- Köszönetek: 0
Arwen (Liv Tyler)
- Augustíne
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Meleth: Egyáltalán nem a kinézetéből ítélem meg vk-ről, h milyen belülről! Te láttad az "A Gyűrűk Ura - A 2 Torony: Visszatérés Középföldére"-t?! Hát enyhén szőke beszólásai voltak a csajnak, és ahogy affektált... hát kikészültem!!! De a többi interjújában is ilyen! És azt h milyen színésznő, azt a filmjeiből fel tudom mérni! Hát sztem mind1ik eléggé felejthető alakítás volt! Azért 1 karakter megformálásához több is kéne, mint mereszteni a nagy kék szemeit, és elrebegni azt a néhány szót, amit előtte a rendező 20x elmondott neki!! Na, ez az én véleményem, és ha nem egyezik a tiéddel, akkor attól még nem kell kiborulni!
ORLANDO 4ever!!!!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Nilraen
- Nem elérhető
Igaz h. 1x mondtam h. Arwennek azért van ennyi szerepe mert külömben az átlag mozinézők nem értenék a házasságot,de ez engem nem
vigasztal.szerintem akkor is túl sokat szerepel..ha kivennék a TT-ből azt az 5perces nyálazást meg lennék elégedeve.Bár az a rész amikor Aragorn halálát mutatták,az még nem is volt rosz,és Liv még meg is tudott hatni-szóval annyira nem lehet szar szinész mert én nem vagyok egy érzelgős típus.arról hogy lópofija van:néhány képen valóban,de pl. az Armageddonban nem is olyan ronda...
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- lázadó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Meleth_lin
- Nem elérhető
Augustíne: Abban igazad van, hogy "külsőre tökéletes volt", de azt honnan veszed, hogy "nagyon buta csaj" és "enyhén szar színésznő" lenne Liv? Honnan tudod te megítélni valakiről a kinézetéből, hogy buta? Csak azért gondolod ezt, mert szép?
És szerintem a szerepe sincs eltúlozva, csak egy kicsit; a gázlós résznél mondjuk nem értem, hogy miért nem Glorfindel volt (mondjuk az eyhén szólva hülyén nézett volna ki, hogy felültetik Lijet a lóra, aztán a végén ott egyedül haldoklik...), de a többi jelenet szerintem kellett. Valaki írta, hogy ha nem lenne több jelenete a filmben, akkor azoknak, akik nem olvasták a könyvet érthetetlen lenne, hogy miért őt veszi el a végén Arargorn, meg egyáltalán ki az a nő. A második résznél meg hogy mennek elhajózni a tündék, az szerintem szuper ötlet volt, hogy mutatták (ja, és nem Arwen ment az élükön, de ha ti úgy láttátok, akkor kérlek nézzétek meg a filmet mégegyszer!) . Mondjuk azt sem értem, hogy miért a tündék mentek a Helm-szurdokba segíteni, és nem a dúnadánok de ez nem tartozik Arwenhez.
"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."
- Augustíne
- Nem elérhető
Kép az esküvőről (nem vm sok látszik Livből):
www.lovelylivtyler.com/wedding/pictures.html
Itt tök jól néz ki (ez vmelyik filmjéből van?):
www.lovelylivtyler.com/wedding/wedding.html
Ezen kihaltam!! ( Ki hasonlít Livre? ):
Ez a nő hol hasonlít Livre???!!:
www.lovelylivtyler.com/showpic.h ... _Liv&text=
Itt van az összes:
www.lovelylivtyler.com/pictures/ ... ge=english
ORLANDO 4ever!!!!
- Laivinë
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Az egyik kedvenc filmem az Armageddon. Annak a végén volt az a jelenet, amikor a lány apja, akit szintén Liv Tyler játszott, elbúcsúzott tőle, mert tudta, hogy meg fog halni. Akkor figyeltem a lányt, szerintem külsőre biztos, hogy tökéletes Arwen, mert alapból jó hozzá az arca. Nem tudom, mit vagytok így ezzel oda.
Az meg magánvélemény, hogy ki mlyen jó színész, de én nem igazán láttam kifogásolnivalót a filmben... mondjátok már meg nekem, hogy miért nem játszotta jól, mert vagy csak kifogás a dolog, vagy én vagyok vak.
Laivinë Laurelassë
- lázadó
- Nem elérhető
- Augustíne
- Nem elérhető
www.lovelylivtyler.com/movies/rotk.shtml#store
A kedvencem a 3. sor 1.!
Ezt próbáljátok ki!:
www.lovelylivtyler.com/multimedia/hangman.php
ORLANDO 4ever!!!!
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
:Újabb érdekes fogalmak a szépségről, főleg szegény Aragornéról
Nem t'om, Arwennel mi bajod a képen , de Aragorn tényleg BORZASZTÓ!!! :disagree: :down:
Miért van az, hogy csak Galadrielt és Arwent szidja mindenki (már aki szid valakit)? És ne mondjátok, hogy csak azt írjátok, hogy "csúnya" meg "ronda", meg "lópofi", mert ez is szidás, legalábbis ha rátok mondaná valaki ezeket, főleg úgy hogy nem is tudtok rá reagálni, akkor ti is szidásnak vennétek! És miért van az, hogy a férfi színészeket nem szidja senki, max hogy "el van rontva a jelenete", de "az sem az ő hibája"?!? Mert az engem teljesen nagyon idegesít és zavar, hogy Galadriel/Cate és Arwen/Liv topicjaiban szinte csak a vita megy (ami úgy alapjában véve nem lenne baj), de a férfi színészek topicjaiban szinte mindben csak az megy, hogy "jajj de elolvadok tőle", meg "hű de milyen nagyon cukin néz ki", meg "hű de nagyon milyen jól néz ki", de ott olyat egyszer sem láttam írva, hogy de pocsék színész, vagy ha igen, akkor is "de azért szeretjük"!!!!!!!!!
Én soha nem szoktam szidni Galadrielt és Arwent! :eek4: Különben is! A LOTR film így jó, ahogy van. Lehet, hogy a könyv jobb, (sőt, biztos) de a film is nagyon jó!!!
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Nagy király hangja zeng a messzeségbe,
Kit akár a halálba is követne a népe...
- Meleth_lin
- Nem elérhető
Teron: Hát most erre mit mondjak... Tényleg nem régóta olvasom ezt a két topicot. Livet is ugyanúgy szidják, csak itt, igen, PJ-t is jobban, meg Livet enyhébb, és finomabb kifejezésekkel.
- Teron
- Nem elérhető
Teron
"Creating a paradise in a cursed world... It's meaningless."
- Meleth_lin
- Nem elérhető
- Teron
- Nem elérhető
Teron
- Teron
- Nem elérhető
Teron
- Meleth_lin
- Nem elérhető
Előre szólok, hogy most is olyan hangnemben írok, mint tegnap a galadrielesbe, ha nem durvábban. (De, hát megint este van és fáradt vagyok...)
Miért van az, hogy csak Galadrielt és Arwent szidja mindenki (már aki szid valakit)? És ne mondjátok, hogy csak azt írjátok, hogy "csúnya" meg "ronda", meg "lópofi", mert ez is szidás, legalábbis ha rátok mondaná valaki ezeket, főleg úgy hogy nem is tudtok rá reagálni, akkor ti is szidásnak vennétek! És miért van az, hogy a férfi színészeket nem szidja senki, max hogy "el van rontva a jelenete", de "az sem az ő hibája"?!? Mert az engem teljesen nagyon idegesít és zavar, hogy Galadriel/Cate és Arwen/Liv topicjaiban szinte csak a vita megy (ami úgy alapjában véve nem lenne baj), de a férfi színészek topicjaiban szinte mindben csak az megy, hogy "jajj de elolvadok tőle", meg "hű de milyen nagyon cukin néz ki", meg "hű de nagyon milyen jól néz ki", de ott olyat egyszer sem láttam írva, hogy de pocsék színész, vagy ha igen, akkor is "de azért szeretjük"!!!!!!!!! :down: :crazy: :mad2: :shake:
Ezt bocs, hogy ide írtam be, de nem leltem eddig olyat, ahol el is olvassa mindenki, meg úgy vettem észre, hogy aki az egyik szereplő topicát elolvassa, az a másikét is el fogja.
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... aceCap.jpg
Újabb érdekes fogalmak a szépségről, főleg szegény Aragornéról :
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... lessar.jpg
- Nilraen
- Nem elérhető
Ellana írta: Igaz, hogy aki csak a filmet látja, az nem tudhatná majd a 3. részben, hogy ki is az az Arwen, de szerintem a FotR jelenetei bőven elegeke voltak. Szó se róla, a TTT Arwenes jelenetei is jól voltak megrendezve, meg az kellett is, amikor elindul szürkerévbe (megint azok miatt, akik csak a filmet látták) (bár Elrond személyiségét nem kellett volna megváltoztatni, de ez nem ide tartozik), de az, amikor Aragorn leesett a szikláról, már tényleg nem hiányzott.
.
én ezt nem azért mondtam mert védeni akarom ez csak egy válasz arra a kérdésre hogy miért túlozták el a szerepét.amit a TTTben csinálltak vele az sok(k).Tisztára kivoltam,és az a rész
TELJESEN FELESLEGES!!!!! :crazy: :rmad2:
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
Lalaith írta: Gilraen:
Az Egy veszedelmes elme vallomásai c.-ű filmben 10 másodpercre feltűnik Brad Pitt. Neki se írtak több szerepet azért, mert híres, és hogy több nő nézze meg a filmet...
Az lehet, de Brad Pitt- et nem rángatták ki Új-Zéland- ra a 10 mp- s szerepe miatt...
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
Az Egy veszedelmes elme vallomásai c.-ű filmben 10 másodpercre feltűnik Brad Pitt. Neki se írtak több szerepet azért, mert híres, és hogy több nő nézze meg a filmet...
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
A korábbi vitához: Aragorn lezuhanása szvsz ÓRIÁSI baklövés volt PJ részéről. 8O
Arwen... Nos, Arwen a könyvben végig megmarad a titokzatos szépségnek, aki - Aragornhoz hasonlóan- beletörődik abba, hogy az ő sorsuk az, h. várjanak egymásra, míg Aragorn elvégzi a küldetést, amit az égiek rászabtak, - vagy bukjon bele. A FoTR- beli szereplése nem volt olyan hatalmas szörnyűség, (Bár tényleg becsúszott a lópofi ) mégpedig, mert Liv volt az egyik azon kevesek közül, akik TÉNYLEG híresek, és ha csak annyi szerepet kap amennyi a "NAGYKÖNYVBEN" meg van írva, akkor ennyi erővel egy névtelen senkire is bízhatták volna Arwen szerepét. A TTT- vel kapcsolatban annyit, hogy az a rengeteg smárolós jelenet szvsz enyhén szólva megsértette a titokzatos szépség "erkölcsi normáit" ... ( hű, de fellengzősen hangzott az utolsó két szó!!! 8O )
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Ellana
- Nem elérhető
Nilraen írta:
Hát szerintem azért nem olyan nagy gáz h. ilyen sokat szerepel Arwen,mert ha a film végén 1x csak úgy megjelenne egy nő és Aragorn csak úgy hip-hop feleségül venné,akkor azoknak akik nem olvasták a könyvet ,fogalmuk sem lenne róla hogy ki ő és hogy kerül ide...
(ha ezt már mondta v.ki bocs )
U.i.:Az Arwen babával kapcsolatban:BORZALMAS.(nem a kinézete ,az h. barbee babát csináltak szegény Arwenből..)
