fbpx
 
 

tohu header KV 02

Kedves Vásárlónk!

Üdvözlünk a Magyar Tolkien Társaság 20. jubileumi rendezvényéhez kapcsolódó Vásár előrendelési felületén!

Pólók, pulóverek és vászonszatyrok esetén az előrendelések leadására 2022. június 11-én 24 óráig van lehetőség. Ezután összesítjük az előrendeléseket és leadjuk gyártásra. Természetesen később is lehet majd rendelni, de már csak a helyszíni készlet erejéig (a helyszínen korlátozottabb lesz a szín- és méretválaszték).

A megrendelt termékeket személyesen, a Magyar Tolkien Társaság 20. jubileumi rendezvényén lehet majd átvenni (2022. június 25-26, Károli Gáspár Református Egyetem). A rendezvényről bővebb információk itt találhatóak: https://tolkien.hu/mtt/item/3324-mtt-jubileumi-rendezvenyek

Figyelem! Közkívánatra elindult az utánrendelés is. Az "Utánrendelések" kategóriában található termékek a születésnapi rendezvény után, várhatóan a táborra készülnek el (július vége). Az utánrendelt termékeket a táborban (2022.07.28-08.07. Mátra-Sástó) vagy kiválasztott budapesti átvevőpontokon személyesen lehet majd átvenni (várhatóan július végén vagy augusztusban, a tábor után - ezzel kapcsolatban külön értesítést fogunk küldeni).

Ha további kérdésetek van, írjatok nekünk a rendeles@tolkien.hu email-címre.

 

A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja. A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi. A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

 

 


Alkategóriák

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére