Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
21 éve 9 hónapja #111409 Írta: myfairlady
myfairlady válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
:o :o
Jók a képek.
Főleg az,amelyiken égnek áll a hajuk a tüzijátékos kaland után.

Rose

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #111407 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Ezen nagyon aranyosak, remélem még nem voltak:
moneycentral.communities.msn.com ... PhotoID=33
moneycentral.communities.msn.com ... PhotoID=30

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 9 hónapja #111299 Írta: North
North válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Nagyon jók a képek :twisted: Én is nagyon örülnék ha fölraknád a filmet Sil :!: Annyira nagyon komoly az a parókás kép :lol: Röhelyes, de úgy gondolom egy színész mindent el tud játszani 8O

Ő meg mély lélegzetet vett, s így szólt:-Hát, hazaértem.

Több
21 éve 9 hónapja #111092 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Jó. akkor most kegyetlen leszek. innetől felszólítás nélkül törlöm az egymondatos hozzászólásokat, főleg az ilyeneket, hogy "Jók a képek". Teljesen feleslegesen töltenek ki helyet. Utálhattok érte, de szvsz tri sem akartok egy oldal semmiről se szóló hozzászólást olvasni.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 9 hónapja #111029 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Sil: IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN IGEN!!!
Elég meggöyző voltam?))))))

kösz majd keresek még-)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 9 hónapja #111022 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

North írta: Hát ja, de például ott van Sean A. rövidfilmje, aminek a megírásában segítkezett Dom és az is fent van a neten csak én nem birom letölteni :cry:

Én se tudtam, amíg nem volt itthon netem. De most végre megvan, és nagyon jó. Megpróbálom csökkenteni a fájl méretét, és felrakni a netre normálisan, jó?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 9 hónapja #110955 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Rabyn írta: www.bagendinn.com/images/dom/pats1.jpg
www.bagendinn.com/images/dom/pats2.jpg :hello:

Mammmamiaaa :oops: Cépszégesz hobbitka :mrgreen: *telu elolvadt*

Több
21 éve 9 hónapja #110624 Írta: Cat
Cat válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Azt a filmet én se tudtam letölteni de még csak meg se tudtam nézni,hogy legalább azt mondhassam,hogy láttam. :(
Ki látott már ilyet.Az a kép nagyon jó.
North: ki az akinek ennek a képnek a láttán nem indul be a fantáziája?!
Nagyon jó összeállitása ez annak a sok képnek.Nem rossz háttérképnek sem.

Több
21 éve 10 hónapja #110424 Írta: North
North válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Hát ja, de például ott van Sean A. rövidfilmje, aminek a megírásában segítkezett Dom és az is fent van a neten csak én nem birom letölteni :cry:

Több
21 éve 10 hónapja #110400 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
North: nagyon reméljük, hogy lesz M.o.-n is. ha nem lesz, megszerezzük angolul, nekünk nem akadály:)))

Több
21 éve 10 hónapja #110313 Írta: North

shaira írta: öhmöhm:
www.bagendinn.com/images/domflesh.jpg

Ettől a képtől beindult a fantáziám :oops: Már alig várom hogy lássam, de lehetséges e az hogy lássam?

Több
21 éve 10 hónapja #110267 Írta: Dodiee
Légyszi légyszi.. mellőzzétek az ilyen rövid bejegyzéseket!! leglább biggyesszétek mellé, hogy "jaj de szép ez a kép, mert milyen édes arcot vágnak" stbstb, mert akkro leglább azt mondhatom, na, leglább írt valamit..

Több
21 éve 10 hónapja #110134 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

shaira írta: www.councilofelrond.com/modules/My_eGall...040_xmascardlotr.jpg
:lol:

Woah))))))
Szééép kéééép
)

Több
21 éve 10 hónapja #110128 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 10 hónapja #109763 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
de ari a kép...
és tényleg ez van ránk jó hatással!!! :D

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 10 hónapja #109617 Írta: shaira

Több
21 éve 10 hónapja #109615 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

huhh. de jó :!: :D :D

Dodie, jó, hogy nem cenzúrázol :lol: :lol: :wink:
Telu:u.ezeket akartam én is berakni, de asszem elkéstem... :? :roll:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."

Több
21 éve 10 hónapja #109610 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Off:jujj,de rég jártem erre ne haragudjatok!! :oops: ON

Shaira:tök yó kepecke!

Telka Drágaszág:Dettó!

