Karácsonyi est 2007

Több
17 éve 3 hete #351120 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Karácsonyi est 2007

Sirgon Esgalnor írta: Köszönöm a Karácsony estét!
Az egész éneklős műsort.
Kincsőnek a gesztenyés kiflit.
(Tudsz mákosat is csinálni? :roll: )
Mindenkinek a jelenlétet, beszélgetést; Finwének, hogy pont ma volt fent Pesten; Patiszonnak, hogy késve is eljött, és nem haza ment! Leguánnak, hogy pont öt húztam, és tetszett amit kitaláltam. (Megérte bütykölni.)

Jajj, igazán, köszi, hogy ott maradtatok :) Meg egy kicsit énekelhettem Veletek :)
És köszi, hogy Artemisz még utánam jött :D Meg az ajándékot is ;)

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hete #351016 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Karácsonyi est 2007
Kicsit elkésve, de én is köszönöm az illetékeseknek, hogy összehozták az MTT első Karácsonyi Estjét!
Bár a végére értem csak oda, így lemaradtam a kórus (hivatalos :) ) fellépéséről és az ajándékozásról, de nagyon jó volt a végén együtt énekelgetni mindent ami eszünkbe jutott, és köszönöm Amynak és a kamarakórusnak a rögtönzött ismétlést. :wink:

Sajnálom, hogy akik hamarabb elmentek azokkal már nem tudtam találkozni... :(

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hete #350950 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Karácsonyi est 2007
Sirgon, még sosem csináltam, ha találok hozzá receptet, vagy rájövök, mit kell a mák mellé a töltelékbe rakni, akkor tudok. :P

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hete #350933 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Karácsonyi est 2007
Köszönöm a Karácsony estét!
Az egész éneklős műsort.
Kincsőnek a gesztenyés kiflit.
(Tudsz mákosat is csinálni? :roll: )
Mindenkinek a jelenlétet, beszélgetést; Finwének, hogy pont ma volt fent Pesten; Patiszonnak, hogy késve is eljött, és nem haza ment! Leguánnak, hogy pont öt húztam, és tetszett amit kitaláltam. (Megérte bütykölni.)
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hete #350929 Írta: Erdariel
Erdariel válaszolt a következő témában: Karácsonyi est 2007
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek aki ott volt, segített, énekelt!! Nagyon jó csapat vagytok! A kórust mindenképp folytatni kell:)
Nagyon jól éreztem magam!
Szép Karácsonyt Midnenkinek!
Ami

Édes Víz és Kacagás!
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hete #350922 Írta: Finwe
Finwe válaszolt a következő témában: Karácsonyi est 2007
Köszi az Estét! Hangulatosra sikeredett nagyon:)
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hete #350916 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Karácsonyi est 2007

Alyr Arkhon írta: Végignézve a képeket egy komplett vámpíros horrorsztori bontakozik ki előttem. :D

Elmeséled nekünk is? Bár így megnézve olyan, mintha Koppány mindenkit "megtámadna". :D

Van mi arany, bár nem fénylik...
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hete #350913 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Karácsonyi est 2007

Newra írta: Köszönöm Aminak, hogy összehozta ezt a szép estét! Plussz Mindenkinek, aki eljött!

Képek:
kep.tar.hu/newra22/50543756#2

Végignézve a képeket egy komplett vámpíros horrorsztori bontakozik ki előttem. :D

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hete #350910 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Karácsonyi est 2007
Ami, tudom, hogy azt írtuk, hogy ott leszünk, és bocsi, de nem tudtunk elmenni, a család közbeszólt...biztos nagyon jó volt, remélem jövőre is lesz, és arra már mi is mehetünk(:
Puszi, és még egyszer bocs, sajnos nem rajtunk múlt!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hete #350902 Írta: Kincső
Sétáltam ma a Vörösmarty téren, és közben a színpadon egy kórus olyan dalokat énekelt, amilyeneket mi is tegnap (már nem a zulu nótákra gondolok, amiket profi szinten hallhattunk, hanem pl. Deep rivert :) ), de amilyen a színvonaluk volt, ennyi erővel mi is állhattunk volna ott. :P
Köszi mindenkinek a tegnapot! ;)

Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hete #350894 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Karácsonyi est 2007
Köszönöm Aminak, hogy összehozta ezt a szép estét! Plussz Mindenkinek, aki eljött!

Képek:
kep.tar.hu/newra22/50543756#2

Van mi arany, bár nem fénylik...
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hete #350888 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Karácsonyi est 2007
Köszönöm a tegnapi szép estét:) Egészen karácsonyi hangulatom lett tőle. :)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hete #350877 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Karácsonyi est 2007
Érdemes volt összehozni ezt az estét!

Köszönöm Aminak a lelkesedést és a kamarakórus összehozását!

Sirgonnak a gyakorlógyűrűt :-)

Kincsőnek a gesztenyés kiflit

Az éneket és a hangulatot mindenkinek, aki eljött :-)

Boldog karácsonyt!

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 3 hete #350861 Írta: Attila
Attila válaszolt a következő témában: Karácsonyi est 2007
Gratulálok Amynak a karácsonyi est megszervezéséért. Lélekben veletek voltam. :wink:

"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
Téma zárolva.
Több
Több
17 éve 3 hete #350828 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Karácsonyi est 2007
Köszönjük Amynak és a kórusnak az estét!Szép volt!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hete #350786 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Karácsonyi est 2007
Jó szórakozást nektek! ;-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hete #350785 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Karácsonyi est 2007
Nos én sem maradok ki.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hete #350778 Írta: Erdariel
Sen!
Megkaptam, várunk;)

Édes Víz és Kacagás!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hete #350761 Írta: Sen
Sen válaszolt a következő témában: Karácsonyi est 2007
Helló!

ÉN is tudok jönni az estre és Erdariel! Küldtem neked sms-t! :roll:
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hete #350731 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Karácsonyi est 2007
Elnézést kell kérnem, de sajnos, terveimmel ellentétben, minden igyekezetem ellenére sem tudtam szabadidőt szervezni, úgyhogy mégsem tudok jönni.

Lélekben veletek leszek... 8)

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hete #350706 Írta: Erdariel
Hahó!
Akkor a Batyiban leszünk, beszéltem Edinával!:)
4.40 re jöjjön az Oktogonhoz a Meki elé a kórus (ha tud:)) és azok akik éreznek magukban affinitást a díszítéshez. Mindenki mást szeretettel várunk 6-ra. Hozzatok magatokkal kaját, piát, magnót (ha van) cd-ket, verseket, hangszert, és az AJÁNDÉKOT mivel lesz a helyszínen húzás. Mindenféle díszítést is szívesen látunk! Rabyn ha lenne fa, szuper lenne!
Az elnökségnek meg tényleg köszi a terembérletet, és elnézést a kavarásért!
Szépeket szombatig!
Ami

Édes Víz és Kacagás!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hete #350702 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: Karácsonyi est 2007

Kincső (Thilanna) írta:

Erdariel írta: Üdv!
Sorry akkor az e-mailért, nekem azt mondták arra a címre írjak. Ma este felhívom az illetékeseket a Batyival kapcsolatban addig írjatok ha tudtok, hogy hova akartok menni. Ha jó a pinceklub megpróbálom lemondani a másikat, ha nem jó nektek, akkor megyünk a Batyiba! Az eddigiek alapján úgy tűnik többen támogatják a pinceklubot, de akkor még várom a szavazatokat!

az eddigiekben a többség akkor "szavazott" a pinceklubra (legalábbis itt a topicban), amikor még úgy volt, h. a Batyira nekünk kell összedobni a pénzt.
valóban megfontolandó, udvarias-e 2 nappal előtte lemondani :?

Összegezve a tények állását, egyértelműen az Alapítvány helyszínét támogatnám az Oktogon mögött.

Nehogy lemondjuk két nappal előtte, a kedvünkért jönnének be!

Csinálunk ott is olyan karácsonyi hangulatot, hogy mukkanni nem fogunk majd percekig:-)

á

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hete #350695 Írta: Kincső

Sorry akkor az e-mailért, nekem azt mondták arra a címre írjak. Ma este felhívom az illetékeseket a Batyival kapcsolatban addig írjatok ha tudtok, hogy hova akartok menni. Ha jó a pinceklub megpróbálom lemondani a másikat, ha nem jó nektek, akkor megyünk a Batyiba! Az eddigiek alapján úgy tűnik többen támogatják a pinceklubot, de akkor még várom a szavazatokat!

az eddigiekben a többség akkor "szavazott" a pinceklubra (legalábbis itt a topicban), amikor még úgy volt, h. a Batyira nekünk kell összedobni a pénzt.
valóban megfontolandó, udvarias-e 2 nappal előtte lemondani :?

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hete #350685 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Karácsonyi est 2007

Kezd körvonalazódni a probléma (ezek szerint nem volt nyilvános infó a vezetoseg emailcím zárt volta) teljes egészében, elnézést a hangnemért.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hete #350682 Írta: Erdariel
Üdv!

Édes Víz és Kacagás!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hete #350679 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hete #350676 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Karácsonyi est 2007
megint belepof, de döntsétek el mihamarabb, mert Edina idejével nem kéne "játszani"

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hete #350670 Írta: Kincső
a vezetoseg'kukac'-ra nem tud írni, csak olyan, aki rajta van a listán, a spamok miatt. az info'kukac'-ra kell írni.

Nemtom, sztem 4e Ft-ba nem hal bele az mtt, úh. én a Batyit támogatnám... de természetesen a szervező szava dönt. :P

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hete #350667 Írta: Erdariel
Bocs 'Alyr'-nem megy ma nekem ez a gépelés!

Édes Víz és Kacagás!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.208 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére