- Köszönetek: 1
Mornaimire - Obszidián csapat - Előkészületek
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ezennel elbúcsúzom a csapattól :closed: köszönöm, hogy eljöttetek és kibírtátok velünk :hello: :bounce:
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Kedves csapattagok!
A 2008. évi tábor szervezése elkezdődött, ezért az idei tábor főszervezőjének kérésére a 2007. évi tábor topicjai bezárásra kerülnek. Vasárnap estig még szabad a vásár, akkor minden csapat-, rendi- és szervezői topic bezárásra kerül, és átköltözik az Archívumba.
Szolgálati közlemény vége
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Amúgy akinek kellene:
insholent0@yahoo.co.uk ez az msn címem
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- nido
- Nem elérhető
- Elrenor
- Nem elérhető
Nimdorc írta: na, azért én még kölcsönöztem is pulcsit
jóóóvanna, én tényleg fáztam az eső előtt, hideg volt!!!
"Yksi sormus löytää heidät, se yksi heitä hallitsee,
se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee
maassa Mordorin joka varjojen saartama on."
- nido
- Nem elérhető
Tényleg nincs több építő jellegű oltás, ami eszembe jut. Ez olyan szép
- Dodiee
- Nem elérhető
Amúgy kéne ide biggyesztenem valamit, gondolom.
De azthiszem kb mindenkinek elmondtam személyesen amit gondolok
Nem voltunk példaszerű csapat, de én örülök hogy végülis ilyen összetételben kaptalak titeket, azt hiszem ez így volt jó valahol
Jó volt látni amikor üldögéltetek együtt és beszélgettetek, mert elsősorban ezt akartam elérni: hogy ti jól érezzétek magatokat és megismerjétek egymást.
A képes-írós papírokat max jövőhéten tudom bescanneltetni (rájöttem h tök hülye vagyok: volt a táborban scanner...), és akkor felteszem ide
Akinek van kedve írhat ide véleményt, lehet engem szidni úgyis csak mi látjuk(meg a tábvezek ) meg lehet jó élményeket leírni
- mogy
- Nem elérhető
én néha dideregtem is...Anglachel/Gurthang írta: Ja, kurvára fáztam...
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
AURE ENZULUVA!
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Tünde
- Nem elérhető
Remzy írta: szvsz jók lettek, ha csicsásab lenne felse venném kispárna megvan ^^ Klánvezetőnéni a kajapénz a sütőgetés ? és azt lent majd megtudjuk venni ha az az ? :F
sütögetéshez cuccot lenn kaptok, majd megbeszéljük mit
van tesco
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Remzy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?
neköss bele a hejesirásomba ;>
- Prérifarkas
- Nem elérhető
ja meg tegnap remzyvel elintéztük a maradék nyakláncokat is, mostmár tutira van mindenkinek, imádkozzatok h ne felejtsem otthon:D nem túl extrásak, de azért jók:)
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- mogy
- Nem elérhető
a vonat indul 10.05-kor a KELETIBŐL, addigra jeggyle együtt már rajta kell lenni, tessék eszerint kalkulálni.
JA! és akinek van esetleg CD-n, Pendrive-on, MP3 lejáccón valami hangulatkeltő, "tüncös" zenéje, ne hagyja otthon
egyebek: kedvenc kispárna, pizsama, alvósmaci - opcionálisan
- Dodiee
- Nem elérhető
Nyakláncok elvben megvéve, mindenkire egy darab
Csapatkendőhöz anyagot feketét kapunk.
Eddig úgy néz ki mindenki pestről jön.
Mobilszámok begyűjtve.
Én egy nappal előbb lennt leszek, ott várlak titeket pénteken
A kajára keretpénzt kapunk, abból azt veszünk ami kifér
Ha valakinek van kérdése, még szerda estig felteheti
Aki tud, hozhat autentikus "tüncis" cuccokat a táborba(ruhák, nyakláncok ez-az), annál kevesebbet kell majd foglalkozni helyben az esetlegesen felmerülő jelmezhiánnyal, meg amúgy is jó lesz, beilleszkedni
Ne felejtsétek el a meleg ruhát!!! tapasztalat hogy arrafelé még nyáron is hűvösek az esték.
ESŐKABÁT! Vagy valami ami ha elázik nem ázol vele
Kisbicskát, ollót, zsilettpengét lehetőleg ne, lesz minden ami kell, de ha mégis, óvatosan tárolva, és ne félmétereset
Pakoljatok kaját piát az útra, mert sok az a 4 óra, plusz még a vonatól a táborig. Nem tudom hogy lesz e nyitva a helyszínen bolt, vagy lesz e idő vásárolni, úgyhogy úgy pakoljatok hogy vacsiig ne akarjatok éhenhalni.
Strapabíró cipőt tegyetek el, mert lesz túra, és topánban nem a legkellemesebb.
Bármit, amiről úgy gondoljátok hogy jópofa lehet a táborban (gondolok itt fáklya, saját készítésű tolkienes vagy tündés cuccok, képek, versek, novellák, valami, ami a rendedhez jól jöhet) nyugodtan jöhetnek
Hirtelen ennyi jutott eszembe
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- gilloth
- Látogató
- Dodiee
- Nem elérhető
Eddig íyg néz ki:
Galadh, szörcsi, Remzy, Elrenor, Anglechel, Ratzkha Mogyi pestről, gillothot, Minervát és Nimdorcit pedig nem tudom Jó lenne ha mielőbb megtudnám h hogyan jöttök, bár feltételezem Minerváról hogy pestről, a többikről sejtésem sincs.
- Dodiee
- Nem elérhető
Bölcsek: mogy, Elrenor, Anglachel
Táncművészünk Minerva
Krónikások: Én, Szörcsi, Gilloth
Dalnokunk és kézművesünk pedig nincs
Nimdorciról pedig nem tudom hol van
- mogy
- Nem elérhető
- Remzy
- Nem elérhető
- Dodiee
- Nem elérhető
3. Mornaimire: Az igazi szépet már a természet (vagyis Aule) megalkotta, azt felhozni jó, de átformálni nem. A kövek igazi vadsága természetükből fakad.
Ergo a kézművesek max a kövek nyers valóját foglalhatják minél szebb foglalatba
Én a krónikásoknál leszek. Előszeretettel írok majd Aule hatalmas hegyeiről, a hegyen lakó sasokról, a hegyek mélyében lapuló barlangokról meg ilyesmik
- Ratzkha
- Nem elérhető
Mogy: Köszi!
Van valakinek ötlete/spontán asszociációja a feket ékszer-hez? Mifélék-kifélék leszünk mi? Gondolom noldák, merhogy azoknak volt köze kövekhez. De ezen túl? Bányászok vagy ötvösök jellemzőek inkább a családunkra?
Értsd: ki milyen rendben lesz? Ki lesz ékszerész és ki monjuk bölcs? Azért kérdezem, mert akkor az egyének különböző érdeklődési köreiből akkor össze lehetne hozni egy egységes csapatképet. Pl: a vadászaink kifejezetten a hegyvidékekre specialzálódtak, ahol a bányászexpedíciókat megvédhetik az esetéleges vadállatoktól, hegyomlásoktól, tapasztalt természetjárókként a kövek ismerői segítségére lehetnek a sebes vizű hegyi folyamokon való átkelésben, stb. A kézműveseink meg jóban lehetnének Aule-nagyúrral, és valószínűleg tökélyre fejlesztették a hegyek gyomrából bányászott szebbnél szebb ékkövek megmunkálását. A közröhögés elkerülése végett már nem is írom, hogy táncosaink meg ugrálnak, mint a hegyi kecskék... De szóval mindenki kitalálhatja, hogy szerinte miképpen illeszthető be a csapatidentitásba az ő egyéni "szakértelme" és ötletei. (illetve tökjó lenne, ha be is dobná a közösbe, h minnyájan tudjunk hozzá alkalmazkodni.)
Én valószínűleg a vadászok közé fogok tartozni. Ismerem majd a mindenki elől elzárt fagyos hegyláncok szegélyezte fennsíkokat és rejtett völgyeket és akár a hegyek alatt átvezető barlangrendszereket is, melyek a hegyek gyökereinél gazdagok jó ércekben. (nem tervezek aranymosó szitát és csákányt hozni)
De értelemszerűen minden jó ötletet és egyéni hozzájárulsát nagyon szívesen vesz a csapat születőfélben lévő énképe/önazonossága.
A sötét ékszer velünk van!
If you'll tell anyone who will listen but you feel ignored
If nothing's really making any sense at all
Let's talk
- gilloth
- Látogató
- Dodiee
- Nem elérhető
- Elrenor
- Nem elérhető
"Yksi sormus löytää heidät, se yksi heitä hallitsee,
se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee
maassa Mordorin joka varjojen saartama on."
- mogy
- Nem elérhető
- Remzy
- Nem elérhető
- mogy
- Nem elérhető
(Remzy: az heLYzet, de nem baj )
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.