farsang fbcover 02

Valahol a legmélyéről… onnan indultak el… az összes. Jönnek és jönnek. Már megint ugyanaz a hely, ugyanaz a város, ahol évente összegyűlnek. Tivornya. Tánc. Keresheted őket Rapture mélységében, akár Kaer Morhen falai között, Hyrule lankáin vagy a Black Mesa laboratóriumban. Úgysem találod őket… Tudod hol keresd őket? Megsúgom. A hely neve: ÁRKÁDIA…

Örömmel jelentjük be, hogy idén is megrendezésre kerül a Magyar Tolkien Társaság évenkénti farsangi bálja, melynek keretében idén a videójátékok izgalmas és sokszínű világát hozzuk el. Lehet egy oldschool vagy egy újhullámos game, a lényeg a jó hangulat… és idén ezt Árkádiában találjátok meg.

Helyszín: Tília Tánc- és Mozgásstúdió
1077 Budapest, Király u. 67. Bejárat a Hársfa utca felől

Időpont: 2018. 02. 10. szombat 19:00 - 2018. 02.11. vasárnap 01:00

Jegyárak:
  • Nem tagok és támogató/közreműködő tagok számára: 2600 Ft
  • Szervezeti/adományozó tagok számára: 2000 Ft

Jegyek vásárolhatók a helyszínen, vagy elővételben.

Elővételes jegyvásárlás >>>>>>>>

Az elővételes jegyvásárlás határideje 2018. 02. 08 csütörtök 12:00. Minden elővételes jegy mellé 500 Ft értékű büfékupon jár!

Figyelem! Ha az online bankkártyás fizetéssel bármilyen problémát tapasztalsz, kérjük azonnal jelezd e-mailben az admin@tolkien.hu címen.
 

A nyitótáncra Kiss Boginál és Bélteki Zsófinál tudtok jelentkezni.

Hogy minél teljesebb legyen ÁRKÁDIÁban a hangulat, dedikált game room-ot rendezünk be retro és kortárs játékgépekkel. Ehhez viszont szükségünk van a ti segítségetekre is: várjuk a konzol és játék PC felajánlásokat (persze csak kölcsönbe) :) Nagyon fogunk vigyázni a gépekre, a game room-ba tilos lesz ételt és italt behozni!

Emellett pedig várjuk a jobbnál jobb játékzenéket, lehet chillelős, lehet bulizós, lehet régi, lehet új, lehet mainstream, lehet underground.  Mind a konzol és PC felajánlásokat, mind a zeneötleteket a facebook eseménynél kommentben írhatjátok meg - vagy elküldhetitek emailben is, a farsang2018@tolkien.hu címre.

Facebook esemény >>>>>>>>

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

 

Bejelentkezés

Keresés

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére