Üdvözlünk a 2024-es Tolkien Tábor jelentkezési lapján!

Kérjük, hogy az oldalon szereplő üzeneteket pontosan olvasd el, és add meg a megfelelő adatokat!

A jelentkezési lap a tábori alapdíjadat számolja ki, ami néhány tételt nem tartalmaz:

 • 18 éven felülieknek az idegenforgalmi adót (400 Ft/fő/éj)
 • a műhelyeid esetleges felárát (a műhelyekbe a jelentkezés májusban lesz)
 • a le- és hazautazás díját (a közös buszra jelentkezés nyár elején várható)
 • a tábori pólót (a rendelés nyár elején várható)

A felárakról egy összegben, a 3. befizetési részlettel egyidőben küldünk értesítést.

A jelentkezési űrlap aránylag hosszú, pár percet biztosan igénybe vesz. Ha bármi kérdésed van a jelentkezéssel kapcsolatban, írj a tabor@tolkien.hu címre.

Már van Tolkien.hu felhasználói azonosítód? Kérjük, jelentkezz be!

Felhasználónév*
Jelszó*

Még nincs Tolkien.hu felhasználói azonosítód? Kérjük, regisztrálj!

Felhasználónév*
Jelszó*
Jelszó újra*

Személyes adatok

A törvényes képviselő nélkül érkező kiskorú táborozó köteles a törvényes képviselője írásos jóváhagyását a szervezőknek előzetesen eljuttatni, és azt személyesen is átadni, enélkül nem vehet részt a rendezvényen! (A jóváhagyó nyilatkozat ezen a linken érhető el.)

Idén is támogatjuk a fiatalok (18 éven aluliak) táborozását azzal, hogy külön kedvezményeket ajánlunk nekik és családtagjaiknak:

 • Amennyiben 18 év alatti vagy, 5% ifjúsági kedvezményben részesülsz.
 • A családok támogatására hoztuk létre a családi kedvezményt (15%). Olyan családoknak jár, ahol legalább egy szülő egy 3-18 év közötti gyerekével jön. A családi kedvezmény nem vonható össze az elsőtáborozó kedvezménnyel.

A fenti két kedvezmény közül csak egyet vehetsz igénybe.

Részvétellel kapcsolatos adatok

Idén is többféle szállásopció közül választhatsz:

 • Fürdőszobás ház 4-6 ágyas szobákkal
 • Saját sátor - éjszakánként 1800 Ft kedvezmény
 • Kétágyas szoba (limitált számban) - 20.000 Ft felár

Idén ismét változó időtartamokra tudsz a táborhoz csatlakozni:

 • Érkezni lehet július 25.-én (csütörtök) egy kirándulásra, július 26.-án (péntek) vagy július 28.-án (vasárnap).
 • Ha valamiért nem tudsz a tábor végéig maradni, akkor a hazautazásra választhatod a 7., a 8. vagy a 9. napot (augusztus 1. csütörtök, 2. péntek vagy 3. szombat)

rovidebbreszvetel javitott 1 1 1024x437

A kirándulás szállása és étkezése nincs benne az alap tábordíjban. Mielőtt a kirándulásra jelentkezel, mindenképp olvasd el a pontos részleteit itt: >>>>>

A tábor első napján (július 25.) lehetőség van egy kiránduláson részt venni, és 26-án közösen érkezni a táborba. A kirándulás nem kötelező, és plusz díja van a szállástípustól függően.

Fontos! A kiránduláson abban az esetben van lehetőség sátorral részt venni, amennyiben a házas szállásokat feltöltöttük.
A jelentkezés során van lehetőség sátorba jelentkezni azzal a kitétellel, hogy amennyiben a turistaházat nem tudjuk feltölteni, akkor a sátrasok is átkerülnek a szobákba. Ebben az esetben az érintetteket külön értesítjük, és ők dönthetnek a magasabb kategóriás szállás elfogadásáról.

A kiránduláson a szálláshely sátor-limitje miatt a többszemélyes sátrak elsőbbséget élveznek! Ha van preferált sátortársad, azt a megfelelő mezőben jelezheted.

Programokon való részvétel

Az idei táborban a korábbi évektől eltérő módon nem kizárólag egész táboros rendek lesznek, hanem rövidebb műhelyek. Ezzel a módosítással mindenki lehetőséget kap rá, hogy többféle tevékenységet is kipróbálhasson.

A műhelyekbe május közepén lesz lehetőség jelentkezni. Ha te is tartanál műhelyt, ezen a linken jelendkezhetsz műhelyvezetőnek: >>>>> Mi pedig hálából 5% helyszíni segítői kedvezményt biztosítunk neked!

MELLON-PROGRAM
A Mellon-programban tapasztaltabb táborozók önkéntesen mentorálják a programra jelentkezőket, például elsőtáborozókat. Az a célunk, hogy senki ne legyen egyedül a táborban (aki nem akar :) ) és hogy segítsünk a közösségbe illeszkedésben.

Egyéb információk

A Magyar Tolkien Társaság jelenleg az OTP SZÉP kártyát tudja elfogadni.

Fontos! Idéntől a SZÉP kártyás fizetőkre ugyanazok a fizetési határidők vonatkoznak, mint az átutalásos fizetést választókra, tehát nem elég közvetlenül a tábor előtt befizetni a részvételi díjat! A fizetést az OTP Portálok felületén lehet elindítani. Ha még nem használtad ezt a felületet, itt találsz segítséget: >>>>>

SZÉP kártyával a tábordíj előzetesen fizetendő részleteit lehet befizetni, a helyszíni 4. részletet (szállás és IFA) nem. Amennyiben egy összegben fizetnél, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot!

Ha SZÉP kártyával fizetnél, azűrlap végén válaszd a banki átutalást.

Számlázási cím

Amennyiben a fizetésnél a banki átutalás lehetőségét választod, akkor az átutalásnak a jelentkezés után 3 napon belül meg kell érkeznie hozzánk, különben a regisztrációt töröljük.

Az itt feltüntetett "fizetendő teljes díj" nem tartalmazza a közös leutazás és a műhelye(i)d általi esetleges többletköltségeket. A közös utazásra és a műhelyekre később lehet majd jelentkezni, ezekről e-mailben értesítünk.

A rendezvényen fénykép- és videófelvételek készülnek. Minden látogató a rendezvény területére való belépéssel hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvényen készült fényképeket, videófelvételeket – amelyeken ő is szerepelhet –, a Magyar Tolkien Társaság a vonatkozó jogszabályok betartásával promóciós célra felhasználhassa.

Fizetési információk

Alapdíj
Ft
Előjelentkezési kedvezmény
Ft
Fizetendő teljes díj
Ft
Fizetés ütemezése
Fizetési mód *

A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően csak addig tárolja a személyes adataidat, amíg a rendezvény előkészítése, lebonyolítása és utókövetése érdekében indokolt, illetve ameddig az adatok kezeléséhez való hozzájárulásodat vissza nem vonod. A rendezvény utókövetésének része, hogy a regisztráció során megadott adatokhoz való hozzáférést a Tolkien.hu személyes profilján keresztül utólag is biztosítjuk számodra. A Magyar Tolkien Társaság a személyes adataidat semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi. A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatkezelési Tájékoztatója ide kattintva érhető el.

Adja meg az összeadás eredményét!*

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére