A TTT melyik idézete tetszik legjobban?
Szavazás: A TTT melyik idézete tetszik legjobban? (COM_KUNENA_POLL_WAS_ENDED)
A testőröd? (Faramir) - A kertésze. (Samu) |
|
16 | 13.9% |
Nem hagyom, hogy egy hegyesfülű lekörözzön! (Gimli) |
|
8 | 7% |
Osztoba, dagadt hobbit! (Gollam) |
|
12 | 10.4% |
Meséltem rólatok a tanácsban és egyetértettünk abban, hogy nem vagytok orkok. (Szilszakáll) |
|
17 | 14.8% |
E gonosz napok jutottak nekem. Az ifjú meghal, az öreg tengeti napjait. (Théoden) |
|
6 | 5.2% |
Nem lesz több hajnala az embernek. (Szarumán) |
|
5 | 4.3% |
Olyan szép. Olyan fagyos. Mint a sápadt tavaszi hajnal, mit a tél fagyos emléke kísért. (Gríma) |
|
9 | 7.8% |
Bizony nem örülünk neki. (Gríma) |
|
4 | 3.5% |
Tűnj el, ész ne gyere vissza! (Gollam) |
|
14 | 12.2% |
Mikor legutóbb körbenéztem, Théoden és nem Aragorn volt Rohan királya. (Théoden) |
|
9 | 7.8% |
A régi világ elenyészik a nagy igyekezet tüzében. (Szarumán) |
|
4 | 3.5% |
És mi van a lábukkal? Úgysincs szükségük rájuk! (Gríshnák) |
|
7 | 6.1% |
A tündék ideje lejárt. Arwen ideje lejárt. (Elrond) |
|
4 | 3.5% |
Szavazók száma: 29 ( mîr, Larch, Leara, Bonnie, nephilim ) Bővebben
Legolas01, Reinatha, Szilmaril, Enna Silme, Cassie, sorriso, Eliza, Gandalf The White, lunepierre, birefi, Corwin, Vewy, shark, gorangae, Erendil, Supersonica, Telcontar, Lora, Thalionhirion, Theia, Lucifer, Patiszon, Elryn, Szú
|
|||
Csak regisztrált felhasználók szavazhatnak |
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ragoran
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kincső írta:
Niphredil/Szméagol írta: Lehet, mindenesetre nagyon cuki volt, ahogy énekelte. Egyébként én versenyen kívül (mert csak úgy lehet) szavazok arra, amikor Samu a régi regékröl beszél. Hát az... Gyönyörü!
Igen-igen, a könyvben is!
Az aranyos,ahogy ezen Frod vigyorog! Tök jó befejéz volt!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Kincső írta:
Niphredil/Szméagol írta: Lehet, mindenesetre nagyon cuki volt, ahogy énekelte. Egyébként én versenyen kívül (mert csak úgy lehet) szavazok arra, amikor Samu a régi regékröl beszél. Hát az... Gyönyörü!
A könyvben? Merre van?
'Is there anybody out there?'
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Larewien
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- Köszönetek: 0
- nido
- Nem elérhető
Szméagol írta: Sziasztok!
Nem tudnátok segíteni?
Mit énekel Gollam, mikor a Holt-lápon vannak Frodóval és mikor a Tiltott Tóban lubickol? (Angolul vagy magyarul)
És magyarul (ha az nincs angolul) azt, mikor Theodent öltözteti Gamling.
Theoden eneke (ha jol emlekszem, mert en eddig csak egyszer lattam a filmet) ugyenaz, mint amit a konyvben Aragorn enekel amikor elhaladnak a sirhalmok mellett Edorasba menet.
Ha az, akkor ez:
www.tolkien.hu/lotr/eng/lotr3_6_1a.html
www.tolkien.hu/lotr/hun/lotr3_6_1h.html
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Nem tudnátok segíteni?
Mit énekel Gollam, mikor a Holt-lápon vannak Frodóval és mikor a Tiltott Tóban lubickol? (Angolul vagy magyarul)
És magyarul (ha az nincs angolul) azt, mikor Theodent öltözteti Gamling.
- Larewien
- Nem elérhető
A legaranyosabb pedig egyértelmüen Gollam szövege : Menj el, és ne gyere többet vissza! (Gollam the best!!! )
De a Testöröd? Kertésze. duma is nagyooon édes Olyan szép. Olyan fagyos. Mint a sápadt tavaszi hajnal, mit a tél fagyos emléke kísért. (Gríma)<- Ez a legszebb, így leírva. Amikor Gríma ezt mondja a filmban, akkor a hányinger kerülget... 8O
A legaranyosabb pedig egyértelmüen Gollam szövege : Menj el, és ne gyere többet vissza! (Gollam the best!!! )
De a Testöröd? Kertésze. duma is nagyooon édes
- Niphredil/Szméagol
- Nem elérhető
I've seen the moon
And the first sunrise
I'll leave it to the memories
And kiss the wind goodbye
- Lora
- Nem elérhető
Amugy, amik ide fel vannak irva, szerintem voltak sokkal jobbak is.
Igen, ez is: Nem lesz többé Megye, Pippin! (Trufa)
Ez naon édes....
Gyöngycem (voltam valaha)
- Théoden
- Nem elérhető
:theoden1:
Arise now, arise, Riders of Théoden!
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
ez a hozzászólásod jobb felső sarkában található
Hiányolom Legolas aranyköpéseit, úgy ám drágaszágom!
Így a Théoden: amikor legutóbb körbenéztem...-re szavaztam
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- gorangae
- Nem elérhető
- gorangae
- Nem elérhető
Szerintem a legszebb mondat Tfufáé!:
........nem lesz többé Megye Pippin!
Üdv
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
De hát az egész film szöveget nem lehet felírni szavazásra...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Áfonya
- Nem elérhető
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Ragoran
- Nem elérhető
- Sesy
- Nem elérhető
De még nagyon tetszett a Samus idézet is!
~ hallom a hangodat, érzem az illatod, alattam hintaló, ölemben csillagok ~
- Áfonya
- Nem elérhető
Tök jó ez a szavazás - a TTT magyar szövege olyan szép, hogy tényleg lehet válogatni a jobbnál jobb idézetek között. :itscool:
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Bonnie
- Nem elérhető
"Ez a mearák egyike ,hacsak szemem nem csalja bűvölet."
Nagyon édes
Meg amikor Éomer beszól Gimlinek és legolas felhúzza magát:
"Előbb halnál meg ,minthogy kardod lesújtana" (bár erre már szó szerint nem emlékszem)
De a felsoroltak közül a Samus tetszik a legjobban.Én jót derültem rajta.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
"Most új hatalom van születoben!"
by Szarumán
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Eliza
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
És Samut nem említi senki?
"Frodó:A te kedvedet semmi sem lohasztja le, Samu. Samu:Csak az esőfelhők..."
Kimondta, ami a szívemet nyomja.
Bocsánat a Legolas rajongóktól, de nekem ez tettszett tőle :
"Ez a mearák egyike, ha szememet nem csalja bűbáj." (Elnézést a pontatlanságért. )
És Gollamtól meg Szméagoltól:
Mikor Samu csúnyán néz rá és összekucorodik: "Jo hobbit."
"Sz...Sz...Szméagol"(Szméagol)
És az artikulálatlan visítás...
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- zsoffija
- Nem elérhető
"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:
- Enna Silme
- Nem elérhető
"De hajókról ha zengek is, lesz-e hajó nekem, hogy visszavigyen, átvigyen ily széles tengeren?"
- Reinatha
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Igaz, Grima sokkal jobban eloadja a 'Gandalf-ellenes' predikaciojat, de nekem ugy altalaban nagyon tetszik minden, amit o mond :wormtounge1:
Official Keeper Of Dinendal, Silent Scout Of Lothlorien
- Nimdraug
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Lili
- Nem elérhető
Tűnj el, ész ne gyere vissza! (Gollam)
Annyira aranyos amikor ezt mondja és Gollamot különben is teljesen megszerettem a filmben.
Amin pedig még gondlkoztam
"A régi világ elenyészik a nagy igyekezet tüzében. " (Szarumán)
(hát ami igaz az igaz,elég nehéz választani ennyi nagyon jó idézet közül... )
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.