Tábori díjkalkulátor

Kedves Leendő Táborozó!

Mint bizonyára olvashattad, idén a tábori részvételi díjakat számtalan tényező befolyásolja: jöhetsz teljes időre, vagy a tábornak csak egy részére, választhatsz különböző komfortfokozatú szállást, speciális étkezést, és vannak különböző kedvezmények is (például a 18 év alattiaknak, azoknak akik még nem voltak Tolkien Táborban, vagy épp voltak csak régen, stb.). Ez a kalkulátor a tábordíj-lehetőségek kiszámításában segít neked. Amennyiben úgy érzed, hogy sehogy nem jön ki a megfelelő összeg, kérlek írj a tabor@tolkien.hu e-mail címre!

A számításnál ne feledd, hogy az itt megkapott díj nem tartalmazza az IFÁt, az utazás díját (a közös utazásra később lesz lehetőség jelentkezni), a tábori póló díját (ezt később lehet majd megrendelni) és a műhelyfelárat, amennyiben plusz költséggel járó műhelybe jelentkezel majd! Ha pedig úgy érzed, hogy egy kicsit szűkebbek a lehetőségeid, mint a leendő tábordíjad, akkor se csüggedj: mint minden évben, idén is lesz lehetőség szociális alapú kedvezményt kérni a részvételi díjból, élj vele bátran!

Már van Tolkien.hu felhasználói azonosítód? Kérjük, jelentkezz be!

Felhasználónév*
Jelszó*

Még nincs Tolkien.hu felhasználói azonosítód? Kérjük, regisztrálj!

Felhasználónév*
Jelszó*
Jelszó újra*

Idén is támogatjuk a fiatalok (18 éven aluliak) táborozását azzal, hogy külön kedvezményeket ajánlunk nekik és családtagjaiknak:

  • Amennyiben 18 év alatti vagy, 5% ifjúsági kedvezményben részesülsz.
  • A családok támogatására hoztuk létre a családi kedvezményt (15%). Olyan családoknak jár, ahol legalább egy szülő egy 3-18 év közötti gyerekével jön. A családi kedvezmény nem vonható össze az elsőtáborozó kedvezménnyel.

A fenti két kedvezmény közül csak egyet vehetsz igénybe.

Fizetési információk

Alapdíj
Ft
Előjelentkezési kedvezmény
Ft
Fizetendő teljes díj
Ft
Fizetési mód *
Adja meg az összeadás eredményét!*

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére