- Köszönetek: 1
Luinenelle - Kékpatak csapat - Előkészületek
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ezennel elbúcsúzom a csapattól :closed: köszönöm, hogy eljöttetek és kibírtátok velünk :hello: :bounce:
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Kedves csapattagok!
A 2008. évi tábor szervezése elkezdődött, ezért az idei tábor főszervezőjének kérésére a 2007. évi tábor topicjai bezárásra kerülnek. Vasárnap estig még szabad a vásár, akkor minden csapat-, rendi- és szervezői topic bezárásra kerül, és átköltözik az Archívumba.
Szolgálati közlemény vége
- Eglarcarien
- Nem elérhető
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- Fimbrethil
- Nem elérhető
Eglarcarien írta: De a didaktika és a pragmatika az. Böeeee... :dead:
nem is akarom tudni, ezek miröl szolnak...
:dead:
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Eglarcarien
- Nem elérhető
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Én jövökIlle / Lórien írta: Tábori talira jöttök?
Dialektikus materializmus? Jó tudom, az nem volt tudományFimbrethil írta: aki tud a statisztikus fizikánál gusztustalanabb dolgot, jeletkezzen
- Ille Lórien
- Nem elérhető
(Erről bővebb információ a táboros topikban.)
"Elen síla lúmenn' omentielvo."
- Fimbrethil
- Nem elérhető
aki tud a statisztikus fizikánál gusztustalanabb dolgot, jeletkezzen
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Eglarcarien
- Nem elérhető
- Elder
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Köszönetek: 2
- Ille Lórien
- Nem elérhető
- Idril Celebrindal./Fenrir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
"People cannot gain anything without sacrificing something... That is the principle of Equivalent Trade in alchemy."
- Elder
- Nem elérhető
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Írjatok!
- Eglarcarien
- Nem elérhető
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
A kékpatak telerjei!
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Jövök Kapolcsra. /Vadgesztenyés néni leszek (Mézga)... neem... könyvet stb. fogok árulni/ És akkor jön a késed is! (Bekészítem az elviendök közé)Eglarcarien írta: Sirgon: Kaplocsra jössz? Mert a sátori nomád életmódnál igencsak nagy hasznát látnám a késnek...
- Cueddo
- Nem elérhető
bár már megtettem a tábortopicban, azért itt is köszönöm, hogy ilyen jó csapat voltunk, és még egy hét távolából is alig jutok szóhoz, hogy milyen felülmúlhatatlan volt ez a tábor
illetve Csapvezünknek tartozom egy főhajtással az x+10 napi munkájáért, hogy ez az egész így sikerülhetett.
és végre kééék csapatban lehettem
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Eglarcarien
- Nem elérhető
Egyébként azt kell mondjam, hogy ez a 2003-as "hőskorszakot" leszámítva [size=9:3hq9jv3s](mert annak az újdonság erejével ható varázslatát pont azért, mert az volt "az Első", nem lehet überelni)[/size] messze a legjobb MTT-Tábor. És nagyon jó volt a csapat, és Illéhez hasonlóan én is köszönök mindent Nektek!
Sirgon: Kaplocsra jössz? Mert a sátori nomád életmódnál igencsak nagy hasznát látnám a késnek...
Sil: a pakolászásnál hozzám került egy rakat filcanyagod. Mi légyen vele?
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- Munka, munka, munka.....
- Otthon: gép szerelése.... second hand bővül, újra telepszik
- Ma este mozi (HP szinkronnal családilag)
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Senki sincs otthon, hogy nem írtok? Tudom, néhányan már korábban hazamentek egyéb elfoglaltságuk miatt. Egyébként, aki nem a tömeggel ment haza vonattal, az lemaradt egy (a hőséget leszámítva) fantasztikus, gitározós, hangosan éneklős visszaútról. Nagyon vicces volt, még idegenek is becsatlakoztak!
Más.
Köszönet Sebcsabának, hogy a csapvezünk volt, és köszönet a csapattársaknak mindenért, amit a csapatért tettek, pl. a címertervekért, csatokért, köpeny/kendő szabás-varrásért, a csapatelőadás és a performance megvalósításáért, és miden együtt töltött percért!
Éljen a Kékpatak csapat!
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- Ille Lórien
- Nem elérhető
Remélem sikerült mindenkinek összecsomagolni. Találkozunk a táborban!
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Csak ha szeretnél magadnak csapatpólót a köpeny, kendő, pajzs, stb mellé. Nem kötelező.Elder írta: Kell kék póló is?
Én szerettem volna, de sajnos a Tesco-kommandó sem járt sikerrel, ott is csak világos/türkizkék és majdnemfekete volt a választék, mint a kínai boltokban. Az ember pedig azt hinné, hogy a kék egy alapszín...
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Elder
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Viszek: gyöngyöt, fűzéshez cuccot, csigákat, akrilfestéket (ezüst, kék, fekete, pici fehér), textilfestéket (kék, ezüst, fekete), ecsetet (végre kaptam 0-sat )
Viszont nincs még sajna pólóm, megpróbálok még holnap szerezni. Egyszerűen nem volt rendes sötétkék, csak valami majdnem fekete árnyalat.
És nincs műanyagtányérom se még.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Én azt hiszem akkor több tányért is fogok hozni. MTT születésnapról maradt pár darab, és Lau a kezembe nyomta. Valami evöeszköz is volt hozzá, csak itt bent most nem emlékszem h. kanál v. villa.sebcsaba írta: Remélem még nem késő: hozzon mindenki magával egy műanyag tányért és kanalat a bográcsozáshoz!
- Elder
- Nem elérhető
Ha igen légyszives küldjétek el smsben nekem azt amit nekem kell vinni erre a Tel számra 06-30-453-9564
előre is köszi.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.