Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 2 hónapja #137285 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Liv & Cate:
www.ifrance.com/mbstarpages/pics ... ivcate.htm
Hát... :?

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #137149 Írta: Arwen16
Arwen16 válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hááát ha a többi babát megnézed akkor még a pofája is elég jo. :twisted: :dead: :dead:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 2 hónapja #137013 Írta: Coralie

Lalaith Scarlett írta: Nem hiszek a szememnek... 8O egy viszonylag normális Arwen-baba:
8O :roll: www.theonering.net/scrapbook/view/4736

A ruhája nagyon szép, de az arca siralmas (szerintem). :?

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #136990 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Nem hiszek a szememnek... 8O egy viszonylag normális Arwen-baba:
8O :roll: www.theonering.net/scrapbook/view/4736

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 2 hónapja #136807 Írta: elf
elf válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
nah úgy látom leelőztetek a képekkel... :cry:
nem baj, ha találok újat, feltétlenül beszúrom :lol:
amúgy ezek nagyon yook, amiket hoztatok 8)

Elen síla lúmenn' omentielvo!

Több
21 éve 2 hónapja #136591 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
www.alleycatscratch.com/lotr/Elf ... Maroon.htm - azt hiszem ez lesz az.

Több
21 éve 2 hónapja #136587 Írta: Coralie

Sil írta: Szintén Arwen, szintén Helm-szurdok:
katt ide
meg ide
meg ide

Bocs, hogy megint ezt a témát hozom fel, :oops: de nincs valahol egy olyan kép, ahol teljesen látszik ez a ruhája? (Mert ez is nagyon tetszik.) :roll:

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #136481 Írta: Eleira
Eleira válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hát nem véletlen, hogy csak a függelékben olvashatunk róluk valamit... Persze ez is hozzátartozik a történethez, de teszem azt, ha Arwenre jut idő a filmben, akkor pl. Bombadil Tomára miért nem? De ezt már biztos kitárgyalták más topicban, úgyhogy inkább befogom a szám...

Maybe I can find a place
I can call my home
Maybe I can find a home
I can call my own

Több
21 éve 2 hónapja #136467 Írta: Lalaith Scarlett

Eleira írta: Ezt már tényleg nem értem. Kezd úgy kinézni a dolog, mintha az egész film csak Aragorn és Arwen szerelméről szólna, a többi meg csak körítés lenne...

Nagyon úgy néz ki :? Persze, szép Ara&Arw története, de van ezer más fontosabb dolog is a könyvben :roll:

Több
21 éve 2 hónapja #136463 Írta: Eleira
Ezt már tényleg nem értem. Kezd úgy kinézni a dolog, mintha az egész film csak Aragorn és Arwen szerelméről szólna, a többi meg csak körítés lenne...

Maybe I can find a place
I can call my home
Maybe I can find a home
I can call my own

Több
21 éve 2 hónapja #136448 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Arwen a Helm-szurdokban:
www.theonering.net/scrapbook/group/707
Ezek azok a képek, amik benne maradtak a filmben, csak elmosták, átszínezték... :roll:

Szintén Arwen, szintén Helm-szurdok:
katt ide
meg ide
meg ide

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 2 hónapja #136433 Írta: Coralie
Keresd meg, kérlek, engem érdekelnének! Pesze szerintem is jobb, hogy kimaradt ez a rész a Filmből, de a képeket azért mindig szívesen nézegetem.

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #136358 Írta: elf

Lalaith Scarlett írta:

Nimrodel Melian írta: istari.dyndns.org/~henke/arwen7.jpg
Ezen a képen elvileg ott van Arwen. De ez akkor hol játszódik? Mi történik itt?

A Helm szurdokban, mert elvileg ottis harcolt volna Arwen, de szerencsénkre végül kivágták a filmből... :roll:

Hát igen, de van róla pár kép... azért kiborító, hogy oda is betették Arwent... :? még yoo, hogy a filmből kimaradt...
nekem is van pár képem erről a Helmes részről, ha akarjátok majd megkeresem :lol:

Több
21 éve 2 hónapja #136317 Írta: Lalaith Scarlett

Nimrodel Melian írta: istari.dyndns.org/~henke/arwen7.jpg

A Helm szurdokban, mert elvileg ottis harcolt volna Arwen, de szerencsénkre végül kivágták a filmből... :roll:

Több
21 éve 2 hónapja #136309 Írta: Coralie
Nekem mindegyik ruhája nagyon tetszik. Szerintem mind nagyon jól sikerült.
istari.dyndns.org/~henke/arwen6.jpg (Ez gondolom bővítettbeli jelenet, így nem nagyon tudom, hogy mi is történik?)
www.ntvmsnbc.com/news/75823.jpg
www.tlotr.com/film_pictures/arwe ... tended.jpg
images.chron.com/content/news/ph ... 12/liv.jpg
Nekem ez az egyik kedvencem (bár most jobb képeket nem találtam róla).

istari.dyndns.org/~henke/arwen7.jpg

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #136284 Írta: Lalaith Scarlett
Király az az oldal :wink: Háát, nagyon örülök, hogy a helmes Arwen kimaradt.... :roll:

Nekem ez a ruhája is nagyon tetszik:
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... ings&text=
www.quintessentialwebsites.com/l ... ounted.jpg
www.warofthering.net/movies/phot ... ge11.shtml
www.quintessentialwebsites.com/l ... _small.jpg
www.warofthering.net/movies/phot ... ge10.shtml
www.quintessentialwebsites.com/l ... _small.jpg
www.herr-der-ringe-film.de/v2/me ... rwen07.jpg
www.elbakin.com/film/images/galerie/arwen8.jpg
www.warofthering.net/movies/phot ... age9.shtml

Több
21 éve 2 hónapja #136280 Írta: Sil
Pár ruhaterv abból a könyvből, ami Ancalimonnak is megvan:
katt ide
Ilyen lehetett volna pl. Arwen a Helm-szurdokban... :? :
katt ide

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hónapja #136279 Írta: Lalaith Scarlett

Sil írta:

Lalaith Scarlett írta: Az én kedvencem a lovaglóruha :wink: Nem tud vki képet róla :?: :roll:

Ez is célzás akar lenni? :lol:
www.alleycatscratch.com/lotr/Elf/Arwen/Chase.htm

Igen, az akart lenni :lol: Köszi, annnnnnnyira jó az a lovasruha... :roll: 8O :roll: :wink:

Több
21 éve 2 hónapja #136277 Írta: Sil

Lalaith Scarlett írta: Az én kedvencem a lovaglóruha :wink: Nem tud vki képet róla :?: :roll:

Ez is célzás akar lenni? :lol:
www.alleycatscratch.com/lotr/Elf/Arwen/Chase.htm

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hónapja #136275 Írta: Lalaith Scarlett
Az én kedvencem a lovaglóruha :wink: Nem tud vki képet róla :?: :roll:

Több
21 éve 2 hónapja #136265 Írta: Undómiel

Sil írta: Erről a ruháról van szó, ha jól látom :wink: :
www.alleycatscratch.com/lotr/Elf/Arwen/Rose.htm
De nem emlékszem, végül benne volt-e a bővítettben... :roll:

Ezért imádom!!! :D :D :D
Nekem ez a személyes kedvencem, de ezt szerintem úgyis tudja mindenki... :D :oops: :D
www.alleycatscratch.com/lotr/Elf/Arwen/Dream.htm
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... On_the_set

Több
21 éve 2 hónapja #136262 Írta: Sil
Erről a ruháról van szó, ha jól látom :wink: :
www.alleycatscratch.com/lotr/Elf/Arwen/Rose.htm
De nem emlékszem, végül benne volt-e a bővítettben... :roll:

Tears unnumbered

Több
21 éve 2 hónapja #136246 Írta: Undómiel
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... ugust_2003 - Liv az augusztusi Harper's Bazaarban.

Nimrodel képe nem tudom, honnan van. Talán Silt kellene megkérdezni, neki volt egy nagggyon tuti linkje a filmben szereplő kosztümökről. :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: [size=9:3swqu1i7](enyhe célzás)[/size]

Több
21 éve 2 hónapja #136238 Írta: elf

Nimrodel Melian írta: www.fantasyplanet.cz/gfx/pictures_clanky...2002_4_9_7_49_37.jpg
Mikor van ilyen ruhában Arwen?

hú ez most nekem sem ugrik be, de lehet, hogy valami kihagyott rész, nem?

Több
21 éve 2 hónapja #136214 Írta: Coralie
www.fantasyplanet.cz/gfx/picture ... _49_37.jpg
Mikor van ilyen ruhában Arwen?

Nimrodel

Több
21 éve 2 hónapja #136145 Írta: elf

Lalaith Scarlett írta:

Eleira írta: Én ezzel az egész jelenettel nem igazán vagyok kibékülve. Szoknya nem szoknya, Arwennek semmi keresnivalója nem lett volna ott...A könyvbéli Arwen soha nem kapott volna lóra és kereste volna meg Aragornt meg a többieket. Pláne, ha olyan nagyszerű tündék veszik körül, mint pl. Glorfindel. Nagyon haragszom P.J.-re amiért őt kihagyta. Csak azért, hogy Livnek több szerep jusson.

Teljesen egyetértek. Glorfindelt szívesen megnéztem volna, szerintem a gázlós a legidegesítőbb az összes extra-arwen rész közül... :evil: És tényleg nemcsak egy király tündecsákó maradt ki miatta, hanem nem is illik bele a könyv alapján belőlem kialakult Arwen-képbe... :? Szvsz a legelcseszettebb karakter a filmben Faramirral együtt... :x :evil: :? (bár Faramirt legalább jó színész játszotta :roll: )

Szintén egyetértek, de Aragorn is nagyon el lett cseszve... :?
Ya és Arwent nagyon jó színésznő játszotta :roll:

Több
21 éve 2 hónapja #136112 Írta: Lalaith Scarlett
Jersey Girl:
www.vox.hu/online/marforg.php?ac ... &id=632402

Több
21 éve 2 hónapja #136084 Írta: Lalaith Scarlett

Eleira írta: Én ezzel az egész jelenettel nem igazán vagyok kibékülve. Szoknya nem szoknya, Arwennek semmi keresnivalója nem lett volna ott...A könyvbéli Arwen soha nem kapott volna lóra és kereste volna meg Aragornt meg a többieket. Pláne, ha olyan nagyszerű tündék veszik körül, mint pl. Glorfindel. Nagyon haragszom P.J.-re amiért őt kihagyta. Csak azért, hogy Livnek több szerep jusson.

Teljesen egyetértek. Glorfindelt szívesen megnéztem volna, szerintem a gázlós a legidegesítőbb az összes extra-arwen rész közül... :evil: És tényleg nemcsak egy király tündecsákó maradt ki miatta, hanem nem is illik bele a könyv alapján belőlem kialakult Arwen-képbe... :? Szvsz a legelcseszettebb karakter a filmben Faramirral együtt... :x :evil: :? (bár Faramirt legalább jó színész játszotta :roll: )

Több
21 éve 2 hónapja #136083 Írta: Eleira
Én ezzel az egész jelenettel nem igazán vagyok kibékülve. Szoknya nem szoknya, Arwennek semmi keresnivalója nem lett volna ott...A könyvbéli Arwen soha nem kapott volna lóra és kereste volna meg Aragornt meg a többieket. Pláne, ha olyan nagyszerű tündék veszik körül, mint pl. Glorfindel. Nagyon haragszom P.J.-re amiért őt kihagyta. Csak azért, hogy Livnek több szerep jusson.

Maybe I can find a place
I can call my home
Maybe I can find a home
I can call my own

Több
21 éve 2 hónapja #136014 Írta: Lalaith Scarlett
Hát igen, ott tényleg a gatya volt a megoldás.... :roll:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.811 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére