Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 3 hónapja #133724 Írta: Faramir of Gondor
Faramir of Gondor válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Én személy szerint nem rajongok Liv Tylerért, és nem tartom valami húú de nagy színésznőnek. Arwen szerepére pedig el tudtam volna képzelni jobbat is. Arról nem is beszélve, hogy mennyire idegesített az, hogy több szerepet írtak Arwennek a filmben, csakhogy többet szerepelhessen Liv.., mert ő az egyetlen "nagy név" a szereposztásban...

"Vannak emberek, akik szeretik a hatalmat, másoknak pedig hatalmuk van szeretni" Bob Marley

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #133723 Írta: Arwen16
Arwen16 válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Sziasztok! Most írok először! ]

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja - 21 éve 3 hónapja #133719 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

elf írta: Egyetértek abban, hogy Liv nagyon Arwenes. Tehát pont neki lett kitalálva ez a szerep. Az is igaz, hogy túl sokat szerepel , sokat csüng Aragornon stb. de ez már nem az ő hibája, hanem a rendezőjé, ő a szerepet, amit neki szántak, maximálisan jól játszotta szerintem.

Tényleg többet szerepelt, mint kellett volna, de aki az ominózus lilaruhás jelenet után azt mondja rá, hogy nem volt tündés, az keveri a tündét az orkkal!!! Az egyszerűen meseszép volt! És Liv is! Biztos dolgoztak rajta utólag eleget (nem csak a háttéren), de az eredmény csúcs. Nekem ez a kedvenc jelenetem Livvel az eddig látott két filmből. Többiek?

Aug: Én már láttam! 8O Azért helyesbítettem! :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #133643 Írta: elf
elf válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Enna írta:

Elza de Fischer írta: Nekem igazából semmi bajom sincs Livvel - de lehet, hogy ez abból adódik, hogy a GYU-n kivül csak az Armagedonban láttam :?:
Arwen szerepében az a baj, hogy egy kicsit tuzásba vitték a szerepeltetését - talán kevesebb jelenttel jobb lett volna és átütősebb a szerep.
De lehet, hogy csak az a baj, hogy a jelenetek beli partneri mérfőldekkel jobbak (Aragorn, Galadriel, Elrond...)

Dettó. :roll: Engem egy kissé zavar Liv stílusában, hogy olyan... hogy is mondjam... túl érzéki. Nem hinném, hogy Arwen ilyen értelemben lett volna vonzó. Viszont egyben nagyon szeretem is, elvégre eléggé Arwenes. Különösen kinézetre. Csak túl sokat szerepel és túlságosan csüng Aragornon. Néha úgy néz ki, mintha szabályosan a nyakába varrná magát. :? Persze lehet, hogy csak én vagyok ilyen rosszindulatú és ti nem így látjátok.

Egyetértek abban, hogy Liv nagyon Arwenes. Tehát pont neki lett kitalálva ez a szerep. Az is igaz, hogy túl sokat szerepel , sokat csüng Aragornon stb. de ez már nem az ő hibája, hanem a rendezőjé, ő a szerepet, amit neki szántak, maximálisan jól játszotta szerintem.

Elen síla lúmenn' omentielvo!

Több
21 éve 3 hónapja - 21 éve 3 hónapja #133635 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Lal: ja, bocs! nem akartalak megbántani (én személy szerint enm szeretem Juliát)... :wink: Bár azt nem hinném, h Livnek ló feje lenne! sőt! neki tündés a feje!!! :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 3 hónapja #133628 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Nemrossz ez a Krista, bár én még mindig Sophie-párti vagyok :roll: ..Livnél azért mindenképp jobb :wink: :twisted:
Winona se lett volna rossz Arwen :wink:
De Sarah Michelle Gellartól meg többi hollywoody cicától eleve idegbajt kapok, tündének se lenne jó Sarah sztem...
Julia Roberts? Arwennek semmiképpse, bár én nagyon csípem a nőt... :roll: (lófeje az Livnek is van :twisted: )

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 3 hónapja #133609 Írta: Augustíne
Undi. hááát, kezdek megbarárátkozni vele... Amúgy persze én is úgy értettem, h lenöveszni, és nem levágja. :arrow: Ez olyan magától értetődő volt (én még nem találkoztam olyan emberrel, aki levágta volna a frufruját! :D ) :wink: :roll:

Amúgy Sztem még talán Wynona Rider is egész jó lett volna (legalábbis én 1-2 nagyon tündés képet már találtam róla!) megnéhány modell csajról is! :wink:
Viszont tudjátok, h ki nem lett volna jó tündének: Sarah Mitchelle Gellar! A paródiában még teljes sminkben&ruhában sem lenne jó tünde! :?
ja, és képzeljétek L Julia Roberts-et is a nagy lópofájával tündeként! *gonosz Aug...* :twisted:

Több
21 éve 3 hónapja - 21 éve 3 hónapja #133575 Írta: Undómiel

Augustíne írta: Undómiel: én is azt mondtam, h egy kicsit idős lett volna a szerephez. De azért gondoljukl csak végig! Hány éves is Arwen? Több, mint 2000 (asszem 2300 valamennyi)!!! Szóval sztem Liv kicsit fiatalosan nézett ki (bár Orlihoz képest pont jó volt. :wink: ) És azért gondolom, h természetesen levágatta volna frufruját 1 ilyen szerphez!! :)
Krista: hááát.... Talán! (nagyon talán!!! :? ) Az arcformája annyira nem tündés! :wink:

Azóta rájöttem (én hülye): Szóval lenöveszteni a frufrut, nem levágni... Punk Arwen... A lenövesztés pedig idő. És nekem Liv is jó, csak kerestem Galadrielt (kábé hasonló eredménnyel) és eddig jutottam. De dolozom az ügyön.

Több
21 éve 3 hónapja #133545 Írta: Augustíne
Undómiel: én is azt mondtam, h egy kicsit idős lett volna a szerephez. De azért gondoljukl csak végig! Hány éves is Arwen? Több, mint 2000 (asszem 2300 valamennyi)!!! Szóval sztem Liv kicsit fiatalosan nézett ki (bár Orlihoz képest pont jó volt. :wink: ) És azért gondolom, h természetesen levágatta volna frufruját 1 ilyen szerphez!! :)
Krista: hááát.... Talán! (nagyon talán!!! :? ) Az arcformája annyira nem tündés! :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #133523 Írta: Undómiel
1. Le kellett volna vágni azt az idióta frufruját.
2. Szerintem idős a szerepre. Arwenen eleinte nem látszott az idő múlása, Sophie-n pedig jócskán akadt volna korrigálinivaló.
3. Tündéül is raccsolt volna.

És még sorolhatnám. De ez megint az ízlések esete a pofonokkal, nekem személy szerint Sophie nem tetszik különösebben. Mondtam, szép, szép, de ő a gonosz mostoha, Liv pedig vele szemben, jelen esetben Hófehérke.

Én is találtam valakit, aki szerintem jó lenne Arwennek. Krista Allen. Akit érdekel, megnézheti a www.imdb.com keresőjében.

Több
21 éve 3 hónapja #133519 Írta: Lalaith Scarlett
Láttad a Rettenthetetlent? Sophieról ott rögtön Arwen jutott eszembe: szép, nyugalmat sugárzó, méltóságtelejes nő. Miért ne lenne jó Völgyzugoly titokzatos hölgyének, Aragorn szerelmének :?:

Több
21 éve 3 hónapja #133515 Írta: Undómiel
Wow, vita a javából. :wink: Szerintem Sophie nem lett volna jó a szerepre. Szép, szép, de Liv szebb, bármennyivel is tehetségesebb Ms Marceau. Egyébként szerintem Sophie pont akkor szült/volt terhes, amikor elkezdtek forgatni, úgyhogy ezért nem beszélnék elhalászásról. Na meg az akcentus. És OK, hogy Liv diszlexiás, de a franciák állati nehezen tanulnak nyelveket (tapasztalat).

Több
21 éve 3 hónapja #133455 Írta: Lalaith Scarlett
Tényleg! :idea: Arwen a filmben sokkal "közvetlenebb", mint a könyvben, és tényleg tapad Aragornra :twisted: , nem olyan hideg, elérhetetlen szépség. Ez egyrészt Liv pocsék "alakításának" is köszönhető :twisted:

Több
21 éve 3 hónapja #133452 Írta: Augustíne
Enna: Tényleg! Tök igazad van! Csak most tűnt fel, h állandóan nyomul, mint 1 pióca!!! :twisted:
Amúgy meg azt nem értem, h azt a jelenetet miért kellett betenni, amikor Aragorn éppen az athelast vágja le a bicskájával, és Arwen meg odadugja a kardját! Ez sztem még viccnek is rossz! 1 tünde nem csinál ilyeneket! Jó, gondolom azért csinálták, h izgalmasabb legyen a film, és h "megijedjünk", de akkor is gáz!!!

Több
21 éve 3 hónapja #133441 Írta: Enna Silme
Enna Silme válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Elza de Fischer írta: Nekem igazából semmi bajom sincs Livvel - de lehet, hogy ez abból adódik, hogy a GYU-n kivül csak az Armagedonban láttam :?:
Arwen szerepében az a baj, hogy egy kicsit tuzásba vitték a szerepeltetését - talán kevesebb jelenttel jobb lett volna és átütősebb a szerep.
De lehet, hogy csak az a baj, hogy a jelenetek beli partneri mérfőldekkel jobbak (Aragorn, Galadriel, Elrond...)

Dettó. :roll: Engem egy kissé zavar Liv stílusában, hogy olyan... hogy is mondjam... túl érzéki. Nem hinném, hogy Arwen ilyen értelemben lett volna vonzó. Viszont egyben nagyon szeretem is, elvégre eléggé Arwenes. Különösen kinézetre. Csak túl sokat szerepel és túlságosan csüng Aragornon. Néha úgy néz ki, mintha szabályosan a nyakába varrná magát. :? Persze lehet, hogy csak én vagyok ilyen rosszindulatú és ti nem így látjátok.

"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"

Több
21 éve 3 hónapja #133421 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

elf írta: most próbáld meg, átszerkesztettem!! 8)

Megnéztem!az oldalt betölti,csak a képet nem. De az meg nem azért van mert te rontottad el....

Tegnap belenéztem a Doktor T.és a nők-be. Épp Livet is láttam, mikor valamilyen ruhát varrtak rá. Az a csaj tökre meghizott!! Vagy csak én láttam rosszul?

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 3 hónapja #133408 Írta: Lalaith Scarlett
Aug:ugye milyen sz** film? :evil: Liv alakítását meg tényleg jobb nem elemezni... :evil: :lol:
Lyra: Hát az Elfújta a szélt... :roll: Nálam az egyenlő a tökéletes könyvadaptáció fogalmával (is), 100% könyvhű sztori, profi színészek egytől egyig... Imádoooom, életem legjobb filmje/könyve. A második helyen nálam a GYU és a Casablanca osztozik... :roll:
Elza: tényleg Nagyok voltak a jeleneteiben, viszont az egyéb filmjeiben a GYUsoknál kevésbé tehetséges színészek közt is kirívott a tehetségtelensége :twisted:

Több
21 éve 3 hónapja #133401 Írta: elf

Nilraen írta: Sziasztok!!
Visszatértem.Megnéztem az összes képet amit beszúrtatok...vannak köztük nagyon jók!!A kritikát is elolvastam,és érdekes mert szerintem tökre igaza van az irójának!!

elf írta: nah várj, megpróbizom... www.videotheken.at/videotheken/i ... efueh9.jpg
reméljük sikerül...
gépről is lehet vagy csak netről?

nekem nem töltötte be a képet,de lehet hogy ez az én gépem hibája.Gépről ugy lehet beszúrni,ha a képet előbb feltöltöd a netre...

most próbáld meg, átszerkesztettem!! 8)

Több
21 éve 3 hónapja #133400 Írta: Elza Eldaniella
Elza Eldaniella válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Nekem igazából semmi bajom sincs Livvel - de lehet, hogy ez abból adódik, hogy a GYU-n kivül csak az Armagedonban láttam :?:
De lehet, hogy csak az a baj, hogy a jelenetekbeli partneri mérfőldekkel jobbak (Aragorn, Galadriel, Elrond...)

Több
21 éve 3 hónapja #133391 Írta: Ellana
Ellana válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Liv Tyler nem volt olyan hatalmas rajongója Tolkien könyvének (én legalábbis azt hallottam), és nem is élte bele magát annyira. Ez egy kicsit a filmen is átjön. Igazából nincs nagyon bajom vele, de ha a többiekével összehasonlítjuk a játékát, nos...azt kell mondjam, rosszabb.
A többi szereplő viszont tényleg nagyon jól van megválasztva.

"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/

Több
21 éve 3 hónapja #133379 Írta: Lyra
Lyra válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Lalaith Scarlett írta:

Augustíne írta: Hát nekem sem, bár a szereplők alakítása az biztos jó lehet! (kivéve persze Livé!) P.J.-t áldom a szereposztásért: csupacsupa qrvahelyes, és tehetséges pasi van a GyU-ban! Liv az 1etlen kivétel! - Az ő szereplőválogatásán biztos elaludt P.J.... Hihi! *Degonosz Aug* :twisted: :mrgreen:
Richardot nem szeretem. :wink: :?

Szerintemis, a Gyűrűk urát minden idők második legjobb szereposztású filmjének tartom :wink: (és második legjobb filmjének is :wink: ) , liv a stáb kis feketebáránya :twisted: :P Fogalmam sincs, hogy kerülhetett bele a filmbe, és hogy halászta el a nála mérföldekkel tehetségesebb Sophie Marceau elől a szerepet... :roll: :evil: :x

Mi az hogy második :evil: ???!!!Mi akkor az első?????????
Livvel egyénként én is így vagyok :? Nam hiszem hogy a tehetsége miatt lenne most színész, sokkal inkább apuka közreműködése miatt :roll: :roll: szeginy elf :oops:

"Ki a csillagok közt él, mint aki rég odaköltözött, most visszatér, s leül a tűz mögött."
Lyra

Több
21 éve 3 hónapja #133375 Írta: Augustíne
Pontosan. Én nem olyan sok filmjét láttam, 1enlőre a James Bondra emléxem most (abban egész jó volt), meg az ANNA KARENINÁRA: Maga a film is, Sophie is GYÖNYÖŰ!!!!!!!!! IMÁDOM!!! Főleg Seannal: nyerő páros!!!! :itscool:

Yayy!!! Az előbb néztem meg a Dr. T.-t!!! Hát nem mondom, régen láttam ekkora sz**t!!!!! Ez egy értékelhetetlen szemét!!! :disagree: A végén majdnem szétvertem a tv-t! :evil: :x És Liv... najó, nem is mondok semmit... Főleg, h lesmárolta a kedvenc színésznőmet! :dead: :quasi:

Több
21 éve 3 hónapja #133346 Írta: Lalaith Scarlett
Hát tényleg úgy tűnik, hogy itt csak elf képviseli Livet :twisted: , de tökjó itt szidni :twisted: :twisted: :twisted: (Elf:bocs dehát ezis egy vélemény, az IMen pl. sokkal többen szeretik livet..)
Én pont ma néztem meg a Kellemes húsvéti ünnepeket Sophieval a főszerepben, és utána is egy csomó ideig rágódtam rajta hogy mit csinált tylerecske hogy elhalássza a szerepét... Liv a NYOMÁBA SE ÉR, se szépség se intelligencia, se tehetség dolgában...

Több
21 éve 3 hónapja #133335 Írta: Lalaith Scarlett
Oks, majd felrakom a humorba őket :wink:
Énis dobtam egy hátast a Sophie-s hír után :evil: , nekemis nagy kedvencem, pár filmje meg is van videón... Meg olyan megnyugtató, gyönyörű nő, neki kellett volna adni a szerepet, nem ennek libának!!! :evil:
Biztos leitatták szegény PJ-t hogy aláírja a szerződést Livvel... :twisted: :twisted: :twisted:

Több
21 éve 3 hónapja #133329 Írta: Augustíne
Lal: haláli jók!! :mrgreen: Tegyétek be a Humorba! :D

Amúgy ez komoly, h Sopihie elől halászta L a szerepet????? Atyaég! Ő az egyik kedvenc színésznőm! Gyönyörű, tehetséges és tapasztalt! Tényleg tündés, csak talán 1 kicsit "öreg" lett volna a szerephez. De az tuti, h jobban játszott volna Livnél!

Több
21 éve 3 hónapja #133325 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Sziasztok!!
Visszatértem.Megnéztem az összes képet amit beszúrtatok...vannak köztük nagyon jók!!A kritikát is elolvastam,és érdekes mert szerintem tökre igaza van az irójának!!

elf írta: nah várj, megpróbizom...

reméljük sikerül...
gépről is lehet vagy csak netről?

Nekem nem töltötte be a képet,de lehet hogy ez az én gépem hibája. Gépről ugy lehet beszúrni,ha a képet előbb feltöltöd a netre...

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 3 hónapja #133316 Írta: Lalaith Scarlett

elf írta:

Lalaith Scarlett írta: elf: (szerintem) semmi erőset nem mondtunk most livre... :roll:

Ugyan dehogy... :roll:
Nagyon szeretem ezt az oldalt, ahonnan linkelted a képregénykéket... szinte minden kép le van már töltve nekem onnan...
[size=9:1oelgzxc]hú ez de értelmes volt[/size]

Oké, nem akarok testvérviszályt... :lol: :roll: Szerintem is nagyon jó az az oldal :wink:

Nincs valakinek képe Arwen ruháiról? 8O

Több
21 éve 3 hónapja #133225 Írta: elf

Lalaith Scarlett írta: elf: (szerintem) semmi erőset nem mondtunk most livre... :roll:

Ugyan dehogy... :roll:
Nagyon szeretem ezt az oldalt, ahonnan linkelted a képregénykéket... szinte minden kép le van már töltve nekem onnan...
[size=9:2eu8rym8]hú ez de értelmes volt[/size]

Több
21 éve 3 hónapja #133148 Írta: Lalaith Scarlett

Több
21 éve 3 hónapja #133067 Írta: elf
Nah plíz!!!! :evil: Ne beszélljetek már így Livről!!!!!! Ezt úgy utálom :x
Nah mind1 télleg hagyjuk
Undónak már 100szor elmondtam... :roll:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.726 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére