Kapolcsi Bűvészeti Napok - MTT buliszekció :)
Szavazás: Jönnél-e emtétésekkel a Kapolcsi Bűvészeti Napokra bulizni (júl.25.-aug.3.)? (was ended 0000-00-00 00:00:00)
Igen, végig |
|
4 | 11.1% |
Igen, az első hétvégére (július 25-27, péntek-vasárnap) |
|
2 | 5.6% |
Igen, a második hétvégére (augusztus 1-3, péntek-vasárnap) |
|
5 | 13.9% |
Igen, egyéb napokon (leírom a topicban) |
|
2 | 5.6% |
Szeretnék, de még nem biztos (pl. anyagiaktól függ) |
|
23 | 63.9% |
Szavazók száma: 3 ( Nilla, Ági, Zodiac ) | |||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Virág írta: Ja, és azt elfelejtettem írni, hogy Irénke néni az ovoda vezetője mondta, hogy nagyon számítottak idén is az mtt-re, mmint olyan programokra, mint amiket tavaly csináltunk...csak azért írom, hogy tudjátok, jövőre sztem mindenképp lenne igény a tavalyi programokhoz hasonlókra...mivel idén is nagyon vártak minket...
Ehhez hozzáfűzés, mert vasárnap mi is beszéltünk vele: a monostorapátiak vártak minket, és próbálták is kibulizni a szervezőknél h. mehessünk, de a szűkös büdzsé miatt idén a falu nem is számított teljes értékű fesztiválhelyszínnek, úh. már csak ezért sem jött össze.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Attila
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"And I see they think me and Netti real old. But I don't think us feel old at all. And us so happy. Matter of fact, I think this is the youngest us ever felt." /Alice Walker/
- Virág
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
- Virág
- Nem elérhető
na hát ennyi jut most eszembe, csak gondoltam írok pár sort(:
- Kincső
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Cueddo írta:
Akkor megpróbálok szerezni sátrat.
Az enyém elvileg 4 személyes, cuccokkal együtt csak elférünk benne hárman, ha Nektek nem gond
Tehát akkor végleges, egyeztetett szállás-paraméterek:
Monostorapáti, óvodakert (vécé, zuhany használat)
600 Ft/fő/éj (ugye nem felejtettük el, h. a napijegy 1800 Ft, a sétálójegy 300 Ft naponta)
S.triki Irént kell keresni (gugli ellen pöttyözöm a nevét)
Virágék 30-ától mennek (Virág, Orsi, Klau és még ki tudja ki ) - tavaly voltatok, szal glom odataláltok az ovihoz, mondjátok h. MTT és én (Kiss Kincső) beszéltem vele szombaton és Ti vagytok az első adag
én 31-én vagy max.1-én megyek le (és maradok 3-ig*)
Minerva LEHET hogy jön 1-2-án
Cue+Narb 2-3-án
Ankalimont megkérdezem
Alapvetően 6-8 főt mondtam 2-3 sátorral, de ha többen leszünk örülni fognak nekünk, mert ugye fő/éj az ár, hely meg van Szóval aki még észbekap, szóljon nekem! (persze beállíthattok oda is, de azért jobban örülnék ha tudnám h. ki mikor jön)
*Nemtom h. ott alszok-e 3-án, de ezt mindenki figyelmébe ajánlom:
klikk Többek között Cue és Gillz mint végzett Főnixesek szerepelnek benne Szóval érdemes maradni legalább délután!
- Cueddo
- Nem elérhető
Akkor megpróbálok szerezni sátrat.
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Isilrohir
- Nem elérhető
Én lemegyek majd családdal egy napra, és benézek hozzátok!
- Virág
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Cueddo írta:
Narb és én mennénk aug2-3 hétvégére. Számíthatunk közös mtt-szállásra házban?
nem, csak sátorban. házat már tábor előtt is szinte lehetetlen volt szerezni, ezért kértem h. ugyan küldjön már jellapot aki jönne, még amíg itthon vagyok, de erre 2 ember volt képes (az is sátorba jelentkezett).
De azért aki számít sátorhelyre az is árulja már el azért, mert nem mindegy, h. 5-6 főt mondok vagy 10et! 8O
- Cueddo
- Nem elérhető
Narb és én mennénk aug2-3 hétvégére. Számíthatunk közös mtt-szállásra házban?
Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.
(Dylan Thomas)
- Summer
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Klau
in another world i'm a fairy♥
- Minerva
- Nem elérhető
bocsi...
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Virág
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Ha lesz társaság, én pl. szívesen mennék júl.29-aug.3. között.
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Mondjuk aug. 2?
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Virág
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Olorin.papa írta: Most kicsit belekeveredtem, de mi is lessz az MTT szerepe kapolcson?
Bulizunk, civil résztvevőként, még mindig.
- Olorin.papa
- Nem elérhető
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- Kincső
- Nem elérhető
Mindenesetre a jelentkezések most így néznek ki:
Virág és Orsi júl.26.-aug.2.
Ankalimon júl.29.-aug.2. (de szobát szeretett volna...)
Minerva aug.1-2.
Celebrom visszamondta, én meg akkor mennék amikor minél nagyobb a társaság. Orsi, Virág, akkor is 26-ától szeretnétek menni, ha nem lenne más kívületek?
A sátor ára amúgy fő/éj, nem sátorhelyenként értendő.
MÉG LEHET JELENTKEZNI HOLNAPIG /szerda/, és utána fogom véglegesíteni a szállást, jó?
- Furi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Orsi_
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
mégegyszer bocsi
A szeretet fény a vakoknak, hang a némáknak, dal a süketeknek.
- Kincső
- Nem elérhető
Minerva írta: Kincső, szerintem simán elbulizunk mi ott hárman.
Ó, igazán nem a társasággal van bajom de tudok többekről akik mondták h. akarnak jönni.
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Kincső
- Nem elérhető
Kettő azaz kettő darab jellap érkezett (Minerváé és Celebromé).
Mivel mindketten sátrasok (és én is), holnap reggel kb. 10 fő sátorhelyet lefoglalok, mert talán annyian még leszünk, ill. ahhoz remélhetőleg nem kell foglaló. Illetve sátorhelyet vsz ki tudunk bulizni még a tábor után is. Aki szobában akart volna aludni, de nem méltóztatott elküldeni a jellapját, az meg így járt, vagy intézze magának, ha tudja...
Igen, morcos vagyok.
- Kincső
- Nem elérhető
Viszont még egyetlen egy darab sem érkezett, úgyhogy ha valaki küldte, az visítson! Aki biztosan tudja hogy jön, küldje a jellapot pls!
Aeglos, mivel úgysem tudom hogy kik szavaznak, így szerintem sokkal jobban néz ki a szavazás állása. Az idő rövidsége miatt most nincs ilyen opció, de mondhatnám azt is h. ez azért van, h. néhányan beírják és ettől pirosan villogjon a topic h. van új hsz. :tongue:
Tünde: olyan éjfél-hajnali egy körül lehetett, de aztán hajnalban (f4 taláb?) még szerkesztettem, mert arra riadtam fel h. nem írtam bele h. első hétvégére nincs ház.
Zodiac: www.kapolcs.hu , itt megtalálod a fellépők névsorát (Meg persze mindenki más is )
- Aeglos
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta: Nem fair a szavazás, olyan nincs, hogy "nem szeretnék menni"
Bár nem erre szavaznék, de egyetértek.
Ennek is van információértéke. A "nem jövök" lehetőséget választó emberekről biztosan tudod, hogy nem "elfelejtettek jelentkezni" vagy "nem látták a szavazást", hanem nem is terveznek jönni.
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Endruu
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Minél előbb szólok, amint tudom, hogy megyek-e!
"I am the Dark Lord's heir."
"Vi sitter här i venten och spelar lite DotA"
- Zodiac
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Néha a váratlan helyzetek szülik a hősöket!
- Furi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.