- Köszönetek: 1
Hát te ki vagy?
- Nieninque Meneldea
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Celebrom
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Fel tudnád esetleg ide tölteni, vagy ha nem elküldeni a celebromka"kukac"gmail"pont"com -ra?Nieninque Meneldea írta: Kedves Vörös Hód Arcosai!
Csináltam pár olyan képet (azt hiszem, 5 darabot; csodálatos mobilminőségben), amin Ti is rajta vagytok csapatilag, ha valaki szeretné őket látni, az jelezze, és elküldöm mailben
"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Celebrom
- Témaindító
- Nem elérhető
Amúgy nem győzőm hangsúlyozni, hogy fantasztikus csapat voltunk és méltóak Feanorhoz.
Úgy gondolom jól összekovácsolódtunk és ezért ha valaki találkozni szeretne, az szóljon , mert bármelyikőtökkel szívesen beszélgetnék még és szerintem ezzel többen vagyunk.
Remélem hamarosan az előadásunk is megtekinthető lesz.
Amúgy én néha még benézek ide és életben tartom még kicsit a topicot.
- Nieninque Meneldea
- Nem elérhető
Csináltam pár olyan képet (azt hiszem, 5 darabot; csodálatos mobilminőségben), amin Ti is rajta vagytok csapatilag, ha valaki szeretné őket látni, az jelezze, és elküldöm mailben
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Celebrom
- Témaindító
- Nem elérhető
Kincsőt vagy Pillangót.
- Celebrom
- Témaindító
- Nem elérhető
- Celebrom
- Témaindító
- Nem elérhető
Végre köszönthetünk itt Husi
A Harcosok nevei:
Bencsik Bianka (Nieninque Meneldea)
Bodrogi Cinnia (Cinnia)
Sőreg Réka (Arikon)
Báhidszki Vanda (Vadmacs)
Tóth Gergely (Alyr Arkhon)
Sebestyén Csaba (sebcsaba)
Lőki Dániel (Estel Adániel)
Szűcs Petra
Hursán János
Balla Katalin
Császár Péter (Lexilver)
Rákosné Zichy Katalin (RZK)
- Celebrom
- Témaindító
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Kincső
- Nem elérhető
- Cinnia
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Celebrom írta: Sárkány nem lesz...azt most nem szeretjük...
De kikérhetnénk a raktárból a tavalyi pónikrok... sárkány fejét, és mint trófeát hordozhatnánk. (az ugyanis sehova nincs leírva, hogy a Nirnaeth-ben ne öltek volna meg kisebb sárkányokat, ha a Harmadkorban holmi törpöknek meg rohíroknak sikerült, nehogymár pont a noldáknak ne menjen)
Amennyire tudom már így is lesz egy csapat, aki azzal büszkélkedik majd, hogy megöltek egy sárkányt. Szerintem két döglöttsárkány-fej egy táborba már egy kicsit túlzás lenne.
- sebcsaba
- Nem elérhető
Egy gyors bejelentkezés, hogy olvasom is a fórumot: SebCsaba vagyok, a Csabára is hallgatok, programozó, tíz éve MTT-függő. Most lelépek 10 napra Litvániába, az ottani Tolkien-fanokkal táborozni egy tóparton, a tábor előtti napokon jövök.
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Celebrom
- Témaindító
- Nem elérhető
Alyr, akkor már hozzuk a makulátlanok seregét is a raktárból.. . Milyen jól jöttek volna a Nirnaethben..
- Vadmacs
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Ez lesz az elso taborom,szerencsere mar par embert ismerek a kozossegbol.
Rolam: Londonban tanultam lakberendezest es designt,jartam erre-arra sokat a vilagban, imadok minden kreativ, alkoto-kezmuves tevekenyseget,festeni,rajzolni....Ebbol kifolyolag a Kreativ Rendben leszek.
Szeretek kerteszkedni,a mezoket-erdoket jarni es gyogyfuveket gyujteni s azokbol kivonatokat,gyogyolajokat kesziteni. Imadok sutni-fozni kulonleges eteleket.
Sportok kozul: van egy Angel nevu szurke arab teliverem,akin tul sokat nem ulok, mert egy plazacica vadallat,de talan egyszer beno a feje lagya, szeretek sielni, buvarkodni,bringazni,loterre jarni,horgaszni,erdot jarni...es meg rengeteg mindent.
Varom ,hogy megismerjelek Benneteket ..
Udvozlettel: Vanda xxx
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Celebrom írta: Sárkány nem lesz...azt most nem szeretjük...
De kikérhetnénk a raktárból a tavalyi pónikrok... sárkány fejét, és mint trófeát hordozhatnánk. (az ugyanis sehova nincs leírva, hogy a Nirnaeth-ben ne öltek volna meg kisebb sárkányokat, ha a Harmadkorban holmi törpöknek meg rohíroknak sikerült, nehogymár pont a noldáknak ne menjen)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Celebrom
- Témaindító
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Hat van hasonlosag a feanoritak es Targaryenek kozt jellemben is. )
Igen, ez is közrejátszott a rádöbbenésben
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Kincső
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Pillangó
- Látogató
Akkor ezennel én is bemutatkoznék. Deák Adri a becsületes nevem, mindenki (egy-két renitens egyént kivéve) Pillangónak szólít.
Egyiptológiát és elméleti nyelvészetet hallgatok az ELTE-n, szabadidőmben énekelek, kószálok, és sokat alszom mezőkön. Ez lesz a harmadik mtt-táborom, szervezőként pedig az első és nagyon, nagyon izgulok.
Ne egyetek meg.
- Celebrom
- Témaindító
- Nem elérhető
A Harcosok nevei:
Bodrogi Cinnia (Cinnia)
Sőreg Réka (Arikon)
Szűcs Petra
Lajos Bakk (nincs)
Balla Katalin
Császár Péter (Lexilver)
Rákosné Zichy Katalin (RZK)
- Csaszi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- yoloka
Sziasztok!
Csaszi vagyok, lexilverként még senki sem szólított, nem is hallgatnék rá szerintem
Nekem ez lesz az 5. táborom, de sok MTT-s eseményen találkozhattatok már velem. 19 éves vagyok, idén leszek végzős a gimiben, ahova velem együtt igen sok MTT-s jár, hála Erynek, aki a töritanárunk.
Szabadidőmet leginkább sportolással töltöm, mióta az eszemet tudom, mindig csináltam valamit, sportokon kívül lassan 9 éve néptáncolok. Szeretek aktívan részt venni a tábor eseményeiben, ahol tudok, ott segítek. Bármilyen problémával nyugodtan fordulhattok hozzám, rám lehet bízni bármit, amihez nem kell kézügyesség
Egyenlőre a táborig ennyit, ott remélem az újakkal is megismerkedhetek majd
További szép nyarat és jó készülődést a táborra
- Celebrom
- Témaindító
- Nem elérhető
A Harcosok nevei:
Bodrogi Cinnia (Cinnia)
Sőreg Réka (Arikon)
Szűcs Petra
Lajos Bakk (nincs)
Balla Katalin
Császár Péter (Lexilver)
- Kincső
- Nem elérhető
23 éves vagyok, most fejeztem be az andragógia (művelődésszervező) BA szakot és még van fél évem a magyarból (ELTE mindkettő). MTT-ben csapatot már kétszer volt szerencsém vezetni, mindkétszer noldát (eregioniakat 2008-ban és maedhrositákat 2009-ben), szóval az indentitással nem lesz gondom... ez a 11., Kőheggyel (2002-es "nulladik" tábor) együtt a 12. táborom, és most a loremester rend / a Tudás Köre rendvezetője leszek - páran a csapatból szintén ott lesztek, remélem nem untok meg
Mindenféle szervezésekbe beleütöm az orrom, és jelenleg az MTT gazdasági vezetője is vagyok, de nem harapok, és igyekszem a "nem szervezőkkel", "ihb-sokkal" is sok időt tölteni, márcsak azért is, mert az elsődleges baráti társaságom is az emtété. Korábban hosszabb-röviddebb ideig sakkoztam, színjátszottam, néptáncoltam, hegedültem (ezt már elfelejtettem ) és ír szteppeltem, most az MTT kórus a heti rendszerességű hobbim (ahogy egyébként Cinniának és Estelnek is a csapatból ) nagyon szeretek énekelni.
Jelenleg egészen a táborig Dániában vagyok egy nyelvtanfolyamon, szóval nem biztos, hogy olyan sűrűn fogok tudni netet nézni, de igyekszem aktívkodni.
- Cinnia
- Nem elérhető
Cinnia vagyok, és mivel ez a valódi keresztnevem is, nem nagyon tudtok majd másként szólítani. 21 éves vagyok és ez a harmadik tábor lesz, amin részt veszek (mindhárom alkalommal SMT-ként). Tavalyelőtt a dalnok, tavaly a vadonjáró, idén pedig a táncos rend tagjait boldogítom.
Én sem rendelkezem kifejezetten szociális személyiséggel, de a tábor idejére mindig megpróbálom felfüggeszteni az introvertáltságomat, hogy minél többet megismerhessek a rengeteg jófej ember közül, akik körülvesznek. Az ELTE-BTK anglisztika szakán tanulok, szabadidőmet lehetőség szerint aktív semmittevéssel és olvasással töltöm. Próbálok nem felnőni, és mindig van nálam buborékfújó.
Azt hiszem a táborig ennyi megteszi. Viszont lassan el kéne kezdenünk magunkat aktivizálni a többi topikban is nem? Milyen lesz a csapatunk arculata? ^^
U.i.: Újak, ne féljetek, nem harapunk (nagyon). Pacsi.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Alyr vagyok (Tóth Gergely), és a hivatalos helyeken kívül kizárólag a nicknevemre hallgatok (Alirnak kell ejteni).
Ez már a 10. táborom (a 2003-as táborba nem mertem elmenni, mert alapjáraton én sem vagyok az a szociálisan aktív egyén és féltem) az elmúlt években voltam már főszervező, harcos rendvezető, meg SMT is. Az MTTben mindenféle dolgokat szerveztem már, mostanában leginkább, mint a Tolkien Klub egyik szervezője vagyok jelen.
Civilben levéltáros vagyok Vácon.
Szeretek olvasni, írni (novellát, regényt, ilyesmiket) ezen kívül aktívan kungfuzok (ez a táborban is elő fog fordulni).
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Nieninque Meneldea
- Nem elérhető
Bia vagyok, 21 éves (a fórumos nevemre nem hallgatok, mert még senkinek nem volt alkalma úgy hívni).
Még nagyon új vagyok köztetek (eddig az idei Tolkien napon és tavaszi találkozón voltam), szóval előfordulhat, hogy kell majd pár nap, amíg feloldódom
Mit mondjak magamról? Többnyire elvagyok a saját kis világomban, gondolataimban, szociális életem kissé alulfejlett. Amúgy szociológiát tanulok az eltén.
Nagyon várom már a tábort, egy kicsit tartok is tőle, de igyekszem legyőzni a félelmeimet
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Estel Adániel vagyok, utóbbi elhagyható, előbbi sz-szel ejtendő - és aki raccsol, az a táborban előfordulandó Esztereket lehetőség szerint szólítsa a nicknevükön... Mellesleg nekem is sokadik táborom lesz az idei, ha a 2002-es Kő-hegyit is beleszámoljuk, akkor szintén a 11. (de MTT-s nagytáborból csupán a tizedik, a tavalyit sajnos eredeti szándékom ellenére kihagyni kényszerültem. ) A nagytáborok nomenklaturája szerint eddig minden évben SMT voltam (= Sima Mezei Táborozó), ahogy idén is leszek, és ahogy elnézem, most is szerencsésnek mondhatom magam a csapatösszetételt és -vezetőket tekintve. :lájk:
Egyébiránt 32 éves örök gyerek vagyok, aki nevelni szeretne, próbálkozhat, de alighanem több sikerrel jár a barátkozással; nem harapok, nem ütök, a legdurvább várható fizikai jellegű inzultálás az esetleges orronbökésekben merül ki nálam, de annak egyébként lassan kilenc éves - szintén tábori eredetű - hagyományai vannak, és akit érdekel, annak ezt amúgy a helyszínen szívesen kifejtem / szemléltetem élőben. Elöljáróban ennyit, aki ezek után már most furának tart, annak remélhetőleg szolgálhatok még kellemes meglepetésekkel is, csak hát gondoltam, inkább kezdem a kevésbé kellemessel, hiszen jobb félni, mint megijedni. (Ja, és azoknak, akik itt már - hosszabb-rövidebb ideje - ismernek, sőt, netán szeretnek is: Sziasztok :pacsi: )
P.S.: a rendek közül idén az Alkotókat lesz szerencsém boldog(talan)ítani, reményeim szerint inkább több, mint kevesebb kölcsönös sikerélménnyel.
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Celebrom
- Témaindító
- Nem elérhető
Szóval Celebrom (Doncsecz Zoltán) vagyok, de lehet hogy sokféle nevet fognak utánam kiabálni a táborban, pl:
Zotya, Zoltán, Pálinkafőző, stb...
Ez lesz immár a 11. táborom, és abból a 6. szervezősdi. 3-szor vagyok csapatvezető és nagyon örülök, hogy 3 év programos közvezes főszervezés után újra a táborozók között lehetek.
Aki ismer, tudja, hogy táborban bármivel hozzám lehet fordulni (akár egy röpipálya felépítésével is, volt rá példa).
Amúgy meg 29 éves gépészmérnök vagyok, aki a Vend-vidéken él és egy kis háztáji gazdaságban is tevékenykedik)
Nagyon sokat járom az erdőt, szedek gombát, szívesen olvasok, ha van rá időm, és egy helyi hagyományőrző csoportot is vezetek a falunkban.
Kívánok mindenkinek egy maradandó élményt ez a tábor után (pozitív élményt
Ti jöttök .
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.