több
21 éve 3 hónapja #132867 Írta: elf

Hát Livre azért sokmindent lehet mondani, de azt hogy tiniszínész... :wink:
Nah de ebbe asszem jobb lesz, hanem is merülünk bele :roll: ...

Több
21 éve 3 hónapja #132862 Írta: Lalaith Scarlett
Talán az Armageddon de ottse ájultam el tőle... :roll: Lehet hogy régimódi vagyok :roll: , de nem tudok kibékülni ezekkel a tiniszínészekkel...egy-két kivétellel sík tehetségtelen mind... :roll:

Több
21 éve 3 hónapja #132858 Írta: elf

Lalaith Scarlett írta: Én néztem, és szörnyű volt :twisted: Unalmas, vontatott, 2 óra szenvedés... :roll: Komolyan, ez az egyetlen sz*r Richard Gere film amit láttam... :roll: :evil:

Igen? Nah akkor yoo :roll: . Mondjuk számodra van 1általán olyan film, amiben Liv jól alakított? :wink: :?:

Több
21 éve 3 hónapja #132855 Írta: Lalaith Scarlett
Én néztem, és szörnyű volt :twisted: Unalmas, vontatott, 2 óra szenvedés... :roll: Komolyan, ez az egyetlen sz*r Richard Gere film amit láttam... :roll: :evil:

Több
21 éve 3 hónapja #132845 Írta: elf

Lalaith Scarlett írta: Emlékeztető: másfél óra múlva Dr. T. és a nők! Rég láttam már Richard Gere-es filmet :wink: , de azis érdekel hogy Liv mit alkot... :roll:

Valaki megnézte?? :?: Én sajna nem láttam. :cry: Milyen volt? :?:

Több
21 éve 3 hónapja #132777 Írta: Lalaith Scarlett
Emlékeztető: másfél óra múlva Dr. T. és a nők! Rég láttam már Richard Gere-es filmet :wink: , de azis érdekel hogy Liv mit alkot... :roll:

Több
21 éve 3 hónapja #132711 Írta: elf
Megnéztem a kiskori képeket :lol: nagyon cukik

Több
21 éve 3 hónapja #132512 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Mindenkinek ajánlom (sokadszor) a www.lovelylivtyler.com -ot. Ott pedig ajánlani fogják Liv mamájának a honlapját: www.freewebs.com/bebebuell/ , ahol vannak Livvy-ről gyerekkori képek!!!

Több
21 éve 3 hónapja #132467 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Összekevertem a 2 képet, ezen tényleg csak Arwen van rajta. Egyébként szép a kép.
Amiről én beszéltem azon ugyan így ül, csak már Galadriel is mögötte áll. Nagyon valószínű, hogy a két kép egy jelenetben szerepel.

Több
21 éve 3 hónapja #132461 Írta: Lalaith Scarlett
Most veszem észre hogy Liv mezítláb van... 8O :roll:

Több
21 éve 3 hónapja #132458 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Lalaith Scarlett írta:

Nimrodel Melian írta: arwen133.free.fr/lotrma/wall/lilyarwen.jpg
Ezt a háttérképet már láttátok?
Mikor volt Arwen ilyen ruhában (a jobb oldalira gondolok)?

Ez szerintem a lilaruhás kép más fényviszonyokkal... :roll:

Ez az ülő kép tényleg a lila ruhás kép, csak itt az ellenkező irányban ül és nincs a háta mögött Galadriel. A kép valamelyik film könyvben is benne van.

Több
21 éve 3 hónapja - 21 éve 3 hónapja #132457 Írta: elf

hát van egy ilyen rész, mikor Lothlórienben vár, de ott kék színű a ruha:

Több
21 éve 3 hónapja #132455 Írta: Lalaith Scarlett

Ez szerintem a lilaruhás kép más fényviszonyokkal... :roll:

Több
21 éve 3 hónapja #132452 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
arwen133.free.fr/lotrma/wall/lilyarwen.jpg

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
21 éve 3 hónapja #132422 Írta: Undómiel
Hát, szerintem nem. Őszintén szólva maga a sztori sem hagyott mély nyomot bennem, azért foszlányaiban megvan, de a vége abszolút homály. Bár hogy is emlékezhetnék rá... Ugye... Richard Gere nagy kedvencem, de még ő sem tudott ébren tartani. Kíváncsi vagyok, mit mondanak róla a többiek...

Több
21 éve 3 hónapja #132316 Írta: elf

Undómiel írta: Hát, én nem akarok senkit elkeseríteni, de nekem nem tetszett, már amennyit láttam belőle, mert mint azt már említettem, elaludtam a végét. Biztos lesz, akinek tetszeni fog, de az eleje szerintem állati vontatott. Kitartás és hatttalmas adag popcorn mindenkinek!!!

Nah, én meg végül nem értem rá megnézni... Akkor nem sokat veszítettem ezexerint :? ?

Több
21 éve 3 hónapja #132294 Írta: Undómiel
Hát, én nem akarok senkit elkeseríteni, de nekem nem tetszett, már amennyit láttam belőle, mert mint azt már említettem, elaludtam a végét. Biztos lesz, akinek tetszeni fog, de az eleje szerintem állati vontatott. Kitartás és hatttalmas adag popcorn mindenkinek!!!

Több
21 éve 3 hónapja #132205 Írta: elf
nah,e zt nekem is meg kell néznem!!

Több
21 éve 3 hónapja #132112 Írta: Lalaith Scarlett

Augustíne írta: Komolyan? Én amúgy tök szeretem Kate-et! a Dr. T és a nőket meg majd megnézem feltétlenül! :D

Énis megnézem majd, nagyon kivi vagyok arra a filmre :wink: (főleg Richard Gere és Helen Hunt miatt :) ) Katet én csak egy filmben láttam (Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt), abban nagyon jól játszott :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #132110 Írta: Augustíne
Komolyan? Én amúgy tök szeretem Kate-et! a Dr. T és a nőket meg majd megnézem feltétlenül! :D

Több
21 éve 3 hónapja #132104 Írta: Lalaith Scarlett
Képekről:
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... on_Langdon :arrow: érdekes a vigyora :twisted:

www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... s_Premiere - :arrow: és nekemiiiis :P

Steven Tyler Szauron szájaként?Édi :mrgreen:

Én úgy tudom, Kate Hudson is az egyik legjobb barátnője, akivel leszbi párt játszott a Dr.T és a nőkben :twisted: Khmm, ez érdekes :mrgreen:

Apropó, jövő hét vasárnap este kilenctől Dr. T és a nők az HBO-n!

Több
21 éve 3 hónapja #132097 Írta: Augustíne

www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... eous&text= - a királyné???

Ilyen lesz Liv a RotK-ban! :mrgreen:

www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... eous&text= - itt nagyon jól néz ki

Hát sztem nem, már itt is eléggé felhízott! (Nem kritizálom azokat, akik úgymond nem olyan anorexiásan néznek ki, mint én ( :? ), csak 1szerűen nem értem Livet!!!: ha már ilyen gyönyörű, és ha nem hízik el, akkor az alakja is egész jó, akkor mi a francnak nem figyel magára 1 kicsit jobban???? :?: :?

www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... s_Premiere - nekem kell egy ilyen gatya

Nekem iiis!! :D

Lalaith: Steven Tyler, mint Sauron szája!!! :mrgreen:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.685 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére