Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 3 hónapja #134542 Írta: Lyana
Lyana válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Sziasztok!

Én sem vagyok valami nagy Liv rajongó de ezt a két hátteret imádom:
Katt
Még egyszer katt

Amúgy az Érzéki csalódást még nem láttam. De kiváncsi lennék rá.

"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #134420 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Nekem tetszett a film :) , livre pedig szvsz jobban illik egy olyan kis k. szerepe, mint Imladris úrnőjéé :roll: :twisted:

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #134349 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Én láttam, de nekem nem tetszett maga a film sem, meg Liv sem! Vhogy enm illett hozzá a szerep! :?

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Több
21 éve 3 hónapja #134347 Írta: Lalaith Scarlett
Jövő pénteken 23.00tól (asszem), lesz az Érzéki csalódás az HBO-n. Látta valaki? Szerintem ott kivételesen jó volt Liv (talán mert az életben is olyan kis dög mint a filmben :?: :twisted: ), meg maga a film is tetszett :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #134246 Írta: Augustíne
Képek:
Annyira mázlista, h ilyen szép!!! :evil:
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... ling&text=
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... x_Shampoo;

Na, mára abbahagyom, mert mérgezést kapok vagy belehalok az irigységbe! :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #134197 Írta: lázadó
lázadó válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Hát, rosszul tetted, elfikém (ez most már csak így lesz, remélem, sejted, miért)... egyébként jó kép, bár nekem semmi bajom vele, mert semmi közöm hozzá, akkor meg miért legyen vele bajom... úgy értettem, hogy nem befutott, hogy nem szerepel valami sokat... és ezt nem a GyU-ban kellett volna pótolni...csorgással... szentségtörés

Több
21 éve 3 hónapja #134107 Írta: elf
elf válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
ok, de nem azért linkeltem be, hogy most már erről dumáljunk, inkább ezzel akartam lezárni a Liv-fikázást :oops: lehet, hogy rosszul tettem :roll: :wink: ...

Elen síla lúmenn' omentielvo!

Több
21 éve 3 hónapja #134104 Írta: Faramir of Gondor
Faramir of Gondor válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Elf: Nagyon jó a kép. Az alkotóra hatott a realizmus irányzata:) :twisted:

"Vannak emberek, akik szeretik a hatalmat, másoknak pedig hatalmuk van szeretni" Bob Marley

Több
21 éve 3 hónapja #134103 Írta: Lalaith Scarlett
Hmm...Mondasz vmit, de ha Liv alakítana vmi nagyot, akkor szvsz el tudná feledtetni az emberekkel, hogy kinek a lánya... :roll:

Ez a kép nagyoooooooooooooooon yoooo :twisted: :lol: :lol: :twisted:

Több
21 éve 3 hónapja #134099 Írta: elf

Lalaith Scarlett írta: Elf: hát attól függ, mit tartasz befutott, elismert színésznőnek. Nálam az első persze hogy vmi rohadtnagyot alakítson, és utána se merüljön feledésbe. Aztán kapjon kritikai elismeréseket, ne csak úgy akarjon híressé válni, hogy botrányokat rendez. Lehetőleg jelöljék valamilyen díjra.
Én még nem hallottam sehol, hogy hűde nagy tehetség lenne ez a Liv, inkább csak Steven Tyler lányaként ismeri mindenki, és az eddig látott filmjeiben nyújtott "alakításai" (amiket én nem láttam :twisted: ) sem győztek meg. Kritikai elismeréseket se osztogattak neki nagyon, és tudtommal semilyen díjra nem jelölték...

végülis... de ezen eleve nem Veled kéne vitáznom... :wink: :roll:
amúgy az, hogy nem jelölték díjra, még semmit nem jelent sztem. és azért nem könnyű azoknak, akiknek a szülei befutott sztárok, bár sokan szeretnének ilyen helyzetben lenni, de nehéz kinőni az ősök árnyékából. gondolj bele, pl. Kelly Osbourn, vagy hogy a magyar "sztárocskákat" említsem, a Neo tones helyzetébe. szal nehéz lehetett neki és biztos most sem könnyű, de mégis most ott van, ahol és én ezért tisztelem őt, de ki hogy, én aztán nem fogok veszekedni. hoztam egy képet, kizárólag antiliveknek, csak itt csak most, hogy röhögjetek egyet, remélem még nem láttátok:

www.users.bigpond.com/stephen_ca ... es/liv.jpg

Több
21 éve 3 hónapja #134098 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 3 hónapja #134094 Írta: Lalaith Scarlett
Elf: hát attól függ, mit tartasz befutott, elismert színésznőnek. Nálam az első persze hogy vmi rohadtnagyot alakítson, és utána se merüljön feledésbe. Aztán kapjon kritikai elismeréseket, ne csak úgy akarjon híressé válni, hogy botrányokat rendez. Lehetőleg jelöljék valamilyen díjra.
Én még nem hallottam sehol, hogy hűde nagy tehetség lenne ez a Liv, inkább csak Steven Tyler lányaként ismeri mindenki, és az eddig látott filmjeiben nyújtott "alakításai" (amiket én nem láttam :twisted: ) sem győztek meg. Kritikai elismeréseket se osztogattak neki nagyon, és tudtommal semilyen díjra nem jelölték...

Több
21 éve 3 hónapja #134091 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Üdv! :hello:

Nagyon szép háttérképeket találtam Arwenről remélem még nem látáttok őket:
Katt!
Katt! Katt!
Katt! Katt! Katt!

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 3 hónapja #134045 Írta: elf

lázadó írta: Nem, nem írtál baromságot.
elfikém, tényleg nem olvastam annyira vissza, csak megakadt a szemem ezen a megjegyzésen, akkor bocsika, vagy nem tom, kell-e egyáltalán ez a bocsika (mert hogy Livet írtam,) de nem ragozom, ha egy véleményen vagyunk
engem csak az Arwen része érdekel a dolognak, mert Liv része nem nagyon van... vagyis nem olyan befutott színésznő, és inkább maradnék ennél a filmnél, ha róla van szó
De tényleg megkérdezném P.J.től, hogy hogy jön be neki a csöpögés, mikor vérbeli horrorrendező, ez a része jó is lett a filmben, akkor meg minek még több Arwen?

Plz!! elf a nevem:))) tnx...
nah, hát azért van egy pár dolog, mert Liv sztem igenis befutott színésznő, az más dolog, hogy nincs annyira felfújva, mint mások, de attól még világhírű és elismert, szerintem...:/
de ezt télleg nem értem minek kellett a filmbe az a sok nyál Arwennel és Aragornnal :? :? ...

Több
21 éve 3 hónapja #134029 Írta: lázadó
Nem, nem írtál baromságot.
elfikém, tényleg nem olvastam annyira vissza, csak megakadt a szemem ezen a megjegyzésen, akkor bocsika, vagy nem tom, kell-e egyáltalán ez a bocsika (mert hogy Livet írtam,) de nem ragozom, ha egy véleményen vagyunk
engem csak az Arwen része érdekel a dolognak, mert Liv része nem nagyon van... vagyis nem olyan befutott színésznő, és inkább maradnék ennél a filmnél, ha róla van szó
De tényleg megkérdezném P.J.től, hogy hogy jön be neki a csöpögés, mikor vérbeli horrorrendező, ez a része jó is lett a filmben, akkor meg minek még több Arwen?

Több
21 éve 3 hónapja #133933 Írta: Faramir of Gondor
Ha szabad megszólalnom nekem is... :)
akkor a véleményem szerint P. J. a forgatókönyv megírása után egy nagy "sztár"-t keresett Arwen szerepére, mivel nem véletlenül írt több szerepet neki. ( És a trotk-t is kibővítette enyhén... megfilmesíteni a függelék egy részét!!!, na mindegy.) De erről tényleg nem tehet az Arwent alakító színésznő, Liv Tyler. P. J. beleírta a filmbe a saját szubjektivitását, mert neki valószínüleg nagyon bejött az Arwen-Aragorn páros. És ezért kapott a filmben nagyobb hangsúlyt mint a könyvben.
Nya ennyi... :) remélem nem írtam nagy baromságokat!:)

"Vannak emberek, akik szeretik a hatalmat, másoknak pedig hatalmuk van szeretni" Bob Marley

Több
21 éve 3 hónapja #133932 Írta: elf

lázadó írta: Elfikém, te írtad, kicsit lejjeb, hogy nem nyomják Livet... dehogynem, pont eléggé, az meg normális, hogy Elijah sokat szerepel, vagy nyomják, vagy akármi, mintha ő lenne a főszereplő, nem gondolod? Orli meg jó választás, és nincs eltúlozva a szerep.
Semmi bajom Arwennel, csak sok belőle a filmben. Mondjuk ezen a téren inkább P.J.-vel kéne veszekednem, minek változztatta meg a könyvet.
Elnyálasította... és itt jön be a túl sok Arwen, (nem csak ez, de ez az ő topicja)

Megsúgom, hogy a nevem elf :wink: ...
Ha már így voltál szíves visszaolvasni, máskor majd azt is nézd meg, hogy én leírtam, hogy engem is zavar, hogy Arwen karaktere el van túlozva. Asszem lehet, hogy félreértettelek, mert úgy értelmeztem, hogy szerinted Liv-et nyomják - mármint a média, gondolom azért értettem így, mert Livvel írtad, nem Arwennel /vagy télleg erre gondoltál :lol: ?/ -, nem pedig Arwent. De abban én is egyet értek, hogy Arwenből túl sok van a filmben és az is nyálas. De erről asszem nem Ő tehet, ezt ugye Te is belátod... :wink:
Szal most nem t'om ki értett félre kit, de asszem egy véleményen vagyunk 8) ...

Több
21 éve 3 hónapja #133924 Írta: lázadó
Elfikém, te írtad, kicsit lejjeb, hogy nem nyomják Livet... dehogynem, pont eléggé, az meg normális, hogy Elijah sokat szerepel, vagy nyomják, vagy akármi, mintha ő lenne a főszereplő, nem gondolod? Orli meg jó választás, és nincs eltúlozva a szerep.
Semmi bajom Arwennel, csak sok belőle a filmben. Mondjuk ezen a téren inkább P.J.-vel kéne veszekednem, minek változztatta meg a könyvet.
Elnyálasította... és itt jön be a túl sok Arwen, (nem csak ez, de ez az ő topicja)

Több
21 éve 3 hónapja #133860 Írta: elf

Augustíne írta: Najó! Sztem hagyjuk abba a csetelést és Liv szidását, mert úgy kivágnak innen, mint Gríma a palantírt!!! :wink: :mrgreen:

Hát tényleg le lehetne már állni. Senkivel nem szeretnék rosszba lenni, de most itt is ugyanezt kezditek? :? :roll:
Ez a Grímás hasonlat nem is rossz... :wink: 8)
Egyébként van valami hír Livről?

Több
21 éve 3 hónapja #133801 Írta: Augustíne
Najó! Sztem hagyjuk abba a csetelést és Liv szidását, mert úgy kivágnak innen, mint Gríma a palantírt!!! :wink: :mrgreen:

Több
21 éve 3 hónapja #133798 Írta: Silmalia
Silmalia válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
A lényeg h nem sok mindenre jó az a csaj! Na jó, talán egy vmire, de az nem tartozik ide.. :twisted:

"Galadriel: There is nothing we can do for Frodo. The quest will claim his life. You have foreseen this. "

Több
21 éve 3 hónapja #133786 Írta: Silmalia
Én ezt inkább nem nevezném se színésznőnek, se művészőnek... De még azt se mondanám h a földön jár... Sztem Steven Tyler nélkül most egy McDonalds pultja mögött állna..

"Galadriel: There is nothing we can do for Frodo. The quest will claim his life. You have foreseen this. "

Több
21 éve 3 hónapja #133782 Írta: Lalaith Scarlett
Heh? 8O Mióta művésznő ez a kis *****? Inkább színésznők szégyene... :twisted:

Több
21 éve 3 hónapja #133761 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Kedves IM-netesek. Szépen kérlek Titeket, hogy a továbbiakban ne cseteljétek szét a topicot! :nono: Elmodani sem tudom, mennyire örülök, hogy így felpezsdítettétek a fórumot, de ha egyszavas/egymondatos, vagy témához abszolút nem vágó hozzászólásokat írtok, ki kell őket töröljem. És ezt senki nem szeretné, ugye? :wink:

Más. Hoztam valamit, aminek a Liv-rajongók örülnek, az ellentábor pedig sírni fog. Vagy szitkozódni! [size=9:3n418xz3]Saját fordítás.[/size]

Liv Tyler

A szépséges színésznő 1977. július 1-jén született New Yorkban, Liv Rundgren néven. Édesanyja, Bebe Buell és annak akkori élettársa, Todd Rundgren mellett nőtt fel, s a kislány sokáig valóban azt hitte, hogy Todd a vér szerinti apja. Liv születése után nem sokkal Bebe szakított Toddal, s gyermekével a maine-i Portlandbe költöztek.
A kis Liv felváltva élt édesanyjával és nagynénjével Maine-ben, illetve nagymamájánál, Dorothea Johnsonnál Virginiában. Már kislányként imádta szórakoztatni környezetét: magára öltötte édesanyja ruháit, kifestette magát a mama sminkkészletével és önálló műsort rögtönzött Bebe barátai számára. Ezzel szemben Liv minden nyilatkozatában következetesen ragaszkodik ahhoz, hogy ő teljesen normális gyerek volt - csak éppen hihetetlenül magas és kicsit duci az osztálytársaihoz képest.

Liv kilencéves volt, mikor egy Aerosmith koncerten rádöbbent, Steven Tyler a vér szerinti apja, bár már korábban is gyanakodott erre. ,,Nem tudom, hogyan történt, de egyszer csak többször szerettem volna látni, és ezek a találkozások olyan sokat jelentettek nekem, hogy még a naplómban is írtam róluk. Nagyon összezavarodtam"- mondja Liv. Aztán egy Aerosmith koncert pontot tett a találgatások végére. Liv féltestvére, Mia (Steven Tyler másodszülött lánya), akivel korábban még soha nem találkoztak, szintén ott volt aznap este. Miután Liv látta, ahogy Mia figyelmesen végigméri, nem volt többé kérdés számára, hogy ő és Steven Tyler lánya testvérek - ami egyben azt jelentette, hogy a színpadon éneklő férfi az ő édesapja. Édesanyja még aznap éjjel mindent bevallott Livnek. ,,Anyukámtól megkérdeztem, ő az apám, igaz? Kimentünk egy hatalmas fa alá és több mint két órán át sírtunk és beszélgettünk." Tizenkét éves korában Liv a vezetéknevét Tylerre változtatta.

Tizennégy éves volt, mikor édesanyjával visszaköltöztek New Yorkba. A család egyik barátja, Paulina Porizkova (maga is híres modell) meggyőzte Livet, hogy modellkednie kellene. A történet további része pedig már szinte mindenki előtt ismert. Liv modellkarrierje azonnal üstökösként ívelt felfelé. A kislány olyan neves magazinok címlapján találta magát, mint a Seventeen, az Interview és a Mirabella. Liv 1994-ben egy Aerosmith-clip révén vált világszerte ismertté: tizenhat éves volt, mikor feltűnt a Crazy videójában. A fiatal szépséget zavarta az a felhajtás, amit szexi megjelenése keltett, ám ami egyúttal tinédzserek millióinak csodálatát hozta meg számára.

Még abban az évben leforgatta első két filmjét: a Silent Fallt és a Heavy-t. Liv belekóstolt a filmezésbe - és megszerette. Elhatározta, hogy felhagy a modellkedéssel és inkább filmes karrierjére koncentrál. Tizenhét évesen elkészítette harmadik moziját, az Empire Recordsot, ám a nagy áttörést a Lopott szépség Stealing Beauty) hozta meg számára. A legendás rendező, Bernardo Bertolucci többszáz színésznő közül választotta ki Livet. A filmben nyújtott alakítása miatt számos nagyszerű kritikát zsebelt be a színésznő, aki az 1996-os cannes-i filmfesztivál legfényesebben ragyogó csillaga volt, s emellett akkortájt Cannes összes óriásplakátjáról az ő bájos mosolya köszönt vissza. Ez a film emelte az igazi szupersztárok sorába, s ezután olyan neves kollégákkal játszott együtt, mint Tom Hanks (That Thing You Do!) és Bruce Willis (Armageddon).

A művésznő nagy körültekintéssel válogatja ki munkáit: igyekszik elkerülni az ún. nagy filmeket, s inkább a kisebb, minőségi műveket részesíti előnyben. Így filmográfiájában olyan alkotásokkal találkozhatunk, mint a Három a kislány (Inventing the Abbots - exbarátjával, Joaquin Phoenix-szel), a Cuki hagyatéka (Cookie's Fortune - Robert Altman rendezésében), a Plunkett & Macleane, vagy az Anyegin (Onegin - Ralph Fiennes-szal).
Liv az elmúlt három évben nagyon keményen dolgozott. Több filmet is forgatott, úgy mint a Dr. T és a nők (Dr. T and the Women - ismét egy Robert Altman-vígjáték, Richard Gere-rel és Kate Hudsonnal), az Érzéki csalódás (One Night At McCool's - főszerepet játszik ebben a fekete komédiában Michael Douglas, Matt Dillon, John Goodman és Paul Raiser partnereként) és A gyűrűk ura trilógia (Lord of the Rings - a J.R.R. Tolkien művéből készült filmekben Arwent alakítja). Jelenleg pedig legújabb munkáján, a Jersy Girl-ön dolgozik, melyben Jennifer Lopez és Ben Affleck oldalán szerepel, Kevin Smith rendezésében.

Livnek nemcsak karrierje ível megállíthatatlanul felfelé, a magánéletben is szerencsésnek mondhatja magát. 2001 februárjában eljegyezte Royston Langdon, a Spacehog nevű együttes frontembere. Kicsit több mint két évvel később, 2003. március 25-én megtartották a mennyegzőt egy Karib-szigeteki villában.
Közeli barátai szerint Liv a hírnév és a sztárság ellenére továbbra is a földön jár, kedves és barátságos mindenkivel, valamint az arrogáns szó nem létezik szótárában. Továbbá képes volt arra, hogy magánéletét megtartsa kizárólag önmaga számára. Önuralma pedig kortársainál, sőt még szüleinél is érettebbé tette. Nem vonzza az éjszakai élet, és saját bevallása szerint végtelenül irigyli főiskolás és egyetemista barátait azok mindennapjaiért.

Mi, filmrajongók ehhez csak annyit fűzhetünk, szerencse, hogy Liv Tyler nem a mindennapokat választotta. S reménykedhetünk, hogy a gyönyörű színésznőt (akit többé nem Steven Tyler kislányaként jegyeznek) sok, a korábbiakhoz hasonlóan nagyszerű alkotásban láthatjuk viszont a filmvásznon.

Több
21 éve 3 hónapja #133745 Írta: Silmalia
Szerintem se valami nagy szám az a Liv. És ezerszer nagyobb színészek vannak még a GyU-ban!!! Nagyon felfújják és ez télleg hányingerkeltő, hogy azért írtak neki több szerepet mert Ő Liv Tyler. De ez most lényegtelen. Szal amúgy üdv Elf! De azért ugye jóban vagyunk? :)

Több
21 éve 3 hónapja #133740 Írta: elf

Arwen16 írta: De onnan jöttem csak nem elf1 vagy?

de de:)))

Faramir of Gondor: fogadok, hogy Te meg Elffakker lehetsz az imnetről, vagy nem?

lázadó: abszolút nem "nyomják" Livet, ha már valakit előtérbe helyeznek, azok inkább a pasik, közülük is a reflektorfény nagyrészét Elijah és Orli kapják, de ez engem nem igazán zavar, mindössze megjegyeztem.

Több
21 éve 3 hónapja #133739 Írta: Faramir of Gondor
Persze, hogy nem. Csak Egyesek gondolták így.... Nálam Elijah Wood, Christopher Lee vagy Miranda Otto sokkal nagyobb színész.

Több
21 éve 3 hónapja #133738 Írta: lázadó
Faramir Gondorból: csak egy megjegyzés, nem is tartozik ide, de nem Liv a legnagyobb név, van ott azért nagyobb is, nem is egy, csak nem értem, őt miért nyomják annyira, talán azt hiszik, ettől majd tényleg nagyobb lesz?

Több
21 éve 3 hónapja #133733 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

elf írta: Nekem az a kedvenc részem, amikor Völgyzugolyban Aragornnal sikerül szakítaniuk egy kis időt egymásra. Az alatta lévő zene, a hely, a ruhák, minden olyan tökéletes...

Az tényleg jó jelenet. Főleg a zene. (Estelio, estelio han... :wink: ) És Liv ott tényleg elég tündés.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 3 hónapja #133727 Írta: elf

Undómiel írta: Tényleg többet szerepelt, mint kellett volna, de aki az ominózus lilaruhás jelenet után azt mondja rá, hogy nem volt tündés, az keveri a tündét az orkkal!!! Az egyszerűen meseszép volt! És Liv is! Biztos dolgoztak rajta utólag eleget (nem csak a háttéren), de az eredmény csúcs. Nekem ez a kedvenc jelenetem Livvel az eddig látott két filmből. Többiek?

Nekem az a kedvenc részem, amikor Völgyzugolyban Aragornnal sikerül szakítaniuk egy kis időt egymásra. Az alatta lévő zene, a hely, a ruhák, minden olyan tökéletes...

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.766 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére