Gríma - Brad Dourif
- Enna Silme
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Olorin.papa írta:
Gil-Celeb írta: Szvsz nem is szeretteÉowynt,inkább csak kívánta.Legalábbis ha szerette is,biztosan nem önzetlenül.Én is sajnálom,vagy inkább szánom!
Bizony, hogy szerette, és a szerelem a legönzőbb érzés a világon!!!
Mindenre képes lett volna Eowynért, még az árulásra is (amit meg is tett) Amikor viszont megérkezett Aragorn, finom ösztönével megérezte a lány vonzalmát Aragorn iránt, és már tudta, hogy neki itt semmi esélye.
Akkor elborúlt az elméje, és veszekedett düh lett rajta erőt.
Képes lett volna kiírtani az enberiséget! "Ha az enyém nem lehet, akkor senkié nem lessz!" Micsoda mindent elsöprő érzelem!!!
Hm, lehet, h relatív fogalom a szerelem...? Sztem ez nem szerelem, ez akarás, és a kettő nem uaz. Amíg akarsz valakit, mindenen és mindenkin átgázolsz érte, beleértve őt magát is, hogy megszerezd. Amikor szeretsz valakit, max. azokon gázolsz át, akik őt bántják, de elfogadod a választásait, akár része vagy, akár nem. Sztem nem idealizálok, ez reális. (Nem mintha láttam volna eddigi életemben szerelmes embert...)
szvsz Gríma nem szerette Éowynt, hanem akarta.
de erről ítéletnapig el lehetne traccsolni.
(ui. Gríma... ááá, ő a(z egyik) kedvencem... filmben is könyvben is... zseniálisan megformált figura, imádooom....)
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 0
OFF
Legos,az aláírásodban nagy életigazságok vannak... :D
ON
"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Olorin.papa
- Nem elérhető
egypár filmben azért szerepelt... www.imdb.com/name/nm0000374/#actorinp
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Legos
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
"A woman without a man is like a fish without a bicycle"
- Grion
- Nem elérhető
A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.
- Malbeth, a Látó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Legos írta:
Malbeth, a Látó írta: Nos, Brad Dourif-fel kapcsolatban mindig szeretem megemlíteni, hogy a David Lynch 1984-es Dűnéjében Pytert játszotta. Tudni kell, hogy már magában a könyvben sem teljesen normális a karakter, de a filmben...
Bizonyságul íme néhány különleges felvétel:
www.dourif.net/gallery/thumbnails.php?album=89
Nos, az biztos, hogy elég durva feje van azokon a képeken... Úgy tűnik,jól játssza az ilyen szerepeket...
Nos, még Milos Formann, '81-es Ragtime című filmjében sem tűnik teljesen beszámíthatónak, pedig ott nem játszik sem őrültet, sem gonoszt... Egyébként a Dűnében és a Ragtime-ban is zseniális alakítást nyújt.
Pár kép a Ragtime-ból, ami önmagáért beszél:
www.dourif.net/gallery/thumbnails.php?album=63
"Mert jön az esküszegők órája,
Erech Kövénél állnak megint majd..."
- Woland
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Fiszi írta: Ismeritek a "Gyerekjáték" c. filmet (össz. 5 van belőle, egy mókás kis horrorfilm). A főszereplő gyilkos babának a hangját is Brad adja. Az első rész elején személyesen is láthatjuk sorozatgyilkost, akit a rendőrök agyonlőnek.
Basszki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
az eletem remalma Chuky AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
*hiszterikus felalarohangaszas ajulassal majd magahozteres es elrohanas*
Mindenek felett,
s3.bitefight.hu/c.php?uid=43202
- Legos
- Nem elérhető
Malbeth, a Látó írta: Nos, Brad Dourif-fel kapcsolatban mindig szeretem megemlíteni, hogy a David Lynch 1984-es Dűnéjében Pytert játszotta. Tudni kell, hogy már magában a könyvben sem teljesen normális a karakter, de a filmben...
Nos, az biztos, hogy elég durva feje van azokon a képeken... Úgy tűnik,jól játssza az ilyen szerepeket...
"A woman without a man is like a fish without a bicycle"
- Malbeth, a Látó
- Nem elérhető
"Mert jön az esküszegők órája,
Erech Kövénél állnak megint majd..."
- Fiszi
- Nem elérhető
Fisi dhe Hyene
- Aranill
- Nem elérhető
Gabryel: tényleg az Alien 4-ben játszik ez a jóember, meg is nézem ismételten!
Mensch werden ist eine Kunst.
06 20 99 29 525
- Gollam
- Nem elérhető
(Száll a kakukk fészkére c. filmből, érdemes megnézni! Brad ZSENIÁLIS)
kep.tar.hu/hadika/27589495/6215151#2
[/img][/url]
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
- Gabryel
- Nem elérhető
- Coralie
- Nem elérhető
Hát... megnyerő!Ancalima Anarórë írta: Mondjuk így:
katt
DD
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Ízisz
- Nem elérhető
azt hiszem, tényleg jobb Grímaként zsíros hajjal és szürke arccal, mint civilben...... de kinek a Gríma, kinek a Brad
"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "
- Ancalima Anarórë
- Nem elérhető
- Coralie
- Nem elérhető
55Micike írta: Hány éves Brad valójában?
Egyébként szerintem Grímakét jobban néz ki, mint civilben Mondjuk érdekelne, 20 éve milyen volt...
Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...
- Ízisz
- Nem elérhető
Láttam egy képet, amin szőke(ősz : ) haja van, és kicsit idősebbnek nézett ki, mint Gríma..
"Az élet álom, melyből felébredés a halál.... "
- Gollam
- Nem elérhető
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Gil-Celeb írta: Szvsz nem is szeretteÉowynt,inkább csak kívánta.Legalábbis ha szerette is,biztosan nem önzetlenül.Én is sajnálom,vagy inkább szánom!
Bizony, hogy szerette, és a szerelem a legönzőbb érzés a világon!!!
Mindenre képes lett volna Eowynért, még az árulásra is (amit meg is tett) Amikor viszont megérkezett Aragorn, finom ösztönével megérezte a lány vonzalmát Aragorn iránt, és már tudta, hogy neki itt semmi esélye.
Akkor elborúlt az elméje, és veszekedett düh lett rajta erőt.
Képes lett volna kiírtani az enberiséget! "Ha az enyém nem lehet, akkor senkié nem lessz!" Micsoda mindent elsöprő érzelem!!!
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Gollam
- Nem elérhető
- Gil-Celeb
- Nem elérhető
"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"
- Gollam
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
Onnan, hogy odaköp a placc közepére, megszűnik benne minden ami a valahai méltóságára mutatott volna. Szvsz innentől fogva eowynt sem szereti, mert akkor tudnia kéne, hogy azzal, hogy elárulja Theodent, Eowyn életét is veszélyezetei. ekkor már csak a bosszú és a hatalomvágy mozgatja. Előtte el lehet mondani, hogy a szerelem és a növekvő árny, és a "józan logika" mozgatta tetteit, de innetől már nem.
Amúgy talán abban is hasonlít Szarumánhoz, hogy mindkettő valaha nagy és nemes, bölcs volt, tanácsadó, akire nem mertek és nem is akrtak volna kezet emelni.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Gollam
- Nem elérhető
- Noredhel
- Nem elérhető
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Gollam
- Nem elérhető
Erre csak annyit, hogy aki szeret, az elsősorban birtokolni akar! Lásd azt, mikor az ember szeret valakit, és folyton a kezét fogná, hogy mindenki tudja, az övé.... ez a szerelem legnagyobb baja....
Szerintem egyébként még így is hihető, hogy szereti... sosem tudhatod, mi tette árulóvá...
- Farkas V.
- Nem elérhető
- Noredhel
- Nem elérhető
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Namarie
- Nem elérhető
Niéla Alondriel írta: Sztem Gríma nem volt gonosz aklapból. Vki írt itt régebben egy novellát róla, az nagyon tetszett...
Mindig úgy érzem, hogy őszintén szereti Éowynt. Csak figyeljétek, milyen költői szépségű szöveggel udvarol neki...
A nyelvezete valóban szép, de a nyelvezet szépsége és a szándék erkölcsössége nem mindig azonos. Ha ugyanez más szájából hangzana, akkor hihető lenne a jó szándék. Lehet, hogy szereti, de alapvetően birtokolni akarja.
Gríma éppúgy mérgezi Eowynt, mint Theodent- és nagyjából uyganaz a gondolatköre is két személy esetében.
A filmben viszont nagyon jó az a jelenet, amikor Eowyn Theodredet siratja, és Gríma bejön hozzá. A gyengédsége gyengédség, de a krokodilé: "sajnállak, de megölöm a lelked, hogy elhidd. én vagyok az egyetlen menedéked".
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.