Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
20 éve 1 napja #238591 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Jajj... az a Viggo-Billy akció nagyon ott volt!!!! Nem is tudtam, hogy Viggo olyan. :twisted:

Billy olyan édes, mikor a filmzenés részben a daláról beszél... amúgy is imádom azt a részt...

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 napja #238578 Írta: Elvina
Elvina válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Maxim írta: Nagyon szívesen és akkor itt van még néhány lélegzetállító (legalábbis szerintem) kép Billy-ről.
www.boydism.net/gallery/thumbnails.php?album=108

Huh, ezek tényleg azok! :D 8O Már láttam őket, de eddig csak nagyon miniben...Ezek "jó" nagyok!!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 1 napja #238548 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Nagyon szívesen és akkor itt van még néhány lélegzetállító (legalábbis szerintem) kép Billy-ről.
www.boydism.net/gallery/thumbnails.php?album=108

Több
20 éve 1 napja #238493 Írta: Elvina
Elvina válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Maxim írta: Ott is elképesztően jó beszólásaik vannak a Billy/Dom párosnak.

Egyetértek!

Nekem csak az FOTR audiókommentárjához volt eddig szerencsém...Valaki nem tudná pontosabban elmesélni, hogy milyen kamu játékkal etette Billy, Dom és Sean szegény Elijah-t? Sajnos néha csak 10szerre értettem meg amit beszélnek (ld. egyrészt angol tudásom, másrészt az egyszerre beszélés, harmadszor a mesélő (Billy) édes akcentusa miatt...)

Extrákat pedig még nem láttam, csak a ROTK-hoz, de az sem a 4 lemezes bővített DVD-hez tartozott... :-( A kamu interjúról olvastam, nagy móka lehetett! :lol:
El kellene kezdeni gyűjtenem DVD-re... :roll:

u.i.: Köszi a Billy-s képeket!! :D

Több
20 éve 1 napja #238468 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Nem, ez az a Lost. :D De remélem lesz ez még több jelölés is, mert hihetetlen jó egy sorozat.

Az előző hozzászólásomhoz még itt van egy LJ-s link , itt fent szokott lenni minden rész, ha meg nincs, akkor bátran lehet kérni.
Egyébként eddig 13 rész ment le.

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
20 éve 2 napja #238452 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Azt jól látom, hogy a Lost kapott Golden Globe jelölést? Vagy az egy másik Lost? :oops:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 2 napja #238408 Írta: ainawethien
ainawethien válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Prisca írta: Ez az AXN egy tv csatorna, ,vagy egy internetes csatorna?

Ez egy rendes csatorna (kábel tévés, az HBO ajánlgatja, de a catorna maga a SONY-é).
Ha le akarod tölteni, akkor javaslom a Bittorrent-et. Ha letöltötted a progit (ingyenes), utána célszerű itt rákeresni a LOST-ra.
Ha rendbe jön a LiveJournal, jobb linkeket is tok adni, de egyelőre ez van..

Dom is not gay. He's just Lij's boyfriend.

Több
20 éve 2 napja #238406 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Fircorwen írta: Dom-fanok: a Lost január 22-től minden szombaton az AXN-en :D

Ez az AXN egy tv csatorna, ,vagy egy internetes csatorna?
Úgy értem, hogy számítogépen nézhetem valamilyen regisztráció után, vagy lépjek kapcsolatba a kábelteleviziós társaságommal?
Esetleg, ha Te tudod fogni... nem lenne kedved felvenni és digitalizálni és aztán felrakni a netre, ahonnan le lehetne tolteni? :wink:
bocs az offértt, de tudatlan vagyok... :roll: és Dom filmjének első része, amit még tavaly feltettetek kíváncsivá tett...

"Indul a küszöbről az Út:
ha nem vigyázok, elszelel;
felkötöm én is a sarút,
gyerünk utána, menni kell..."

Több
20 éve 1 hete #237481 Írta: Ilweran
Ilweran válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Én azon röhögtem nagyon jót, amikor a harmadik rész második lemezének első jeleneténél az audiokommentárban azon poénkodnak, hogy Legolas lelövi a rendezőt. Nem tudom,melyik hobbit mondja, hogy minden színész álma egyszer kinyírni a rendezőt.... :lol:

"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."

Több
20 éve 1 hete #237285 Írta: Maxim
Maxim válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

Több
20 éve 1 hete #237243 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Elendril, azt Pippinnek mondta ;) Bár nem nagyon értem, hogy mi volt a problémád :hein:

[size=9:3p1r5zxd]melyiknek[/size] :triste: ijujjj...

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
20 éve 1 hete #237236 Írta: Elendril Regulus
én kedvelem őket,és pár nagyon csúnyát kiragagdtam a múltkor a harmadik részből,mikor Gandalf aztmondta a hobbitnak(nem jut eszembe,kettőjük közül mejiknek)hogy jobb lenne,ha meg se szzólalna...ez abban volt,amikor a helytartóhoz mentek :pippin4: :elrond1: :frodo4: :merrypippin: :deal: :quasi:

Sose felejts el mosolyogni. Még akkor sem, amikor szomorú vagy.
Lehet, hogy valaki beleszeret a mosolyodba.

Több
20 éve 1 hete #237182 Írta: Maxim
Hú! Rég jártam már itt!
Szóval... Prisca észrevétele a LotR honlapról kiváncsivá tett. Hát, mit mondjak... 34x hallgattam meg a köszöntéseket, míg végül 35. alkalommal Dom köszöntött. Persze közben sikerült Billy-nek 3x is köszöntenie. Ezen kívül köszöntött: Karl Urban, Ian Holm 4x, Christopher Lee, Miranda Otto 4x, Bernard Hill 3x, Brad Dourif 2x, Elijah Wood 3x, Liv Tyler 3x, Ian McKellen, Sean Astin, Andy Serkis 2x, Viggo Mortensen 2x, Orlando Bloom 2x és Peter Jackson 2x. Jó móka volt! 8O :? :) :D :lol:

A rejtett extrák... a Pete Jacksonoshoz már a díjátadó alatt is volt szerencsém, de még mindig jó. A kamu interjún viszont még sokadszorra is sírok a nevetéstől. Dom elképesztően jól adja a német riportert! :D
A Viggo kontra Billy smárról annyit, hogy fetrengtem a röhögéstől! Egyszerűen elképesztő, hogy ennek mennyi időt szenteltek, de nem hiába! :lol:
Számomra még nagy kedvenc a film alatti kommentár. Ott is elképesztően jó beszólásaik vannak a Billy/Dom párosnak. Egyik kedvencem a "Legolas olifántot mászik" jelenethez fűzött hozzászólásuk. Az meg már szállóige nálam, hogy "The Return of the King, originally called, The Return of Merry!" :D

Több
20 éve 1 hete #237140 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Gil: tudtommal még mindig a barátnője: )

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 1 hete #236988 Írta: Fircorwen
Fircorwen válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Dom-fanok: a Lost január 22-től minden szombaton az AXN-en :D

"Voltam,mert lettem,
untam, hát mentem..."

Több
20 éve 2 hete #236140 Írta: Gil-Celeb
Gil-Celeb válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Tényleg rohadt jók az extrák! :wink:
Csak akkor hűltem el egy kicsit,amikor Viggo lesmárolja Billyt....Na meg utána,amit nyilatkoznak... 8O
Utólag is:NAGYON-NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!

"My fall will be for you,my love will be in you,
if you be the one to cut me,I'll bleed forever"

Több
20 éve 2 hete #235946 Írta: Haebrethilien

Prisca írta: Hali!

Képzeljétek! Csináltattam egy pólót, amire az van ráírva:
Hobbit vagyok nem turista!
Azt hiszem ezt nyugodtan nevezhetem hitvallásomnak is :lol:
Először az Imádom a hobbitokat! mondat motoszkált a fejemben, de aztán rájöttem, hogy az előbbi mégiscsak hatásosabb, főleg, ha mondjuk Új-Zélandon járok majd egyszer!

a sulinkban az idei gólyapróbán az egyik elsősön szintén volt egy ilyen póló....nocsaknocsak

"Elveszett, örökre - mondta -, s most minden sötét és üres."

Több
20 éve 2 hete #235909 Írta: Meleth_lin
Meleth_lin válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Nem biztos, hogy jól emlékszem, de szerintem azt mondják, hogy VOLT egy balett-táncos barátnője. :roll:

"(...)That's the most important part of the story: the ending.
This one... is very good. This one's perfect."

Több
20 éve 2 hete #235775 Írta: Gil-Celeb
Gil-Celeb válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Billynek tényleg egy baletttáncos a barátnője??? :D
Egyszer láttam fényképen,de arról a nőről nehéz lenne azt mondani,hogy baletttáncos...(mondjuk kedves arca van... :D )
Hol találom meg a rejtett extrákat???

Több
20 éve 2 hete #235683 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Prisca: hát ha jössz velem biztos találkozol :wink: (jan3)

Igen az a smárolós jelenet, huhúúúú:D )
amugy szvsz nem off a filmbeli dolgokrol beszélni itten a topicban..
Nem tudtok valamit, hogy egyébként mi van velük? (mmint Billyvel és Dommal)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 2 hete #235681 Írta: Prisca
Prisca válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
off.off:Köszi!
Közben beszereztem egy másik lejátszóprogramot és végre... végre... vééééégreeee!

GillGolwen Nimrandir írta: A tündék után a Hobbitok a kedvneceim. Elbűvölő ahogy élik életüket. A többség mit sem sejtett a "nagyvilágban" zajló dolgokról és ez jól is van így. Szerencsére a "világ" sem vett tudomást sokáig a félszerzetek létezéséről és mindig voltak akik védték a megye határait. Szeretnék olyan "gondtalanul" (persze nekik is meg voltak a maguk problémái) élni, mint ahogy a hobbitok.

Csibészek!!! :pippin4: :D :D:D

Mi sem egyszerűbb ennél!
Szeress nagoykat enni, anélkül, hogy lelkiismeretfurdalásod lenne az elfogyasztott kalória miatt, szeress nagyokat inni a barátaiddal, szeress nagyokat nevetni eszement poénjaikon, szeress megállni egy kicsit, kiszakadni az élet mókuskerekéből, lustálkodni és élvezni az élet apró örömeit, és végül fedezd fel magadban a bátorságot, hogy segíteni tudj a barátaidon, amikor szükségük van rád!

felkötöm én is a sarút,

Több
20 éve 2 hete #235678 Írta: Gilg (Gwindorn)

Prisca írta: Hali!

Először az Imádom a hobbitokat! mondat motoszkált a fejemben, de aztán rájöttem, hogy az előbbi mégiscsak hatásosabb, főleg, ha mondjuk Új-Zélandon járok majd egyszer!

Amúgy remélem találkozunk január 3-án!

A tündék után a Hobbitok a kedvneceim. Elbűvölő ahogy élik életüket. A többség mit sem sejtett a "nagyvilágban" zajló dolgokról és ez jól is van így. Szerencsére a "világ" sem vett tudomást sokáig a félszerzetek létezéséről és mindig voltak akik védték a megye határait. Szeretnék olyan "gondtalanul" (persze nekik is meg voltak a maguk problémái) élni, mint ahogy a hobbitok.

Csibészek!!! :pippin4: :D :D:D

Több
20 éve 2 hete #235668 Írta: orsi zita
orsi zita válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Bár már ezt több helyen is leírták/én is onnan tudom/,
a jelenetválasztásnál az utolsó után /pl:64/nyomsz még lefelé, és akkor megjelenik egy gyűrű alul, na akkor kell indítani! Sok sikert!

Több
20 éve 2 hete #235660 Írta: Prisca
Hali!

Amúgy remélem találkozunk január 3-án!

felkötöm én is a sarút,

Több
20 éve 2 hete - 20 éve 2 hete #235532 Írta: Gil-Celeb
Tényleg rohadt jók az extrák! :wink:
Csak akkor hűltem el egy kicsit,amikor Viggo lesmárolja Billyt....Na meg utána,amit nyilatkoznak... 8O
Utólag is:NAGYON-NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!

Több
20 éve 2 hete #235531 Írta: Penngaladiel

Nimrodel (Melklerien) írta:

orsi zita írta: Tegnap megnéztem a ROTK titkos extráját, és hülyére röhögtem magam Dominic Elijah-val készített riportján! Aki teheti, nézze meg! :lol:

Ugye van hozzá felirat, és nem angolul kellene értenem :roll:

Meglepő módon van, sőt, a másik lemezen lévő rejtett extrához is :D

Több
20 éve 2 hete #235446 Írta: Coralie
Coralie válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)

orsi zita írta: Tegnap megnéztem a ROTK titkos extráját, és hülyére röhögtem magam Dominic Elijah-val készített riportján! Aki teheti, nézze meg! :lol:

Ugye van hozzá felirat, és nem angolul kellene értenem :roll:

Nimrodel
... és egyszer csak lezuhanok és kinyírom a dínókat...

Több
20 éve 2 hete #235423 Írta: orsi zita
orsi zita válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
Tegnap megnéztem a ROTK titkos extráját, és hülyére röhögtem magam Dominic Elijah-val készített riportján! Aki teheti, nézze meg! :lol:

Több
20 éve 2 hete #235413 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: Trufa és Pippin (Dominic Monaghan, Billy Boyd)
ahogy Trufa harcol, az vmi eszméletlen brutális 8O de nagyon ott van:))
és az nekem külön teccett, hogy a Boszorkányúrral való leszámolás nem rögtön az után van, hogy leesnek a lóról... mert végső soron valamikor Éowynnak és Trufának is meg kellett mutatnia, hogy ér annyit a háborúban, mint az emberek fiai:)

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 3 hete #234868 Írta: Prisca

Fircorwen írta: 141MB, WMV - Lost - Part 1 of 2
137MB, WMV - Lost - Part 2 of 2

Én erre a hozzászólásra gondoltam, de igazad van, valóban ainawethien rakott be először videókat! Az én tévedésem!

Rabyn: Egyelőre még nem jutottam el az extrákig, de legkésőbb szilveszterig megnézem... ígérem! :wink:

Remélem nem túl off, ha elmondom mennyire tetszettek a hobbitos bővítések, főleg trufa csatajelenetei, és persze Pip és Faramir beszélgetése, az ispotály nagyon szép, de őszintén meg kell mondanom, hogy a holtak ösvényén a földrengés, valamint Aragorn belenéz a palantírba és eldobja jelenet nem tetszett...

felkötöm én is a sarút,

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.849 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére