- Köszönetek: 0
Bemutatkozás, ismerkedés
- Dorka
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Dorka vagyok, ez lesz a második táborom. Pécsen tanulok még remélhetőleg 2-3 évig, nagyon szeretek olvasni, valamint bármilyen kézműves dolog érdekel, mostanában leginkább hímezni szoktam, valamint mindenféléből fülbevalót gyártok. Hála az esős időnek és a hajvasalóm és köztem levő nagy távolságnak, jelenleg úgy néz ki a hajam, mint egy hobbité
- Grt
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- Köszönetek: 3
"Az ember azokra a történetekre emlékszik, amelyek jelentenek valamit."
- Dodiee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Lior
- Nem elérhető
- MTT tag
A leírásod szerint pedig igen, többre tartom magam a 'normálisnál'. : D
Abból a kürtőskalácsból pedig én is szeretnék ;D
- Grondir
- Nem elérhető
Dodiee írta: Én személy szerint tökre örülök hogy ennyi pasi lesz a népünkben - és _nem_ a mosogatás miatt.
Én is örülnék, ha sok szép korombeli lány lenne nálunk, és én sem a mosogatás miatt.
Sötét Úr írta: évek óta tanulok olaszul, bár nem tudok, de a munkám miatt ennek ellenére használom. Rosszul, de gátlástalanul! Szóval akár rajtam is gyakorolhatsz, nekem sem ártana. Allora, ragazzi, parliamo Italiano! (Még a végén kiderül, hogy ősi sztúr nyelv...)
Akkor nyilvánosan is: valamennyire beszélem az olaszt. Signora professoressa siamo pronti alla lezione d'italiano! State buoni se potete!
Nekem sem kell többször mondanod.Cellofán írta: akinek kell kürtőskalács, szóljon
Egyébként faluőr leszek, úgyhogy ha meg kell védeni a népet, garantálom a testi épséget(persze csak a magamét )
Szoktak még lenni "rohamaim", olyankor nem bírom elviselni ez emberek közelségét, nem kell vele/velem foglalkozni olyankor, akkor általában hamar elmúlik. Élőben nem vagyok valami beszédes.
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- nn ms.j sAw
Tehdreamer: üdv a szmiálban! Ne aggódj, aki közénk kerül, annak nem kell őrültnek lennie, elég, ha többre tartja magát a "normális" szintnél, ami a szívet, lelkesedést, a mesék (fantasy, anime, stb.) szeretetét illeti, és szereti ha nincs egyedül a tömegben. Vagy, ha nem szereti, majd ráérez. Az MTT-s lét nem azért nem normális, mert őrült (bár az sem kizáró ok), hanem messze túl van a normalitáson.
Reményeim szerint ez a vers átad belőle valamit - olvassátok el! (Akár csicsereghettek is róla, kiváncsi vagyok, másoknak mond-e hasonlót, mint nekem.)
- Lior
- Nem elérhető
- MTT tag
Első infó: Utálok bemutatkozást írni. : )
Ági vagyok, 18 éves, frissen érett első táborozó, Gery osztálytársa - ő rángatott bele ebbe az egészbe (bár nem mintha nagyon rángatni kellett volna : D).
Eddig minden társaságban én voltam a legkissebb a magam 160 centijével, de ez a tendencia most megtörni látszik. (Legalább tíz perce gondolkozom azon, hogy mit kéne még írnom, az olyan infók, hogy szeretem a fantasyt, a mangákat és animéket, szerepjátékokat végülis evidensek.. : D)
A Károli BKT anglisztika szakára fogok járni szeptembertől, és víziszonyom van, ami a tábor szempontjából érdekes lesz... ;D Általában tartalmilag kötetlen mondatokban beszélek, azaz ha eszembe jut valami a mondat közepén, azt mindenképp közlöm... lásd fentebb. : ))
Az ékszerkészítők céhébe fogok tartozni, még egy kihívás a víz mellett, az ilyen apró munkákhoz iszonyat türelmetlen vagyok. Házimunkát, sütést-főzést vállalok ;D
Remélem, hogy elég őrült vagyok/leszek ahhoz hogy ne lógjak majd ki közületek. : D
- Nibeniel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Sötét Úr írta: Olyan ír dob (burden?) jobban megfelelne.
(A bodhránra gondoltok, ugye? )
- Orowan/Gery
- Nem elérhető
Nem kell kétszer mondanodCellofán írta: (akinek kell kürtőskalács, szóljon)
Mil vett egyet pár hete, de nem hinném, hogy bármikor az elkövetkezendő ötszáz évben kiadná a kezéből a drágaszágát >_<Sötét Úr írta: Gery: hát igen, az télleg túl hangos lenne. Olyan ír dob (burden?) jobban megfelelne.
Esetleg megkérdezhetem, hogy néha-néha egy-egy percre oda tudná-é adni, but don't hold your breath
"The purpose of life is a life of purpose. "
(Robert Byrne)
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Oké, hozok alkoholos... izé, az tiltott... akkor lakkfilcet! (Ja, és a rendőr is egy közeg...)Cellofán írta: (mellesleg viszek gitárt, arra is írhatnánk valamit)
- Grt
- Nem elérhető
- Cellofán
- Nem elérhető
Karskó Kende vagyok, vagyis inkább Cellofán. Reménykedtem, hogy én leszek a legfiatalabb, de Rina sajnos lenyúlta ezt a szerepet. 15 éves vagyok, a főzős rendből (akinek kell kürtőskalács, szóljon). Ez a harmadik táborom és a jelek alapján a legjobb.
Kreativitás szempontjából: mindig kimondom, ami eszembe jut és ez eddig egész konstruktívan hatott.
Hobbitságilag: szeretek enni és aludni, az jó?
(mellesleg viszek gitárt, arra is írhatnánk valamit)
Hát, az MTT-t nem éppen modanám normálisnak, emberinek sem feltétlenül, de egyvalami biztos: ez egy közeg.Rina írta: ... a nővérem mondta, hogy jót tenne nekem egy normális, emberi közeg ...
Lacho Calad
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Egyébként mókás, hogy mennyi magas ember lesz hobbit! (Mi leszünk a világ legnagyobb hobbitjai!)
- Csaszi
- Nem elérhető
- yoloka
Hát nekem ez lesz a második táborom, így páran már ismerhettek!
Császár Péter a becsületes nevem, de a lexilver nicknév helyett a Csaszi-t szeretem, úgy hogy így szólítsatok majd légyszíves! Nem tudom mit kéne még ide írni
16 éves vagyok, sportolok(kajak), szeretek mindent és mindenkit
vicces lesz lenni hobbitnak 183cm-s magasságommal
- Orowan/Gery
- Nem elérhető
Igen, gondoltam rá, hogy elvinném a pergődobomat, begyakorolnám az indulót (annyira nem bonyolult), és akkor lenne alapunk Az egyetlen gond az, hogy egy pergő eléggé hangos, úgyhogy nekünk is jó hangosan kell énekelnünk, ha azt akarjuk, hogy hallatsszon.
(Robert Byrne)
- Rina
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
A nevem Réka ( egy animeből vettem a Rinát) és valószínűleg én vagyok itt a legfiatalabb, nemsokára(!) 14 leszek
Nos, ez az első táborom, a nővérem mondta, hogy jót tenne nekem egy normális, emberi közeg, meghát Tolkien világát is nagyon szeretem, így hát megpróbálom. Bár egy kicsit fura érzés, hogy mindenki idősebb nálam, de nagyon várom már^^
Saját magamról csak annyit, hogy nagyon szeretem Japánt ( animéstül, kultúrálistól, mindenestül ), imádom a rockzenét , a fantasy könyveket, és a kutyákat
A hagyományörző céhbe megyek, mivel szeretek írogatni, meg ez keltette fel a figyelmemet leginkább^^
Jobban úgyis személyesen, helyben fogjuk megismerni egymást
Addig, mivel ez az első táborom, nyugodtan írjon rám mindenki, aki akar, felkészülten, lelkesen, barátokkal a hónom alatt szeretném kezdeni ezt a tábort!
"A mosoly egy olyan görbe, amely mindent kiegyenesít."
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Gery: esetleg tudsz is valami kis dobot hozni?
Rabyn: évek óta tanulok olaszul, bár nem tudok, de a munkám miatt ennek ellenére használom. Rosszul, de gátlástalanul! Szóval akár rajtam is gyakorolhatsz, nekem sem ártana. Allora, ragazzi, parliamo Italiano! (Még a végén kiderül, hogy ősi sztúr nyelv...)
Az eddigi tapasztalatom: ne akarjatok tudatosan identitást. Az majd jön magától! Csak lazán, az a fő, hogy jól érezzük magunkat.
- Dodiee
- Nem elérhető
- Rabyn
- Témaindító
- Nem elérhető
Sztúrnak lenni jó!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Grondir
- Nem elérhető
Itt is közlöm: nem vagyok jó bemutatkozó!
A "nagyok" világában Hidász Botond a nevem; Botinak, Botondnak, vagy Thorongilnak hívhattok; leszögezem másra nem hallgatok.
17 leszek novemberben. Kb. 180 cm magas, szőke, kék szemű; kigyúrt felsőtestű fiatalember vagyok.
Nem vagyok túlságosan oda ezért a hobbit szerepért, ugyanis őket kedvelem legkevésbé (mármint a jó oldalon). Sebaj, azért amit tudok megteszek.
Általában nem tartanak túl normálisnak, lehet, hogy igazuk van.
Ez az első táborom, szinte senkit nem ismerek.
Kérdezz!!!
Lacho calad! Drego morn!
"Kard vagyok a sötétségben. A falak őre vagyok. A tűz vagyok, amely elűzi a hideget, a fény, amely elhozza a hajnalt, a kürt, amely felébreszti az alvókat, a pajzs, amely az emberek birodalmát védelmezi."
- Orowan/Gery
- Nem elérhető
Geri vagyok (az "y" mindössze dekoratív szerepet tölt be [=kúl!]), 18 éves, idén érettségiztem, és jövőre remélhetőleg a BME villamosmérnöki karán leszek mérnök-informatikus hallgató.
Az idei tábor lesz a harmadik, amin részt veszek, és mivel szeretek sokféle dolgot kipróbálni, idén (a bölcs és a harcos rend után) a táncos céhben leszek (ahol, ki lehet találni, szintén erőteljes matriarchia lesz, úgyhogy igen hamar hozzá fogok szokni, azt hiszem).
Hmm hmm, mit kell még rólam tudni.... Rockzenekarban dobolok (és ha éppen nincs dob a kezem ügyében, akkor bármilyen felület megteszi, szóval, amint bárkit zavar, azonnal szóljon, és akkor feleszmélek és bocsánatot kérek ), imádok mindenféle fantasy könyvet/filmet/társasjátékot/szerepjátékot/fegyvert/stbstb-t és kutyát (ez utóbbinál nem szigorú alapfeltétel a fantasy-világbeli egzisztencia).
Szeretek álmodozni és addig szőni minél bonyolultabb (és minél csapongóbb!) gondolatmeneteket, amíg magam sem értem, aztán megvonni a vállam és enni egy jót.
Eléggé magas vagyok, ennek ellenére az első táboromban sikerült azonosulnom a törpléttel, így minden reményem szerint a hobbit-élettel is jól ki fogunk jönni (lásd előző mondat végét).
/Gery\
(Robert Byrne)
- Niph
- Nem elérhető
Csak el jutok odáig, hogy írjak, és ne csak olvassak. Szóval Niph vagyok, 25 leszek júliusban. Védőnőként(nem a rettegett fajta )dolgozom Keszthely környékén.
MTT-t a 2004-es Velemi táborban sikerült megismernem közelebbről, azóta minden táborba jelen voltam,vagyok, így idén is. Nem vagyok valami túl aktív tag, lévén vidéki, eddig csak a 2007, 2008-as LEP-en voltam a kreatív részlegnél segítő.
Magasságot tekintve, nem vagyok egy hobbit méret.
Amolyan optimista egyed pesszimista vonásokkal. Néha idegbeteg, néha túlnyugodt, pörgős és lusti. Valószinűleg leszek idegbajos a táborba is, de ez az engem utolérő meló miatt lesz.
Nem vagyok valami kreatív, már ami az ötletelést illeti, ellenben minden gyakorlati dologban benne vagyok, szóval ha azt mondják irány 200 tányért elmosogatni, én repülök. Sportokat is szeretem, táborba meg a röpi, foci jöhet.
Azt hiszem így ennyi, első nekifutásra. Nem harapok, nem eszek meg senkit, sőt inkább néha én tartok az emberektől.
“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
- Narbeleth
- Nem elérhető
Én leszek a másik családvezetőtök.
2002. óta vagyok fórumon, bár a 2005. januári megjelenésemig nem volt túl aktív a tevékenységem. Azóta részt vettem sok MTT-s kreatív munkában, voltam színpadi "bútorelem", énekeltem, festettem, de leginkább táncoltam. Tavaly én vezettem a Lélektánc rendjét.
22 éves vagyok. Civilben regionális fejlesztéspolitikát tanulok és emelett ékszereket készítek fából,drótból, műanyagból, gyöngyből stb. ami alkalmasnak bizonyul rá és nem kell hozzá ötvösi képzettség.
6 évig táncoltam, ebből 3 évet a versenytánc, 3 évet art jazz keretében. Idén szeptembertől sajnos abba kellett hagynom a tanulmányi követelmények intenzitása miatt.
Hobbitnak lenni jó! és remélem ez a tábor alatt ki is fog derülni!
u.i: Ja és a Faluőrségben leszek lelkes nyársonsütög... ööö... komoly és szigorú őr
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Grt
- Nem elérhető
Sötét Úr írta:
Ezért a poénért jár neked egy rózsa: -'-%-,-{@Grt írta: ...nevemileg Tünde, de 159 centimmel a hobbitok felé hajlok.
Köszönöm
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
Ezért a poénért jár neked egy rózsa: -'-%-,-{@Grt írta: ...nevemileg Tünde, de 159 centimmel a hobbitok felé hajlok.
- Nibeniel
- Nem elérhető
- Grt
- Nem elérhető
Itt akik ismernek, vagy nem, Grt-nek hívnak. A Tucsinak jobban örülnék, de ahogy tetszik. 16 éves, mosolygós, vidám természetű, néha félénk lányika vagyok, nevemileg Tünde, de 159 centimmel a hobbitok felé hajlok. Nagyon szeretem Tolkien világát, minden apró részletét amit ismerek, de a hobbitokra mindig kicsit különcként tekintettem, most mégis ide kerültem. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz. Szeretek főzőcskézni, kézműveskedni, rajzolni, zenélni, ezek ellenére a táncos rendbe jelentkeztem. Szeretem az erdőt, a vihart, a csillagokat, sok féle zenét hallgatok. Az MTT-t 3 éve, a TLV kapcsán ismertem meg. Tavaly voltam először táborban, ami nagyon-nagyon jó volt, remélem idén is hasonlóan fogom érezni magam.
- Sötét Úr
- Nem elérhető
- nn ms.j sAw
A koromat nem írom meg, de lassan már nem orvoshoz, hanem régészhez kell járnom. Amúgy egy nagyker cégnél dolgozom, régebben ügyet is vezettem, mostanában leginkább front-end managerként (aki főleg elad, de mellette szervez, könyvel, beszerzéseket intéz - néha még takarít is). (A kézbesítő meg információátviteli főmunkatárs, nem is beszélve a recycling expertről, azaz kukabúvárról...)
Alapító tag vagyok az MTT-ben, és ha tényleg el tudok jutni az idei táborba, akkor ez lesz a 3. amin részt veszek. Most már elég valószínű, hogy el tudok jutni, de azért még ott lóg Damoklész kardjának kb. 15%-a...
A fényképész rendben leszek, és úgy tervezem, hogy legújabb érdeklődési területemmel, a 3D fotózással is igyekszem majd minél több embert (törpöt, hobbitot, tüncöt, Pálpistát, és aki még esetleg arra jár) megfertőzni. Igazándiból nagyon hezitáltam, hogy Mau szövegelős rendjébe menjek-e, de írórendben már kétszer is voltam, most a másik szenvedélyemmel szeretnék foglalkozni.
Sajnos a táborig nem nagyon lesz alkalmam a fórumot nézni, de azért igyekszem viszonylag rendszeresen felbukkanni itt.
- Namarie
- Nem elérhető
Azzal kezdeném, hogy nőnemű vagyok (mindenki fiúnak hisz, vagy nem tudja, és tavaly már volta nevemből kavar), 32 éves.
Végzettségem: filozófia- magyar- etika, Szegeden diplomáztam. Szakjaimnak megfelelően eléggé analitikus, időnként kukacoskodó vagyok. Néha harsány és nagyon is használható, máskor elesett és élhetetlen vagyok.
Jelenleg magyart tanítok egy gimnáziumban, de sajnos nem tudnak szerződést hosszabítani. (Félni azért nem kell tőlem, senkit nem fogok levizsgáztatni, viszont ha van kérdés, szívesen válaszolok.) Felnőtteket is tanítottam, nagyon nagy élmény volt!
Táborok: 2006 óta
MTT- tagság: 2004 óta, a fórumra 2002 óta írok
Akiket nagyon szeretek Tolkien világából: a tündék (különösen a noldák), és bizonyos tulajdonságaik miatt a hobbitok. Elgondokodtató, hogy ezek a kicsi, védtelen, törékeny lények mire képesek! Igaz, kell, hogy segítsék őket a nagyok és az erősek, de megcsinálják, amit kell.
Őszinte leszek: nem tudom, mennyi értelmi és érzelmi kapacitásom lezs a táborra, de azt megígérem, hogy tőlem telhetően fogok dolgozni a csapatért. Mestervizsgát idén nem hiszem, hogy teszek, egyfelől nincs technikám (laptop), másfelől nem tudom, mennyi erőm lesz, a fércmunkát meg úúúútálom. 3 tábor óta van mestervizsga - lehetőség, én 3 alkalommal próbálkoztam, kétszer sikeresen.
Jellemzőim:
külső: göndör, szőke hajú vagyok, erős szemüveggel, kicsit telt, és fizilkailag elég erős (sajnos célbadobni azt nem tudok)
belső: borongós, kukacos, hol túlságosan racionális, hol teljesen irracionális. Nehéz megnevettetni, de ha sikerül.... szeretek visszahúzódni, de ha kell, kiállok színpadi szereplésre, mást megvédeni, stb. az, hogy közösségi lény lennék.. hááát.. ez a dolog hagy némi kívánnivalót, és finoman fogalmaztam. Viszont másokat meghallgatok, és segítek, ha tudok.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Dodiee
- Nem elérhető
Én leszek az egyik családfő (a kettőből). Amit rólam tudni kell... ööö... hátszóval... Na! 26 éves leszek az ősszel, könyvtárosként dolgozom Szentendrén. A társaságnak olyan 2002-2003 óta vagyok tagja, de nem voltam minden táborban és a megjelenésem is kissé rapszodikus a rendezvényeken Ettől függetlenül nagyon szeretem ezt a társaságot
Kedvenc színem a zöld, szeretem a kávéfagyit, a fogkefém kék, mit mondjak még? (és még rímelt is!)
A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.
Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.
A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.