Cím nélkül

Több
14 éve 5 hónapja #390333 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Cím nélkül
Majd igyekszünk ritmikusan tolni az orrod alá a parlagfüvet! :mrgreen:

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
14 éve 5 hónapja #390179 Írta: Rákos Olivér
Rákos Olivér válaszolt a következő témában: Cím nélkül
én tudok néha ritmusosan tüsszögni. az jó? :D

S.P.Q.L.
Téma zárolva.
Több
14 éve 6 hónapja #389275 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Cím nélkül

Angwen írta: igyekezzünk minél inkább mellőzni majd minden elektronikus, technikai segédeszközt - nem azért, mert bármi bajom van ezekkel, hanem mert illúziórombolónak tartom.

Meg tudom érteni. :P

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
Téma zárolva.
Több
14 éve 6 hónapja #389270 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Cím nélkül
Már hogy a búbánatba ne! :) Csak majd vigyázzunk rá, hogy baja ne essen! Hú, igazi hárfa, kúlság! :)

Ja, népek. Van egy olyan aljas törekvésem, hogy unplugged irányba vigyem el a dolgokat, vagyis igyekezzünk minél inkább mellőzni majd minden elektronikus, technikai segédeszközt - nem azért, mert bármi bajom van ezekkel, hanem mert illúziórombolónak tartom. Szeretnék ezen kívül jobban elrugaszkodni az ismert slágerektől - lásd fent. Csak hogy senkit ne érjen helyben csalódás. Ellenben hangszerek beépítésére maximálisan nyitott vagyok, sőt!

Téma zárolva.
Több
14 éve 6 hónapja #389190 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: Cím nélkül
Szia!
:P

Ha fél éve játszom vagy inkább játszogatok hárfán*, és van is egy kis hordozható méretű keltahárfám, akkor azt levigyem?

*Túl sok dalt még nem tudok(néhány indulót meg néhány másfélét), kb. 5 körül lehet, néha ha fáradt vagyok megszalad a kezem és még amúgy sem vagyok profi :-) , értsd. még nem igazán játszottam közönségnek, pláne nagyközönségnek nem . (Tulképp. szerintem jobban játszom hárfán, mint énekelek...)

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)
Téma zárolva.
Több
14 éve 6 hónapja #389184 Írta: Angwen
Cím nélkül téma létrehozva Angwen által
Üdvözlet minden céhtagnak!

Készségesen várom kérdéseiteket, hozzáfűznivalóitokat, óhajaitokat-sóhajaitokat. (Használjátok ki, hogy most még nem kell dallamot társítani hozzájuk.)

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.145 másodperc

A Tolkien.hu weboldalon megadott adatokat (különösképpen az alábbi adatokat: név, telefonszám, e-mail cím, életkor, szülő/gondviselő neve és e-mail címe, illetve a tevékenységünkre és programjainkra vonatkozóan megjelölt érdeklődési körök, a tájékoztató levelek és a bennük található linkek megnyitása illetve a rendezvényeinken való részvétel ténye) a Magyar Tolkien Társaság az Ön részére nyújtott on-line szolgáltatásaink biztosításához, programjainkon való részvételhez kapcsolódó nyilvántartások vezetésének érdekében, továbbá a tevékenységünkről és programjainkról nyújtott tájékoztatás céljából tárolja.
Adatai megadásával Ön kifejezetten hozzájárul azok fenti célok érdekében történő felhasználásához. A Magyar Tolkien Társaság a hatályos törvényi előírásoknak megfelelően, csak addig tárolja az Ön személyes adatait, amíg a meghatározott célok megvalósítása érdekében indokolt, illetve ameddig Ön az adatok kezeléséhez való hozzájárulást vissza nem vonja.
A Magyar Tolkien Társaság az Ön személyes adatait semmilyen esetben sem adja át, továbbítja, illetve teszi nyilvánossá harmadik személynek, külső szervezetnek, kivéve, ha erre jogszabály, hatóság vagy bíróság kifejezetten kötelezi.

Amennyiben rendelkezik Tolkien.hu felhasználói azonosítóval, akkor bejelentkezve az Önről tárolt személyes adatokat belépés után ide kattintva tekintheti meg, illetve módosíthatja. Az Ön személyes adatainak teljes törlésére vonatkozó kérést az adatkezeles (kukac) tolkien.hu címre lehet elküldeni, amely esetben adatainak tárolását teljes körűen megszüntetjük.

A Magyar Tolkien Társaság részletes Adatvédelmi Nyilatkozata ide kattintva érhető el.

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére