- Köszönetek: 0
Arwen (Liv Tyler)
- Augustíne
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
ORLANDO 4ever!!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Undómiel
- Nem elérhető
Tényleg nem olyan látványos, de szerintem azért van! Azért nézze meg más is! Bár izgi lenne ROTK-kép, melyen Tylernek nincs tündefüle! Azért ennyire nem kellene halasztani (izé, szóval halandóvá tenni)...Augustíne írta: Undómiel: az utccsó képeden nincs is tündefüle! legalábbis nem látszik, h hegyes!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Augustíne
- Nem elérhető
ORLANDO 4ever!!!!
- Undómiel
- Nem elérhető
www.warofthering.net/photos/rotk ... ge14.shtml
www.warofthering.net/photos/rotk ... ge13.shtml
www.warofthering.net/photos/rotk ... ge15.shtml
Én ezen első felső 3 kép alapján tuti nem venném el feleségül... Na jó, meg kislány is vagyok , de azért lehetne szebb...
www.warofthering.net/photos/rotk ... ge16.shtml ezen viszont nagggyon szép
- Nilraen
- Nem elérhető
www.shipofdreams.btinternet.co.uk/jpegs/arwen7_800x600.jpg
www.shipofdreams.btinternet.co.uk/jpegs/arwen6_800x600.jpg
www.shipofdreams.btinternet.co.uk/jpegs/arwen5_800x600.jpg -a kép baloldalán kicsit hosszúkás arca van
www.shipofdreams.btinternet.co.uk/jpegs/arwen4_800x600.jpg
galadhrim.bravepages.com/jpegs/arwen3_800x600.jpg
galadhrim.bravepages.com/jpegs/arwen2_800x600.jpg -itt is milyen hosszúkás arca van
:dead: h: :disagree: -nekem nem tetszik ezen a képen galadhrim.bravepages.com/jpegs/arwen1_800x600.jpg
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Lyana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Varda Elentári ezek az oldalak szuper jók!
Egy olyan GyU-s sakkot nagyon szívesen elfogadnék.
Nálam Nenya a nyerő. És gyönyörű képek voltak róla mindkét helyen.
Azok az ivóalkalmatosságok sem rosszak. Főleg a sárkányos.
"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."
- Varda Elentári
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
www.tolkientown.com/shop/default.php?cPath=66
A kategóriák közül válasszátok ki a Mugs & Goblets-t!!! Szóhoz sem jutok...
Nîn o Chithaeglir
lasto beth daer;
Rimmo nîn Bruinen
dan in Ulaer!
- elf
- Nem elérhető
Undómiel: köcce azt a képsorozatot, tök yoo az a kalap Liven !!
Varda Elentári: eszméletlen yoo az az oldal, amit belinkeltél :4!:
Tökre tetszenek az éxerek és tárgyak, amik ott vannak
Elen síla lúmenn' omentielvo!
- Augustíne
- Nem elérhető
Ez egy nagyon jó kép!!! Csak kicsit álmos fejet vág. :
www.lovelylivtyler.com/showpic.html?url=..._commercial_in_Paris
ORLANDO 4ever!!!!
- Varda Elentári
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Szerintem lesz akinek tetszeni fognak az itt látott dolgok: :dance:
www.noblecollection.com/catalog/ ... m?catid=17
Nîn o Chithaeglir
lasto beth daer;
Rimmo nîn Bruinen
dan in Ulaer!
- Undómiel
- Nem elérhető
- Vilya
- Nem elérhető
Az első kettő nekem sem tetszik... szerintem nagyon rossz minőségü és ezt leírtam abban a nagyon apró betüs részben.elf írta:
Az első kettő elég érdekes... olyan furcsán néz így ki, hogy így össze vannak vagdosva ezek a képek... nem tom, nekem nem teccenek annyira /bocsee /Vilya írta: Képek:
Arwen
Arwen - ezen a képen rajta van a nyaklánc, amit Aragornnak ajándékoz.
[size=9:1wmotzgq]képek nagyon rossz minőségüek és ráadásul xp háttérrel hozták össze.../[/size]
Ez viszont már szebb!
Hogy ezt mennyiszer láttam és gondolom látáttok! - csak ilyen formában még nem.
az utcsó kettő sajnos nem jön be...
A másik kettőt viszont Cél mentése más néven, így megtudod tekinteni.
- elf
- Nem elérhető
Az első kettő elég érdekes... olyan furcsán néz így ki, hogy így össze vannak vagdosva ezek a képek... nem tom, nekem nem teccenek annyira /bocsee /Vilya írta: Képek:
Arwen
[size=9:2mr7eeic]képek nagyon rossz minőségüek és ráadásul xp háttérrel hozták össze.../[/size]
Ez viszont már szebb!
az utcsó kettő sajnos nem jön be...
- Vilya
- Nem elérhető
Arwen
[size=9:1n6qinh4]képek nagyon rossz minőségüek és ráadásul xp háttérrel hozták össze.../[/size]
Ez viszont már szebb!
- elf
- Nem elérhető
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- shaira
- Nem elérhető
A legszebb színésznő Catherine Zeta-Jones előtt Líz Taylor. Egyébként ha korábban csinálták volna meg a filmet, a gyönyörű színésznők idején, bőven lett volna Arwen és tökéletes Galadriel...
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
A lovaglás engem nem zavart, inkább csak az, hogy elcsórta Glorfindel szerepét...
[size=9:1t76vtuy]Lyana:Catherine Zeta-Jones [/size]
- lázadó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
P.J.-t azt lehetne, de annyi minden jó dolgot tett a rengetek rossz mellet, hogy őt sem tudom hibáztatni, mondjuk 50-50 % az arány, csak nem tom még mindig, hogy jött neki, a horror-rendezőnek a csorgás... megyek felhívom, és beszélek vele... ideje kideríteni, mi az igazság
- Lyana
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Örülök, hogy tetszettek a képek. Ezeken kívül én még csak olyan képet láttam, ami enyhén szólva szörnyű!
Amúgy lázadónak igaza van. Arwent nem kellett volna lóra ültetni. Azt már megemésztettem, hogy muszáj volt kicsit többet szerepeltetni, mint a könyvben, de Glorfindelt kihagyni miatta, az...
Egyszóval én nem tettem volna.
Galadrielről, meg csak annyit, hogy bizonyos szögből nézve egész szép. A valóságban sokkal, de sokkal szebb. Viszont tündésre sikerült. Na ennyit erről, mert ez nem róla szól.
Én biztos, hogy soha nem leszek Liv rajongó.
Arwen, meg semleges.
Ja és még valami. A legszebb színésznők az én véleményem szerint Chatrine Zeta-Jones és Tia Carrere. [size=9:1k1niagt]((Az ő nevével mindig bajban vagyok!))[/size]
"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."
- elf
- Nem elérhető
Végülis sok igazság van abban, amit írsz, de gondolod, hogy ez Liv hibája?lázadó írta: Elfikém, drága, nem tom, mit is vársz egy lázadótól... én spec azt, hogy lázadjon, kötekedjen...és vitázzon... de elmondhatod nekem...
Nem mondanám, hogy Galadriel olyan nagyon méltóságteljes, abban a topicban volt róla szó, azt hiszem, hogy ez nem nagyon sikerült úgy, ahogy kellett volna... Arwen meg nem csak ártatlan, hanem olyan kis törékeny, meg mit tudom én... olyan tünde, nem kellett volna lóra ültetni, rontja a hatást... azt a hatást, amit P.J. akart kelteni, csak nem sikerült... nekem hiányzik belőle egy több ezer éves tünde bölcsessége, valami esthajnalcsillagos méltóság és egy kis szomorúság, de nem Aragorn miatt... ezt szerintem nem sikerült belevinnie a játékába úgy, ahogy én vártam, persze ettől még más szempontból elég szomorú
Mert szerintem nem. Ő csak eljátszotta a tőle telhető legjobban a szerepet, amit adtak neki.
De igaz, hogy amikor pl. ő jött Frodoért Glorfindel helyett, majdnem lefordultam a székről, meg amikor kb. fél órában végignyálazták a TTT-t Aragornnal... szal télleg elég gáz lett szegény, de ezért nem Liv Tylert kéne elítélni, hanem PJ&co-t azt hiszem...
- lázadó
- Nem elérhető
Nem mondanám, hogy Galadriel olyan nagyon méltóságteljes, abban a topicban volt róla szó, azt hiszem, hogy ez nem nagyon sikerült úgy, ahogy kellett volna... Arwen meg nem csak ártatlan, hanem olyan kis törékeny, meg mit tudom én... olyan tünde, nem kellett volna lóra ültetni, rontja a hatást... azt a hatást, amit P.J. akart kelteni, csak nem sikerült... nekem hiányzik belőle egy több ezer éves tünde bölcsessége, valami esthajnalcsillagos méltóság és egy kis szomorúság, de nem Aragorn miatt... ezt szerintem nem sikerült belevinnie a játékába úgy, ahogy én vártam, persze ettől még más szempontból elég szomorú
- elf
- Nem elérhető
és azt sem jelenteném ki, hogy egy fórumon feltétlenül vitázni kell... de hát mit is várok én egy lázadótól :
a képekről annyit, hogy sztem tök yook, és nem étem miért baj, ha valaki ártatlan szépség, de azért azt is vegyétek figyelembe, hogy GAladriel már sokkal idősebb ARwennél, ha yool tudom - lehet, hogy rosszul -, a nagymamája, szal yoo, hogy méltóságteljesebb...
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
- Augustíne
- Nem elérhető
Amúgy sztem a legszebb színésznő Alexsis Bledel (és 1 kicsit Lindsay Lohan)!!! Gyönyörű!!
ORLANDO 4ever!!!!
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
- Augustíne
- Nem elérhető
Basszus!!!! MÉR ILYEN SZÉP EZ A LIBA???????????????????? 8O Behalok!Lyana írta: Katt
A Bravoban a "Kedveskedünk" v melyik rovatban nagy Liv kép van, a Cinemában pedig 1 csomó GyU-s cucc!
ORLANDO 4ever!!!!
- lázadó
- Nem elérhető
nem lett igazam, de csak azért nem, mert ti békés természetű Liv-rajongók vagytok, és nem vitáztok velem... sőt, csak én vagyok olyan marha, hogy ilyenekről vitázzam, vagy próbálkozzam, más nem nagyon...
erre van a fórum, nem? vagy ez Liv-barátok gyűjtőhelye?
de ha nem akar senki vitázni, hát feladom...
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
- elf
- Nem elérhető
a képek irtó yook!!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.