Hyarnustar - Beszélgetések

Több
18 éve 7 hónapja #291244 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Jelenleg pont 450 hozzászólás óta. ;)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #291242 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
jééé... mióta számítunk népszerű topicnak? :D

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #291233 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Kincső, neked protekciód van, nekem is ronda nagy debella felirat látszik... :oops: :(

Sok sikert továbbá minden vizsgázónak!
Én már majdnem végeztem [size=9:2l88tgji]magammal[/size]!!! :D
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #291223 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Öööö... még mindig nem értem... nálam SZÓ képe látszik mind a saját, mind pl. Silima aláírásában... másét most hirtelen nem láttam...
De biiiztos :)

Sok sikert a vizsgákhoz, Gilg! :wink: :bounce:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #291213 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
ööö, nem tudom :roll: Holnap utána nézek ha hazaértem (2 vizsga 8O )
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #291211 Írta: Panni
úgy néz ki vagy törlődött vagy törölte a galériáját... nyüff...

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #291199 Írta: Estel Adániel
Alapvetően nem az a baj, hogy "nem működnek", hanem hogy ex-csapvezünk képe(i) helyett mindenhol a

_____Bibi!

A kép nem talál-
ható, vagy nincs
_hozzá jogod!

felirat éktelenkedik, háttérben a tar.hu logójával , legalábbis nálam... :? (Gilg, hol a képtárad...? :hein:)

Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #291154 Írta: Kincső
Telcontar és a váló-cipő után mit akarunk? :P :D
Különbenis, ki tudja még mi lesz... elvileg tavaly is program csinálta volna a csapatbeosztást aztán mégse...

Miért, mi a baj az aláírásainkkal?... nekem működnek... :roll: :)

Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #291142 Írta: Estel Adániel

Kriszana a szomszéd csapattopikban írta: véletlen szerűen lesz generálva a csapatbeosztás, külön figyelve arra, h a párok se kerüljenek egy csapatba.*

Hmm... :elmélkedik: ...ezexerint vajon a mégis-egy-csapatba-kerülni-kívánó pár-tagoknak tábor előtt - külön emiatt - szakítaniuk is kell (remélhetőleg ideiglenesen) :?:
:heu: :idea: :roll:

(Mellesleg ez egy szép példa arra is, hogy a 'véletlenszerű', a 'véletlen-szerű', és a 'véletlen szerű' korántsem ugyanaz...)
:look: :mrgreen: :idea:

/Más: a SZÓ-aláírásokkal valamit kéne kezdeni... bár az eredetijük nálam elvileg megvan lementve, azt még újra netre kéne tennie valakinek, hogy működhessenek. :idea: /

*[size=9:1prhylc4]: kiemelés tőlem[/size]

Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #291114 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Szerintem egy fórumos topic bőven elég lenne, felesleges hozzá honlapot is készíteni. :wink:
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #291081 Írta: Panni

Gilg írta: Megint me...

Most kaptam egy sms-t, Gilloth is jelentkezett táborba :hello:

=(: :D :dance: :hello:

Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #291070 Írta: Gilg (Gwindorn)
Megint me...

Most kaptam egy sms-t, Gilloth is jelentkezett táborba :hello:
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #291041 Írta: Gilg (Gwindorn)
Halihó!

Köszi Idhren! :)

Továbbra is szurk az érettségizőinknek!!! :bounce: :bounce: :bounce:

Topic: erre a célra már felajánlottam hogy a weboldalam fórumában csinálok Hyarnustaros topikot vagy akár egy egész fórumrészt. De ha a weboldal készítés mellett döntünk, akkor abban is szívesen közreműködöm ;) (már van egy kis tapasztalatom ebben)
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #291009 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
csináljunk honlapot!!!! :D

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #290999 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
És Gilg! Boldog szülinapot :)
Egyébként népek!!!
Állítólag hamarost lezárják a topikjainkat!!! :evil:
Szal kéne vmi alternatív lehetőség, ahol tudjuk cserélni mélyenszántó gondolatainkat! :twisted: :P
Hiányoznátok...még akkor is, ha ritkán vagyok fellelhető erre, mert év végi hajtás van.
Mit monctok erre? :P

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #290991 Írta: Idhren
Népem!!!
Egy nagyon nagy szívességre szeretnélek megkérni titeket, mint Vérnyúl-Klán tagokat, és Gyökereket :lol:
Egy vizsgálatot végzünk az évfolyamtársaimmal, de nincs elég alanyunk, akik kitölthetnék a tesztünket.
Lécci segéllyetek nekünk!!! *szépennéz*

Két videót kéne megnéznetek, és utána két (egyébként azonos) kérdőívet kitöltenetek.
Az alábbi honlapra szeretném, ha ellátogatnátok: pszichofilm.uw.hu/
Ott ki kéne választanotok a 3-as tesztet, ott a két videó, meg kérdőív. (Mindenképpen ezt, a többi más teszt, és befolyásolna titeket. Miután megcsináltátok, természetesen azt néztek meg, amit akartok :wink: ) A kérdőíveket le kéne töltenetek, és sajna lehet, hogy a filmek sem indulnak el onnan, szal azt is le kéne tölteni. Miután megnéztétek, jöhet a kérdőív-kitöltés... Mindez nem tarthat tovább 15-20 percnél, megcsináltam én is, és 17 percre jött ki.
Ezt kérem tőletek. Ha nem nagy kérés, lécci küldjétek el a cuccost nekem, az idhren.amlug@gmail.com-ra!
Köszi, és CSÁ, NÉPEK, TAJGETOSZ! :P

Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #290953 Írta: Kincső

Ranamarth (Endóriel) írta: igen Kincső,neked integettem...igazából már a műsor elején kiszúrtalak,de sosem voltam benne biztos,hogy észrevettél-e:))

énmeg mióta leültünk és Ti bejöttetek láttalak (naná nekem könnyebb volt :P ), csak hiába fixiroztalak nemnagyon néztél oda... aztán egy idő után belefáradtam és nem mindig néztelek :)
de ezexerint végülis sikerült felvennünk a szemkontaktust, szal :D

Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #290942 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Kincső (Thilanna) írta: Utólag is boldog szülinapot, Gilg! :wink:
Jó h. jössz táborba :)

Tegnap délelőtt láttam Ranát gitározni a sulija kórusában unokatesóm ballagásán :) lehet h. ő is látott engem, mert egyszer integetett vkinek, csak nemtom az énvoltam-e, mindenesetre visszaintegettem :)
Valamint táncest után hazafelé Rohinnal és Gillothszal jöttem, akiket jó volt látni és dumálni kicsit :)

Narbnak és Silimának sok sikert az érettségikhez! :wink:

Többiek meg adjanak életjelet :)

igen Kincső,neked integettem...igazából már a műsor elején kiszúrtalak,de sosem voltam benne biztos,hogy észrevettél-e:))

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #290933 Írta: Kincső
Utólag is boldog szülinapot, Gilg! :wink:
Jó h. jössz táborba :)

Tegnap délelőtt láttam Ranát gitározni a sulija kórusában unokatesóm ballagásán :) lehet h. ő is látott engem, mert egyszer integetett vkinek, csak nemtom az énvoltam-e, mindenesetre visszaintegettem :)
Valamint táncest után hazafelé Rohinnal és Gillothszal jöttem, akiket jó volt látni és dumálni kicsit :)

Narbnak és Silimának sok sikert az érettségikhez! :wink:

Többiek meg adjanak életjelet :)

Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #290875 Írta: Gilg (Gwindorn)
Köszönöm szépen Silima! (:
igen eltaláltad! :D

(u.i.: jelentkeztem táborba ;) )
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #290829 Írta: Silima
Nagyon sok boldog szülinapot, Gilg!! :) (amennyiben jól emlékszem és tényleg most van a napod... :oops: )

És holnapra szép időt és sok virágot minden ballagó sorstársamnak! :) ;)
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #290827 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

ha visszagondolok a tavalyi táborra, nem kell gondolkoznom, hogy menjek e...

Ezesteben leszel szíves visszagondolni.
Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #290743 Írta: Panni

Kincső (Thilanna) írta:

Panni írta: Permi nem megy táncestre (pedig tervbe volt véve) mivel Thaurczy ballagásán fogok feszíteni a sorfalban, visszatartva az elvetemült szülők tömegét :P :)

Szombat este hatkor?! 8O :roll:

Jah :D nem este hatkor... de a fene tudja, hogy miket találnak majd még ki. Permi nem szereti, ha egy napon egynél több programra kell koncentrálni (másrészt a KGy miatt nem engednek fel, még akkorsem ha tervbe volt véve :( )

Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #290741 Írta: Kincső

Panni írta: Permi nem megy táncestre (pedig tervbe volt véve) mivel Thaurczy ballagásán fogok feszíteni a sorfalban, visszatartva az elvetemült szülők tömegét :P :)

Szombat este hatkor?! 8O :roll:

Panni írta: A 20-át támogatom csapattali szempontból, bár TF-en kicsit nehézkésen tudnánk elvonulni, mivel ha jól emlékszem Gandalf igencsak nyakig benne van a szervezésében

Akkor este (utána), vagy mittomén :P

Estel Adániel írta: Rég dugtam ide a billentyűzetet, KGY-n talizunk, táncestre, ballagásokra nem megyek, mert Pécsett leszek pl. fogamat tömetni, de hétvégén egyébként is hazamennék, ma este méghozzá, többieknek meg boldog szülinapot utólag is és előleg is és további minden jófélét; táborba pedig gyertek mind, ha tudtok - ha nem, akkor máshová -, nna.

Szombat délelőtt énis Pécsett leszek unokatesómat, Lucát ballagtatni... a Leőwey-ben... úgyhogy Ranával még valsz össze is futok :)

Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #290739 Írta: Estel Adániel
Rég dugtam ide a billentyűzetet, KGY-n talizunk, táncestre, ballagásokra nem megyek, mert Pécsett leszek pl. fogamat tömetni, mert Beltainen véletlenül kiesett belőle a tömés, de hétvégén egyébként is hazamennék, ma este méghozzá, többieknek meg boldog szülinapot utólag is és előleg is és további minden jófélét; táborba pedig gyertek mind, ha tudtok - ha nem, akkor máshová -, nna. :)

Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja #290738 Írta: Panni
Permi nem megy táncestre (pedig tervbe volt véve) mivel Thaurczy ballagásán fogok feszíteni a sorfalban, visszatartva az elvetemült szülők tömegét :P :)

A 20-át támogatom csapattali szempontból, bár TF-en kicsit nehézkésen tudnánk elvonulni, mivel ha jól emlékszem Gandalf igencsak nyakig benne van a szervezésében :wink:

Téma zárolva.
Több
18 éve 7 hónapja - 18 éve 7 hónapja #290729 Írta: Kincső
Narb: sajnos táncest főpróbálok :(

Ugyeeee jöttök táncestet nézni szombaton?! :wink:

Egyébiránt Maglor lelkünkre kötötte szombaton, már akik voltunk Kalákán/Beltaine-on, h. írjuk be, mikor lenne jó csapattalni...
Namármost, májusban lesz egy olyan széép napunk, h. 20-a: Közgyűlés ÉS TolkienFogadó. Namármost, mivel felteszem a vidéki emtététagok a KGY-re még csakcsak felkönyörgik magukat, de ebben a hónapban mégegyszer nehezen, javaslom h. ezt a napot nevezzük ki egyben csapattalinak is. Aki nem tag, és nem akar, KGY-ra délelőtt nemjön, de TF-re mindenki jöhet, és ha klikkesedni akarunk ( :twisted: ) elvonulhatunk vhova külön-csapatilag is. :idea: :wink: (Esetleg megtoldhatjuk egy nappal, de nekem a vasárnap nem jó, főleg így évége közeledvén... [size=9:2vfm9ebq]apropó: elhinteném a köztudatba, hogy június 17-én a Főnix Drámastúdió vizsganapján Ring, Gillz, Cue és jómagam fellépünk-vizsgázunk akrobatikából, énekből és színészmesterségből, és mindenkit szeretettel látunk! :wink: Részletes program majd vmikor lesz, és ha vki nem bírja/akarja végigülni az egészet, elmondom, mit érdemes megnézni. :P [/size] )

Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #290415 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Üdv nyép
Szeretettel elhívnálak Benneteket (Nyuszi batátait és üzletfeleit :P ) a ballagásomra.
Május 5, 16:00 Városmajori Gimi
cupp

Köszi Gilloth, átért a szurkolás :)

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #290350 Írta: Silima
Nagyon boldog születésnapokat, Rohin és Artemisz!!! :D

Gilg, gyere! Illetve JÖSSZ és kész. :) Ez vonatkozik minden vonakodóra! :)
Téma zárolva.
Több
18 éve 8 hónapja #290349 Írta: Idhren
Boldog szülinapot neked Rohin!!! 8)
És Artemisz, neked is!!! :wink:

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.537 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére