Arwen (Liv Tyler)

Több
21 éve 3 hónapja #135354 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
:D Mér? Legsie-nek is van olyan képe, amin tuti nincs rajta a füle! :)

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #135343 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

Augustíne írta: Undómiel: az utccsó képeden nincs is tündefüle! legalábbis nem látszik, h hegyes! ;)

Tényleg nem olyan látványos, de szerintem azért van! Azért nézze meg más is! Bár izgi lenne ROTK-kép, melyen Tylernek nincs tündefüle! Azért ennyire nem kellene halasztani (izé, szóval halandóvá tenni)... :oops:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 3 hónapja #135250 Írta: Augustíne
Szépek a képek! Undómiel: az utccsó képeden nincs is tündefüle! legalábbis nem látszik, h hegyes! ;)

Több
21 éve 3 hónapja #135232 Írta: Undómiel
Ezek voltak már?
www.warofthering.net/photos/rotk ... ge14.shtml
www.warofthering.net/photos/rotk ... ge13.shtml
www.warofthering.net/photos/rotk ... ge15.shtml
Én ezen első felső 3 kép alapján tuti nem venném el feleségül... Na jó, meg kislány is vagyok :wink: , de azért lehetne szebb...

www.warofthering.net/photos/rotk ... ge16.shtml :arrow: ezen viszont nagggyon szép

Több
21 éve 3 hónapja #135215 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
21 éve 3 hónapja #135158 Írta: Lyana
Lyana válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Sziasztok!

Varda Elentári ezek az oldalak szuper jók!
Egy olyan GyU-s sakkot nagyon szívesen elfogadnék.
Nálam Nenya a nyerő. És gyönyörű képek voltak róla mindkét helyen.
Azok az ivóalkalmatosságok sem rosszak. Főleg a sárkányos.

"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."

Több
21 éve 3 hónapja #135149 Írta: Varda Elentári
Varda Elentári válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Itt is vannak jók, bár van 1-2 elég érdekes is... :wink:
www.tolkientown.com/shop/default.php?cPath=66
A kategóriák közül válasszátok ki a Mugs & Goblets-t!!! Szóhoz sem jutok... :P

Nîn o Chithaeglir
lasto beth daer;
Rimmo nîn Bruinen
dan in Ulaer!

Több
21 éve 3 hónapja #135135 Írta: elf
elf válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Sziasztok! Kicsit feljebb kéne már vinni a topicot :roll: ...

Undómiel: köcce azt a képsorozatot, tök yoo az a kalap Liven :lol: !!

Varda Elentári: eszméletlen yoo az az oldal, amit belinkeltél :4!: :!: :!:
Tökre tetszenek az éxerek és tárgyak, amik ott vannak :lol:

Elen síla lúmenn' omentielvo!

Több
21 éve 3 hónapja #135101 Írta: Augustíne
Varda: húú, de jók! nekem Hadhafang tetszik nagyon!!

Ez egy nagyon jó kép!!! Csak kicsit álmos fejet vág. ;) :
www.lovelylivtyler.com/showpic.html?url=..._commercial_in_Paris

Több
21 éve 3 hónapja #135076 Írta: Varda Elentári
Varda Elentári válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Ajánlom figyelmetekbe!
Szerintem lesz akinek tetszeni fognak az itt látott dolgok: :wink: :dance:
www.noblecollection.com/catalog/ ... m?catid=17

Nîn o Chithaeglir
lasto beth daer;
Rimmo nîn Bruinen
dan in Ulaer!

Több
21 éve 3 hónapja #135060 Írta: Undómiel
www.lovelylivtyler.com/pictures/ ... y&mode=AND
Liv a Givenchy reklámfilmjének forgatásán.

Több
21 éve 3 hónapja #134915 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)

elf írta:

Vilya írta: Képek: :wink:
Arwen
Arwen - ezen a képen rajta van a nyaklánc, amit Aragornnak ajándékoz.
[size=9:1wmotzgq]képek nagyon rossz minőségüek és ráadásul xp háttérrel hozták össze.../[/size] :roll:
Ez viszont már szebb!
Hogy ezt mennyiszer láttam és gondolom látáttok! - csak ilyen formában még nem. :wink:

Az első kettő elég érdekes... olyan furcsán néz így ki, hogy így össze vannak vagdosva ezek a képek... nem tom, nekem nem teccenek annyira /bocsee :roll: /
az utcsó kettő sajnos nem jön be... :?

Az első kettő nekem sem tetszik... szerintem nagyon rossz minőségü és ezt leírtam abban a nagyon apró betüs részben. :wink:
A másik kettőt viszont :arrow: Cél mentése más néven, így megtudod tekinteni. :wink:

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 3 hónapja #134909 Írta: elf

Vilya írta: Képek: :wink:
Arwen
[size=9:2mr7eeic]képek nagyon rossz minőségüek és ráadásul xp háttérrel hozták össze.../[/size] :roll:
Ez viszont már szebb!
Hogy ezt mennyiszer láttam és gondolom látáttok! - csak ilyen formában még nem. :wink:

Az első kettő elég érdekes... olyan furcsán néz így ki, hogy így össze vannak vagdosva ezek a képek... nem tom, nekem nem teccenek annyira /bocsee :roll: /
az utcsó kettő sajnos nem jön be... :?

Több
21 éve 3 hónapja #134907 Írta: Vilya
Vilya válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Képek: :wink:
Arwen
[size=9:1n6qinh4]képek nagyon rossz minőségüek és ráadásul xp háttérrel hozták össze.../[/size] :roll:
Ez viszont már szebb!

[size=9:17rof5fd](Frodó & Samu)[/size]

Több
21 éve 3 hónapja #134881 Írta: elf
JAJ csak ezt ne plíííz!!! Nehogy itt is nekiálljunk valaki mást keresni Liv helyére, mert akkor kikaparom a szemem... :roll:

Több
21 éve 3 hónapja #134849 Írta: Lalaith Scarlett
Lalaith Scarlett válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Shaira: szvsz is lett volna jó színésznő Arwennek, ha még nem a mai plázacicák és a liv-féle idétlen, tehetségtelen kis p*csák korszakában csinálják meg a GYU-t... :roll: Újraindult a Filmmúzeumon a Hollywoody arcképcsarnok, majd ott nézelődök :wink:

Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...

Több
21 éve 3 hónapja #134845 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Szerintem Liv megtett mindent, hogy kihozza magából a legtöbbet Arwenért.(mondjuk nagy csalódás, hogy a lovas jelenetet nem tudta volna egyedűl megcsinálni)
A legszebb színésznő Catherine Zeta-Jones előtt Líz Taylor. Egyébként ha korábban csinálták volna meg a filmet, a gyönyörű színésznők idején, bőven lett volna Arwen és tökéletes Galadriel... :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #134832 Írta: Lalaith Scarlett
Elf: semmi bajom Liv szépségével, ezis egyfajta szépség. Szóval Arwen bölcs, tapasztalt, szenvedő lélek, Liv meg inkább olyan BÁJOS. Livnek szerintem egyáltalán nem volt olyan méltóságteljes, arwenes kisugárzása, mint kellett volna... :roll:
A lovaglás engem nem zavart, inkább csak az, hogy elcsórta Glorfindel szerepét... :evil:

[size=9:1t76vtuy]Lyana:Catherine Zeta-Jones :wink: [/size]

Több
21 éve 3 hónapja #134830 Írta: lázadó
lázadó válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Elfikém, nem hibáztatom Livet, semmi közöm hozzá, csak elmondtam, mit gondolok az Arwenes alakításáról, de nem hibáztatom, én se lettem volna jobb, szóval ennyi
P.J.-t azt lehetne, de annyi minden jó dolgot tett a rengetek rossz mellet, hogy őt sem tudom hibáztatni, mondjuk 50-50 % az arány, csak nem tom még mindig, hogy jött neki, a horror-rendezőnek a csorgás... megyek felhívom, és beszélek vele... ideje kideríteni, mi az igazság :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #134817 Írta: Lyana
Lyana válaszolt a következő témában: Arwen (Liv Tyler)
Sziasztok!

Örülök, hogy tetszettek a képek. Ezeken kívül én még csak olyan képet láttam, ami enyhén szólva szörnyű!

Amúgy lázadónak igaza van. Arwent nem kellett volna lóra ültetni. Azt már megemésztettem, hogy muszáj volt kicsit többet szerepeltetni, mint a könyvben, de Glorfindelt kihagyni miatta, az... :evil:
Egyszóval én nem tettem volna.

Galadrielről, meg csak annyit, hogy bizonyos szögből nézve egész szép. A valóságban sokkal, de sokkal szebb. Viszont tündésre sikerült. Na ennyit erről, mert ez nem róla szól.

Én biztos, hogy soha nem leszek Liv rajongó.
Arwen, meg semleges.

Ja és még valami. A legszebb színésznők az én véleményem szerint Chatrine Zeta-Jones és Tia Carrere. [size=9:1k1niagt]((Az ő nevével mindig bajban vagyok!))[/size]

"A tűzből parázs lesz - majd az is kialszik,
De, ha lehunyod a szemed, a fényét újra látni fogod..."

Több
21 éve 3 hónapja #134811 Írta: elf

lázadó írta: Elfikém, drága, nem tom, mit is vársz egy lázadótól... én spec azt, hogy lázadjon, kötekedjen...és vitázzon... :wink: de elmondhatod nekem...
Nem mondanám, hogy Galadriel olyan nagyon méltóságteljes, abban a topicban volt róla szó, azt hiszem, hogy ez nem nagyon sikerült úgy, ahogy kellett volna... Arwen meg nem csak ártatlan, hanem olyan kis törékeny, meg mit tudom én... olyan tünde, nem kellett volna lóra ültetni, rontja a hatást... azt a hatást, amit P.J. akart kelteni, csak nem sikerült... nekem hiányzik belőle egy több ezer éves tünde bölcsessége, valami esthajnalcsillagos méltóság és egy kis szomorúság, de nem Aragorn miatt... ezt szerintem nem sikerült belevinnie a játékába úgy, ahogy én vártam, persze ettől még más szempontból elég szomorú

Végülis sok igazság van abban, amit írsz, de gondolod, hogy ez Liv hibája?
Mert szerintem nem. Ő csak eljátszotta a tőle telhető legjobban a szerepet, amit adtak neki.
De igaz, hogy amikor pl. ő jött Frodoért Glorfindel helyett, majdnem lefordultam a székről, meg amikor kb. fél órában végignyálazták a TTT-t Aragornnal... szal télleg elég gáz lett szegény, de ezért nem Liv Tylert kéne elítélni, hanem PJ&co-t azt hiszem...

Több
21 éve 3 hónapja #134808 Írta: lázadó
Elfikém, drága, nem tom, mit is vársz egy lázadótól... én spec azt, hogy lázadjon, kötekedjen...és vitázzon... :wink: de elmondhatod nekem...
Nem mondanám, hogy Galadriel olyan nagyon méltóságteljes, abban a topicban volt róla szó, azt hiszem, hogy ez nem nagyon sikerült úgy, ahogy kellett volna... Arwen meg nem csak ártatlan, hanem olyan kis törékeny, meg mit tudom én... olyan tünde, nem kellett volna lóra ültetni, rontja a hatást... azt a hatást, amit P.J. akart kelteni, csak nem sikerült... nekem hiányzik belőle egy több ezer éves tünde bölcsessége, valami esthajnalcsillagos méltóság és egy kis szomorúság, de nem Aragorn miatt... ezt szerintem nem sikerült belevinnie a játékába úgy, ahogy én vártam, persze ettől még más szempontból elég szomorú

Több
21 éve 3 hónapja #134766 Írta: elf
lázadó: ezt azért nem mondanám, hogy z Liv barátok gyűjtőhelye... :?
és azt sem jelenteném ki, hogy egy fórumon feltétlenül vitázni kell... de hát mit is várok én egy lázadótól :roll: :wink: :?:
a képekről annyit, hogy sztem tök yook, és nem étem miért baj, ha valaki ártatlan szépség, de azért azt is vegyétek figyelembe, hogy GAladriel már sokkal idősebb ARwennél, ha yool tudom - lehet, hogy rosszul 8) -, a nagymamája, szal yoo, hogy méltóságteljesebb... :roll:

Több
21 éve 3 hónapja #134607 Írta: Lalaith Scarlett
Szvsz Cate is szép, de tényleg inkább csak tündés :roll: A legszebb színésznő szvsz Vivien Leigh.

Több
21 éve 3 hónapja #134606 Írta: Augustíne
Aha! Ebben igazad van! Bár sztem Galadriel NEM SZÉP - csak tündés! (és igazad van: méltóságteljes!) :)
Amúgy sztem a legszebb színésznő Alexsis Bledel (és 1 kicsit Lindsay Lohan)!!! Gyönyörű!! :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #134602 Írta: Lalaith Scarlett
Háát, szépnek szép, de én nem "ezt a fajta szépséget" részesítem előnyben...Szal szvsz sokkal többre tartom ha vki "méltóságteljesen" szép (pl. Galadriel), liv inkább olyan ártatlan szépség..

Több
21 éve 3 hónapja #134591 Írta: Augustíne

Lyana írta: Katt

Basszus!!!! MÉR ILYEN SZÉP EZ A LIBA???????????????????? 8O Behalok!

A Bravoban a "Kedveskedünk" v melyik rovatban nagy Liv kép van, a Cinemában pedig 1 csomó GyU-s cucc!

Több
21 éve 3 hónapja #134563 Írta: lázadó
Elfikém: hehee - tényleg azt hittem, érted, miért hívlak így, de bocs a feltételezést
nem lett igazam, de csak azért nem, mert ti békés természetű Liv-rajongók vagytok, és nem vitáztok velem... sőt, csak én vagyok olyan marha, hogy ilyenekről vitázzam, vagy próbálkozzam, más nem nagyon...
erre van a fórum, nem? vagy ez Liv-barátok gyűjtőhelye?
de ha nem akar senki vitázni, hát feladom...

Több
21 éve 3 hónapja #134550 Írta: Lalaith Scarlett
Lyana:Azokon a képeken tényleg szép :wink:

Több
21 éve 3 hónapja #134548 Írta: elf
lázadó: úglátszik mégsem lett igazad. egyébként nagyon díjaznám, ha nem elfikéznél, ok? nem nehéz kérés, asszem.

a képek irtó yook!! :lol: 8)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.745 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére