- Köszönetek: 0
Szörnyek Keringője - MTT Farsangi Bál 2011.
- Fio
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ryana
- Nem elérhető
egy kék bolyhos kardigán,
egy barna női csizma
és egy fekete hálós kardigán?
Nem szeretném őket sokáig őrzigetni, kérem a tisztelt gazdáikat, vigyék őket haza!
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- gillz
- Nem elérhető
need more brainz. yourz. now.
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
(amúgy köszönöm NEKTEK, fantasztikus volt, és nagyon hamar elröppent. imádlak titeket!)
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
- gillz
- Nem elérhető
Rayan írta: Cue: én teljes mértékben veled értek egyet, de egyszerűen lehetetlen vérfrissítést csinálni, ha az emberek évek óta ugyanazokra a zenékre szeretnek táncolni - és a többség valóban jól érzi így magát, mert senki nem kapálózik.)
ez nem igaz, vannak, akik kapálóznak (te, Cue, én minimum ebben a fórumban, most ) sőt, hallottam és láttam buli közben embereket, akiknek lett volna egyéb ötlete... de ez valóban az aktuális szervezőkön múlik, hogy megpróbálkoznak-e mással, vagy sem.
need more brainz. yourz. now.
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Cueddo
- Nem elérhető
Nekem is nagyon tetszett a Farsang, le a kalappal előttetek! Az előttem szólók már mindenféle jót elmondtak, amit csak ismételni tudnék, úgyhogy mondok inkább egy kritikát.
Valószínű az én zenei ízlésem eltérő, mert látom, mindenkinek tetszett a zene-összeállítás. Én most úgy voltam vele, hogy már untam azokat a számokat, amik egyszer nagyon magasra tették a lécet a 2009-es pajtapartin, akkor még szívből élveztem is, aztán ezeket még egyszer el lehetett sütni a legutóbbi táborban, aztán voltak a kömtök is közben... szóval, örültem volna valami vérfrissítésnek a tracklistben. Mondjuk egy kis írkocsmás vonal. Vagy bármi. Csak ne ezek a számok. Vagy legalább kevesebb belőlük.
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Abba ne hagyd, legfeljebb szüneteltesd pár hónapig! Ami meg a bálterem méretét illeti, nem csak az volt kicsi. Hiányzott egy olyan leülős rész, ahol kisebb az átjáró forgalom (az egyik ilyen ténylegesen az átjáró volt a lépcső és a tévé között, a másik a ffi öltöző, ahol a kaja topik miatt volt nagyobb forgalom).Julcsi_ írta: (vagyis... elég kicsi az a bálterem... na jó, elég a szervezésből Júlia... )
Bár mondtam a helyszínen is, itt is megismétlem: külön-külön és együtt is nagy-nagy köszönet minden szervezőnek, nagyszerű volt a farsang!
(Akik hiányolták a tavalyi Békacsókok aktualizált párját / folytatását, gondoljanak arra, hogy Yavanna is csak egyszer tudott Fákat teremteni, és Feanor is csak egyszer tudott szilmarilokat tákolni. Sőt, Gollam is csak egyszer tudott beleszédülni a Gyűrűvel az Orodruinba... De azért igyekszem!)
- Fio
- Nem elérhető
Többen kérdeztétek a "zöld golyók" receptjét. Parancsoljatok:)
Hamis mandulás golyók
(Szörnypete:))
* 28 dkg búzadara
* 20 evőkanál forró tej
* 25 dkg darált keksz
* 12 dkg sütőmargarin
* 20 dkg porcukor
* 1 keserű mandula aroma
* ét tortabevonó
A búzadarát leforrázod a forró tejjel, majd hagyod kicsit puhulni. Majd hozzáadod a darált kekszet, a margarint, a porcukrot és a mandulaaromát. Az egészet jól összegyúrod, majd golyókat formázol belőle, és kb. 1 órára beteszed a hűtőbe. Tortabevonót megolvasztod, belemártogatod a golyókat és szilárdulás után fogyaszthatod.
Fio
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Peredhil/Thor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Szerintem évek óta nem vettem részt ennyire jó MTT-s bulin (meg nem MTT-s bulin sem).
Ja, és a kaja sem volt még soha ennyire jól eltalálva, nagy ötlet volt, kössz a séfnek vagy aki művelte.
Hamar még ilyen jó hangulatú bulikat!
A válaszok önmagunkban rejlenek, csak az a kérdés, hogy van-e elég bátorság benned, hogy szembenézz velük. Úgy gondolom, hogy mindannyiunkban van valamennyi Odinból, Thorból, vagy éppen Lokiból, és rajtunk áll, hogy ebből mit tudunk hasznosítani.
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
Szerintem nem volt sokkal kevesebb műsor, de nagyon jót tett neki az ideális blokkosítás, a megfelelő szünetekkel. A siker titka: külön műsoros és jelmezversenyblokk, külön keringőblokk, külön buliblokk. És igen, a kajablokk és az italbüfé elkülönítéséért, a külön kabátakasztóért és a külön öltözőkért külön köszönet jár!Eglarcarien írta: Csatlakozom az előttem szólókhoz, remek buli volt, és műsorból sem volt túlságosan sok ( nekem a korábbi években néha egy kicsit már hosszadalmas volt a műsorblokk..). Ill. az,hogy a kaja külön helyiségben volt, szintén jó ötlet, és a kabátok "kihelyezése" is csökkentette az öltözői entrópiát. Szóval le a kalappal a szervezők előtt, nem csak hangulatilag, logisztikailag is nagyot alkottak.
(Ha egyetlen ici-pici kekeckedést megengednék magamnak, azt mondanám: az italok lehettek volna kicsit olcsóbbak, de egy ilyen remek rendezvény mellett még ekkora kekeckedést sem engedélyezek meg magamnak.)
- Gilith
- Látogató
Sötét Úr írta: Képek!
Nagyon jók lettek a képek Gratulálok!
- Orsie
- Nem elérhető
köszönet a szervezőknek és résztvevőknek remek műsorért, a fincsi kajákért és piákért, a fantasztikus nyitókeringőért (eddig nem tudtam, hogy Linkin Parkra is lehet keringőzni xD), táncpartnereimnek a táncokért, Márknak a Fehér HP videóért, a DJ-knek a zenékért (igen, valóban lábgyilkos playlist volt) - külön kiemelném a harmadik műszak zenéjét, amire még a Zionnál is féktelenebb extázisban nyomtuk /azóta meg megszereztem az egész Chrytal Method diszkográfiát.../
nem csak sokat táncoltam, annyit nevettem este, hogy néha fájt az arcom
imádlak Titeket!
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Eglarcarien
- Nem elérhető
MÁS:
Ha esetleg valaki talált egy fekete szíjas, lekerekített téglalap-forma karórát, az priviben jelentkezzen nálam, plíz. *szépennéz* (már minden táskámat/zsebemet áttúrtam, csak arra tudok gondolni, hogy a nagy pakolászásban esetleg kicsúszhatott, és beleesett valaki cuccai közé :C)
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- Angwen
- Nem elérhető
Mélységesen egyetértek. Egyszer be fogom linkelni a halálra táncoltatott lány balladáját.Gandalf írta: A lábaim fájnak, a tracklist gyilkos volt.
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Julcsi_
- Nem elérhető
ide is leírom, hogy milyen fantasztikusan éreztem magam Veletek. Köszönjük a sok-sok segítséget, azt, hogy mára megbízható, jól együtt dolgozó csapattá nőttük ki magunkat. Nagyon pozitív élmény volt farsangot szervezni, mert meglepő módon végig simán ment minden.
Gandalf, köszönöm ezt a megjegyzést (a kiküszöbölőset), nekem a tavalyi után konkrétan ez volt a személyes misszióm...
Jövőre akkor Veletek, ugyanitt! (vagyis... elég kicsi az a bálterem... na jó, elég a szervezésből Júlia... )
argh
- Enelya
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
és a képek is királyak:D;)
(Lily;))
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Külön köszönöm azoknak, akik régen jártak felénk, hogy eljöttek - örömteli meglepetés volt Idrilt látni, kevésbé meglepetés, de hasonlóan örömteli volt Sent megölelgetni, Maglorral parolázni, Lamyval aggódni egy sort a "hazai" helyzeten, Szofi parókája láttán levegő után kapkodni , és... már megint nem tudom végigsorolni.
[center:25ownwse]
...és akkor a legjobbakat még nem is láttátok! [/center:25ownwse]
- Gilith
- Látogató
- Lyona
- Nem elérhető
<3
Nem szenvedek őrültségben... Minden percét élvezem!
- Gandalf
- Témaindító
- Nem elérhető
A tavalyi (egyébként szintén remekül sikerült) Farsang minden akkori hibáját, hátrányát sikerült idén kiküszöbölni, így elmondhatjuk, hogy ez a bál is a legdinamikusabban fejlődő rendezvényünkké nőtte ki magát.
A lábaim fájnak, a tracklist gyilkos volt.
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ryana
- Nem elérhető
Köszönöm a szervezőtársaknak, hogy ezt az estét összehoztuk, és hogy mindenki nagyon remekül csinálta a maga feladatát! Köszönöm minden segítő kéznek, aki bármit is pakolt, töltött, elhozott, visszavitt, megvett, megfestett, megrajzolt, megsütött, felragasztott, megprogramozott, nélkületek nem sikerülhetett volna így. Külön hálás vagyok, hogy előtte-utána olyan sokan jöttetetk oda, és kérdeztétek meg, mit segíthettek, nagyon jól esett.
És köszönöm a díjat!
Talált tárgyank, amik nálam várják szerető gazdájukat:
kék bolyhos kardigán
37-es női cipő
xs-es fekete szoknya
barna női csizma
fekete hálós kardigán
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Rabyn
- Nem elérhető
Egyetlen aprócska megjegyzésem lenne.: legközelebb a büfé beosztást ne ott helyben tudjuk meg. ))
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Angwen
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Rayan
- Nem elérhető
Én is szeretnék nagy köszönetet mondani a szervezésért, kívülről profin flottul ment minden!
Gratulálok!
Attila és Fio nagyszerű előadását meg lehet nézni a youtube-on (titkosítottam, így a kereső nem listázza. kérésre természetesen le tudom venni). A silány minőségért ezúton is elnézést kérek, ezt dobta a gép...
Attila zongorajátéka:
Fiona éneke:
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Aeglos
- Nem elérhető
Köszönöm a szervezőknek a tegnap esti alkalmat, nagyon jól éreztem magam!
Jó volt találkozni a sok rég-nem-látott baráttal, szörnyecskékkel, egyebekkel.
Külön nagy köszönet Fiónak és azoknak, akik az ételeket készítették, minden idők legjobb MTT-s kajasarkát sikerült létrehozniuk, nagyon finom volt minden!
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Ery
- Nem elérhető
Nagyon fantisztikus nagyszerű buli volt, meg klassz műsor! Az összes szervezőnek és fellépőnek és szörnynek és keringőnek nagyon köszönöm! Azt hiszem, nem én vagyok az egyetlen, akire már ráfért egy amolyan igazán klasszikus táncolós-elegáns-tombolós mtt-buli. Gratulálok hozzá!
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.