- Köszönetek: 0
Olwaince - Ágacska csapat - Alkotóműhely
- Nilla
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"Egy csepp is növeli a tengert"
- Virág
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Inczy
- Nem elérhető
Indulás: idézem
"Ezen a héten pénteken, azaz július 13-án reggel 9 és fél 10 között találkozunk a Keleti pályaudvaron a jegypénztáraknál - az MTT-tábor feliratú tábla alatt. Keressétek Gandalfot, aki 2 fejjel magasabb mindenkinél. Fél 10-ig legkésőbb mindenki vegye meg a jegyét! Diákoknak a jegy 1820 Ft, a teljesárú 3640 Ft. A vonat 10:05-kor indul, induljatok el inkább 2 órával előbb, de ne késsen el senki! Köszönöm a figyelmet!"
Ne felejtsd el:
- elhozni magadat
- bepakolni a sok hasznos cumót, mint ruhák meg egyebek
- de a legfontosabbak még mindig az olyanok, mint pl vizipisztoly, jelmezek, csokik, plüssfák és hasonlók
- SOK ZÖLD CUCC... ruhák, kendők, törülközők stb stb
- az aktív-hippis-entes-bolondos hangulatodat
Én már egy nappal hamarabb lemegyek, hogy előkészítsem a kiccsaládomnak a terepet. Úgyhogy találkozunk pénteken a táborban! Tárt karokkal várlak majd titeket!!!
Arra szeretnélek kérni benneteket, hogy a vonatút során figyeljetek egymásra, mindenki megvan-e a családból. Szeretném épségben megkapni a famíliát!
Feel the sunshine
- Inczy
- Nem elérhető
Akkor festéksprayt szerzünk, lesznek fabotok. A papírmaséhoz pedig tényleg teljesen megfelelő a csiríz, igazatok van. Niph, ha te mégis tudsz úgy hozni tapétaragasztót, h azzal neked semmi plusz gondod nincs, akkor azt is megköszönjük! De tényleg ne legyen semmi gondod vele.
Papírmasét amúgy azért említettem, mert ez minden táborban fel szokott merülni: maszkok, alakok, díszletek, kellékek stb. Legalábbis én ahány csapatban voltam, mi mindig csináltunk vmi papírmasé cuccot.
Szal ilyen "sose-lehet-tudni" alapon gondoltam nemárt, ha van mivel megalkossuk.
A drótfa jó ötlet! Remélem lesz hozzá elég anyagunk! Majd akkor a helyszínen megalkothatjuk drótból, fából, krepppapírból stb stb. Bízom a kreatív családomban!
Azért én még próbálkozom, hátha van plüss fa!
Köszönöm az eddigi keresgélőknek!!!!
Biztosítótű. Jóötlet. Felírom!
Azt hiszem, akkor mindent átbeszéltünk. Pénteken tábor!!! Addig még írok sztem egy utsó összefoglalót. Még elmerengek egy kicsit, hogy mik a fontos infok.
Feel the sunshine
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Erna, nincs kedved két fát tervezni a címerhez? És szerintem már tudom is ki fogja azt nekünk megfesteni.
- Erna
- Nem elérhető
és ha valamit festeni kell szoljatok nekem léééciiiiiiii
Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
- Peet
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Stara
- Nem elérhető
Egy műanyag kaktusz állt legközelebb a növényekhez, de hát az sem plüss.
- Niph
- Nem elérhető
tapétaragasztó helyett meg lehet ott csirizt csinálni nem? annak is ugyanolyan a hatása. csak gondolom a konyhás nénikre kellene szépen nézni
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Stara
- Nem elérhető
Plüss fát meg megnézem mindenhol itt Fehérváron, hátha van valahol.
Drót fa jó ötlet, bár én még csak kicsiben láttam, de ha lesz türelem hozzá, akkor nagyobbacskát is lehet csinálni.
- Niph
- Nem elérhető
Jó nyaralást, vagy üdülést..Inczy írta: Holnap elutazom a Balatonra, és csak vasárnap jövök haza. Addig szabadon garázdálkodhattok a fórumon. Ötleteljetek, alkossatok, meg ami jól esik!
A nyersanyagból a festéksprayt támogatom még, legalább tényleg nem kell annyit vacakolni nagyobb felületekkel.
Tapétaragasztó.: ha megmondod milyen kell, és esetleg nem fér bele a keretbe, kapsz egyet ingxen és bérmentve.
Fát bármilyen formában támogatom.
- Peet
- Nem elérhető
biztos láttatok már ilyet.
- Inczy
- Nem elérhető
Muszáj szereznünk egy plüss fát! Lejárom érte a lábamat, ha kell, de muszáj... Amíg nem vok, addig ti is kereshettek...
És itt el is érkeztem egyik közlendőmhöz. Holnap elutazom a Balatonra, és csak vasárnap jövök haza. Addig szabadon garázdálkodhattok a fórumon. Ötleteljetek, alkossatok, meg ami jól esik!
De addigis még van pár dolog, amit szeretnék elétek terjeszteni. Kezd körvonalazódni a nyersanyagigénylés, meg amiket kapunk stb stb.
Kapunk egy alapcsomagot, amiben sok hasznos dolog lesz, a teljesség igénye nélkül: anyag, karton, szalagok, textilfesték, krepp papír, fonalak, gyöngy, drót stb stb...
De pl ami nincs benne: fabotok, festékspray, tapétaragasztó, plusz anyag....
Én kapásból ezt a 3+1-et találtam úgy, amire esetleg szükségünk lehet.
- Fabot: rettentő hasznos, mindenfélét alátámasztani, legyezni, vázat csinálni, mindenre.. mi tavaly azokat használtuk legtöbbet
- festékspray: megkönnyíti, h nagy felületekre alkossunk képeket, feliratokat, akár sablonokkal
- tapétaragasztó: papírmaséhoz
- a plusz anyagot azért mondom, mert alapból kapunk a kendőkhöz anyagot, meg még plusz 5 m-t. Sztem ez kevés, és csak egyféle... arra gondoltam, h kellene még ilyen áttetszősebb, meg ilyesmi...
Az a szitu, h kaptunk még egy bizonyos összeget (5000 HUF-t), amit az alapcsomagon kívűl ilyen cuccokra elkölthetünk.
Az a kérdésem hozzátok, hogy mire van még szükségünk? Egyetértetek-e az általam felsorolt dolgokkal, igényeljük azokat? Vagy más ötlet? Én a farúdakat mindenképp ajánlom, a többi a ti döntésetek.
Vasárnap hazajövök, az azt követő 3napban szeretném megvenni azt, ami még szükséges. Szal addigra alkossatok vmit!
Niph, 12-en vagyunk a csapatban.
Stara, nem pattogsz. Örülök, h ilyen aktívak vagytok, nagyon jó látni!
Feel the sunshine
- Stara
- Nem elérhető
Ágat is foghatunk, de az gondoriakként is megpróbáltuk, és nem jött össze, elhagytuk, meg eltüzelték, meg ilyesmi.
[size=9:2k6w95km]Különben meg nem akarok én nagyon pattogni, mégis sikerül, ezer bocs mindenkitől.[/size]
- Peet
- Nem elérhető
- Stara
- Nem elérhető
Niph, bombariadót, köszi, de inkább ne, le tudják nyomozni... És köszi!
Függőágy odakészítve.
- Niph
- Nem elérhető
Stara írta: Még nem tudom hogyan megyek,pedig lassan ideje lenne eldöntenem, nagyban függ attól, hogy elengednek-e pénteken a mukahelyemről, mert ha nem,akkor legkésőbb dél körül meglógok és lóhalálában jutok el valahogy a táborba, vagy ha elengednek, akkor, hát vagy vonat, vagy nem is tudom, Niph? .
Mondd csak, csináljak jó korán reggel bombariadót Neked, hogy ne kelljen bemenned a munkahelyre? A függőágyat, hozdd, be fog férni.
Inczy: hányan is vagyunk a csapatban.? Pontos létszám kéne, a csomozás miatt.
Vizipisztolyozáshoz.....1 csapat 8 ellen? az úgy durva lesz sztem...mi leszünk a végén csuromvizesek....vagy simán, orvul támadunk mindenkire?
Az ent plüsshöz vagy mihez... Lehet kapni manapság lyan plüss virágokat is, mi lenne ha többet összeszerkesztenénk? Vagy az túl bonyolult.?
- Peet
- Nem elérhető
Du 4-re összekürtöljük a csapatot, hadirendbe állunk, és lehenteljük az ellent!
- Niph
- Nem elérhető
Leutazás. felvisznek kocsival.....tehát Stara....jössz velem, csak jókorán megyünk.....arra készülj...
Varrógép sajna nincs...
Táborban bármire fogható vagyok, bár: énekelni nem tudok, versírás megyeget, de nem Ady és társai szinten, szal inkább csak mezei versíró vagyok. Kreativkodás, festés..okés. Sport okés,főleg tollas, röplabda
Yavi kultusz NANÁ!!!
Vizipisztoly persze hogy viszek kihagyhatatlanok a vizipisztolycsaták.
Függőágy nincs.
Indiánfonatok... készülgetnek.
- Dindae
- Nem elérhető
( ehh, elnézést a késő beszólásért, de péntek éjjel úgy döntött a router, h végső álmára szenderül... ezért vettünk tőle egy fájdalmas búcsút, és most új haverunk van. aki pici, meg minden csak későn esett le, h át kell állítani... off end )
- sztem valsz vonattal mek, mivel az oan poén ( ez az egyetlen oka persze *ironikus*).
- háthöö... igazából én mindenhez kedvet kapok álatalában és onnantól kezdve iszonyatosan lelkes vok csak ált kisebbségi komplexusaim vannak, mert meggyőződésem, h semmiben nem vok jó
-varrás... nyah, varrógépem nincs( viszont gyöngyöket fel tudok varrni bárhová, és ezt bizton állíthatom, h ebben jó vok )
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Inczy
- Nem elérhető
Stara: IGEN IGEN IGEN!!!! Hozd légyszi a függőágyat, ha nem gond, terveim vannak vele! Hú, ennek most nagyon megörültem!
Na, a Yavanna-kultuszról meg annyit, hogy szerintem írtó jól ki lehet játszani. Néha tartani Yavanna-imádatot meg szeánszokat, ahol kicsit felspékeljük a hangulatot.
Akkor tőlem téríthetünk is.... kicsit krisnás beütés.
Meg ööö... szerintem el tudjátok képzelni, mire gondolok, nem? Mint ahogy az ókorban az Isteneknek is megvoltak a kultuszaik, itt is ki lehet ezt építeni.
Entvizet osztunk, h Yavanna ajándéka, meg ilyesmi.
Vagy mondjuk a táborban naponta végigrohanunk vizipisztolyokkal, h a szertartás része... mittomén.
Ilyesmi.
Ez csak tőlünk függ, h mennyire vagyunk elvakultak, és mennyire akarunk részt venni ebben a szerepjátékban.
Feel the sunshine
- Stara
- Nem elérhető
Szóval,röviden, majd még kiderül.
Varrógépet nem tudok felajánlani sajna.
Kreatívkodásban lehet rám számítani, csak az ihletben kell segítség időnként.
Vizipisztolyt viszek.
Függőágyam van, de igazából még nem használtam, meg nincs hozzá keret,de ha az úgy jó, akkor vihetem.
- Drizzt
- Nem elérhető
Amúgy Inczy...én már most is csak Yavannának élek ...nem lesz semmi változás .
- Nilla
- Nem elérhető
Peet írta: Nilla, ha viszek neked zoknit, varrsz rá nekem gombokat?
De csak ha előtte kimosod a zoknit
Ja és ha hozol tűt és cérnát
- Peet
- Nem elérhető
Rám zenebonálásban lehet számítani, a dalnokok rendjében vagyok, gitárostul. Éneklek is nektek, ha gondoljátok, bár szerintem azt TI nem akarjátok:)
beszerzek egy vizipisztolyt!
sportolásban bármire lehet rám számítani, kivéve foci, azt nem szeretem.
Nilla, ha viszek neked zoknit, varrsz rá nekem gombokat?
- Nilla
- Nem elérhető
Tudok béna verseket írni, esetleg történetet...
Nem tudok varrni csak zoknit és gombot
Yavanna-kultusz sztem jó 5let
Egy vizipisztolyt tudok vinni, de lehet tudok többet is... később derül ki...
- Inczy
- Nem elérhető
Leutazás. Szeretném tudni, hogy ki hogyan érkezik a táborba. Csoportosan utazik a bandával, szal jön vonattal és különbusszal? Vagy kocsival? Esetleg egyéb? Pontosan mikor?
A táborban mindig problémás pont a varrógép-kérdés. Ha van köztetek olyan, aki rendelkezik felajánlható varrógéppel, az kérem szóljon!
Tudom, h már kb kezdjük megismerni egymást, s körvonalazódik, h kinek mihez van affinitása, de... Azért szeretném, ha leírnátok, h kire miben számíthatunk. Úgy értem... h kreatívkodás, festés, szövegírás, dalok, sport stb stb... Köszi.
Néhány ötletem is...
Mit szólnátok, ha az imidzsünkhöz kapcsolódóan kiépítenénk egy Yavanna-kultuszt? sztem baromira jól ki lehene játszani. Írok példákat, ha vevők vagytok rá.
Nagyon meleg lesz lenn. Évről évre lassan hagyománnyá válik, h aki tud, hoz vizipisztolyt, illetve... én szoktam vinni vizibombát. Szal... akiben van ilyesmire hajlam...
Van vkinek függőágya?
Előre is köszi a válaszokat.
Feel the sunshine
- Inczy
- Nem elérhető
Vki megvarrja? Vagy plüss entet szerzünk? Hmm?
Niph írta: Megyek ünnepelni csoporttársakkal. diplomát
Gratulálunk!!!
A csomozások készülnek, inkább indiánfonatnak mondanám őket, mint csomozott cuccoknak.
Elnézést, látszik, h nem értek hozzá... Szal indiánfonatok.
Feel the sunshine
- Dindae
- Nem elérhető
bár erről az jutott eszembe h vmi virágújságban igazi fára felszerelhető szemet ( meg talán szájat is) láttam, és nagyon morbidnak tűnt:D
"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
- Nilla
- Nem elérhető
Az entvíz az jó, valami jó alakú üveg kéne hozzá szerintem, valakinek otthon?
Nekem van egy dugós lombikom esetleg, meg egy olyan kémcsövem, amin szintén van dugó, felajánlhatom, csak az a baj, h kérném majd vissza
Ilyen indás izét talán én is tok rajzolni
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.