Igaz, hogy aki csak a filmet látja, az nem tudhatná majd a 3. részben, hogy ki is az az Arwen, de szerintem a FotR jelenetei bőven elegeke voltak. Szó se róla, a TTT Arwenes jelenetei is jól voltak megrendezve, meg az kellett is, amikor elindul szürkerévbe (megint azok miatt, akik csak a filmet látták) (bár Elrond személyiségét nem kellett volna megváltoztatni, de ez nem ide tartozik), de az, amikor Aragorn leesett a szikláról, már tényleg nem hiányzott.
Az Arwen babáról: Szörnyű, rettenetes, undorító! Dehát, ez van, egyes emberek minden alkalmat megragadnak a pénzcsinálásra.
"Szállani, szállani, szállani egyre
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre..."
/Ady: Új vizeken járok/
- Enna Silme
- Nem elérhető
Nimrodel O Lorien írta: Számomra ez egy egészen új ábrázolás. 8O
www.kukunor.com/index.php?sid=15 ... word=Arwen
Láttátok már? [size=9:3fg0ga7a](Ha igen, bocs!)[/size]
Neeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! 8O Meghalok! Ez brutális! Miért kínoz engem ez a világ ilyen dolgokkal??? :quasi:
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Undómiel
- Nem elérhető
Lalaith írta: Láttátok ezeket a felettéb szexis Arwen-képeket?
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... arwen2.jpg
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... nstar9.jpg
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... arwen8.jpg
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... nstar1.jpg
Szegény Aragorn! Ha ezt meglátja, kirohan a világból!!! Sajátos értelmezése a szépségnek, hogy úgy mondjam!
Gyerekek! Adna valaki 54eurót azért a babáért? Mennyi is, 250-nel számolva 13500Ft???!!! 8O
- Artemisz
- Nem elérhető
Hehe! Ez az 1. kép! Mint 1 ikon!
A többi se sokkal jobb...
A barbie-Arwen RÉMES!!! Komolyan, egyeseknek semmi se szent! Huh!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Coralie
- Nem elérhető
Nimrodel
- Lalaith Scarlett
- Nem elérhető
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... arwen2.jpg
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... nstar9.jpg
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... arwen8.jpg
img-fan.theonering.net/rolozo/im ... nstar1.jpg
- Nilraen
- Nem elérhető
Voronve írta: Mae govannen!
Én is most írok ide először, de látom, ide aztán rendesen beírtátok a véleményeteket!
Az tényleg igaz, hogy Arwen a könyvhöz képest túl sokat szerepel, de szerintem ez ettől még nem ront semmit a filmen, mert azok a jelenetek végülis jól vannak megcsinálva; és egyébként sem lehet a film és a könyv mindenben ugyanaz. Ettől is érdekes...
Nekem nincs semmi bajom Livvel; de az, hogy Cate Blanchett nem elég szép vagy nem elég jó Galadrielnek, ezzel teljesen nem értek egyet. Szerintem tökéletesen játszott, és én Galadriel szépségét is ilyennek képzeltem el. Pont. Húu
Én is előszőr fogok irni ide....
Hát szerintem azért nem olyan nagy gáz h. ilyen sokat szerepel Arwen,mert ha a film végén 1x csak úgy megjelenne egy nő és Aragorn csak úgy hip-hop feleségül venné,akkor azoknak akik nem olvasták a könyvet ,fogalmuk sem lenne róla hogy ki ő és hogy kerül ide...
(ha ezt már mondta v.ki bocs )
U.i.:Az Arwen babával kapcsolatban:BORZALMAS.(nem a kinézete ,az h. barbee babát csináltak szegény Arwenből..)
- Coralie
- Nem elérhető
www.kukunor.com/index.php?sid=15 ... word=Arwen
Láttátok már? [size=9:253hla0o](Ha igen, bocs!)[/size]
Nimrodel
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.