- Köszönetek: 1
Bölcsek rendje - Rendezkedés
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Ezennel elbúcsúzom a rendtől :closed: köszönöm, hogy eljöttetek és kibírtátok velünk :hello: :bounce:
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
- Ulmo
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Kedves rendi tagok!
A 2008. évi tábor szervezése elkezdődött, ezért az idei tábor főszervezőjének kérésére a 2007. évi tábor topicjai bezárásra kerülnek. Vasárnap estig még szabad a vásár, akkor minden csapat-, rendi- és szervezői topic bezárásra kerül, és átköltözik az Archívumba.
Szolgálati közlemény vége
- Namarie
- Nem elérhető
Elrenor írta:
Phaedra/Namarie írta: Nem szeretnénk talit valamikor?
de
na és mikor és hol? Halihó, Anakalimon!!!!!!!!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Elrenor
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta: Nem szeretnénk talit valamikor?
de
"Yksi sormus löytää heidät, se yksi heitä hallitsee,
se yksi heidät yöhön syöksee ja pimeyteen kahlitsee
maassa Mordorin joka varjojen saartama on."
- Namarie
- Nem elérhető
- Melian
- Nem elérhető
hozzám is lehet nemsokára jönni, mivel nemsoká új lakásba költözöm (Zugló könnyen megközelíthető része), szóval szeptember végétől nálam is lehet teázni és rendezkedni
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Elrenor
- Nem elérhető
Sirgon Esgalnor írta:
Hozzám jöhettek....mogy írta: Ellenben ha valaki bevállalja, akkor akárhova elmegyek
Hozzám is, ha valaki hajlandó kimászni Nagykovácsiba
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Hozzám jöhettek....mogy írta: Ellenben ha valaki bevállalja, akkor akárhova elmegyek
- mogy
- Nem elérhető
Ellenben ha valaki bevállalja, akkor akárhova elmegyek
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Melian
- Nem elérhető
szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy az elmúlt évek hagyományainak megfelelően természetesen ebben az évben is megemlékezünk Tolkien Professzor halálának évfordulójáról.
Egy picit csalunk, mert nem szeptember másodikán, hanem negyedikén (kedden) tartjuk a megemlékezést, a szokott gyakrolatnak megfelelően a Margit-szigeten.
Tehát:
Időpont: 2007. szeptember 4., kedd
Találkozóhely: Margit-sziget, Margit-hídi lejáró, a buszmegállónál, 18:30-kor.
Hozzatok magatokkal: gyertyát, kispárnát/pokrócot, amire leültök; és a legfontosabb: gondolatokat, idézeteket, verseket Tolkien Professzor emlékére.
Örülnék, ha az elmúlt évekhez hasonlóan most is sokan összegyűlnénk, hogy leróhassuk kegyeletünket a Professzor emléke előtt.
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Gandalf
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Namarie
- Nem elérhető
- Panni
- Nem elérhető
Panni írta:
Panni írta:
Ankalimon írta: Amit lehet, azt megteszem, hogy ami folytatható, az folytatva legyen...
Esetleg folytathatnánk a vizsgák beugrójával? Nagyon szeretnék "szórakozni" vele :kiváncsi:
El tudná ezt valaki küldeni nekem? Akár szkennelve is jó...
:nagyonszépennéz:
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Panni
- Nem elérhető
Panni írta:
Ankalimon írta: Amit lehet, azt megteszem, hogy ami folytatható, az folytatva legyen...
Esetleg folytathatnánk a vizsgák beugrójával? Nagyon szeretnék "szórakozni" vele :kiváncsi:
El tudná ezt valaki küldeni nekem? Akár szkennelve is jó...
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Ankalimon még kérte a táborban, hogy írjuk be a meglátásainkat, ötleteinket:
1) Tea szertartás nagyon jó, meg kell tartani! Rendkívül jó, oldott, otthonos és egyben emelkedett hangulatot adott a gyűléseinknek.
2) MTT planetárium. Csillag nézés elött kéne kivetítéses magyarázatot tartani a kinti világról. Stellárium program és fényképek galaxisokról, csillagködökről, bolygókról. Így mikor nézzük az eget, sokkal többet tudunk majd mögé képzelni. Amit gyarló szemünk és kis távcsövünk nem lát, de ott van.
- Anglachel/Gurthang
- Nem elérhető
Egyébként mikor teázunk?
Megmondta Ankalimon, hogyha mi nem aktívkodunk akkor ő sem fog
AURE ENZULUVA!
- Elrenor
- Nem elérhető
- Endelír
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- mogy
- Nem elérhető
Ankalimon: a csodagépeden rajta van a mesterdarabunk. Átküldöd, ha szépen megkérlek? mert mivel az én pendrive-om nem volt akkro elérhető, csak random vettem köclsön egyet, de a Te gépeden is le lett mentve. A másik: a Mau-féle handout ha megvan, azt is megkaphatom?
előre is köszönöm, és a mihamarabbi viszontlátásra mindenkinek:) Holnap reggel megyek anyukámhoz
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Gandalf
- Nem elérhető
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
- Namarie
- Nem elérhető
-visszanézve egyáltalán nem baj. ha jobban belegondolunk, a bölcseknél és a harcosoknál a legnehezebb a mesterré válás, nem véletlenül. Ez így helyes, hiszen nagy a felelősségük, és ha valakinek, nekik aztán állandóan ébernek kell lenniök. Ez most nem kifejezetten a táborra vonatkozik, hanem úgy általában.
Szóval jó volt úgy, ahogy volt, jó volt, hogy nem könnyen kaptuk meg a tudást, a cemet, hanem meg kellett érte dolgozni, és nekem külön jó volt, hogy megint megtanultam a bizalom egy újabb fajtáját.
Ha lesz rendi tali, nem lehetne hagyományos meditációval egybekötni, nem csak teázással? vagy esetleg az íz-és illatérzékelésre irányuló meditáción túl nincs olyan másfajta, amit mi is megtanulhatnánk?
- Panni
- Nem elérhető
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Amit lehet, azt megteszem, hogy ami folytatható, az folytatva legyen...
- Elrenor
- Nem elérhető
énis hazaértem és fel is keltem igggazából (asszem) mindent elmondtam tegnap azzal kapcsolatban, hogy hogy éreztem magam a rendben, úgyhogy ehez most nemis teszek hozzá semmit, max annyit hogy hiányzik a légköre
illetve még annyit, hogy -mint a rend, vagyis a rend fóruma leg inaktívabb tagja, lévén egyetlen bejegyzést sem írtam- a jövőben próbálok többször benézni ide, és esetleg még hozzá is szólni a témá(k)hoz
és rendi találkozó meg remélem lesz, és nagyon örülnék, úgyhogy majd próbáljunk szervezni valamit valamikorra (csak kicsit határozottabban )
Endelír, neked meg jó balcsit (már amennyire élvezhető lehet bármi is 68 fokban O.o)
- Endelír
- Nem elérhető
Most letépek a Balcsira, de utána szervezzétek meg gyorsan a rendi talit, mert elvonási tüneteim lesznek
- Endelír
- Nem elérhető
Alig várom!
- Panni
- Nem elérhető
(Tavaly itt a környéken nem sikerült vennem, de pesten biztos lehet kapni...)
- Sirgon Esgalnor
- Nem elérhető
Botból egy közönséges túrista botom van valahol, ráadásul nem felnött méret, így ténylegesen használni kevésbé praktikus, viszont profi kivitelü. Nyakba akasztható dologból mindöszesen egy kelta keresztem van valamelyik doboz mélyén. Mást legfeljebb anyámtól tudnék kölcsönkérni.
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.