Dodiee:Hát sztem ez oan tipikusan Dom hozzáállás :wink:

Több
21 éve 10 hónapja #109587 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Isomaniac's Nightmare-t akaroooooooook!!!! Mooost!!!!!
Mikor fogják adni? Én nem bírom már sokáig, ha iylen képeket látok, amik számomr a amézes madzagot jelentik... :roll: :oops: :wink:

Menjetek Zsu odlalára: dom.rocks.it Ott egy csomó infot találtok ezzel kapcs, no meg persze szuepr képeket!!! o;)))

Dodie, szentségsértésx let tvolna kivenni ezt a képet!!! Még hogy kros hatással van szegény lelkünkre... ez van JÓ hatással rá! o;DD

/me igencsak azt forgatja a fejében, hogy kinyomtatja ezt a kéept, és kiteszi a falára... Az ágya fölé...

Feel the sunshine 8)

Több
21 éve 10 hónapja #109577 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Nefadar írta:

Jó :evil3:

......marha jó!!! :evil3:

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 10 hónapja #109574 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Dodiee Took írta: Gyémánt: ez Dom rövidfilmjéből az Insomnia Nightmare(vagy hogy írják)-ból van. és ő is azt nyilatkozta, hogy nem olyan nagy cucc a pucér zuhanyjelenet, csak bemész, megcsinálod, aztán kapsz egy törölközőt, és kész:))

An Insomniac's Nightmare

Amúgy az én szemeben is nagyot nőtt azóta, amióta megtudtam, hoyg egy ilyen elvont rövidfilmben is szerepet vállalt.. csak már megnézhetném.. :/

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
21 éve 10 hónapja #109563 Írta: Saczy
Saczy válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
ez milyen rövid film?
hát igen a képre ennyit lehet mondani:öhömöhöm... :D
na meg ezt h nagyon édeeeees!! :D
hát nem tudom...lehet h látta h éowyn mien bátor és h mi mindenre képes.....és ettől felbátorodott....vagy csak segíteni akart éowynnek....

Elen síla lúmenn omentilelvo!

Több
21 éve 10 hónapja #109560 Írta: Telumehtar
Telumehtar válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Megint kisebb szünet után itt vook...
Szó: Engem ennek a rövidfilmnek a Tmája is megfogott... olyan dologgal foglalkozik ez a film... csodálatos :) Mmint egy ilyet megcsinálni... ez nekem még több pluszt ad... ha ilyen szerepet elválal akkor nekem már rossz ember nem lehet... egyszer szivesen megkérdezném Tőle hogy miért is vállalta el ;)

Más: Ugye emlékeztek (biztos emlékeztek :) ) szó hogy tudjátok van az a rész amikor Dernhelm Trufa vs. nazgúl Király... szóval akkor ugye elöszőr Dernhelm harcol a nazgúllal és Trufa meg szörnyen fél...szinte mozdulni se bír... és amikor a nazgúl "lecsapja" Dernhelm-t akkor Trufa mégis valamiért felkell és megöli a nazgúlt... szerintetek mi lehet ez a valami? Bátroság? Harag? Bosszú? vagy micsoda? Kivábcsi vagyok hogy mi lesz a válaszotok ;)

Több
21 éve 10 hónapja #109483 Írta: Dodiee
Gyémánt: ez Dom rövidfilmjéből az Insomnia Nightmare(vagy hogy írják)-ból van. és ő is azt nyilatkozta, hogy nem olyan nagy cucc a pucér zuhanyjelenet, csak bemész, megcsinálod, aztán kapsz egy törölközőt, és kész:))

Több
21 éve 10 hónapja #109433 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Tudtam én, hogy ez lesz a kedvenc filmem tőle. :) Az első képek láttán aszittem, hogy csak derékig lesz látható a zuhany alatt, de most megnyugodott az én kis preverz lelkem. :twisted: 8O :D

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
21 éve 10 hónapja #109427 Írta: Gyémánt_Hajnal
Honnan szedtétek? Vagy azok, kik feltették, honnan szedték ezeket a képeket? :oops:

ehhe-ehhe :lol:

Micsoda egy képek!:) :wink:

"És ha egyszer rajtam lánckerék taposna

Alattam a Föld is sírva beomolna."

Több
21 éve 10 hónapja #109400 Írta: Rabyn
Sahira: Reakcioim a képek láttán: :oops: :lol: :) :twisted: :hello: :bandit:

és legvégül: hogy lehet vkinek ilyen jó teste?-))) :oops:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.795 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére